gtemata.com

Cum să călătorești în economie

Pentru mulți, călătoria este încă considerată un lux, dar de multe ori nu este necesar să cheltuiți sume mari de bani pentru bilete de avion și bilete de avion ieftine. Există multe soluții posibile pentru a face o excursie pe un buget, care poate reuși să viziteze destinațiile lor de vis. Dacă credeți că nu vă puteți permite o călătorie, gândiți-vă mai bine. Citiți toate sfaturile acestui ghid și aflați cum să realizați în sfârșit proiectul despre care v-ați gândit de foarte mult timp și să o faceți fără a vă strânge bugetul.

paşi

Imaginea intitulată Călătoriți pe un buget Pasul 1
1
Căutați cele mai bune oferte pentru a cumpăra bilete de avion, feroviar, autobuz sau bilete de avion. Pe internet puteți găsi multe alternative, de exemplu companii aeriene low-cost, care au destinații echivalente sau similare ale companiilor aeriene, cu o diferență substanțială de preț.
 • Când vine vorba de bilete de tren, călătoria spre Statele Unite ale Americii caută cele mai bune oferte pentru compania feroviară națională (Amtrack). Pentru a călători în Europa, puteți cumpăra un Interail sau un Eurail dacă nu sunteți cetățean european.
 • În ceea ce privește biletele de autobuz, puteți călători în Europa cu Eurolines, poate prin obținerea unei treceri pentru a acoperi un itinerar mai larg - puteți alege din peste 45 de orașe acoperite de rutele companiei. În America poți călători cu compania Greyhound.
 • Călătoria cu avionul este probabil cea mai scumpă cale - pentru a evita să plătiți sume excesive, consultați site-urile care compară mai multe tarife, cum ar fi skyscanner și caiac. De asemenea, utilizează site-uri de revânzare online, cum ar fi expedia și opodo.
 • Dacă doriți să călătoriți cu barca puteți evalua ideea de croazieră: puteți găsi soluții economice având în vedere că alimentele și cazarea sunt incluse în preț. Consultați site-urile pentru a compara cele mai bune oferte și pentru a alege cel mai convenabil.
 • Imaginea intitulată Călătoriți pe un buget Pasul 2
  2
  Căutați cele mai avantajoase oferte pentru sejurul dvs. Faceți niște cercetări online și pregătiți o listă cu toate căminele de tineret sau backpackerii din locul pe care doriți să-l vizitați. Hotelul dvs. nu trebuie neapărat să fie luxos, de fapt, veți avea nevoie doar de somn.
 • Dacă aveți un buget foarte limitat, puteți călători pe timp de noapte și puteți dormi în paturile trenului, evitând astfel plata unei nopți la hotel sau la pensiune.
 • Imaginea intitulată Călătoriți pe un buget Pasul 3
  3
  Gândiți-vă dacă puteți găzdui un prieten pentru a economisi bani de la hotel. Dar păstrați această regulă universală în minte: "Ca peștii, oaspeții după trei zile de miros". Încercați să nu profitați de ospitalitatea proprietarilor dacă nu doriți să ruinați o prietenie. Dacă sunteți destul de norocos să găsiți pe cineva care vă poate găzdui, încercați să vă comportați bine și să aduceți respectul maxim, păstrați-vă camera curată, făcând patul pe cont propriu și ajutându-i pe alții să lucreze în gospodărie.
 • Imaginea intitulată Călătoriți pe un buget Pasul 4


  4
  Gestionați concediile în economie. Voi petreceți mult timp rătăcind în jurul valorii de, vizitând monumente cu intrare gratuită sau ieftină. Utilizați autobuzele de transfer sau transportul public pentru a vă deplasa. Veți învăța multe lucruri pe site fără a fi nevoie să cheltuiți prea mulți bani. Discutați cu persoane care par prietenoase și solicită sugestii. Dedicat pentru plimbări pitorești pentru a vă bucura de peisaj. Vizitați un centru de informare turistică în zonă: puteți găsi sfaturi și materiale de valoare valoroase. Unele birouri de turism oferă oferte și pachete de transport sau atracții. Înainte de a cumpăra un bilet pentru un muzeu verificați pe site-ul său care sunt zilele în care puteți intra gratuit.
 • Imaginea intitulată Călătoriți pe un buget Pasul 5
  5
  Evitați să mănâncați. Luați cu dumneavoastră pachete de supe și produse de patiserie instant. Prin alternarea cu alte mese mai substanțiale, puteți să vă limitați cheltuielile în timpul vacanței. Deoarece este o aventură, și nu un centru de cumpărături, nu este nevoie să cumpărați suveniruri - în schimb, luați o mulțime de fotografii: acestea vor fi amintirile tale de-a lungul timpului.
 • Imaginea intitulată Călătoriți pe un buget Pasul 6
  6
  Dacă rezervați online șederea în hotel sau hostel, opriți numai prima noapte. După ce ați reușit să alegeți cea mai convenabilă soluție pentru a doua zi. Lăsați-vă bagajele la hotel și apoi ieșiți pentru a căuta alte facilități mai ieftine.
 • Sfaturi

  • Luați bani cu dvs. mai degrabă decât cecuri de călătorie, păstrați-l într-un compartiment invizibil în contact cu corpul dvs., împreună cu pașaportul dvs.
  • Nu purtați niciodată bijuterii vizibile și scumpe când călătoriți. Singurul obiect de valoare trebuie să fie camera, pe care o păstrați întotdeauna cu tine la îndemână.
  • Aduceți un pareo mare care să poată fi utilizat diferit în funcție de nevoi, de exemplu ca o foaie, prosop, copertă, pijamale etc.
  • Dacă v-ați hotărât să rămâneți într-un singur loc pentru câteva zile, faceți cumpărături la supermarket. Dacă locuința dvs. nu are un frigider, puteți cumpăra fructe, legume și pâine la un magazin local - când vă e foame puteți mânca pâine și fructe, evitând o masă la restaurant. Dacă, în schimb, trebuie să mănânci o plită, nu trebuie să cumperi prea mult la supermarket, la cele mai multe gustări.
  • Pentru a economisi mai mulți bani, dacă trebuie să faceți o călătorie lungă, puteți alege să vă mișcați noaptea, poate că nu va fi cel mai bun confort, dar puteți evita plata peste noapte la hotel.
  • Căutați pe internet oferte de călătorie în ultimul minut sau sejururi, de exemplu în Lastminute.com sau Lateroom.com și HotelTonight.com.
  • Contactați hotelul direct. Dacă nu găsiți oferte bune pe internet, puteți să le cereți direct hotelurilor pentru disponibilitatea lor. Pot exista reduceri pentru sejururi mai lungi.
  • Faceți o cameră cu o chicinetă. Chiar și cu un cuptor cu microunde și un frigider puteți economisi foarte mult, evitând să mergeți mereu la restaurant.
  • Dacă v-ați hotărât să rămâneți mai mult într-un singur loc, puteți lua în considerare o cameră mai degrabă decât o cameră de hotel. Va trebui să vă creați camera proprie și să vă spălați rufele, dar veți putea să gătiți și să economisiți o mulțime.
  • Înainte de rezervare, căutați întotdeauna cea mai bună afacere și opriți scaunele în avans numai dacă sunteți sigur de alegerea dvs.

  Avertismente

  • Acordați atenție controalelor de securitate de la aeroport, nu purtați obiecte interzise cu dvs. pentru a evita neplăcerile.
  • Verificați toate detaliile rezervării înainte de a confirma. Dacă pierdeți datele, destinațiile sau numele pasagerilor, va trebui să plătiți o amendă pentru modificarea sau anularea. Citiți mai mult de o dată înainte de a finaliza plata.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit