gtemata.com

Cum să trăiți ieftin într-o țară străină

Dacă sunteți dispus să lase în urmă în Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Australia sau o altă țară în care costul de trai este ridicat, și de a trăi într-o țară străină, puteți face 500 $ pe lună.

paşi

Imaginea intitulată
1
Decideți dacă o puteți face. Dacă părăsiți țara și treceți în alta, poate fi o experiență dificilă pentru unii. De fapt, chiar și cei mai hotărâți vor simți sentimente nostalgice. În plus, veți avea multe experiențe noi și veți avea multe probleme. Poți să suporți toate astea?
 • Imagine intitulată
  2
  Dacă sunteți căsătoriți și doriți să vă mutați într-o țară străină, trebuie să luați în considerare opinia soțului / soției și / sau a copiilor. Dacă sunteți separat, divorțat sau singur, atunci puteți lua singur decizia.
 • Imagine intitulată
  3
  Vedeți dacă aveți suficienți bani pentru a părăsi țara dvs. și a vă deplasa la alta. Aveți nevoie de bani pentru un bilet de avion și să vă sprijiniți cu cel puțin 6 luni înainte de a vă stabili.
 • Imagine intitulată
  4
  Luați în considerare predarea limbii engleze (sau a limbii materne) într-o țară care nu este limba engleză. Acest lucru poate face bani buni, astfel încât să puteți economisi bani și să trăiți într-o țară străină.
 • Imagine intitulată
  5
  Alegeți o țară. O alegere bună este Filipine chiar acum (dacă nu aveți dorința de a învăța o altă limbă, de fapt, toată lumea de aici vorbesc în limba engleză) sau China (dacă sunteți dispus să învețe cel puțin esențială a limbii locale).
 • Imagine intitulată
  6
  Alege un oraș. Alegeți una care este în siguranță. Un oraș de dimensiuni medii cu multe universități este cea mai bună alegere. Într-un mediu similar, puteți face mulți prieteni, iar acest lucru este esențial pentru a reuși.
 • Imagine intitulată Live ieftin într-o țară străină Pasul 8
  7
  Faceți niște cercetări. Află unde te duci. Cumpărați câteva cărți, cum ar fi ghidurile Lonely Planet sau altele similare. De asemenea, asigurați-vă că verificați nivelul poluării aerului din acel oraș.
 • Imagine intitulată Live ieftin într-o țară străină Pasul 7
  8
  Găsiți o comunitate sau un site de dating care are oameni care locuiesc acolo. Încercați să faceți niște prieteni în orașul în care locuiți. Nu pierdeți timp cu oamenii care trăiesc în afara sau în suburbiile îndepărtate ale orașului de destinație. Aveți nevoie de prieteni care locuiesc în apropiere pentru a vă ajuta să vă așezați.
 • Imaginea intitulată
  9
  Obțineți un pașaport. Aveți nevoie să călătoriți în afara țării în majoritatea cazurilor.
 • Imagine intitulată Live ieftin într-o țară străină Pasul 11


  10
  Obțineți o viză. O viză poate fi solicitată pentru a intra în țara de destinație.
 • Imagine intitulată Live ieftin într-o țară străină Pasul 12
  11
  Pregătește-ți bagajele cu lucrurile tale. Amintiți-vă, puteți plăti liniei aeriene pentru bagaje suplimentare, dacă este necesar. Sau le puteți trimite. Dacă decideți să expediați, FedEx este una dintre cele mai bune soluții. Nu vă bazați pe sistemul poștal al noii țări.
 • Imagine intitulată Live ieftin într-o țară străină Pasul 13
  12
  Dacă este posibil, vizitați mai întâi orașul de destinație ca turist pentru o săptămână (sau două) pentru a obține o idee despre loc și pentru a afla dacă doriți într-adevăr să locuiți acolo. Te simți în siguranță trecând pe străzi noaptea? Cum se tratează străinii cu localnicii? Amintiți-vă că, în calitate de turist, puteți avea o impresie romantică despre țară. A trăi acolo poate fi o experiență complet diferită. Asigurați-vă că pentru a satisface niște imigranți care trăiește acolo timp de câțiva ani și fapte despre experiențele lor.
 • Imagine intitulată
  13
  Când ajungeți în orașul dvs. de destinație, alegeți un hotel de 2 sau 3 stele. Ar trebui să-l puteți găsi pentru 25 de dolari pe noapte în China, de exemplu.
 • Imagine intitulată Live ieftin într-o țară străină Pasul 9
  14
  Faceți cunoștință cu prietenii pe care ați făcut-o pe internet. Întâlnește-le într-un loc public, de mai multe ori. Te vor întreba dacă te pot ajuta. Răspundeți da. Încercați să vă îmbunătățiți relația prin mâncarea locală sau prin vizitarea unor locuri turistice împreună. Acordați o atenție deosebită hranei și apei potabile locale la început. Verificați dacă este sigur să beți apă din robinet.
 • Imagine intitulată Live ieftin într-o țară străină Pasul 16
  15
  Continuă să faci prieteni cu oamenii pe care îi întâlnești. După ceva timp, vă veți întâlni cu persoane de contact, care vă pot ajuta să găsiți un apartament sau un loc de muncă, dacă aveți nevoie de el.
 • Imagine intitulată Live ieftin într-o țară străină Pasul 17
  16
  Refaceți lent viața voastră în noua țară - bucurându-vă de libertatea de succes a lumii occidentale astăzi.
 • Imagine intitulată Live ieftin într-o țară străină Intro
  17
  Dacă este posibil, obțineți mai întâi o viză de turism și vizitați țara pentru ao observa personal. Nu este nimic mai bun decât experiența reală și, eventual, ați putea să realizați că trăirea într-o altă țară nu este pentru voi.
 • Sfaturi

  • Trebuie să vă faceți griji cu privire la viză. Încercați să obțineți unul care are cel mai lung termen posibil. Va trebui să îl reînnoiți adesea. Cere informații la ambasada țării în care doriți să vă mutați, despre costul și frecvența de reînnoire a vizei, în cazul în care o viză va permite să lucrați sau nu, dacă trebuie să părăsească țara ori de câte ori este necesar să se reînnoiască viza sau nu. Vizele pot fi cel mai frustrant aspect al vieții într-o altă țară.
  • Asigurați-vă că este mai bine să aveți un loc de muncă cu o companie înainte de a pleca. În unele zone, este mai bine să așteptați până când sunteți fizic acolo, pentru a vă putea negocia salariul. În alte domenii, cum ar fi educația, este mult mai bine să se asigure un "contract internațional" înainte de plecare. Acest contract va include de multe ori costul zborului de întoarcere, cazarea, vizele și permisele de muncă. Efectuați cercetările dvs. - discutați online cu profesioniști din domeniul dvs. pentru sfaturi.
  • O țară care se dezvoltă rapid cu o economie sănătoasă este cea mai bună alegere. De exemplu, China. Țările reale ale țării lumea a treia ele sunt ieftine, dar probabil nu la fel de confortabile ca o țară în curs de dezvoltare, cum ar fi China sau India.
  • Deschideți un cont bancar în noul oraș. Pune banii în bancă.
  • Alegerea unui oraș este importantă. Asigurați-vă că aveți o serie de universități mari și respectate. Acest lucru este fundamental deoarece universitățile influențează cultura locală. Culturile deschise, cum ar fi mexican (mexican, cubanez și braziliene, s-ar putea spune sunt cei mai ospitalieri de pe planetă, așa că atunci când vă gândiți la un confortabil, bine dispus față de străini, ar trebui să ia în considerare cu siguranță Mexic ca primă alegere), sunt mai bine apel la oameni vorbitori de limba engleză (Guadalajara are universități importante, nu este la fel de poluat Mexico City și nu este atât de aglomerat, există, de asemenea, cele mai prestigioase universități private din țară). În plus, două treimi din populația Guadalajara, conform unor studii recente efectuate de Universitatea publice, fluent în limba engleză, astfel încât acest lucru înseamnă că vă veți simți aproape ca acasă acolo!
  • fotografii vechi Porta și alte lucruri care dau ideea de tine ca persoană ca tricou de hochei sau ceva. Ține minte, vei face noi prieteni. Aceste lucruri vă vor ajuta să o faceți.

  Avertismente

  • Când vă întâlniți cu oamenii prima dată, faceți acest lucru într-un loc public până când ați stabilit dacă acestea sunt complet fiabile, utile sau de dorit ca prieteni.
  • Nu da bani noilor tale prieteni, PUNTO! Nu împrumutați niciodată bani. Dacă se întâmplă ceva pentru ceva de care aveți nevoie, cum ar fi închirierea unui apartament sau cumpărarea unui telefon mobil, mergeți cu ei și luați întotdeauna banii. Rețineți că, în unele țări, localnicii vă așteaptă să plătiți factura de fiecare dată când vă duceți să beți sau mâncați împreună.
  • Nu țineți bani în hotel, în apartament sau pe voi înșivă.
  • Dacă fumezi, cumperi țigări și fumează-le. Nu acceptați țigări de la străini. Când bei ceva, păstrați-vă paharul sub control pentru a împiedica pe cineva să-i adauge ceva.

  Lucruri de care ai nevoie

  • pașaport
  • vizualizat
  • bani
  • Spiritul aventurii
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit