gtemata.com

Cum se instalează aplicația Pixlr Express pe Android

Căutați o aplicație care vă permite să editați imagini profesionale pe dispozitivul dvs. Android? Ei bine, aplicația "Pixlr Express" este ceea ce căutați! Pixlr Express este o aplicație profesională, care vă permite să corectați imperfecțiunile fotografiilor dvs. direct de pe telefonul smartphone. Acest tutorial arată cum să instalați Pixlr Express pe dispozitiv.

paşi

Imagine intitulată Instalați aplicația Pixlr Express pe Android 1. Pasul 1
1
Porniți Magazinul Google Play. Accesați panoul "Aplicații" al dispozitivului dvs. și selectați pictograma "Magazin Play".
 • Dacă aveți un link către "Magazin Play" de pe dispozitiv, îl puteți utiliza pentru a porni aplicația.
 • Imaginea intitulată Instalați aplicația Pixlr Express pe Android 2. Pasul 2
  2


  Efectuați o căutare utilizând cuvintele cheie "Pixlr Express" (fără ghilimele). Pentru aceasta, utilizați câmpul de căutare din partea de sus a ecranului. În mod normal, prima aplicație care apare în lista de rezultate este cea corectă, deci selectați-o.
 • Imaginea intitulată Instalați aplicația Pixlr Express pe Android dvs. Pasul 3
  3
  Apăsați butonul "Instalare". După acceptarea permisiunilor cerute de aplicație pentru operarea acesteia, descărcarea și instalarea vor începe automat.
 • Imagine intitulată Instalați aplicația Pixlr Express pe Android Step 4
  4
  Începeți să editați imaginile. La sfârșitul instalării, apăsați butonul "Deschidere" pentru a porni aplicația.
 • Dacă ați închis deja pagina de instalare a aplicației, găsiți pictograma acesteia în panoul "Aplicații" al dispozitivului.
 • Acum, selectați imaginea pe care doriți să o editați din "Galerie", apoi alegeți efectele și modificările pe care doriți să le aplicați din cele oferite de aplicație.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit