gtemata.com

Cum să activați funcția pe care o puteți cunoaște pe Facebook

În Facebook, cu formularea "prieteni în comun" ne referim la cunoștințele pe care le avem în comun cu alți utilizatori (prieteni și nu). expresia "prieteni în comun" nu este o etichetă sau o proprietate pe care un utilizator obișnuit pe Facebook o poate aplica unei persoane: este un instrument simplu prin care administratorii de rețele sociale doresc să vă informeze că aveți relații de prietenie reciprocă cu alte persoane. Puteți adăuga persoane cu care avem prieteni în comun la lista prietenilor lor din Facebook utilizând funcția "Oamenii pe care îi cunoști". În unele cazuri, pentru a trimite o cerere de prietenie unei anumite persoane, trebuie să aveți cel puțin un prieten comun.

paşi

Partea 1

Utilizați lista "Oameni pe care îi poți ști"
1
Lansați aplicația Facebook. Dacă nu ați făcut deja acest lucru, vă rugăm să vă conectați la contul dvs. Facebook.
 • Dacă doriți, vă puteți conecta la Facebook prin intermediul site-ului web relevant. Pentru aceasta, introduceți adresa de e-mail și parola în câmpurile corespunzătoare.
 • 2
  Adăugați toți prietenii pe care îi aveți în viața reală. Cu cât mai multe persoane adăugați la lista de prieteni din Facebook, cu atât mai multe persoane de contact vor fi afișate în cadrul secțiunii "Oamenii pe care îi cunoști", care este populat pe baza unor prietenii comune:
 • Accesați profilurile de pe Facebook căutând după nume, adresă de e-mail sau număr de telefon. Puteți utiliza atât aplicația mobilă, cât și site-ul Web.
 • Atingeți sau apăsați butonul "Adaugă la prieteni" disponibile pe pagina de profil. Când acceptă solicitarea dvs. de prietenie, acestea vor fi plasate automat pe lista dvs. de prieteni Facebook.
 • Deoarece butonul "Adaugă la prieteni" fi vizibil, trebuie să aveți cel puțin un prieten în comun cu persoana în cauză. Continuați să adăugați persoane la lista de prieteni din Facebook - foarte curând veți descoperi că aveți o prietenie reciprocă cu acești oameni.
 • 3
  Accesați lista "Oamenii pe care îi cunoști". În această listă sunt toți cei care nu sunt încă prietenii tăi pe Facebook, dar cu care împărtășești prietenia a cel puțin o persoană. Sub numele acestor persoane este afișat numărul de prieteni pe care îi aveți în comun. De exemplu, ați putea vedea textul "15 prieteni", indicând faptul că, în cadrul listelor de prieteni din Facebook, există 15 persoane care te cunosc pe amândouă.
 • Android: atingeți butonul "prieteni" în partea de sus a ecranului, apoi derulați până la pagina care apare "Oamenii pe care îi cunoști".
 • iPhone: atingeți butonul "prieteni" în partea de jos a ecranului, apoi derulați până la pagina care apare "Oamenii pe care îi cunoști".
 • Computer: apăsați butonul "prieteni" plasați pe bara albastră a paginii dvs. Facebook, apoi alegeți opțiunea "Toți prietenii". Răsfoiți lista persoanelor despre care știți că Facebook se compilează pe baza prieteniilor reciproce.
 • 4
  Atingeți sau apăsați butonul "Adaugă la prieteni" plasat lângă persoana care apare în secțiune "Oamenii pe care îi cunoști". În acest fel o cerere de prietenie va fi trimisă persoanei indicate. Dacă ați accepta solicitarea dvs., aceasta va fi adăugată automat în grupul dvs. de prieteni Facebook - în plus, alte elemente vor fi adăugate pe baza prieteniilor reciproce din lista de prieteni "Oamenii pe care îi cunoști".
 • 5
  Vedeți prietenii obișnuiți pe care îi distribuiți altor persoane. Facebook oferă abilitatea de a vedea prietenii care împărtășesc cu alți utilizatori.
 • Accesați pagina de profil a persoanei în cauză. Acest pas este mai eficient dacă aveți deja cel puțin un prieten în comun cu această persoană, deoarece este posibil ca lista prietenilor apropiați să nu fie vizibilă în funcție de setările de configurare a confidențialității.
 • Accesați cardul "prieteni" pentru a vedea lista sa de prieteni de pe Facebook.
 • Selectați cardul "Prietenii în comun" pentru a vedea lista de prietenii pe care le trimiteți cu persoana în cauză.
 • Partea 2

  Adăugați prieteni în oraș

  1
  Dacă nu poți să faci prieteni cu cineva, adaugă niște prieteni în comun. Când vizitați o pagină de profil a unei persoane necunoscute pe Facebook, este posibil să observați că butonul lipsește "Adaugă la prieteni". Acest lucru se întâmplă deoarece persoana în cauză a configurat setările de confidențialitate pentru a se asigura că primesc solicitări de prietenie numai de la persoane cu care aceștia au cel puțin o prietenie reciprocă. Înainte de a putea trimite o cerere de prietenie acestei persoane, atunci trebuie să deveniți un prieten pe Facebook al cel puțin unui utilizator care este deja pe lista de prieteni.
 • 2
  Accesați cardul "prieteni" din pagina de profil a persoanei în cauză. Mulți oameni preferă ca lista lor de prieteni Facebook să fie în domeniul public, oferindu-vă posibilitatea de a trimite o cerere de prietenie la contactele din cadrul acestuia.
 • 3
  Găsiți persoanele pe care să le adăugați. Se va afișa lista tuturor prietenilor persoanei selectate (rețineți că acest lucru se întâmplă numai dacă setările de confidențialitate le permit).
 • Dacă în interiorul cardului "prieteni" a persoanei în cauză nu există nici măcar un element, trebuie să sperăm că veți putea stabili cel puțin o prietenie în comun cu această persoană. Căutați comentarii de la prietenii persoanei selectate, apoi încercați să le trimiteți o cerere de prietenie.
 • 4
  Trimiteți o cerere de prietenie. Dacă unul dintre dvs. acceptă solicitarea dvs., veți putea contacta direct persoana dorită, trimițându-i o cerere de prietenie.
 • 5
  Adăugați persoane noi pe Facebook verificând listele prietenilor prietenilor dvs. Când consultați lista prietenilor prietenilor, în partea de sus sunt raportate toate prieteniile obișnuite. După ce vizualizați lista de prieteni în comun, veți vedea persoane cu care vă împărtășiți prietenii comune, sortate după numărul de prietenii partajate pe care le distribuiți. În acest moment, puteți trimite o cerere de prietenie oricui apăsând butonul corespunzător "Adaugă la prieteni".
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit