gtemata.com

Cum se utilizează Puncte de Feature

aplicaţia "Puncte de funcții" vă permite să câștigați puncte prin testarea programelor software noi. Punctele câștigate pot fi apoi răscumpărate pentru premii reale. Dacă jucați cu o aplicație timp de cel puțin 2 minute, veți primi o sumă fixă ​​de puncte. După ce ați atins suficiente puncte, le puteți răscumpăra drept premii reale - de exemplu, un credit în contul dvs. PayPal, un Amazon preplătit, iTunes sau chiar un iPad Mini. Amintiți-vă că obțineți o sumă semnificativă de bani prin utilizarea aplicației "Puncte de funcții" ar putea dura mult timp și o mare cheltuială de energie.

paşi

Partea 1
Instalați Puncte de Feature

Imaginea intitulată Utilizarea punctelor caracteristicilor Pasul 1
1
Căutați aplicația "Puncte de funcții" în magazinul de aplicații. Primul pas este să accesați magazinul de aplicații conectat la sistemul de operare al smartphone-ului pentru a descărca aplicația. Dacă utilizați un sistem Android, va trebui să accesați Magazinul Google Play și, dacă utilizați un dispozitiv iOS, va trebui să utilizați Apple App Store. "Puncte de funcții" este o aplicație gratuită, care necesită aproximativ 1,8 MB de spațiu. Pentru a continua descărcarea, apăsați butonul instala.
 • Imaginea intitulată Utilizarea punctelor caracteristicilor Pasul 2
  2
  După terminarea descărcării, aplicația trebuie să fie gata pentru instalare. Vi se va cere să introduceți un cod promoțional. Dacă aveți, tastați-l în aplicație pentru a primi imediat 50 de puncte gratuite. Puteți să valorificați acest tip de cod numai la prima descărcare a aplicației. Așteptați până când descărcarea și instalarea sunt complete, apoi porniți aplicația pentru a începe aventura.
 • Imaginea intitulată Utilizarea punctelor caracteristicilor Pasul 3
  3
  Descărcați "Puncte de funcții" folosind computerul. Dacă sunteți conectat (ă) la contul dvs. Google sau Apple de pe computerul dvs., veți putea să descărcați aplicația de pe dispozitivul dvs. mobil. Amintiți-vă, totuși, că puteți folosi "Puncte de funcții" numai prin telefonul smartphone. Pentru a continua descărcarea, vizitați site-ul oficial al aplicației. Apăsați butonul "Descărcați pentru iPhone" pentru a accesa Apple App Store sau apăsați butonul "Descărcați pentru Android" pentru a accesa Magazinul Google Play.
 • Partea 2
  Puncte de colectare

  Imaginea intitulată Utilizarea punctelor caracteristicilor Pasul 4
  1
  Alegeți o aplicație. Porniți aplicația "Puncte de funcții", apoi accesați cardul "câștiga" unde puteți consulta lista tuturor aplicațiilor care pot fi utilizate. Dacă există o aplicație pe care doriți să o încercați pe listă, selectați-o pentru a afla câte puncte veți primi gratuit. Pentru a accesa pagina magazinului și pentru a descărca prima aplicație pentru testare, apăsați butonul "Descărcați".
 • Imaginea intitulată Utilizarea punctelor caracteristicilor Pasul 5
  2
  Pentru a câștiga punctele oferite, utilizați aplicația selectată timp de cel puțin 2 minute. Amintiți-vă că creditarea punctelor prin "Puncte de funcții" poate dura 1 sau 2 zile. Dacă nu finalizați tutorialul aplicației alese sau dacă l-ați descărcat anterior, este posibil să nu primiți niciun fel de recompensă pentru munca dvs. Odată ce au trecut 2 minute, puteți închide aplicația și puteți reveni "Puncte de funcții" pentru a descărca altul.
 • Imaginea intitulată Utilizarea punctelor caracteristicilor Pasul 6


  3
  Încercați alte aplicații. Pentru a genera un flux constant de puncte, continuați să descărcați și să testați aplicațiile. Stabiliți un obiectiv, cum ar fi atingerea unui anumit număr de puncte sau utilizarea acestuia "Puncte de funcții" pentru o jumătate de oră pe zi.
 • Dacă este posibil, asigurați-vă că utilizați conexiunea Wi-Fi de pe dispozitivul mobil. Descărcarea unui număr mare de aplicații care utilizează conexiunea de date poate epuiza foarte rapid traficul de date inclus în planul dvs. de telefon.
 • După ce ați fost creditat cu punctele pentru utilizarea unei anumite aplicații, puteți decide să îl dezinstalați de pe dispozitiv. Utilizați intens "Puncte de funcții", fără a fi nevoie să dezinstalați aplicațiile care nu mai sunt necesare în scopurile dvs., ar putea duce la epuizarea memoriei interne a dispozitivului dvs.
 • Partea 3
  Utilizați Punctele câștigate

  Imaginea intitulată Utilizarea punctelor caracteristicilor Pasul 7
  1
  Accesați cardul "recompense". După ce ați acumulat câteva sute de puncte, puteți accesa secțiunea "recompense" aplicaţia "Puncte de funcții" pentru a vedea opțiunile disponibile pentru dvs. Rețineți că pentru a primi un credit de 5 USD în contul dvs. PayPal, trebuie să aveți câteva mii de puncte disponibile.
 • Imaginea intitulată Utilizarea punctelor caracteristicilor Pasul 8
  2
  Alegeți premiul. Unele dintre premiile rambursabile includ: un credit pe PayPal sau un card Amazon sau iTunes preplătit. Dacă ați atins un număr considerabil de puncte, puteți să răscumpărați și un dispozitiv portabil - cum ar fi un minunat iPad Mini.
 • Nu așteptați prea mult. Amintiți-vă că punctele dvs. au un termen limită. Dacă nu descărcați nicio aplicație în decurs de 60 de zile, soldul de puncte va fi resetat automat.
 • Alegeți-vă cu înțelepciune pentru că punctele dvs. nu sunt rambursabile - odată ce ați cheltuit o anumită sumă, nu veți putea să le recuperați.
 • Imaginea intitulată Utilizarea punctelor caracteristicilor Pasul 9
  3
  Acordați atenție ofertelor speciale. Ocazional, prin descărcarea unei aplicații pentru a încerca, puteți fi ales să participați la un concurs de fulgere. Șansele de a câștiga pot fi foarte scăzute, dar merită să încercați, deoarece nu este posibil să știți în avans ce va fi recompensa pentru un mic efort.
 • Sfaturi

  • Salvați punctele de așteptare pentru cele mai bune oferte.
  • Nu dezinstalați aplicațiile dacă nu le-ați folosit sau le-ați testat cu cel puțin 2 minute înainte. Verificați întotdeauna din interfața aplicației "Puncte de funcții" să fi primit punctele care ți se datorează.
  • Pentru a obține puncte gratuite, încercați să utilizați programul "Încercare gratuită". Recomanda cererea prietenilor tăi să primească puncte bonus suplimentare.

  Avertismente

  • Asigurați-vă că sunteți conectat (ă) la o rețea Wi-Fi deoarece descărcarea mai multor aplicații utilizând conexiunea de date ar putea consuma rapid traficul de date inclus în planul dvs. de tarifare.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Smartphone
  • Conectare la Internet (Wi-Fi)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit