gtemata.com

Cum se utilizează aplicația TeamDesk Team

oDesk este o platformă care oferă diferite tipuri de oferte de locuri de muncă cu fracțiune de normă sau independente și permite oamenilor să găsească locuri de muncă online. Aplicația Echipa oDesk este un instrument folosit pentru conectarea la grupul de lucru, împreună cu alți membri, pentru a lucra la un proiect comun și atrage în mod automat, și în timp real, toate sarcinile de lucru ale grupului, astfel încât să poată fi remunerat corespunzător.

paşi

Partea 1
Înregistrați-vă la oDesk

Imaginea intitulată Utilizați aplicația ODesk Team Pasul 1
1
Înregistrați-vă la oDesk. Vizitați site-ul oDeske înregistrat ca agent independent.
 • Imaginea intitulată Utilizați aplicația Team oDesk Pasul 2
  2
  Conectați-vă la contul dvs. Puteți accesa site-ul odată ce contul dvs. este configurat. Introduceți numele de utilizator și parola pentru a accesa platforma.
 • Imaginea intitulată Utilizați aplicația Team oDesk Pasul 3
  3
  Configurați-vă profilul. Pentru a atrage atenția potențialilor clienți, asigurați-vă că ați configurat corect profilul dvs. de utilizator. Evidențiați-vă cunoștințele și punctele forte, calea academică și de lucru, diplomele și certificatele pe care le-ați obținut și un rezumat descriptiv al abilităților dvs. profesionale.
 • Imaginea intitulată Utilizați aplicația Team oDesk Pasul 4
  4
  Efectuați câteva teste. Începeți prin efectuarea unor teste de competență pe site. Implicat la maxim în aceste teste, rezultatele vor oferi o mai mare credibilitate persoanei dvs. și abilitățile dumneavoastră profesionale pe oDesk.
 • Rezultatele și procentele testelor vor apărea pe pagina dvs. de profil.
 • Unii clienți consideră serios rezultatul acestor teste atunci când aleg candidații ideali pentru proiectele lor.
 • Partea 2
  Descărcați aplicația TeamDesk Team

  Imaginea intitulată Utilizați aplicația Team oDesk Pasul 5
  1
  Descărcați aplicația. Vizitați această pagină: https://odesk.com/downloads și faceți clic pe "Descărcați aplicația TeamDesk".
 • Imaginea intitulată Utilizați aplicația Team oDesk Pasul 6
  2
  Instalați aplicația. Faceți dublu clic pe programul de instalare descărcat pentru a instala aplicația pe computer.
 • Partea 3
  Porniți aplicația TeamDesk Team

  Imaginea intitulată Utilizați aplicația Team oDesk Pasul 7
  1
  Porniți aplicația. Faceți dublu clic pe pictograma aplicației.
 • Imaginea intitulată Utilizați aplicația Team oDesk Pasul 8
  2
  Conectați-vă la oDesk. Accesați platforma introducând numele de utilizator și parola. După ce v-ați conectat, veți fi direcționați către Camera de echipă.
 • Imaginea intitulată Utilizați aplicația Team oDesk Pasul 9


  3
  Selectați un grup. Selectați grupul dvs. de lucru, va apărea o listă cu membrii grupului. Din această secțiune puteți discuta simultan cu un singur membru sau cu toți membrii.
 • Imaginea intitulată Utilizați aplicația Team oDesk Pasul 10
  4
  Vizualizați instrumentele. Există câteva instrumente utile pentru aplicația pe care o puteți utiliza în timpul muncii dvs. Faceți clic pe meniu "Unelte".
 • Partea 4
  Urmăriți timpul de lucru

  Imaginea intitulată Utilizați aplicația Team oDesk Pasul 11
  1
  Obțineți confort și eliminați tot ceea ce aglomera desktop-ul computerului. Asigurați-vă că deschideți numai acele programe care sunt de fapt necesare pentru munca dvs.
 • Imaginea intitulată Utilizați aplicația Team oDesk Pasul 12
  2
  Începeți timpul de desenare. Înainte de a începe să lucrați la proiect, nu uitați să faceți clic pe buton "Începeți ora de urmărire" sub meniu "STAREA"altfel perioadele de activitate nu vor fi înregistrate și nu veți fi plătiți corespunzător pentru munca dvs.
 • Rețineți că nu toate proiectele de lucru de pe oDesk necesită urmărirea timpului. Dacă este necesar, verificați cerințele ofertei de muncă și detaliile contractului.
 • Imaginea intitulată Utilizați aplicația Team oDesk Pasul 13
  3
  Munca începe. La intervale regulate, aplicația va înregistra operațiile pe care le veți efectua pe ecran printr-o serie de capturi de ecran. Aceste capturi de ecran vor fi incluse în registrul dvs. de lucru și, prin urmare, vor fi vizibile pentru clienții dvs.
 • Asigurați-vă că faceți lucrările necesare asupra proiectului. Nu ar fi convenabil ca o captură de ecran să înregistreze sesiunea de jocuri online când sunteți ocupat.
 • Imaginea intitulată Utilizați aplicația Team oDesk Pasul 14
  4
  Faceți o pauză. Dacă doriți să faceți o pauză și să opriți temporar activitatea, faceți clic pe "stop" lângă element "Urmărirea timpului". Sesiunea de lucru va fi întreruptă și intervalul de timp va fi înregistrat, împreună cu toate capturile de ecran relevante.
 • Lăsarea desktopului în timpul urmăririi timpului nu va permite aplicației să înregistreze momentele de inactivitate și va face incorect înregistrarea timpului.
 • Imaginea intitulată Utilizați aplicația Team oDesk Pasul 15
  5
  Continuați-vă munca. Când vă decideți să vă reluați activitatea, faceți clic pe butonul "start" lângă element "Urmărirea timpului". Înregistrarea timpului activității dvs. va fi reluată, iar jurnalul dvs. de lucru va fi actualizat corespunzător.
 • Partea 5
  Ieșiți din aplicație

  Imaginea intitulată Utilizați aplicația Team oDesk Pasul 16
  1
  Ieșiți din aplicație. Când terminați o sesiune de lucru și doriți să părăsiți echipamentul de echipă, ieșiți din aplicație făcând clic pe elementul corespunzător din meniu "STAREA".
 • Imaginea intitulată Utilizați aplicația Team oDesk Pasul 17
  2
  Închideți aplicația. Faceți clic pe "închide" sub meniu "STAREA" pentru a închide aplicația oDesk.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit