gtemata.com

Cum se descarcă Google Play pe Android

Doriți să descărcați cea mai recentă versiune a aplicației "Google Play" pe dispozitivul dvs. Android? Amintiți-vă că Google lansează actualizări la fiecare câteva luni, deci nu va trebui să așteptați mult dacă doriți să obțineți actualizări în mod obișnuit. Cu toate acestea, dacă doriți să fiți printre primii care pot instala noi actualizări, aici este ghidul practic care este potrivit pentru dvs.

paşi

Imagine intitulată Descărcați Google Play pe Android Pasul 1
1
Accesați "Setările" dispozitivului dvs. Android. Selectați elementul "Aplicații".
 • Imaginea intitulată Descărcați Google Play pe Android Pasul 2
  2
  Asigurați-vă că este bifată caseta de selectare "Surse necunoscute" (în funcție de versiunea Android puteți găsi această opțiune în secțiunea "Administrare dispozitiv" din secțiunea "Securitate" din "Setări"). În acest fel, veți putea descărca "APK Google Play".
 • Imagine intitulată Descărcați Google Play pe Android Pasul 3
  3


  Efectuați o verificare. Aflați ce versiune de Google Play a fost distribuită cel mai recent. De exemplu, versiunea "4.2.3" este mai recentă decât versiunea "4.1.6".
 • Imaginea intitulată Descărcați Google Play pe Android Pasul 4
  4
  Utilizați Google pentru a căuta un link de unde să descărcați fișierul de instalare "APK Google Play". APK înseamnă "Pachetul Android" și este formatul de fișier utilizat pentru a distribui software-ul pe un dispozitiv Android. 4shared este o sursă foarte populară pentru descărcarea de software de pe Web. Descărcați fișierul.
 • Imaginea intitulată Descărcați Google Play pe Android Pasul 5
  5
  Deschideți fișierul pe care tocmai l-ați descărcat și urmați instrucțiunile care vor apărea pe ecran pentru a continua instalarea programului. Pur și simplu apăsați butonul "OK" și apoi selectați elementul "Instalare".
 • Imagine intitulată Descărcați Google Play pe Android Pasul 6
  6
  Imediat ce procesul de instalare este finalizat, apăsați "Finish". Acum puteți utiliza noul dvs. "Google Play".
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit