gtemata.com

Cum de a câștiga în Hearthstone folosind Rogue

Rogue este una dintre cele mai amuzante clase: este nu numai plăcut să joace, ci și o mulțime de abilități cu efecte devastatoare. Poate provoca pagube masive asupra inamicului și este foarte ușor să scoți un adversar nerușinat. Câștigarea folosind Rogue este vorba despre cunoașterea clasei și despre modul în care puteți folosi cele mai bune cărți în timpul jocului.

paşi

Partea 1
Aflați elementele de bază

Imagine intitulată Câștigați folosind Rogue în Hearthstone Pasul 1
1
Află ce înseamnă Hearthstone. Hearthstone este un joc de cărți online (TCG), conceput pentru a permite jucătorilor să se bucure de distracția unui joc real de cărți online. Este un fel de Magic: întâlnirea simplificată, cu mecanici mai puțin complexe, dar care încă necesită o anumită strategie de joc tip card.
 • Imagine intitulată Câștigați folosind Rogue în Hearthstone Pasul 2
  2
  Înțelege cum să câștigi. Pentru a câștiga un joc de Hearthstone, trebuie să aduceți puncte de lovire ale adversarului (HP) la zero.
 • Dacă terminați cardurile, nu există nici o problemă. Pe Hearthstone, finisarea cardurilor nu este la fel ca și pierderea. În schimb, veți primi oboseală la rândul tău.
 • Imagine intitulată Câștigați folosind Rogue în Hearthstone Pasul 3
  3
  Înțelege cum să-ți folosești calitățile de erou. Jucătorii Hearthstone își pot alege eroul înainte de a începe jocul. Fiecare erou are propriile abilități specifice care te vor ajuta să-ți învingi adversarul. Competențele eroilor costă 2 mana.
 • Imagine intitulată Câștigați folosind Rogue în Hearthstone Pasul 4
  4
  Cunoașteți categoriile de cărți. Cardurile Hearthstone sunt împărțite în trei categorii: creaturi, vrăji și arme.
 • Folosirea cărților necesită mana. Cardurile pot fi utilizate numai dacă aveți cantitatea necesară de mana.
 • Imagine intitulată Câștigați folosind Rogue în Hearthstone Pasul 5
  5
  Aflați cum să vă atacați adversarul. Atacul adversarului este simplu: trebuie doar să selectați cardul pe care doriți să-l atacați mai întâi - poate fi o armă, o vrajă sau o creatură. Când ați ales cardul dorit, selectați ținta atacului. Puteți ataca o creatură a adversarului sau a adversarului însuși.
 • Partea 2
  Cunoaște-ți eroul și stilul său de joc

  Imagine intitulată Câștigați folosind Rogue în Hearthstone Pasul 6


  1
  Cunoaște-ți eroul. Numele eroului tău este Valera Sanguinar și îți convine cu siguranță! Stilul său este de a-și bombarda dușmanii cu daune, punând capăt duelului atunci când adversarul le așteaptă cel mai puțin. Abilitatea sa de erou este să se echipeze cu o armă cu 1 atac și 2 rezistență.
  • Dacă nu ai nicio carte decentă de jucat pe rând, folosește abilitatea eroului pentru a-ți deteriora adversarul.
  • Rogueul este o clasă plină de combinații. Asigurați-vă că le folosiți cel mai bine pentru a vă provoca cele mai multe pagube dușmanilor. Pur și simplu trebuie să joci un card înainte de carte cu efect combo. Unele dintre cardurile combo pe care ar trebui să le utilizați sunt Cold Blood, Gutting și Agent IR: 7.
 • Imagine intitulată Câștigați folosind Rogue în Hearthstone Pasul 7
  2
  Alegeți stilul dvs. de joc. O punte foarte folosită este Miracle Rogue, care necesită un anumit noroc în desenarea cărților corecte. Foarte riscant, dar odată ce ați obținut cărțile de care aveți nevoie, câștigarea este o briză! Această punte își datorează popularitatea seriei de atacuri devastatoare care îi capturează pe adversar.
 • Miracolul Rogue depinde foarte mult de un card, licitatorul din Meccania. Având în vedere că vrăjile Rogue costă foarte puțin mana (unele chiar zero), această creatură vă va permite să desenați o cantitate mare de cărți.
 • Atâta timp cât nu prindeți licitatorul Meccania, păstrați adversarul ocupat cu abilitatea eroului dvs., folosind vrăjile dvs. de îndepărtare atunci când simțiți că sunteți în pericol real.
 • Idealul este ca Leeroy Jenkins să fie în mână și două Passo nell`Ombra, astfel încât să poți da loviturii de grație inamicului în runda următoare. Chiar și Cold Blood va fi util în acest scop.
 • Cheamă-l pe Leeroy Jenkins, atacă, folosește Pasul în Umbra, cheamă din nou Leeroy și atacă din nou. Este mai bine să utilizați această combinație de cărți atunci când adversarul dvs. are mai puțin de 12 CP, astfel încât acesta să se termine direct.
 • Partea 3
  Familiarizați-vă cu cardurile dvs.

  Imagine intitulată Câștigați folosind Rogue în Hearthstone Pasul 8
  1
  Cunoaște cele mai bune creaturi din clasa ta. Pe măsură ce Miracle Rogue se bazează foarte mult pe licitația Meccania și pe vrăjile mana ieftine, această punte nu conține multe creaturi. În ciuda acestui fapt, creaturile exclusive ale Rogue își fac datoria.
  • Agent IR: 7 acesta ar trebui să fie întotdeauna folosit după un alt card, astfel încât să profite de combo 2 daune.
 • Imagine intitulată Câștigați folosind Rogue în Hearthstone Pasul 9
  2
  Aflați cum vă pot ajuta alte creaturi. Nu există multe alte creaturi - steaua punții tale este, evident, mecanicul de licitație. Celelalte creaturi vă vor ajuta să vă elaborați stilul de joc.
 • Sezonul Pământului. Efectul de vindecare al acestei cărți vă va economisi timp în așteptarea sosirii licitației din Meccania. El are suficientă HP pentru a rămâne pe masa de joc pentru câteva rotații.
 • Draco di Sapphire. Din moment ce veți căuta continuu în căutarea unui licitator Meccania, acest card poate fi foarte util. Vă permite să desenați o cartelă atunci când este utilizată, iar deteriorarea magică +1 vă poate face confortabil atunci când utilizați Fan of Blades sau alte vrăji de la deteriorare.
 • Licitator din Meccania. În cele din urmă, protagonistul pachetului tău. Această creatură vă permite să trageți o carte de fiecare dată când utilizați o vrajă. Și având atât de multe vrăji de 2 sau mai puțin mana disponibile, această carte va face ca toate celelalte să cadă în mâna ta. După câteva încercări, veți avea în cele din urmă combo-ul potrivit pentru a câștiga jocul.
 • Imagine intitulată Câștigați folosind Rogue în Hearthstone Pasul 10
  3
  Alege-ți abilitățile. Aici Rogue este un maestru aici. Are o mulțime de vrăji cu costuri reduse care dăunează, dăunează sau creează efecte uimitoare. Evident, păstrați o parte din vrăjitoare: acestea vor fi utile atunci când aveți licitația Meccania pe teren.
 • Stabilit la umeri. Pentru mana zero, puteți face 2 daune unei creaturi invazive.
 • Treci în umbra. Această vrajă costă zero mana și vă permite să ridicați una dintre creaturile pe care le-ați folosit. Creatura va cere două mâini mai puțin la următoarea utilizare. Imaginați-vă că ați folosit-o cu Leeroy Jenkins! Pe scurt, este o carte fantastică pentru a da adversarului dvs. o lovitură finală.
 • Pregătirea. Știți foarte bine că vrăjitoriile Rogue sunt foarte ieftine: această carte vă va permite să folosiți cele mai puternice, reducând costul cu 3 mana, aducându-l la zero.
 • Otrava moartă. Această vrajă sporește atacul armamentului dvs. cu prețul unei mana. Este util atunci când doriți să eliminați o creatură cu 3 sau mai puțin HP din câmpul de joc.
 • Sânge rece. Un alt card cu un efect combo, îl folosești pentru a spori un atac al creaturii cu 4. Desigur, idealul este să-l folosești cu Leeroy Jenkins.
 • Acoperire. Cea mai bună modalitate de a folosi această vrajă este să o aruncați pe Meccania Auctioneer, să o protejezi de atacurile inamice și să o folosești pe turnul următor.
 • Vortexul Lamei. Această vrăjitoare tratează daunele dușmanilor egale cu valoarea atacului armei tale. Utilizați-l cu Poison Deadly pentru ao face și mai devastatoare.
 • Impale. Această vrajă are 1 daune unui personaj și vă permite să desenați o carte. Foarte util pentru a vă deteriora adversarii și pentru a avea mai multe oportunități de a desena cărțile de care aveți nevoie.
 • Eviscerare. O altă vrajă de daune care poate face până la 4 daune atunci când activați combo-ul. Utilizați-l pe cele mai puternice creaturi ale adversarului dvs. sau le distrugeți direct.
 • Tramortimento. Această magie vă poate salva din cele mai complicate situații. Întoarceți o creatură mâinilor adversarului: un adevărat salvator de viață. Utilizați-l pe cele mai puternice creaturi, de exemplu pe carduri legendare.
 • Fan al Lamei. O alta vraja care se ocupa cu 1 daune tuturor creaturilor inamice. De asemenea, la fel ca Stiletto, vă permite să desenați o carte. Foarte util în curățarea câmpului de joc de la creaturile adversarului.
 • Imagine intitulată Câștigați folosind Rogue în Hearthstone Pasul 11
  4
  Alegeți legendarul drept. Există câteva cărți legendare importante care vor fi piatra de temelie pentru puntea dvs. Miracle Rogue.
 • Thalnos. Un mana legendar low-cost, care da daune magice +1. Se integrează perfect cu mentalitatea acestui pachet: multe picături mici, care împreună vă împiedică adversarul!
 • Leeroy Jenkins. Această carte, folosită împreună cu Passo nell`Ombra, este lovitura de grație ideală. Ai de a face 18 daune într-un singur rând! Ideea de bază este să atrageți cărți până veți avea cele potrivite pentru a vă termina adversarul.
 • Edwin VanCleef. Un alt card legendar care încurajează utilizarea mai multor cărți într-o singură rundă este Edwin VanCleef. Câștigați 2/2 pentru fiecare carte jucată anterior! Este ideal să utilizați Acoperire pe acest card, astfel încât să îl puteți utiliza pe următoarea rundă.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit