gtemata.com

Cum să câștigi la vârsta de Empires II

Age of Empires II este continuarea jocului Age of Empires I, un joc PC foarte faimos. Age of Empire vă permite să jucați 13 civilizații diferite, fiecare unic în arhitectură și unități.

Acest ghid este pentru jucători începători și medii. Este inutil pentru jucătorii avansați care pot bate cu ușurință calculatorul.

paşi

Partea 1
Evul Mediu Înalt

Imagine cu denumirea Câștigă în vârstă de Empires II Pasul 1
1
Creați sătenii. Satenii sunt cheia unei economii înfloritoare, deoarece colectează resursele care pot fi folosite pentru a construi, a crea și a cerceta noi elemente ale jocului. Creați cât mai multe posibilități la începutul jocului.
 • Imagine cu denumirea Câștigați în Epoca de Empire II Pasul 2
  2
  este nevoie de două pentru a recolta cherestea și una pentru a recolta fructe de padure. Ar trebui să fie arbori în apropierea centrului orașului, pentru ca sătenii să-i taie mai întâi pe acei copaci. Chiar și fructe de padure ar trebui să fie aproape, construi o moară în zonă. Poți colecta mai repede mâncarea și poți construi ferme din jurul tău mai târziu în joc.
 • Imagine cu denumirea Câștigați în Epoca de Empire II Pasul 3
  3
  Căutați exploratorul pe călare. Numerează-l apăsând pe Ctrl + 1. În acest fel, puteți reveni la el prin simpla apăsare a numărului 1. Începeți prin explorarea zonei negre din jurul zonei cunoscute. Deoarece veți avea nevoie de oi, exploratorul de cai este esențial. Când există mai mult de șase persoane, puteți fura oile, de aceea exploratorul de cai este util în acest scop.
 • Imagine cu denumirea Câștigați în Epoca de Empire II Pasul 4
  4
  Aduna oile. Acum, după 30 până la 45 de secunde, exploratorul de cai ar fi trebuit să găsească 4 oi. Puteți să le controlați atunci când devin albastru (sau roșu, dacă sunteți jucătorul # 2). Satenii pe care i-ați creat ar trebui să fie în centrul orașului. Trimite-i imediat pentru a obține oi.
 • Imagine cu denumirea Win in Age of Empires II Pasul 5
  5
  Creați mai mulți săteni de îndată ce veți obține șansa. Continuați explorarea cu exploratorul pe călare și să creeze noi săteni. Scopul este de a crea cel puțin 10 locuitori în Evul Mediu Înalt, 15 în epoca feudală, 30 în vârstă de castele și 100 în epoca imperială. Veți avea nevoie de hrană, iar sătenii sunt singurii care o pot ridica, chiar dacă prețul va fi ridicat.
 • Imaginea intitulată Câștigă în epoca de empire II Pasul 6
  6
  Dezvoltă tehnologia Frame atunci când oile sunt terminate. Începeți să căutați vierii. Exploratorul calului trebuie să continue să se miște, indiferent de situația în care se află. Dacă găsiți alte oi, unul sau doi săteni trebuie să-și colecteze unitățile alimentare. Un sătean ar trebui să atace mistreții și să se întoarcă în centrul orașului, unde alții îl așteaptă. Vierii conțin 300 de unități de hrană, deci mai mulți săteni îi colectează, cu atât mai bine.
 • Imaginea intitulată Câștigă în epoca de empire II Pasul 7
  7
  Continuați să explorați harta și să creați săteni până când aveți cel puțin 10 persoane și construiți un magazin de lemn în apropierea pădurii. Utilizați un sătean pentru a colecta lemn și când se termină carnea unui mistret, mergeți să căutați altul. În acest moment ar trebui să aveți:
 • 10 locuitori ai comunei
 • Un explorator de cai
 • Cel puțin 400 de unități de hrană
 • O moară
 • Un magazin de prelucrare a lemnului
 • Cel puțin 50 de unități de lemn
 • 100 de unități de aur
 • 200 de unități de piatră
 • Imaginea intitulată Câștigă în epoca de empire II Pasul 8
  8
  În acest moment veți fi luat aproximativ 6 minute de la începutul jocului. Când aveți 500 de unități de hrană, dezvoltați epoca feudală în centrul orașului.
  Nu uitați să construiți casele necesare
 • Partea 2
  Epoca feudală

  Imaginea intitulată Câștigă în epoca de empire II Pasul 9
  1
  Creați alți săteni și puneți doi la recolta de lemn și 1 sau 2 la recolta de boabe. Acum nu ar trebui să mai existe oi, astfel încât să puteți începe să explorați alte locuri, inclusiv pe cele unde sunt dușmanii voștri și adversarii voștri. Acum ar trebui să fie angajați 4 persoane pentru recoltarea lemnului.
 • Imaginea intitulată Câștigă în epoca de empire II Pasul 10
  2
  Construiți un magazin pentru fierar și o piață. Fierarul costă 150 de unități de lemn, piața 175. Construcția pieței este mai lentă, în timp ce lăcătușul are multe tehnologii pentru a îmbunătăți structura militară în stadiile avansate ale jocului.
 • Imaginea intitulată Câștigă în epoca de empire II Pasul 11
  3
  Dezvoltați jugul (în moară) și axul cu două capete (în magazinul de prelucrare a lemnului). Sunt tehnologii excelente care trebuie dezvoltate pentru a îmbunătăți economia.
 • Imagine cu denumirea Câștigă în vârstă de Empires II Pasul 12
  4
  Creați alți 2 săteni. Construiți o fermă după construirea pieței. Fermele au costat 60 de unități de cherestea pentru a fi construite și încă 60 de repopulare. Este mai bine să vânați niște cerbi departe de centrul orașului. Fiecare cerb conține 140 de unități de hrană și ar trebui să existe cel puțin 4 locuri în împrejurimi.
 • Imaginea intitulată Câștigă în epoca de empire II Pasul 13
  5
  Construiește o mina lângăaur nu la piatră. Nu veți avea nevoie de piatră în epoca feudală, așa că obțineți aur. Veți avea nevoie de încă o sută de unități în aur pentru a merge la Epoca caselor. Vârsta feudală ar trebui să dureze între 7 și 8 minute. Veți avea nevoie de 800 de unități de hrană, 200 de aur, un fierar și o piață pentru a merge la Epoca caselor. Dacă aveți lemn în plus, utilizați-l pentru a construi carcasele departe de inamic. Pe partea de sus a unui deal este mai bine, deoarece infanteria nu poate urca.
 • Imagine cu denumirea Câștigă în epoca de empire II Pasul 14


  6
  În acest moment ar trebui să aveți: 15 săteni, un explorator pe călăreți, un dulgher, o mină, cel puțin 650 unități de hrană, o moară, un fierar, o piață, cel puțin 50 de unități de lemn, cel puțin 200 de unități de aur, 200 de unități de piatră, cadru, jug și ax dublu.
 • Imaginea intitulată Câștigă în epoca de empire II Pasul 15
  7
  Așteptați până când aveți cel puțin 800 de unități de hrană. Apoi puteți trece la Epoca caselor. Continuați să explorați harta cu exploratorul de cai. În acest moment ar fi trebuit să dezvăluiți cel puțin 50% din hartă (dacă nu jucați cu o hartă normală, mare sau imensă).
 • Partea 3
  Vârsta castelurilor

  Imagine intitulată Câștigă în epoca de empire II Pasul 16
  1
  Dezvoltați imediat tehnologiile greu de plug și aruncat cu arc. Dacă nu aveți resurse suficiente, atunci va trebui să așteptați. De asemenea, dezvoltă alte tehnologii, cum ar fi extracție de aur și extracție de piatră (Extracția pietrei trebuie dezvoltată mai târziu, dacă nu doriți ca un castel să fie un al doilea centru de putere).
 • Imagine cu denumirea Win in Age of Empires II Pasul 17
  2
  Construiți o mănăstire și o universitate. Ar trebui să fie construită prima universitate, pentru că are un preț mai mic și tehnologii mai bune. Mănăstirile ar trebui construite mai târziu, cu excepția cazului în care planificați un asediu la începutul erei castelului. Continuați să creați săteni și să vă dezvoltați roabă și santinele (Roaba poate fi prea scumpă, dar nu folosiți alimentele la santine dacă nu aveți cel puțin 100 de unități). Va trebui să construiți un alt centru al orașului. Mai mulți săteni aduc mai multe resurse, tehnologie militară și mai multe șanse de a distruge inamicii.
 • Imaginea intitulată Câștigă în epoca de empire II Pasul 18
  3
  Construiți-vă brațul înarmat. construi carcase, laborator, stabil, zona de tir cu arcul și alte clădiri. Aici trebuie să construiți în ordine: cazare, stabil, atelier, zona de tir cu arcul.
 • Imaginea intitulată Câștigă în epoca de empire II Pasul 19
  4
  Strângeți infanteria într-un grup, arcașii în altul, cavaleria într-o treime și unitățile de asediu într-un sfert. Ar trebui să aveți patru grupări militare. Continuă să construiești încet armata, dar NU EVITATI ECONOMIA. Dacă uitați, nu veți avea suficiente resurse pentru a vă construi armata și ... veți pierde. Continuați să creați noi săteni până când aveți cel puțin 50 de persoane. De asemenea, trebuie să aveți 50 de unități militare (15 infanteriști, 15 arcași, 15 cavaleri și 5 unități de asediu).
 • Imagine cu denumirea Win in Age of Empires II Pasul 20
  5
  Ocupă economia în fața armatei. Acest lucru va face lucrurile mai ușoare, deoarece economia se va îmbunătăți și vă va oferi resurse pentru a vă concentra pe forța militară. Când ai ajuns la 1000 de unități de alimente, 800 de unități de aur și ai construit una sau două clădiri din Epoca caselor, poți decide să avansezi la epoca Imperiului și să-ți îmbunătățești puterea militară pentru a facilita victoria. Sau puteți decide să conduceți cele 50 de unități militare (există multe în acest joc) și du-te și distruge pe toată lumea. Dacă există mai mult de doi dușmani, ar trebui să avansați până la epoca imperială și să atacați dacă există două sau mai puțin. Dacă intenționați să faceți un atac militar, faceți totul și spargeți totul, în caz contrar, aceasta este ceea ce veți face în epoca imperială.
 • Partea 4
  Era imperială

  Imaginea intitulată Câștiga în epoca de empire II Pasul 21
  1
  Ea dezvoltă toate cele mai importante tehnologii, cum ar fi rotația culturilor, lemnul de lemne a văzut, exploatarea pietrei / aurului în mine, și alte lucruri relevante. Dezvoltați tehnologiile pe care le aveți numai în castelul dvs., nimeni altcineva nu are același lucru. Dacă dușmanul tău are mai multe clădiri, e mai bine să construiești unul sau două trebuchete care să-i aducă la atac.
 • Image cu titlul Câștigă în vârstă de Empires II Pasul 22
  2
  Continuați să creați săteni. Ar trebui să aveți cel puțin 80. Creați încă 20 de mai multe (nu vă faceți griji, nu va trebui să le faceți pe rând), 5 pe rând. Când ajungi la 100 de săteni, poți să te concentrezi în totalitate pe forța militară. Redimensionați câmpurile ca întotdeauna și creați proprii soldați. Creați mai multe unități pentru a avea 50 de infanteriști, 25 de arcași, 20 de cavaleri și 5 unități de asalt. Dacă jucați cu goții, aveți +10 pentru populația din epoca imperială, ceea ce înseamnă că puteți crea încă 5 săteni și puteți construi ceva mai mult trabucco. Acum, cu unitatile de 100 (sau 105), poti sa te duci si sa-ti distrugi adversarii asa cum nu ai mai facut pana acum!
 • Partea 5
  alternativă

  1
  Ea angajează toți sătenii care au fost asigurați la început pentru furtul oilor și culegerea de mâncare din tufișuri. Creați cât mai mulți săteni posibil. Când ați creat primul sătean, lăsați-l să construiască o casă și să-l trimită să-și adune mâncarea.
 • 2
  Folosiți exploratorul pe călare pentru a explora zona înconjurătoare în căutarea altor resurse. Când aveți 5 săteni care au grijă de mâncare, creați cinci care să aibă grijă de lemn, deci aveți un total de 10 unități.
 • 3
  Când terminați mâncarea, comanda cinci săteni pentru a construi o moară lângă centrul orașului. Când vor fi terminate, să construiască o fermă și să adauge cinci locuitori la coada morii. Aveți un magazin de prelucrare a lemnului aproape de pădure construit pentru cherestea. Creați încă doi săteni pentru a construi clădirile și, dacă este nevoie de protecție, să le construiți clădirile.
 • 4
  Advance până la următoarea vârstă.
 • Sfaturi

  • Puteți seta nivelul de dificultate. Ușor, normal, mediu, dificil, foarte dificil (în acest mod inamicul folosește "trucuri"!) Dacă setați viteza la "scăzut", va fi mai ușor să faceți mai multe lucruri într-un timp mai scurt. a celei reale, deci aveți mult timp, nu vă faceți griji.
  • ASIGURAȚI-VĂ CĂ SETĂȚI VITEZA LA "ÎNALTĂ", altfel vă veți mișca încet în timpul jocului și nu este bine. De asemenea, asigurați-vă că harta este maximizată cât mai puțin posibil, căutați în Setări.
  • Există un set de apel foarte amuzant regicid unde începeți jocul cu un rege, împreună cu alte lucruri și este simplu deoarece pentru a câștiga doar să omori pe regele oponentului, trebuie doar să vă omoare pe dvs., dar este distractiv să construiți fortărețe pentru ai împiedica să moară.
  • Puteți atribui o cheie acesteia, așa cum puteți face cu fiecare unitate / grup, ținând apăsat Ctrl și selectând un număr în timp ce este selectat. Când apăsați numărul, selectați automat caracterul. Dacă aveți încă unitatea selectată, dar este în afara hărții, apăsați bara de spațiu pentru a reveni la ea.
  • Când te joci la regicid, selectați harta pădurii negre sau a insulelor. Pentru insule, chiar dacă ar dura mai mult timp, încercați să vă opriți în jurul perimetrului, cu excepția câtorva porți, fără a lăsa spațiu pentru a ateriza pe cineva. Este cea mai bună strategie pentru acest tip de hartă. Pentru Pădurea Neagră, obțineți-vă un foc frumos de asediu (asigurați-vă că alegeți o civilizație care le construiește, ca Saracenii). Utilizați această armă de asediu pentru a arunca în aer copacii și a crea o cale de a surprinde în urmă regelui inamic. Construiți avanposturi de-a lungul drumului până când găsiți o zonă în care inamicul nu este foarte activ și trimiteți-le câte 5 trebuchete pentru a arunca în aer rapid castelul. Deoarece regele este rapid, veți avea nevoie de un arcaș sau de o unitate montată pentru al ucide.
  • De asemenea, nu trebuie întotdeauna să aveți unități de orice fel, să le utilizați pe cele care vă plac cel mai bine. Utilizați alte unități dacă doriți, dar știți că cea mai rapidă este cea de cavalerie.
 • Controlați civilizația dușmanilor dvs. înainte de a începe jocul pentru a afla care dintre ele să alegeți. Unele sunt mai bune decât altele în ciocnirile dintre civilizații, datorită unităților speciale create în castel. Dacă ați început deja jocul, puteți verifica tipul de civilizație din partea dreaptă sus. Dacă aceștia sunt persani, de exemplu, construiesc o mulțime de halberdi, pentru că ei pot să le elimine ca și cum ar fi muște, sunt, de asemenea, excelenți împotriva paladinilor și pe lângă ei sunt ieftini.
 • O civilizație bună este cea a Saracenilor, unitățile lor speciale pe cămile pot distruge aproape totul, încercând doar să-i țină departe de țintele lor, ca arcatorii pe călare.
 • Hunii nu trebuie să construiască case, probabil pentru că sunt nomazi, dar unitățile lor speciale nu funcționează decât împotriva clădirilor.
 • Alimentele sunt o resursă importantă și o găsim mereu, spre deosebire de lemn, aur și piatră. Construiți cât mai multe ferme posibil și atribuiți factori cheie, astfel încât să îi puteți păstra sub control și să le dați câmpuri de recoltare atunci când este necesar.
 • Dacă aveți un aliat, construiți piața cât mai departe de el și construiți-i departe de a voastră, construiți apoi cel puțin 20 de vagoane de marfă. Cu cât sunt mai îndepărtate piețele, cu atât veți obține mai multe resurse.
 • Un instrument util este GameRanger, puteți juca împotriva oamenilor online și este gratuit. Puteți chiar să jucați LAN cu prietenii și familia, dar dacă nu aveți pe nimeni să se joace cu calculatorul dvs., s-ar putea să vă placă GameRanger. Dacă nu vă puteți învinge computerul la un nivel mediu sau ridicat, este posibil să nu fiți capabil să vă ocupați de persoanele care joacă în mod regulat online.
 • Există o expansiune numită Forgotten Empires, conține italieni și alte civilizații noi, unități și elemente ale hărții.
 • Lucruri de care ai nevoie

  • Age of Empires 2: Expansiunea cuceritorilor. Puteți să-l cumpărați în magazin sau pe Steam.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit