gtemata.com

Cum să călătorești cu un rucsac în Australia

O țară foarte mare, Australia este ideală pentru călătorii cu turiștii, dar acest lucru poate fi testat pentru mărimea sa, împreună cu temperaturile adesea fierbinți și diferitele animale periculoase cu care se pot lupta. În plus, decizia în care trebuie să călătorești cu un rucsac este esențială pentru a evita să-ți cheltuiți bugetul și să fugi fără să fi văzut suficient. Cu o bună planificare înainte de a pleca, cu toate acestea, puteți călători cu backpackeri în Australia și trăiți o experiență de neuitat.

paşi

Image cu titlul Rucsac în Australia Pasul 1
1
Pregătiți-vă pentru dimensiunile fără margini ale Australiei înainte de a decide să plecați. Această țară nu este ca Europa sau ca America de Nord, unde un oraș mic se ridică la fiecare zece kilometri. Australia este vastă și există foarte multe locuri în mijlocul nicăieri. Cei mai mulți oameni merg pe coastă (mai ales la est). Acest lucru înseamnă că va trebui să ia în considerare în cazul în care doriți să călătorească cu rucsacul și cum veți face acest lucru. Luați în considerare următoarele aspecte:
 • Călătorind cu un rucsac pe coastă este, în general, mult mai ușor decât să îl faci în interiorul țării. Majoritatea australienilor locuiesc în aceste zone, astfel încât transportul, infrastructura, orașele și orașele au densitate și disponibilitate mult mai mare. Dacă doriți să simplificați experiența, călătoriți cu backpackeri din Queensland până la Victoria - puteți, de asemenea, să vă rătăciți la Adelaide în sudul Australiei sau să luați o navă în Tasmania. De fapt, această ultimă destinație are multe caracteristici interesante și merită o vizită dacă te atrage.
 • Australia nu are un sistem feroviar bun care leagă multe orașe și orașe mai mari, dar există unele servicii bune, în funcție de locul în care vă îndreptați. Orașele mai mari au legături feroviare, însă, spre deosebire de Europa, Canada și unele părți ale Statelor Unite, sistemul de tren a scăzut fără sprijin pe parcursul anilor și mai mulți oameni se bazează pe autoturisme și autobuze în loc de trenuri. Acestea fiind spuse, autoritățile de transport încearcă să îmbunătățească infrastructura feroviară de-a lungul Australiei și, așa cum turiștii preferă acest vehicul, cu atât mai bine. Planificați-vă în avans pentru a afla ce este disponibil - din nou, drumurile de coastă sunt, în general, mai bune, iar unele rute celebre, cum ar fi The Ghan, merită întotdeauna (chiar dacă trebuie să plătiți).
 • Autobuzele din Australia sunt frecvente, fiabile și economice. Cu toate acestea, ele sunt sufocante dacă credeți că multe dintre călătorii durează 10-20 de ore pentru a ajunge la destinație. Majoritatea au filme și alte distrageri pentru pasageri, cum ar fi opririle pentru a se reîmprospăta. Călătorii cu spiridușii puternici și puternici nu vor acorda atenție călătoriilor lungi, dar dacă vă obosesc cu ușurință și nu dormiți bine pe scaunele autobuzelor, aceasta înseamnă să vizitați Australia nu este cu siguranță de dorit.
 • Închirierea unei mașini. Aceasta este o soluție destul de bună pentru un backpacker. Mulți turiști tineri își combină resursele pentru a închiria o mașină sau chiar pentru a cumpăra o economie și pentru a călători împreună, acoperind costurile cu combustibilii și așa mai departe. Și atunci este ideal să lăsați întotdeauna rucsaci grele în portbagaj! Dacă nu aveți un grup cu care să călătoriți, pur și simplu consultați buletinele de informații ale celor care călătoresc ca dvs. și găsiți probabil și alte persoane care caută tovarăși de călătorie.
 • Cu bicicleta. Este posibil să călătoriți în jurul Australiei pe acest vehicul, dar, în general, acest lucru ar trebui să fie limitat la anumite părți, cu excepția cazului în care sunteți un atlet neobosit. Unele dintre drumurile principale sunt periculoase pentru bicicliști și autostrăzile interzic pasajul lor.
 • Imaginea titlului Rucsac în Australia Pasul 2
  2
  Rămâneți în pensiuni pentru călătorii de afaceri și alte tipuri de cazare buget. Există multe, inclusiv hoteluri de Formula 1 și așa mai departe. Rețeaua de cămine este bună și este situată aproape peste tot. Veți obține o mulțime de informații în aceste locuri despre activitățile pe care le împărțiți cu alții și despre locurile suplimentare de vizitat. Luați legătura cu organizațiile pentru a afla informații despre oferte speciale și așa mai departe.
 • Imaginea titlului Rucsac în Australia Pasul 3
  3
  Ai grijă de tine. Australia este o țară relativ sigură pentru backpackeri. Dar trebuie să fiți conștienți de anumite aspecte:
 • Închiderea este în general ilegală și respinsă. Au existat cazuri nefericite de turiști care nu s-au întors după călătoria pe autostradă în mijlocul nicăieri și au fost săvârșite mai multe crime grave pe cheltuiala călătorilor cu un rucsac pe spate, așa că faceți acest lucru pe propriul dvs. risc.
 • Adresați-vă locuitorilor locali pentru securitate după apusul soarelui. Unele zone sunt, de obicei, nesigure din cauza cascadoriilor beți, pentru a evita astfel zonele care au o mulțime de pub-uri și cluburi, de exemplu, zone urbane. Obiceiurile alcoolice ale australienilor nu sunt plăcute. Cele mai multe locuri sunt destul de sigure pentru a călători în întuneric și femeile călătoresc de obicei singure, cu condiția să ia măsurile de precauție obișnuite și adecvate.
 • Amenințări ale animalelor. Animalele australiene sunt frumoase în ansamblu, dar unele nu sunt foarte sociabile. Există șerpi otrăvitori, păianjeni otrăviți, crocodili, meduze, pești răniți, caracatițe cu inele albastre, rechini etc. Citiți despre riscurile implicate și aflați cum să le evitați. Chiar și animalele aparent drăgălașe pot mușca, koalas și wombats sunt un exemplu, și canguri, în special masculi mari și agresivi, pot ucide cu o lovitură rapidă. În orice caz, bunul simț ar trebui să prevaleze - australienii pot trăi în siguranță în propria lor țară, deci cereți sugestii de la localnici și totul va fi bine.
 • Conduceți cu atenție. Vorbind despre canguri, urmăriți apariția lor pe străzi. Acestea sunt echivalentul australian de elan sau cerb american, în funcție de speciile care se află în jur. Ele provoacă aceleași daune și chiar pot ucide oamenii în mașină. Sunteți mereu în alertă. În general, sunt creaturi drăguțe de la amurg până la zori, dar seceta îi poate face să se miște chiar și în timpul zilei. Păstrați-vă ochii întotdeauna deschis și nu încercați să călătorească în zonele de canguri pe timp de noapte, mai degrabă de odihnă!
 • Soferii betivi. Australienii iubesc să bea și bea de conducere este o problemă. Există o mulțime de respirație în jurul valorii de pentru a testa și capturați șoferii beți, dar este mai bine să fiți atenți la conducere sau la viteză neuniformă și să păstrați o distanță sigură față de aceste vehicule. Raportați-le chiar dacă puteți. În mod similar, nu beți și conduceți sau, așa cum spuneau australienii, sunteți un "idiot sângeros".
 • Imaginea titlului Rucsac în Australia Pasul 4
  4


  Aveți grijă când faceți drumeții. Mulți backpackeri participă la această activitate în măsura în care se dedică descoperirii zonelor urbane și regionale. În Australia, aceasta prezintă provocări speciale care trebuie luate în considerare:
 • Evitați animalele periculoase. Citiți pasajul înainte de a vorbi despre el în general. Mai ales, evaluați-vă hainele. Sandalele nu sunt pantofi utile pentru drumeții, în special în Australia. Bocanci rezistenți și, dacă este posibil, pantaloni lungi sau ghete. Dacă sunteți atacați de un șarpe (de obicei, nu îl vedeți și nu faceți asta), atunci cizmele și jambierele / pantalonii vă vor proteja. De asemenea, este foarte înțelept să fii un excursionist atent, care se uită în fața lui pe calea de a observa șerpi de plajă. Nu așteaptă să te atace, doar se bucură de razele soarelui. Evitați-le cu ușurință și vibrați cu un pas greu pentru a le avertiza de abordarea dvs. Utilizați insecte repellent: muște și țânțari poate fi deosebit de enervant.
 • Tratarea arsurilor solare. Australia este o țară însorită cu una dintre cele mai mari rate de cancer de piele din lume. Expresia "Slip, slop, slap", tipic pentru Australia, înseamnă că trebuie să îți pui haine lungi, să-ți pui pălăria și să răspândi protecția solară. Și stai departe de soare atunci când se lovește greu între 11am și 3am.
 • Apă și deshidratare. Este ușor să mori de sete în Australia dacă te vei pierde în mijlocul deșertului și nu ai apă. Trageți-o întotdeauna în spate, totuși vă arăți minunat când începeți excursia și cât de greu este sticla. Nu veți regreta niciodată că ați făcut acest lucru și că rareori un turist se întoarce de la o excursie australiană cu o sticlă plină de apă.
 • Știți întotdeauna unde mergeți și luați hărți. Informați-vă standurile de înregistrare, în cazul în care există cărări, ale pasajului dvs. Și aduceți haine calde pentru excursii de munte. Nu toată Australia are temperaturi ridicate, iar frigul munților australieni vă poate ucide, precum și oriunde altundeva în lume, dacă sunteți prins fără să știți de o viscolă. Fiți conștienți și de zonele care se înmoaie rapid - dacă plouă, nu opriți sau nu faceți plimbări pe ceea ce arată ca pârâuri uscate, albii râurilor sau zonele de drenare, țineți departe de aceste zone și mergeți în sus. Niciodată nu tabără în astfel de locuri. Inundațiile rapide se pot întâmpla fără avertisment, chiar și în perioadele de secetă aparentă.
 • Ferește-te de unde mergi drumeții. Uneori, pietrele marcate de vremea Austriei pot fi înșelătoare, deoarece par ușor să urce și oamenii își fac riscuri fără să gândească. O cădere de pe o stâncă poate ucide, indiferent cât de mic vă pare că vă aflați în părțile voastre.
 • Image cu titlul Rucsac în Australia Pasul 5
  5
  Fiți conștienți de riscurile generate de soare. După cum sa afirmat anterior, soarele este înrădăcinat în Australia. Purtați întotdeauna o pălărie, preferați cămăși și pantaloni cu mâneci lungi dacă vă plimbați sau călătoriți sub soare pentru orice perioadă de timp și aplicați protecția solară potrivită pentru dvs. Evitați să faceți plajă pentru ore. Veți arde și roșii ca un homar. Evitați să stați la soare între orele 11:00 și 3:00 în timpul verii pentru a face activități extinse, cu excepția cazului în care acoperiți în mod corespunzător.
 • Imaginea titlului Rucsac în Australia Pasul 6
  6
  Distrează-te. Australia este o țară caracterizată printr-o frumusețe nemărginită și maiestuoasă. Peisajele, vegetația și fauna sunt unice. Este incomparabil cu alte locuri din lume și asta îl face prețios. Respectați-o urmând căile și rutele care au fost proiectate pentru accesul omului și nu alegeți flori sălbatice sau nu perturbați animalele în habitatul lor natural. Nu lăsa deșeurile în jur. Australienii sunt foarte mândri de a avea o țară curată. Luați o mulțime de fotografii și continuați liniștit. Enormitatea Australiei necesită adesea mai multe vizite, așa că nu încercați să faceți prea mult dintr-o dată, obosind acest proces!
 • Sfaturi

  • Rucsacurile și alte echipamente necesare pentru călătorii și viața în aer liber sunt vândute pe întreg teritoriul Australiei, astfel încât nu veți avea probleme în a înlocui articolele rupte, pierdute sau folosite la prețuri bune.
  • Vegetarienii și veganii vor avea alegeri bune în zonele urbane. Poate fi mai dificilă, în special pentru vegani, în zonele rurale, dar există, în general, supermarketuri și piețe de factori în care puteți face stocuri. Laptele de soia este destul de comun.
  • Asigurați întotdeauna asigurarea de călătorie. Australia are un sistem medical bun, cu servicii gratuite de sănătate în spitalele de urgență, dar vizitele medicale sunt scumpe și rambursările sunt disponibile numai pentru cei care se întorc la sistemul Medicare, valabil pentru australienii și pentru țările care reciproc, cum ar fi Noua Zeelandă și Regatul Unit. Chiar și în acest caz, regulile pot fi complicate. Și ar trebui să fii acoperit pentru furt, accidente etc.
  • Mulți backpackeri proveniți din Europa călătoresc în jurul Australiei timp de mai multe luni, datorită extinderii sale și datorită faptului că europenii au o percepție diferită asupra distanțelor lungi în comparație cu alte țări din lume!
  • Dacă zbura spre Australia dintr-un loc îndepărtat, face o escală undeva, astfel încât zborul nu va fi atât de greu de suportat. Există multe locuri minunate de oprire, cum ar fi Asia sau Pacificul de Sud.

  Avertismente

  • Aveți grijă de incendiile forestiere dacă faceți drumeții sau călătoriți în zone fierbinți și uscate. Incendiile sunt grave, rapide și nemiloase. Citiți întotdeauna știrile înainte de a ieși în timpul sezonului de incendiu (ori de câte ori vremea este foarte uscată, dar mai ales vara, cu creșterea căldurii). Conducerea prin fumul unui foc dezorientat și îngrozitor. Dacă sunteți prins fără să fiți surprins de un incendiu, rămâneți în mașină, răsturnați și încercați să vă acoperiți până când focul trece, apoi ieșiți. Au existat decese în ciuda acestei mișcări, deci este mai bine să evitați aceste situații planificând în avans.

  Lucruri de care ai nevoie

  • rucsac
  • hartă
  • Itinerariu (planificat în avans)
  • Ghiduri
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit