gtemata.com

Cum se utilizează YouTube

YouTube este o platformă de partajare video și de vizionare bazată pe web care permite oricui să creeze și să încarce. Puteți viziona milioane de filme diferite sau puteți încărca unul singur pentru al împărtăși lumii. Dacă conținutul este suficient de bun, ați putea chiar să câștigați ceva!

paşi

Partea 1
Vizionați videoclipurile

Imaginea intitulată Utilizați YouTube Pasul 1
1
Conectați-vă cu contul dvs. Google. În acest fel veți avea mai multe avantaje, cum ar fi abilitatea de a comenta, de a salva filme pentru a viziona mai târziu, de a vă abona la canale și de a vă încărca videoclipurile.
 • Creați un cont Google liber pentru a accesa toate funcțiile YouTube. Conturile YouTube coincid acum cu un cont Google general.
 • Imaginea intitulată Utilizați YouTube Pasul 2
  2
  Utilizați bara de căutare pentru a găsi videoclipuri. Bara de căutare YouTube funcționează mai mult sau mai puțin ca Google și vă va arăta rezultatele așteptate pe baza căutării. Când căutați un videoclip și nu cunoașteți titlul, este de obicei suficient să introduceți termeni legați. Videoclipurile etichetate cu descrieri bune vor fi afișate în multe căutări similare. Pentru a fi mai specific, puteți utiliza și operatori de căutare (prin opțiunile de căutare avansată).
 • Imaginea intitulată Utilizați YouTube Pasul 3
  3
  Căutați canale YouTube. Dacă nu știți exact ceea ce căutați, puteți să răsfoiți conținutul cel mai popular, verificând diferitele categorii. Faceți clic pe butonul "Răsfoiți canalele" în meniul de navigare din stânga. Canalele sunt organizate pe categorii, permițându-vă să găsiți rapid cele mai populare în legătură cu interesele dvs.
 • Un canal YouTube este o pagină deschisă de o persoană, un grup sau o companie. Aceste canale găzduiesc toate materialele încărcate de proprietar și acționează ca pagină de profil pentru toți utilizatorii YouTube.
 • Imaginea intitulată Utilizați YouTube Pasul 4
  4
  Abonați-vă la canalele dvs. preferate. Datorită înregistrării, veți primi un avertisment ori de câte ori un videoclip nou va fi încărcat pe canalul ales. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul roșu "Inscrie-te" pe care le găsiți sub un videoclip al acelui canal sau faceți clic pe același buton din pagina asociată.
 • Imaginea intitulată Utilizați YouTube Pasul 5
  5
  Lăsați comentariile. Când vă conectați, puteți lăsa comentarii cu privire la videoclipurile care au această funcție activată. Permiteți persoanelor care le-au încărcat să știe că filmele lor sunt utile, amuzante sau deosebit de bine realizate. Comentariile pe YouTube pot fi cu adevărat stricte, așa că încercați să vă distingeți cu tonuri de calm și respectuos. Pentru a lăsa un comentariu, faceți clic pe câmp "Adăugați un comentariu public" sub videoclip și introduceți adnotarea. De asemenea, puteți răspunde la alte comentarii făcând clic pe link "răspunde" pe care le găsiți sub ele.
 • Nu toate videoclipurile au activat comentarii.
 • Imaginea intitulată Utilizați YouTube Pasul 6
  6
  Adăugați un videoclip în listă "Uită-te mai târziu". Ai găsit un film bun, dar nu ai timp să-l vezi acum? Prin adăugarea acesteia la această listă, puteți să o accesați rapid în orice moment. Sub numele videoclipului, faceți clic pe câmp "+ Adăugați" și selectați a ta "Uită-te mai târziu" sau alt playlist.
 • Partea 2
  Încărcați videoclipurile

  Imaginea intitulată Utilizați YouTube Pasul 7
  1
  Editați videoclipul înainte de al încărca. YouTube are unele instrumente de editare video, dar puteți face mult mai mult făcând modificări înainte de a le încărca. uite acest ghid pentru detalii privind editarea videoclipurilor pentru YouTube.
  • Puteți utiliza programe de editare pentru a crea un videoclip compus din secvențe diferite. Aceste programe sunt excelente pentru editarea imaginilor de mai multe elemente sau pentru realizarea mai multor filme.
  • Videoclipurile trebuie să dureze până la 15 minute până când contul dvs. a fost verificat. Furnizând numărul dvs. de telefon pe YouTube, veți putea verifica: vi se va trimite un cod pe care va trebui să îl introduceți pentru a confirma contul.
 • Imaginea intitulată Utilizați YouTube Pasul 8
  2
  Încărcați videoclipul. Când încărcați un film, acesta va fi adăugat pe canalul dvs. personal. Canalul și încărcarea videoclipurilor nu necesită nicio setare. Într-o perioadă ulterioară, dacă decideți să luați serios în considerare încărcarea continuă a filmelor, puteți începe să vă personalizați canalul și să vă creați abonatul următor (consultați secțiunea următoare).
 • uite acest ghid, dacă încărcați videoclipuri de pe un computer.
 • uite acest ghid, dacă încărcați videoclipuri de pe un dispozitiv mobil.
 • De asemenea, puteți să înregistrați direct de pe camera web, depășind astfel procesul de încărcare. Când ați terminat folosind editorul YouTube, veți putea face mici modificări în videoclip.
 • Imaginea intitulată Utilizați YouTube Pasul 9
  3


  Adăugați un titlu și o descriere. Atribuirea unui titlu bun și a unei descrieri bune fac diferența în apelarea vizitatorilor - constatarea că acestea sunt relevante pentru conținutul video, dacă doriți să vă asigurați un număr bun de vizualizări.
 • Descrierea va fi afișată sub film când cineva îl urmărește. Utilizați descrierea pentru a comunica caracteristicile videoclipului, linkuri către site-uri similare sau alte explicații pe care le considerați potrivite.
 • Imaginea intitulată Utilizați YouTube Pasul 10
  4
  Adăugați etichete. Etichetele ajută videoclipul să apară în rezultatele căutării și filmele aferente și sunt cuvinte individuale sau propoziții scurte care rezumă descrierea. Asociați cuvintele cele mai frecvente videoclipului (("drăguț". "amuzant". "animale". "cum se face ..." și așa mai departe). Prin atribuirea de etichete bune, puteți crește în mod semnificativ opiniile acestora.
 • Nu exagerați cu etichete excesive sau înșelătoare: caracteristica de căutare YouTube vă va penaliza și nu veți avea multe vizionări.
 • Imaginea intitulată Utilizați YouTube Pasul 11
  5
  Alegeți setările de confidențialitate video. Când încărcați un film, aveți trei opțiuni de bază pentru gestionarea confidențialității. Puteți seta astfel încât oricine să poată căuta videoclipul sau care poate fi vizualizat numai prin tastarea link-ului relevant sau, din nou, în modul privat, accesibil numai utilizatorilor cărora le-ați acordat permisiunea.
 • Dacă decideți să setați videoclipul ca "privat" și doriți să o distribuiți anumitor persoane, fiecare dintre ele va avea nevoie de un cont Google.
 • Imaginea intitulată Utilizați YouTube Pasul 12
  6
  Fonificați-vă videoclipurile. Este posibil să puteți obține profituri cu afișarea anunțurilor video dacă îndepliniți cerințele. Cu câteva vederi, probabil că nu veți câștiga nimic, dar numele mare de YouTube fac milioane în fiecare an. uite acest ghid pentru mai multe detalii despre cum să profitați de videoclipuri.
 • Dacă doriți cu adevărat să câștigați bani, va trebui să vă configurați canalul astfel încât acesta să poată atrage vizionări (a se vedea secțiunea următoare).
 • Imaginea intitulată Utilizați YouTube Pasul 13
  7
  Distribuiți videoclipul. Publicați filme pe rețeaua socială preferată sau postați-le pe blogul dvs. Schimbul este primul pas spre diseminarea lor. YouTube are caracteristici de partajare pentru cele mai importante rețele sociale.
 • Dacă vrei includeți un videoclip pe site-ul dvs. web, YouTube vă va oferi codul necesar pentru a intra pe site-ul propriu-zis.
 • Partea 3
  Creați un canal

  Imaginea intitulată Utilizați YouTube Pasul 14
  1
  Înțelegeți scopul canalelor. Canalele sunt pagina dvs. de utilizator pe YouTube. Toate conturile au un canal și, ca utilizator, veți putea crea altele. Fiecare canal este asociat cu o pagină Google+ care permite promovarea încrucișată.
 • Imaginea intitulată Utilizați YouTube Pasul 15
  2
  Adăugați grafica. Prin grafică se înțelege logo-ul din partea de sus a canalului, ceea ce îl diferențiază de ceilalți și vă consolidează marca. Grafica ar trebui să fie relevantă pentru conținutul videoclipurilor dvs. sau a personalității dvs.: astfel vizitatorii își vor aminti în mod inconștient ce canal vizionează în acel moment.
 • uite acest ghid pentru detalii despre crearea unui semn grafic.
 • Imaginea intitulată Utilizați YouTube Pasul 16
  3
  Descrieți canalul și atribuiți un nume. O descriere bună îi va atrage pe vizitatori și un nume atrăgător îi va ajuta să-și amintească. Descrierea trebuie să includă legătura cu site-ul dvs. web și o scurtă prezentare generală care ilustrează scopul său.
 • Rețineți că modificarea numelui canalului va schimba numele contului Google+ asociat.
 • Imaginea intitulată Utilizați YouTube Pasul 17
  4
  Dezvoltați și faceți griji pentru conținut. Personalizarea canalului este doar începutul. Când ați consolidat canalul, va fi timpul să încărcați conținutul acestuia și să atrageți vizionări. Există multe de spus despre modul de extindere a canalului și de creștere a numărului de abonați: pentru instrucțiuni mai detaliate citiți ghidurile de mai jos.
 • Creați și publicați în mod regulat conținut de calitate pentru a obține o urmărire a fanilor loiali.
 • Stați departe de ceilalți și transformați canalul dvs. în prima destinație din industrie.
 • Deveniți un partener YouTube pentru o mai mare vizibilitate și acces la instrumente avansate de creare.
 • Legate de wikiHows

  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit