gtemata.com

Cum de a vinde un cont de World of Warcraft în mod eficient

Doriți să încercați să vă vindeți contul World of Warcraft? Acest articol discută sfatul unui reseller cu 4 ani de experiență. Cele trei părți principale ale oricărei vânzări sunt informații, prezentare și vizibilitate. Se aplică la conturile WoW ca orice alt produs.

paşi

Imagine intitulată Vindeți conturile World of Warcraft în mod eficient Pasul 1
1
Informațiile ajută la vânzarea. Nu veți putea vinde o mașină cu o publicitate care citește "Auto, patru roți, mișcări". Același lucru este valabil și pentru un cont WoW. Un titlu ca "magicianul WTS 100 cu 2000 de aur" nu este suficient. Titlul trebuie să includă clasa, fracțiunea, serverul, HP, MP, crit%, puterea de ortografie etc. și, desigur, PRICE!
 • Imagine intitulată Sell World of Warcraft Accounts Efectiv Pasul 2
  2
  Începeți cu corpul anunțului. În această parte puteți fi mai descriptivă și ar trebui să menționați evoluția personajului, cum ar fi zonele în care vă puteți plimba, echipamentul aflat în posesia dvs. și multe altele. Este foarte important să ne amintim că o imagine este în valoare de o mie de cuvinte. Puteți încerca să descrieți o mașină sport celor care nu l-au văzut niciodată ... ei nu vor fi niciodată afectați de cuvintele voastre la fel de mult ca și ei cu o fotografie. Cea mai ușoară modalitate de a găsi o imagine bună pentru contul dvs. WoW este să faceți o captură de ecran a profilului personajului. Nu utilizați totuși profilul Armură. Nu vă exagerați laudele în contul dvs., cumpărătorii potențiali nu pot avea încredere în dvs., la fel cum nu aveți încredere în vânzătorii de la ușă la ușă care pretind că vor vinde cel mai bun aspirator din lume.
 • Imagine intitulată Vindeți conturile World of Warcraft în mod efectiv Pasul 3
  3
  Mulți cumpărători nu sunt experți. Adesea, este posibil ca acestea să nu fie capabile să traducă o abreviere sau să evalueze valoarea articolelor pe care nu le-a arătat. Explicați-vă că sabia ta superioară provine din cea mai dificilă temnita din joc și că doar alți 3 jucători din lume o au. Includeți un link către o pagină care conține informații despre acesta, etc.
 • Imagine intitulată Sell World of Warcraft Conturi efectiv Pasul 4
  4
  Pregătiți-vă contul. Ieșiți din bresle, ștergeți lista prietenilor etc. Opriți încărcarea automată a cărții de credit. El vă spune că vindeți contul prietenilor apropiați, astfel încât să nu vă sperie și să nu trimiteți un e-mail Blizzard pentru a raporta că un străin se joacă cu contul dvs. și că, cel mai probabil, ați fost hacked.
 • Imagine intitulată Conversați efectiv conturile World of Warcraft Pasul 5
  5
  Indică prețul din titlul sau organismul anunțului. Este foarte important pentru vânzările pe forum. Unii cumpărători sunt descurajați de ideea de a întreba și, cel mai probabil, vor renunța la o ofertă. Gândiți-vă la ultima dvs. rundă de la supermarket: dacă v-ați dorit ceva care nu a fost preț, ați fost tentați să nu cumpărați acel produs. Confortul este cheia!
 • Imagine intitulată Sell World of Warcraft Accounts Efectiv Pasul 2
  6
  Utilizați opțiunea Cumpărați acum. Cumpărătorii nu vor să cumpere un cont până mâine, vor să-l cumpere acum, astăzi, chiar acum. Nu vor să-și piardă timpul făcând oferte. Ei sunt dispuși să plătească mai mult pentru această conveniență. În general, este recomandabil să setați un preț de cumpărare mai mare de aproximativ 50 € în comparație cu valoarea personajului.
 • Imagine intitulată Conversați efectiv conturile World of Warcraft Pasul 7
  7
  Găsiți cheia dvs. de CD.
 • Imagine intitulată Vindeți conturile World of Warcraft în mod efectiv Pasul 8
  8
  În acest fel veți crește valoarea vânzărilor exponențial. Adăugați la titlu titlul "CD-ul original".
 • Imagine intitulată Vindeți conturile World of Warcraft în mod eficient Pasul 9


  9
  Vizibilitate. Trebuie să arătați ceea ce ați pus în vânzare pentru cât mai mulți oameni posibil. Dacă cineva ar crea o licitație pentru cel mai mare diamant din lume, dar numai trei oameni știau despre licitație, nu ar fi posibil să-l vândă la un preț avantajos. Pentru a obține o vizibilitate bună, este necesar să utilizați mai multe site-uri. Pentru a utiliza mai mult de un site, este mai bine să începeți cu o licitație gratuită și apoi să conectați toate postările de pe diferite forumuri la pagina de licitație. În acest fel puteți să înregistrați oferte și să vă prezentați produsul într-un mod mai bun decât este permis de un forum.
 • Imagine intitulată Vindeți conturile World of Warcraft în mod efectiv Pasul 10
  10
  Creșteți vizibilitatea postărilor dvs. cu comentarii, astfel încât să rămâneți pe pagina principală. Cu toate acestea, verificați regulile forumurilor respective cu privire la această procedură. În acest fel, vă veți mări vizibilitatea și veți evita ca postările noi să vă facă să treceți în fundal.
 • Imagine intitulată Vindeți conturile World of Warcraft în mod efectiv Pasul 11
  11
  Preț: În acest tip de piață, produsele nu sunt vândute ca pe eBay. Va trebui să setați prețul contului dvs. la cifra exactă pentru care îl puteți vinde și apoi să utilizați opțiunea Cumpărați acum. Alegeți licitațiile care sunt reînnoite automat în fiecare zi. Acest lucru va face mai usor ajustarea pretului. Începeți cu un preț ridicat și reduceți-l atât timp cât nu ați găsit cumpărătorul dvs.
 • Imagine intitulată Vindeți conturile World of Warcraft în mod efectiv Pasul 12
  12
  Fiți disponibil pentru a accepta o plată prin Paypal. Dacă nu aveți un cont, creați-l. Dacă nu știți cum să utilizați Paypal, învățați.
 • Imagine intitulată Vindeți conturile World of Warcraft în mod eficient 13
  13
  Dacă contul dvs. nu este activ, reînnoiți abonamentul pentru a vă pregăti imaginile de ecran și profilul dvs.
 • Imagine intitulată Vindeți conturile World of Warcraft în mod eficient 14
  14
  Nu întrebați potențialii cumpărători dacă intenționează să vă fure contul. Dacă ar fi hoți, ar putea fi și ei mincinoși. Gândiți-vă la asta.
 • Imagine intitulată Conversați efectiv conturile World of Warcraft Pasul 15
  15
  Dacă aveți caractere secundare de nivel înalt, le puteți vinde separat. Veți avea nevoie de un cont gol de 25 EUR, dar cumpărătorii ar putea fi tentați să plătească această sumă. De ce? Pentru că este o procedură sigură.
 • Imagine intitulată Vindeți Conturile World of Warcraft Efectiv Pasul 16
  16
  Ambele conturi trebuie să aibă același proprietar. Dacă sunteți cumpărător și tocmai ați cumpărat un cont cu o duzină de alt care pot fi vândute separat, ați putea face o mulțime de bani. Dar cum poți plăti pentru transferul personajului fără o carte de credit înregistrată în numele tău?
 • Sfaturi

  • Dacă vindeți ceva virtual care poate fi divizat, cum ar fi monedele, efectuați tranzacții mici până când aveți încredere în cumpărător.
  • Eliminați buffii activi înainte de a face capturi de ecran sau cumpărătorul poate fi acuzat de publicitate falsă.
  • NICIODATĂ nu vizitați un site pentru a revinde conturile în timp ce sunteți conectat la WoW. Warden, programul anti-mămicitor al lui Blizzard, va vedea adresa URL, pagina, titlu etc. iar raportul aferent ar putea duce la interzicerea dvs.
  • Nu uitați să listați cheile în corpul mesajului. Unii nu-ți vin în minte.
  • Nu scurtați numele clasei. Cumpărătorii vor căuta "druid" și nu "dudu".
  • Nu utilizați un preț de rezervă pentru licitațiile dvs. Utilizați sistemul de licitare. Dacă un cumpărător ar trebui să facă o ofertă și să vadă că nu a respectat prețul de rezervă, ar putea să se descurajeze și să renunțe.

  Avertismente

  • Dacă ați vândut un cont, dar aveți alții în posesia dvs., aveți grijă de eventualele riscuri. Dacă ați vândut-o cuiva care utilizează roboții pentru fermă, amintiți-vă că detaliile de înregistrare și de plată originale se vor întoarce la dvs. și, prin urmare, Blizzard ar putea reveni la celelalte conturi. În cazul în care noul utilizator este la interdicție de risc, ar fi mai bine să reconsiderați vânzarea. Utilizați o înregistrare diferită pentru toate conturile dvs. Cu toate acestea, este suspect de a avea mai mult de unul. Nu te joacă în avantajul tău. Dacă aveți orice plângere de făcut, totuși, acestea vă pot cere un document de identitate ... și de aceea trebuie să vă înregistrați cu numele de prieteni sau de familie. O identitate falsă ar putea fi dificil de gestionat.
  • Nu modificați informațiile despre cont. Dacă încercați să atrageți noi cumpărători prin încercarea de a rămâne anonimi, este posibil ca ei să nu aibă încredere în dumneavoastră. De asemenea, rețineți că, după toate probabilitățile, cumpărătorul va schimba informațiile contului după cumpărare. Poate fi riscant. Companiile încep să semneze și să verifice conturile cărora li se schimbă informațiile. Dacă ar fi trebuit să se schimbe de două ori într-o lună, cu siguranță veți fi interzise și cumpărătorul dvs. va fi supărat pe tine. Rețineți întotdeauna că informațiile despre cont pot fi, de asemenea, verificate de companie. Introducerea de nume fals false vă poate face să aveți probleme.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit