gtemata.com

Cum se utilizează aplicația Windows Desktop Remote Connection

Utilitarul "Remote Desktop Connection" vă permite să accesați computerul dvs. din orice locație din lume, pur și simplu prin disponibilitatea unei conexiuni web. Windows XP este echipat cu această aplicație, pentru a descoperi cum să accesați potențialul mare oferit.

conținut

paşi

1
Computerele la care doriți să vă conectați de la distanță trebuie să poată accepta conexiuni de la aplicația "Conexiune la distanță". Asigurați-vă că configurația este corectă urmând aceste instrucțiuni:

Imaginea intitulată Utilizați Windows XP` src=
 • Imaginea intitulată Utilizați Windows XP
  2
  Selectați pictograma "Computer" de pe desktop cu butonul drept al mouse-ului, apoi alegeți "Properties" din meniul contextual care apare.
 • Imaginea intitulată Utilizați Windows XP` width=
  3
  Selectați fila "Conexiune la distanță" din panoul "Proprietăți sistem" și asigurați-vă că caseta de selectare "Permiteți utilizatorilor să se conecteze de la distanță la calculator" este selectată corect.
 • Imaginea intitulată Utilizați Windows XP


  4
  După ce ați finalizat pașii anteriori, veți fi gata să vă conectați la distanță de la computer. Înainte de a începe, asigurați-vă că ambele computere implicate în proces sunt pornite și conectate la rețeaua locală (LAN). În absența configurației unui domeniu de rețea, este recomandabil ca ambele computere să aparțină aceluiași grup de lucru. Majoritatea rețelelor de domiciliu nu utilizează un domeniu de rețea.
 • Imaginea intitulată Utilizați Windows XP
  5
  De la computerul unde veți stabili conexiunea la distanță, accesați meniul "Start" și selectați elementul "Executare". În câmpul "Deschis" al panoului afișat, tastați următoarea comandă "mstsc" (fără ghilimele) și apăsați tasta enter. Alternativ, accesați meniul "Start", selectați elementele "Programe", "Accesorii", "Comunicații" și apoi "Conexiune desktop la distanță".
 • Imaginea intitulată Utilizați Windows XP` width=
  6
  Din panoul "Conexiune desktop la distanță", în câmpul "Computer", tastați adresa IP sau numele computerului la care doriți să vă conectați.
 • Imaginea intitulată Utilizați Windows XP
  7
  Conectați-vă la computerul la distanță introducând numele de utilizator și parola furnizate de proprietarul computerului. Utilizând programul "Remote Desktop Connection", nu puteți folosi un utilizator "limitat" pentru a vă conecta la computerul la distanță.
 • Sfaturi

  • Pentru a găsi numele computerului la care doriți să vă conectați, trebuie să aveți acces la PC-ul menționat anterior și să selectați "Computer" din meniul "Start" cu butonul drept al mouse-ului. Apoi, trebuie să alegeți elementul "Proprietăți" din meniul contextual care a apărut. Veți găsi informațiile de care aveți nevoie în fila "Computer Name" din panoul afișat.
  • Va trebui să setați o parolă de securitate pentru conexiune (câmpul "Parola" din panoul de conectare nu poate rămâne gol).
  • Dacă utilizați numele computerului, linkul nu funcționează, încercați să utilizați adresa IP (consultați acest tutorial).
  • În absența pictogramei "Computer" de pe desktop, accesați meniul "Start" și selectați elementele "Setări", "Panou de control" și, în final, "Sistem".
  • În cazul în care rețeaua este protejat de un firewall, va trebui să permită utilizarea aplicației port de comunicare „Remote Desktop Connection“ (prin portul TCP implicit 3389).
  • Dacă sunteți conectat la un router, va trebui să activați Nat pentru a direcționa pachetele de comunicații direct către computerul pe care îl utilizați (portul implicit este TCP 3389). Pentru a face acest lucru, va trebui să acceseze configurația routerului (de obicei, trebuie să tastați adresa IP 192.168.0.1 sau 192.168.1.1 în bara de adrese a browser-ului. Dacă adresa IP nu funcționează, tastați comanda „config ip / toate „în interiorul ferestrei de linia de comandă, și utilizați adresa IP în loc sub“ Gateway implicit „) și selectați fila pentru“ Nat „sau“ Port Forwarding“.
  • Dacă calculatorul utilizează o adresă IP dinamică, va trebui să configurați un "alias" (dacă nu vă aflați într-o rețea LAN locală).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit