gtemata.com

Cum să adăugați prieteni pe Facebook

Prietenii se află în centrul experienței dvs. Facebook. Creșterea numărului de prieteni de pe Facebook vă permite să aveți mai multe persoane de interacțiune, asigurând un schimb mult mai bogat de știri, idei și opinii. Facebook a simplificat procesul de solicitare a prieteniei, făcând-o mai rapidă ca niciodată. Citiți acest tutorial pentru a afla cum vă puteți mări prietenii de pe Facebook.

paşi

Partea 1

Trimiteți o cerere de prietenie
1
Găsiți persoana pe care doriți să o aveți pe lista de prieteni. Puteți utiliza bara de căutare din partea de sus a paginii dvs. Facebook. Puteți căuta folosind numele sau adresa de e-mail. Selectați persoana din lista de rezultate pentru a vizualiza jurnalul personal.
 • De asemenea, puteți accesa jurnalul oricărei persoane, selectând numele în postări.
 • 2
  Asigurați-vă că este persoana pe care o căutați. Când vizualizați un jurnal al unei persoane, puteți consulta lista prietenilor pe care îi aveți în comun, căutați-o pentru a vedea dacă recunoașteți unii dintre acești oameni.
 • 3
  Apăsați butonul "Adăugați la prieteni". Acesta este situat în două locații diferite din jurnal. Puteți să o găsiți în partea dreaptă sus a paginii, lângă numele persoanei respective, precum și în partea de sus a paginii, denumită întotdeauna "Adăugați la prieteni". Ambele butoane apar verde.
 • Când selectați butonul "Adăugați la prieteni", eticheta se modifică pentru a deveni "Solicitarea prietenului trimis". Selectarea acestui buton va deschide un meniu din care puteți alege să efectuați mai multe acțiuni, cum ar fi anularea cererii de prietenie sau sugerarea de noi prieteni în comun pentru nou-veniți.
 • 4


  Așteptați persoana contactată să accepte solicitarea dvs. de prietenie. Distrează-te, schimbă idei și opinii cu noul tău prieten!
 • Partea 2

  Acceptați o cerere de prietenie
  1
  Primirea unei solicitări de prietenie. Pe baza setărilor dvs. Facebook, puteți primi un e-mail care conține solicitarea de prietenie. Dacă ați dezactivat notificările prin e-mail, veți găsi un mesaj în secțiunea Facebook despre notificări și veți vedea o pictogramă roșie pe butonul "Prieteni" din partea de sus a paginii.
 • 2
  Selectați butonul de confirmare pentru a adăuga persoana în lista de prieteni. Butonul "Confirmare" se va transforma în meniul derulant "Prieteni" și veți putea introduce noul prieten într-o listă specifică. Alegeți ce actualizări doriți să primiți de la persoana adăugată sau ștergeți-le din lista de prieteni.
 • Sfaturi

  • Dacă nu recunoașteți sau dacă nu cunoașteți o persoană, va fi util să trimiteți un mesaj pentru a întreba cine este. Ai putea avea un prieten comun pe Facebook.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit