gtemata.com

Cum sa vinzi un barca online

Iată un ghid pas cu pas pentru a vinde barca dvs. online.

paşi

Image cu titlul Analiza literaturii într-un eseu Pasul 3
1
Voi decideți dacă să o vindeți direct în prima persoană sau nu. Luați în considerare posibilitatea de a contacta în schimb un comerciant sau un intermediar. Reflectați asupra disponibilității, timpului și bugetului. Dacă aveți suficient timp și doriți să economisiți comisioane (de la 5 la 10% din prețul de vânzare), opțiunea de vânzare directă poate fi pentru dvs.
 • Image cu titlul Analiza literaturii într-un eseu Pas 11
  2
  Alege cel mai bun site pentru a-ți face publicitate cu barca. site-ul excelent cu o mulțime de trafic sunt vendere.boat24.com sau Kijiji.it, care oferă o expunere mare la anunțul dvs., indiferent de locul în care trăiesc. Extinde acoperirea anunțului dvs., astfel încât vizitatorii pot găsi barca pe baza unor criterii multiple de căutare, cum ar fi localizarea, tipul de barca, lungime, pret, an, producator, etc.
 • Imaginea intitulată Cumpărați o mașină de spălat și uscată Pasul 7
  3
  Scrieți un anunț eficient pentru a vinde barca. Includeți caracteristici tehnice detaliate, câteva imagini frumoase și informații de contact.
 • Imagine cu titlul Vindem un barca online Pasul 4
  4
  Pregătiți barca spre vânzare: pentru ao arăta, trebuie să o plasați mai întâi și să o puneți în ordine! Dacă nu doriți să lucrați prea tare, asigurați-vă cel puțin că toate problemele mecanice sunt rezolvate, apoi îndepărtați toate aglomerările inutile. Eliminați tot ce nu este inclus în vânzare, atât pentru a spori spațiul perceput, cât și pentru a evita orice îndoială cu privire la ceea ce este inclus și ce nu este. În cele din urmă, efectuați o curățare profundă, pentru a vă arăta cel mai bine barca. Dacă este o barcă cu o anumită sofisticare, înainte de plasarea anunțului efectuați o verificare completă, aveți posibilitatea de a face față eventualelor probleme în prealabil. Nu ați vrea ca aceste probleme să vină la lumină ruinând afacerea.
 • Imaginea intitulată Cumpărați o mașină de spălat și uscător Pasul 5


  5
  Setați prețul. Un preț rezonabil favorizează o vânzare rapidă. Care este prețul de piață? Verificați valoarea curentă a bărcilor pe motornet.it, sau contactați un site-uri de anunțuri comerciale (din nou, site-uri ca vendere.boat24.com sau Kijiji.it pot avea zeci sau sute de bărci din regiunea dumneavoastră). Un program de întreținere bine documentat, echipament modern și vânzare la începutul sezonului de navigație sunt elemente care măresc valoarea barcii.
 • Imagine cu titlul Vindem un barca online Pasul 6
  6
  Pregătiți-vă să vă arătați barca potențialilor cumpărători. De îndată ce telefonul începe să sune și solicitări prin e-mail informații încep să sosească, să vă răspunde la întrebări și, eventual, să-l testa în apă, în cazul în care clientul are nevoie. Nu pierdeți timpul cu niște idoli care nu au un plan de cumpărare specific sau care nu au finanțările necesare.
 • Imagine cu titlul Vindem o barca online Pasul 7
  7
  Negocierea este esențială. Cumpărătorii vă vor întreba întotdeauna care este prețul cel mai mic pentru vânzarea cu barcă. Vreau să știe de ce va părăsi minimul. Majoritatea cumpărătorilor presupun că este mai mică decât prețul cerut.
 • Imagine intitulată
  8
  Încheiați acordul prin efectuarea procedurilor birocratice necesare pentru transferul proprietății. Biroul de înregistrare trebuie să primească documentația necesară pe care ați trimis-o cumpărătorului. Acesta va deservi fapta de vânzare, certificatele, depozitele, titlul de proprietate, licența de navigație, manualul proprietarului, etc ... Înainte de încheierea tranzacției, nu uitați să anulați asigurarea.
 • Sfaturi

  • Planificați-vă așteptările - poate dura până la 3-6 luni pentru a vinde o barcă.
  • Profitați de anunțurile gratuite, cum ar fi Kijiji.it, dar evaluați cu atenție cererile de informații pe care le primiți.
  • eBay poate fi soluția care se potrivește nevoilor dvs., dar necesită un procent din vânzări, spre deosebire de site-urile de anunțuri gratuite care necesită o taxă fixă.

  Avertismente

  • Fii atent cu escrocherii online. Protejați-vă și nu cădeți în capcana. Cele mai frecvente escrocherii, cum ar fi phishingul, plățile excedentare, brokerajul, se răspândesc pe Internet. Când începeți tranzacția, procedați cu diligență și precauție.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit