gtemata.com

Cum să utilizați emoticoane

Emoticoanele oferă o modalitate distractivă și simplă de a comunica emoțiile sau de a adăuga o notă de prospețime mesajelor dvs. Principalele stiluri sunt două: emoticoanele occidentale și orientale. Aceste două grupuri alcătuiesc majoritatea emoticoanelor pe care le vedeți online. Există și așa-numitele emoticonuri

, o serie de simboluri pictografice care au aceeași funcție ca emoticoanele. Acestea nu au suport universal, dar pot fi mult mai originale decât emoticoanele "de modă veche".

paşi

Partea 1
Western Emoticons

Imaginea intitulată 185512 1
1
Aflați cum sunt tipăriți emoticoanele occidentale. Originea acestor simboluri revine la primele servicii de chat, cum ar fi IRC și AOL, în general răspândite în America de Nord și în diferite țări europene. De obicei, ele sunt scrise orizontal, de la stânga la dreapta. Partea superioară a "cap" aproape întotdeauna este pe partea stângă.
 • Emoticoanele occidentale tind să se concentreze mai mult pe fața plină, și de multe ori au mai multe traduceri literale decât cele din est.
 • Emoticoanele occidentale implică, în general, utilizarea de caractere latine și se disting adesea datorită simbolurilor individuale.
 • Imaginea intitulată 185512 2
  2
  Utilizați.: pentru a face ochii (în majoritatea cazurilor). Mulți emoticoane occidentale folosesc semnul: pentru a indica ochii, chiar dacă pot fi înlocuiți cu alte caractere în funcție de circumstanțe.
 • Imaginea intitulată 185512 3
  3
  Dacă doriți, includeți-vă nasul. Emoticoanele vestice pot fi adesea indicate cu sau fără nas și sunt ilustrate cu simbolul. Decizia de a include nasul depinde în întregime de preferințele dvs.
 • Imaginea intitulată 185512 4
  4
  Învață să faci emoticoane dintr-o bază. Cel mai simplu emoticon este numit smiley, :). Din această bază, puteți crea sute de emoticoane. Puteți adăuga o pălărie (<] :)), o barbă (:)}) sau orice alt element vine în minte. Mai jos veți găsi unele dintre cele mai comune emoticoane occidentale, deși există nenumărate variante:
  Emoții și acțiuni
   Emotion / Acțiune Emoticon
  fericit:) :-) * 
  trist:(
  Contento: D
  bigmouth: P
  râsXD
  dragoste<3
  surpriză: O
  clipit-)
  Fără cuvinte:&
  tânguire : * (: `( 
  preocupare: S
  mâhnire:
  furie>:(
  receB)
  orice:
  rău>:)
  măgar<: -
  neîncredereO_O
  Bate cincio / o
  exulta O /
  sărut: ^ *
  căscat| -O


  * Aveți libertatea de a vă adăuga nasul sau de a face alte schimbări la oricare dintre aceste emoticoane. Distracția este, de asemenea, în acest!

  Caractere și obiecte
  Caracter / obiectEmoticon
  Robocop([(
  robot[:]
  Mickey Mouse° o °
  Moș Crăciun*<
  Homer Simpson~ (_8 ^ (I)
  Marge Simpson@@@@@: ^)
  Bart SimpsonΣ :-)
  Rosa@>->-
  pește<*))) - {
  papa+<:-)
  lenny(͡ ° ͜ʖ ͡ °)
  skateboardersau [-<]:
  săgeată<------ K
  sabie<========

  [===]

  Unchiule Sam=) :-)
  Wilma Flintstone&:-)
  câine: o3
 • Partea 2
  Emoticoane orientale

  Imaginea intitulată 185512 6
  1
  Aflați cum sunt tipăriți emoticoanele orientale. Originea acestor simboluri este trasabilă în Asia de Sud-Est. Contrar emoticonelor occidentale, ele au de obicei o dispoziție frontală, nu o orientare orizontală. Mai mult accent se pune pe ochi, folosit pentru a transmite o emoție.
  • Pentru multe emoticoane orientale, caracterele latine nu sunt folosite. Persoana care le scrie are, prin urmare, un sortiment de simboluri pentru a crea mult mai mari, dar unele computere s-ar putea să nu poată reproduce corect toate personajele.
 • Imaginea intitulată 185512 6
  2
  Decideți dacă să includeți corpul. Multe emoticoane orientale sunt înconjurate de acest simbol () pentru a indica conturul capului sau al corpului. Alegerea dvs. este de a intra sau nu. Unele emoticoane sunt preferabile atunci când o conțin, altele nu.
 • Imaginea intitulată 185512 7
  3
  Utilizați Harta caracterului pentru a găsi simbolurile. Atât Windows cât și OS X au o hartă de caractere (Vizualizatorul de caractere în OS X), care vă permite să navigați prin toate fonturile sistemului pentru a găsi anumite caractere. Utilizați această caracteristică pentru a găsi caracterele potrivite pentru emoticoanele pe care doriți să le creați, dar rețineți că este posibil ca destinatarul să nu le poată vedea decât dacă ați instalat același font.
 • ferestre - Apăsați ⌘ Win + R și tastați charmap pentru a deschide Harta caracterului. Utilizați meniul din partea de sus pentru a comuta de la un font la altul. Căutați și descărcați un font numit Code2000 pentru a accesa aproape orice simbol oriental. Faceți o căutare Google pentru a găsi instrucțiuni privind instalarea fonturilor.
 • Mac - Faceți clic pe meniul Apple și selectați Preferințele sistemului. Faceți clic pe claviatură, selectați fila claviatură și apoi verificați Afișați tastatura și vizualizatorul de caractere din bara de meniu. Faceți clic pe pictograma nouă care apare lângă ceas și selectați Afișați vizualizatorul de caractere. OS X are toate fonturile de care aveți nevoie pentru a crea cele mai multe emoticoane orientale.
 • Emotion / Caracter / obiectEmoticon
  Zâmbet / Fericire^ _ ^ (^^^) *
  Tulburi / Angry(>_<)
  nervos(^ _ ^ -)
  Sleepy / Enervat(-_-)
  confuz((+ _ +))
  fumatsau ○ (-.-) y- ゜ ゜ ゜
  caracatițăミ C:.
  pește>゜))) 彡
  arc<(_ _)>
  clipit(^ _-) - ☆
  pisică(= ^ · ^ =)
  entuziast(* ^ 0 ^ *)
  ridicînd¯ _ (ツ) _ / ¯
  Căști((D [-_-] b))
  obosit(= _ =)
  Gest melodramatic din cauza frustrării extreme, a furiei sau a demisiei(╯ ° ° °) ╯ (┻ ┻ ┻
  furie(ಠ 益 ಠ)
  A ordona să facă ceva(☞ ゚ ヮ ゚) ☞
  Ultraman(sau
   Disapproval look ಠ_ಠ


  * Emoticoanele de Est pot sau nu pot avea acest simbol () pentru a indica fata.

  Partea 3
  Creați scurtături (iOS)

  Imagine cu denumirea 185512 8
  1
  Deschideți aplicația Setări pe dispozitivul dvs. iOS. Dacă folosiți adesea un emoticon complex, cum ar fi un oriental, puteți găsi mai ușor crearea unei comenzi rapide sau a unui link direct, astfel încât să nu trebuiască să îl urmăriți întotdeauna pentru a copia și a insera sau a căuta personaje.
 • Imagine cu denumirea 185512 9
  2
  robinet generalclaviaturăscurtătură.
 • Imaginea intitulată 185512 10
  3
  Atingeți simbolul + pentru a crea o nouă comandă rapidă.
 • Imagine cu denumirea 185512 11
  4
  Copiați sau tastați emoticonul în câmp frază.
 • Image cu denumirea 185512 12
  5
  Introduceți conexiunea directă pe care doriți să o utilizați în câmp scurtătură. Este esențial să nu introduceți o expresie pe care o utilizați în alte contexte, deoarece comanda rapidă va fi înlocuită de fiecare dată când este utilizată.
 • Un truc comun este de a utiliza în propoziție etichete de stil HTML. De exemplu, dacă creați o comandă rapidă pentru (╯ ° □ °) ╯ (┻ ┻ ┻ &tabelul de pe teren înlocui. Simbolurile & și - asigurați-vă că nu înlocuiți din greșeală un cuvânt adevărat.
 • Imagine cu denumirea 185512 13
  6
  Introduceți comanda rapidă și faceți clic pe.Spațiu în orice câmp de text pentru a insera emoticonul.
 • Partea 4
  Creați o comandă rapidă (Android)

  Imaginea intitulată 185512 14
  1
  Descărcați aplicația de apel Uită-te la Disapproval. Este o aplicație gratuită care vă permite să copiați rapid o varietate de emoticoane în clipboard-ul dispozitivului dvs. Android, astfel încât să le puteți copia într-un câmp de text. În plus, puteți adăuga emoticoane personalizate pentru acces instantaneu.
  • Puteți descărca aplicația Uită-te la Disapproval din Magazin Google Play.
 • Imagine cu denumirea 185512 15
  2
  Navigați prin emoticoanele preîncărcate. Aplicația are o serie lungă de fețe pentru derulare.
 • Imagine cu denumirea 185512 16
  3
  Atingeți butonul + pentru a crea un emoticon personalizat. Dacă emoticonul care vă interesează nu este pe listă, atingeți butonul + și adăugați-o. Va apărea pe listă Personalizați.
 • Imaginea intitulată 185512 17
  4


  Atingeți un emoticon pentru al copia în clipboard.
 • Imaginea intitulată 185512 18
  5
  Țineți apăsat degetul pe un câmp de text și selectați pastă pentru a lipi emoticonul copiat.
 • Partea 5
  Creați scurtături (Mac)

  Imaginea intitulată 185512 19
  1
  Faceți clic pe meniul Apple și selectați Preferințele sistemului. Dacă vă descoperiți că utilizați adesea un emoticon complex, cum ar fi un oriental, puteți găsi mai ușor să creați acces direct pentru acest lucru, astfel încât nu trebuie întotdeauna să găsiți unul care să copieze și să lipsească sau să caute personaje.
 • Imaginea intitulată 185512 20
  2
  selecta claviatură și faceți clic pe fila text.
 • Imaginea intitulată 185512 21
  3
  Faceți clic pe butonul + pentru a crea o nouă comandă rapidă.
 • Image cu denumirea 185512 22
  4
  Tastați fraza pe care doriți să o înlocuiți automat cu emoticonul. Este esențial să nu introduceți o propoziție pe care o utilizați în alte contexte, deoarece va fi înlocuită frecvent.
 • Un truc simplu este de a utiliza etichete de stil HTML pentru propoziție. De exemplu, dacă doriți să creați o scurtătură pentru C: ミ, puteți tasta &caracatiță - în câmp înlocui. Simbolurile & și - vă asigură că nu veți înlocui din greșeală un cuvânt adevărat.
 • Imaginea intitulată 185512 23
  5
  Puneți emoticonul în câmp cu.
 • Imaginea intitulată 185512 24
  6
  Tastați scurtături și apăsați.Spațiu în orice câmp pentru a introduce emoticonul.
 • Partea 6
  Creați o comandă rapidă (Windows)

  Imaginea intitulată 185512 25
  1
  Descărcați Auspex. Este un instrument freeware în limba engleză, conceput pentru a ajuta la accelerarea scrisului pe computer, și poate fi folosit pentru a crea shortcut-uri de înlocuire pentru expresii scrise pe tastatură.
  • Puteți descărca Auspex gratuit de la acest site. Va trebui să extrageți fișierul făcând clic pe acesta cu butonul drept al mouse-ului și selectând Extrageți aici.
 • Imagine cu denumirea 185512 26
  2
  Deschideți Auspex. Acesta va fi minimizat imediat în tava de sistem.
 • Imagine cu denumirea 185512 27
  3
  Faceți clic pe pictograma Auspex cu butonul drept al mouse-ului și selectați spectacol. Aceasta va deschide fereastra Auspex.
 • Imagine cu denumirea 185512 28
  4
  Faceți clic pe fișierNou de la Wizard. Aceasta va începe procesul de creare a comenzii rapide.
 • Imagine cu denumirea 185512 29
  5
  În domeniul Pasul al doilea, introduceți expresia pe care doriți să o lucrați din comanda rapidă. Este esențial să nu introduceți o expresie pe care o utilizați în alte contexte, deoarece comanda rapidă va fi înlocuită de fiecare dată când o utilizați.
 • Un truc comun este de a utiliza etichete în stil HTML pentru a face expresia. De exemplu, dacă creați o scurtătură pentru (ಠ 益 ಠ), puteți tasta &rage - pe teren înlocui. Simbolurile & și - vă asigură că nu veți înlocui din greșeală un cuvânt adevărat.
 • Imaginea intitulată 185512 30
  6
  În câmpul mare din partea de jos a ferestrei, tastați sau lipiți emoticonul. Faceți clic pe butonul în regulă când ați terminat.
 • Imagine cu denumirea 185512 31
  7
  Tastați scurtături și apăsați.Spațiu, Tab ↹ sau ⌅ Introduceți pentru a aduce emoticonul. Acestea sunt cheile implicite pentru a face acest lucru. Puteți să le modificați utilizând meniul Declanșată de în Auspex odată ce ați selectat comanda rapidă.
 • Partea 7
  Emoji

  Imagine cu denumirea 185512 32
  1
  Aflați ce sunt emoji. Este o serie de simboluri pictografice pe care le puteți folosi în loc de emoticoane. În general, ele sunt utilizate în programe de chat și pe dispozitive mobile.
 • 2
  Determinați dacă sistemul sau programul acceptă emojis. Emojis reprezintă o serie de caractere non-standardizate și nu sunt susținute de toate sistemele. Atât dvs. cât și destinatarul trebuie să aibă suportul corespunzător, astfel încât să îl puteți vedea pe ambele dispozitive.
 • iOS. Toate dispozitivele iOS care au versiunea iOS 5 sau ulterioară au suportul emoji încorporat. Este posibil să fie necesar să activați tastatura emoji. Pentru mai multe informații, faceți clic aici.
 • Android. Nu toate dispozitivele Android suportă emojis, chiar dacă anumite aplicații, cum ar fi Hangouts și WhatsApps, fac acest lucru independent de dispozitiv. Pentru a adăuga suport pentru emoji pentru toate aplicațiile de pe dispozitivul dvs. Android, faceți clic aici.
 • OS X. OS X are built-in emoji de sprijin de la OS X 10.7.
 • Windows 7 și versiunile anterioare. Suportul Emoji depinde de browserul dvs. web, asigurați-vă că toate browserele dvs. sunt actualizate cu cea mai recentă versiune.
 • Windows 8. Windows 8 include o tastatură încorporată emoji. Pentru ao activa, accesați desktop-ul, faceți clic pe bara de activități cu butonul drept al mouse-ului și selectați Bara de instrumenteTastatură virtuală. Veți vedea pictograma tastatură care apare lângă tava de sistem.
 • Imaginea intitulată 185512 33
  3
  Adăugați simboluri emoji la versurile dvs. Emojisurile sunt adăugate prin selectarea simbolului specific pe care doriți să-l inserați, în loc să tastați o serie de caractere. Procesul de selectare a simbolurilor se modifică în funcție de sistemul pe care îl utilizați.
 • iOS. După ce activați tastatura emoji, atingeți butonul Smiley odată ce tastatura este gata să deschidă emoji-ul. Dacă aveți mai multe limbi instalate, cheia va fi un glob în loc de Smiley. Defilați printre opțiuni și atingeți pe cel pe care doriți să-l adăugați.
 • Android. Metoda exactă de deschidere a meniului emoji depinde de versiunea Android și de tastatura pe care o utilizați. De obicei, puteți atinge pictograma cu o față zâmbitoare Smiley, deși este posibil să fie necesar să apăsați și să țineți apăsat degetul pe tastă pentru al face să apară. Defilați printre opțiuni și atingeți pe cel pe care doriți să-l adăugați.
 • OS X. În versiunile 10.9 și 10.10, puteți apăsa ⌘ Cmd + ^ Ctrl + Space pentru a deschide fereastra de selecție emoji. În versiunile 10.7 și 10.8, faceți clic pe meniu edita în programul pe care îl utilizați și selectați Caractere speciale. Faceți clic pe pictograma în formă de unelte și selectați Personalizați lista. Bifați caseta emoji pentru a vă asigura că caracterele sunt selectabile.
 • Windows 7 și mai devreme. Dacă browserul dvs. este actualizat, puteți copia și insera emojis din diferite baze de date, cum ar fi Wikipedia. Este imposibil să tastați aceste caractere pe tastatură.
 • Windows 8. Faceți clic pe butonul tastaturii pe care l-ați activat în pasul anterior. Faceți clic pe butonul Smiley în partea de jos a tastaturii pentru a deschide meniul emoji. Faceți clic pe emojii pe care doriți să îi adăugați.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit