gtemata.com

Cum să eliminați temporar cheile unui MacBook

MacBook-urile sunt computere extraordinare și foarte fiabile care nu reușesc foarte rar. Uneori, totuși, unele reziduuri se blochează sub o cheie, blocând funcționalitatea. Pentru a elimina obstacolul, va trebui să dezasamblați cheia de ofensator de pe tastatură. Acest tutorial prezintă pașii pe care trebuie să îi faceți pentru a vă atinge obiectivul.

conținut

paşi

Imagine intitulată Temporar Eliminarea unei chei dintr-un Macbook Pasul 1
1
Identificați o zonă bine luminată unde puteți lucra și obțineți un fișier de unghii sau un cuțit de utilitate multifuncțional cu un fișier de unghii.
 • Imaginea intitulată Înlăturarea temporară a unei chei dintr-un Macbook Pasul 2
  2


  Glisați fila de unghii sub cheia pe care doriți să o eliminați. Urmăriți videoclipul disponibil pentru aceasta legătură pentru a înțelege exact cum să o faceți. În videoclip se pare că ceva se rupe, dar nu vă faceți griji, totul este normal. Dacă unele dintre piesele mici care alcătuiesc structura la care cheia scoasă sunt scoase din locurile lor, depozitați-le cu grijă fără a le pierde.
 • Imagine intitulată Temporar Eliminarea unei chei dintr-un Macbook Pasul 3
  3
  Procesul de asamblare a cheilor pe care le-ați eliminat poate fi variabil, deoarece uneori chiar componentele care gestionează mișcarea prin apăsare au putut fi eliminate.
 • Dacă piesele mici de plastic alb plasate sub cheia eliminată rămân conectate la tastatura calculatorului, singurul lucru pe care trebuie să-l faceți este să apăsați ferm cheia în locația inițială, până când auziți un "clic".
 • Dacă ați scos, de asemenea, bucățile mici de plastic alb care manipulează mișcarea de presiune a butonului, înainte de a trece la asamblarea butonului scos, va trebui să le instalați din nou în carcasa originală.
 • Sfaturi

  • Pentru a elimina cheia de pe Mac, nu folosiți doar forța bruta. De asemenea, utilizează metoda descrisă în prezenta video.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit