gtemata.com

Cum se utilizează Imprimarea de îmbinare în Microsoft Word

A trebuit să trimiteți o scrisoare sau o comunicare mai multor persoane și deoarece adresa și antetul documentului diferă de la persoană la persoană, ați petrecut orele creând fiecare document individual. Din fericire, ori s-au schimbat de atunci. Citiți acest tutorial și aflați cum să utilizați caracteristica "Mail Merge" a Word, aceasta va face întreaga sarcină pentru a vă economisi mult timp.

conținut

paşi

Imagine intitulată Mergarea corespondenței în Microsoft Word Pasul 1
1
Selectați butonul "Mergeți în corespondență" și alegeți "Expertul de corespondență în corespondență" din meniul contextual care apare. Urmați pașii expertului, vă vor conduce prin procesul de creare a "agregatului de corespondență".
 • Imagine intitulată Comanda prin corespondență în Microsoft Word Pasul 2
  2
  Alegeți tipul de document pe care doriți să-l creați. Documentul va conține informații care rămân neschimbate de la destinatar la destinatar, cum ar fi adresa expeditorului sau sigla companiei. Dacă documentul a fost deja creat, selectați elementul "Utilizați documentul curent". Altfel, alegeți dintre elementele "Începeți de la un document existent" sau "Porniți de la un șablon", apoi selectați documentul existent sau șablonul de document care trebuie utilizat.
 • Imagine intitulată Comanda prin corespondență în Microsoft Word Pasul 3
  3
  Creează conexiunea la sursa de date. Informațiile pe care doriți să le "îmbinați" cu documentul dvs. pot fi stocate într-o sursă de date existentă, în lista de contacte Outlook sau într-un alt tip de fișier. Dacă nu aveți aceste informații, selectați "Creare listă nouă" pentru a începe să creați lista.


 • Imaginea intitulată
  4
  Indicați înregistrările pe care doriți să le includeți în listă selectând sau deselectându-le din lista care a apărut.
 • Imaginea intitulată
  5
  Adăugați câmpurile de date în documentul dvs. Imaginați-vă că fiecare "câmp" corespunde informațiilor care trebuie personalizate pentru fiecare destinatar al documentului, de exemplu adresa la care se trimite o singură literă. Puteți selecta elementul "Alte elemente" pentru a adăuga la document orice informație specifică conținută în sursa de date pe care o utilizați.
 • Imagine intitulată Mergarea corespondenței în Microsoft Word Pasul 6
  6
  Previzualizați fuzionarea de mesaje și finalizați procesul. Examinați rezultatul deplasând lista de documente și asigurați-vă că nu există erori. Dacă doriți, puteți căuta și un anumit destinatar, puteți exclude unul dintr-o îmbinare de corespondență sau puteți edita lista destinatarilor. După previzualizare, apăsați butonul "Următorul" pentru a finaliza procesul de îmbinare. În acest moment puteți tipări, trimite sau salva o porțiune sau întregul document creat.
 • Sfaturi

  • Când utilizați pentru prima oară procesul de "corespondență prin corespondență", este ușor să faceți o greșeală. Nu treceți de ea dacă nu ajungeți la perfecțiune imediat, verificați pașii pe care i-ați luat și încercați din nou.
  • Dacă nu găsiți butonul "Mâini de corespondență", selectați meniul "Instrumente" și alegeți "Litere și adrese". În cele din urmă, selectați "Corespondență de corespondență" (dacă utilizați Word 2002 selectați "Expertul Mergeți în corespondență").
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit