gtemata.com

Cum de a trăi o experiență frumoasă la Disneyland

Imaginați-vă că cereți un autograf către Mickey Mouse în timp ce mâncați o înghețată, admirați artificii spectaculoase și distrați-vă încercând cele mai amuzante plimbări din lume! Bine ați venit la Disneyland, cel mai fericit loc de pe planetă. Este un mare parc de distracții, plin de atracții și frecventat de mulți oameni, în orice moment al anului. Pentru sugestii privind organizarea unei vizite memorabile, citiți mai departe!

paşi

Imagine cu titlul Bucurați-vă de o excursie la Disneyland Pasul 1
1
Planificați în timp. Planificați-vă călătoria cu câteva zile înainte de a merge la Disneyland, mai ales dacă doriți să rămâneți peste noapte. Acest parc este imens, dar într-o zi ar trebui să puteți experimenta cele mai multe plimbări și spectacole. Cu toate acestea, o vizită de două zile vă va permite să vă cunoașteți mai calm, să vă odihniți când vă simțiți ca dvs. și să profitați de atracțiile preferate de mai multe ori. Cu orice ocazie veți merge acolo și pentru orice perioadă de timp pe care o opriți, va trebui să planificați călătoria în avans.
 • Cum vei merge în parc? În mașină? Cu avionul și apoi cu o mașină de închiriat? Luând un turneu? Opțiunile sunt numeroase și, de asemenea, le puteți consulta online, pe un site care organizează excursii.
 • Va trebui să alegeți cazare dacă vizita va dura mai mult de o zi. Rezervați o cameră într-un hotel sau motel înainte de a pleca, pentru a vă asigura că aveți un loc unde să stați. Încearcă să o rezolvi cât mai curând posibil.
 • Poți cumpăra bilete la sosire, dar pe internet poți găsi bilete mai ieftine, mai ales dacă mergi în grupuri sau dacă te vei opri pentru câteva zile. Zborul, închirierea și cazarea în mașină pot fi adesea cumpărate în pachete on-line.
 • În timp ce merge acolo doar pentru o zi, tot trebuie să se pregătească unele lucruri cu o noapte înainte: jachete ușoare (deoarece California de Sud pentru cea mai mare parte a anului, poate fi rece în dimineața devreme și seara), produse alimentare (dacă aveți de gând să nu opriți la diferite restaurante din Disneyland), sticle de apă (mai ales dacă aveți copii).
 • Nu uitați să verificați site-ul Disneyland pentru mai multe informații despre orarele sezoniere, vânzările de bilete promoționale și evenimente speciale.
 • Imagine cu titlul Bucurați-vă de o excursie la Disneyland Pasul 2
  2
  Sosire la Disneyland. Pe măsură ce vă apropiați de parc, veți trece numeroase hoteluri și restaurante. Ia ceva timp să ia micul dejun înainte de a intra, deoarece multe restaurante din Disneyland nu se vor deschide până la prânz.
 • Imagine cu titlul Bucurați-vă de o excursie la Disneyland Pasul 3
  3
  Obțineți bilete dacă nu le aveți deja. După parcare, un tramvai vă va duce la intrarea principală. De asemenea, luați în considerare parcul tematic California Adventure, recomandat copiilor mai mari și adulților, deoarece majoritatea atracțiilor necesită o anumită înălțime. Puteți cumpăra un bilet Park-Hopper, care vă permite să vizitați ambele parcuri în aceeași zi (chiar și de mai multe ori dacă doriți).
 • Imagine cu titlul Bucurați-vă de o excursie la Disneyland Pasul 4
  4
  Aflați despre atracțiile cele mai populare. La intrare obțineți câteva hărți ale parcului: acestea vor fi de neprețuit pentru a vă orienta (dacă uitați să luați unul la intrare, amintiți-vă că există mai multe disponibile în diferite puncte). Harta va ajuta să înțelegeți cum să ajungă la cele mai populare atracții din Disneyland, ca Matterhorn, Muntele Space, Splash Mountain, submarinul lui Nemo plimbare și Big Thunder Mountain Railroad. Aceste atracții pot fi găsite în diferite locuri din parc. Ar fi o idee bună să le încercați la sosire, deoarece cozile sunt foarte lungi (care este în cazul în care harta este de a salva dvs., permițându-vă să găsiți rapid și sistematic atracțiile, în loc să pierdem timpul rătăcind în parc, fără să știe unde să meargă). Cele mai multe dintre atracțiile cele mai populare permit utilizarea FASTPASS. Ele vă vor ajuta să evitați mult așteptările, dar trebuie să fiți destul de organizați pentru a le folosi în mod corespunzător. Indiferent dacă le folosiți sau nu, în primul rând ajungeți la cele mai populare, mai puțin lungi (și mai puțin frustrant) atracții vor fi rânduri. Singura excepție este după focurile de artificii de seară (vom vorbi mai târziu despre acest lucru).
 • Imagine cu titlul Bucurați-vă de o excursie la Disneyland Pasul 5
  5
  Găsiți transportul intern. Dacă nu doriți să mergeți foarte mult sau dacă aveți copii mici, există numeroase mijloace de transport pe care le puteți utiliza pentru a vă deplasa mai repede în interiorul parcului. Una dintre ele este Railroad-ul Disneyland. Vă va permite să ajungeți la bordul unui tren cu aburi, care trece prin perimetrul parcului și se oprește la stațiile din apropierea secțiunilor principale. De asemenea, trece prin Diorama Primeval World, o atracție specială pentru iubitorii de dinozauri. Există și alte mijloace de transport public, cum ar fi autobuzele, tramvaiele și căruțele trase de cai, care circulă de-a lungul Main Street.
 • Imagine cu titlul Bucurați-vă de o excursie la Disneyland Pasul 6


  6
  Mănâncă. La prânz sau cină, Disneyland are o mare varietate de locuri de mâncare. Încercați să luați masa de prânz înainte de prânz, deoarece hoardele oamenilor flămânzi vor invada în fiecare restaurant, cafenea sau târg. În cazul cina, mănâncă înainte de șase, deoarece chiar și în acest caz mulțimile nu vor pierde. Dacă doriți doar o gustare, există tarabe situate în parc care vând popcorn, bomboane de bumbac, jetoane și multe altele.
 • Imagine cu titlul Bucurați-vă de o excursie la Disneyland Pasul 7
  7
  Du-te la cumparaturi. Va fi greu să scăpați de Disneyland fără să cumpărați niște suveniruri. Veți observa aceleași articole în diferite magazine, deci, dacă ați pierdut ceva ce ți-a plăcut la Adventureland, îl poți cumpăra mai târziu pe Main Street. În acest fel, nu va trebui să suporți o greutate suplimentară toată ziua. Main Street are multe magazine cu un singur brand care vând totul, de la pălării la haine, prin bijuterii și jucării. Dacă sunteți în căutarea unui element legat de o anumită atracție, încercați în magazinele din apropiere. De exemplu, dacă căutați pălăria piratată a lui Jack Sparrow, faceți o excursie la magazinul din apropierea atracției Pirații din Caraibe din New Orleans Square. Prin intermediul parcului, veți găsi puncte de vânzare care vând articole cum ar fi bateriile de cameră, produsele de protecție solară și medicamentele fără prescripție medicală.
 • Imagine cu titlul Bucurați-vă de o excursie la Disneyland Pasul 8
  8
  Nu coborâți garda. Deși Disneyland este un loc sigur pentru întreaga familie, unele bun simț și unele măsuri de precauție nu eșuează niciodată. De îndată ce intrați în parc, alegeți un punct de întâlnire pentru toată lumea, unde vă puteți întâlni din nou, dacă trebuie să vă despărțiți. Asigurați-vă că copiii din grup știu cum să se întoarcă în acest loc. Deoarece parcul este mare, nu este dificil să te pierzi. Puteți întreba întotdeauna un angajat pentru ajutor (inclusiv caractere Disney). Un moment deosebit de haotic se prezintă imediat după focurile de artificii de seară. Mulți oameni se vor îndrepta spre ieșire, iar mulțimea nu va fi decât liniștită. În acest moment, luați copiii de mână și stați la o parte. Ai putea ajunge pe un carusel și lăsa oamenii să meargă, înainte să începi să te plimbi pe rând. Desigur, va trebui să țineți ochii pe copii toată ziua. Nu le lăsați în pace, fie în baie, în magazine sau în atracții. Este ușor să vă pierdeți, chiar dacă par să aveți totul sub control. Acest lucru este important să-l reiterez, este în special adevărat după focuri de artificii când oamenii pleacă în masă.
 • Imagine cu titlul Bucurați-vă de o excursie la Disneyland Pasul 9
  9
  Urmăriți spectacolul Fantasmic! Pentru unii poate fi punctul culminant al întregii zile! Acest spectacol de o oră se desfășoară la Rivers of America, în New Orleans Square. Acesta este conceput astfel încât să ofere o imagine de ansamblu excelentă oriunde vă aflați. De obicei începe de la opt seara și se termină la nouă. Mulți oameni caută un loc în ultimul moment, dar nu este recomandabil, altfel va trebui să strângeți în mulțime și să urcați la umerii oamenilor pentru a vedea ceva. Luați loc înainte de șapte seara - dacă așteptați prea mult, probabil veți fi martorii performanței depline. Atmosfera Piraților din Caraibe este un loc bun pentru a vedea totul, astfel încât veți fi confruntat cu acțiunea reală. Dacă aduceți un copil în cărucior, trebuie să-l închideți înainte de opt seara, astfel încât ceilalți participanți să poată viziona emisiunea. Amintiți-vă pentru a aduce de-a lungul fețe de masă de picnic, pături și perne mici, pentru că seara este rece, și nu trebuie să stea în contact cu solul (în timpul zilei, puteți stoca aceste elemente în dulapuri publice Main Street).
 • Imagine cu titlul Bucurați-vă de o excursie la Disneyland Pasul 10
  10
  Rămâi și pentru seara. După focurile de artificii, care se termină la ora nouă, majoritatea oaspeților pleacă în masă. În loc să scufundați în mulțime și să părăsiți încet parcul, rămâneți înăuntru. Disneylandul este foarte distractiv seara, mai ales ca fisierele sunt mai scurte! Veți avea șansa de a cunoaște atracțiile pe care le-ați pierdut sau doriți să le vedeți din nou. Rețineți însă că majoritatea restaurantelor și magazinelor se află aproape la nouă, deci mâncați și cumpărați mai întâi. Dacă vizitați Disneyland în toamnă, iarna sau primăvara devreme, aduceți haine calde dacă intenționați să opriți seara: temperaturile vor scădea. Mai aveți suveniruri de cumpărat? Mergeți la magazinele cu un singur brand de pe Main Street, care vor rămâne deschise până când parcul se va închide. De asemenea, dacă nu sunteți gata să încheiați ziua (și aveți un bilet Park-Hopper), mergeți la California Adventure pentru a vă distra chiar mai mult. Există atât de multe locuri pentru a cumpăra, mânca și distra în cartierul din apropiere Downtown Disney.
 • Sfaturi

  • Dacă nu aveți un buget mare, aduceți împreună sticle de apă și gustări. Mersul în parc vă va face foame și sete, iar restaurantele din Disneyland nu sunt cu siguranță ieftine. Puteți păstra totul în dulapurile publice de pe Main Street.
  • Dacă nu aveți timp să luați cina și să găsiți un loc bun pentru focuri de artificii, o persoană din grup s-ar putea opri să dețină scaunele, în timp ce altul merge să cumpere cina, deci luați un picnic în timp ce participați la spectacol!
  • Fii selectiv în alegerea atracțiilor FASTPASS. Odată ce ați ales unul (Space Mountain, de exemplu), va trebui să așteptați un timp înainte de a opta pentru o altă atracție cu FASTPASS. Deci, folosiți-le cu atenție.
  • Topolinia este un loc bun pentru a fotografia cu Mickey Mouse și alte personaje Disney.
  • Amintiți-vă să vă luați camera cu dvs.
  • FASTPASS este fantastic, vă va permite să reduceți considerabil cozile. În timp ce așteptați să ajungeți pe o atracție, puteți participa la spectacole sau parade, puteți mânca și încerca alte atracții care nu necesită FASTPASS.
  • Pizza Port Red Rockett, în Tomorrowland, este un loc care oferă o bună valoare pentru bani. Acestea servesc pizza, paste și băuturi.
  • Aduceți căruciorul înapoi dacă aveți un copil mic (pentru a salva închiriat).
  • Multe dintre atracțiile California Adventure se apropie la ora șapte-opt seara, deci ar fi mai bine să mergeți acolo mai întâi pentru a vă asigura că le vedeți pe toate.
  • Dacă nu aveți copii, aduceți-vă câteva lucruri cu dvs. Dulapurile unor atracții sunt prea mici pentru rucsacurile de dimensiuni normale.
  • Dacă aveți un FASTPASS dar nu ajungeți la atracție la momentul potrivit, nu îl puteți folosi pentru aceeași atracție în aceeași zi. Deci, fii la timp.
  • Downtown Disney este un cartier din Anaheim separat de Disneyland. Este ideal pentru cumpărături, mâncare sau băuturi într-o cafenea sau restaurant și pentru a asculta muzică live. Opriți-vă la cină după ce vizitați Disneyland!
  • Încercați să ajungeți mai devreme. Mulțimea crește dimineața târziu.

  Avertismente

  • Disneylandul poate fi o adevărată provocare pentru picioare. Pantofi confortabili.
  • Nu vă lăsați niciodată lucrurile nesupravegheate.
  • Dacă mergeți acolo în vară, aduceți protecție la soare, o pălărie și ochelari de soare.
  • Mulți oameni se pierd în Disneyland. Fii atent la colegii tăi (un bun punct de întâlnire este piața centrală, în fața Castelului Frumuseții Sleeping, unde toate celelalte străzi sunt reunite).
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit