gtemata.com

Cum se utilizează un Dual Shock 3 pe dispozitivele Android

Cu numeroasele jocuri lansate săptămânal pe Google Play, utilizatorii caută continuu noi modalități de redare. Console și jocuri video mobile sunt un subiect fierbinte în aceste zile și, prin urmare, programatorii caută noi modalități de a combina aceste două lumi. În zilele noastre, puteți folosi un controler Sony PSD3, Dual Shock 3, pentru a juca pe Android. Cu puțină răbdare, puteți experimenta această inovație tehnologică cu propriile mâini.

paşi

Partea 1
Verificați dispozitivul

Imaginea intitulată Utilizați DualShock 3 pe un dispozitiv Android Pasul 1
1
Asigurați-vă că dispozitivul a fost înrădăcinat. Deoarece legarea controlerului și a dispozitivului utilizează un protocol special Bluetooth care nu este integrat nativ în sistem, va trebui să răsturnați dispozitivul dacă doriți să continuați.
 • Imaginea intitulată Utilizați DualShock 3 pe un dispozitiv Android Pasul 2
  2
  Descărcați instrumentul de verificare a compatibilității din Magazin Play. Deschideți Magazin Play pe dispozitiv și căutați "Sixaxis Compatibily Checker". Descărcați aplicația.
 • Imaginea intitulată Utilizați DualShock 3 pe un dispozitiv Android Pasul 3
  3
  Verificați dacă dispozitivul este compatibil. Porniți verificarea compatibilității atingând butonul Start din colțul din stânga sus al ecranului aplicației. Dacă primiți un mesaj de eroare, dispozitivul dvs. nu este compatibil. În caz contrar, puteți continua.
 • Partea 2
  Conectați dispozitivul Android și controlerul DualShock

  Imaginea intitulată Utilizați DualShock 3 pe un dispozitiv Android Pasul 4
  1
  Descarcă Sixaxis Pair Tool pe calculatorul tău. Accesați site-ul web Dancing Pixel Studios și descărcați aplicația. Faceți clic pe butonul de descărcare din mijlocul paginii.
  • Instrumentul Sixaxis Pair este instrumentul necesar pentru a conecta controlerul și dispozitivul.
 • Imaginea intitulată Utilizați DualShock 3 pe un dispozitiv Android Pasul 5
  2
  Lansați Instrumentul de Cuplare Sixaxis pe PC. Faceți dublu clic pe programul pe care l-ați descărcat. Va apărea o fereastră care va indica "Masterul curent: căutarea". Lăsați programul să funcționeze și NU închideți fereastra.


 • Imaginea intitulată Utilizați DualShock 3 pe un dispozitiv Android Pasul 6
  3
  Conectați controlerul DualShock 3 la PC utilizând cablul USB pe care îl utilizați pentru a-l încărca.
 • După conectare, veți vedea un cod. Aceasta este adresa controlerului Bluetooth.
 • Imaginea intitulată Utilizați DualShock 3 pe un dispozitiv Android Pasul 7
  4
  Cumpărați și descărcați aplicația Sixaxis Controller. Din nou, deschideți Magazin Play pe dispozitiv. Căutați Sixaxis Controller pe PlayStore și cumpărați-l.
 • Lansați aplicația o dată instalată.
 • Imaginea intitulată Utilizați DualShock 3 pe un dispozitiv Android Pasul 8
  5
  Conectați controlerul la dispozitivul Android. După lansarea aplicației Sixaxis Controller, aruncați o privire în partea de jos a ecranului. Veți vedea adresa Bluetooth locală a telefonului dvs. Introduceți această adresă în programul descărcat de pe PC și faceți clic pe butonul Actualizare.
 • Imaginea intitulată Utilizați DualShock 3 pe un dispozitiv Android Pasul 9
  6
  Verificați dacă conexiunea are succes. Deconectați controlerul de la computer și apăsați butonul PS Home din centrul controlerului. Odată ce controlerul este pornit, atingeți săgețile direcționale și asigurați-vă că Sixaxis răspunde la apăsarea butoanelor.
 • Imaginea intitulată Utilizați DualShock 3 pe un dispozitiv Android Pasul 10
  7
  Modificați metoda de introducere pe dispozitivul dvs. ANdroid. Este suficient să apăsați pe Modificare metode de intrare în controlerul Sixaxis și selectați "Sixaxis Controller".
 • În acest moment, ar trebui să puteți utiliza controlerul DualShock 3 de pe dispozitivul dvs. Android pentru a reda. Distrează-te!
 • Sfaturi

  • Notă: numai jocurile care acceptă asignarea tastelor sunt compatibile cu controlerul.
  • Prin controler puteți controla, de asemenea, emulatori, cum ar fi NESoid și PXS4Droid.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit