gtemata.com

Cum să călătorești cu un rucsac pe umăr

Călătorind cu Backpackers este una dintre cele mai interesante aventuri sunt: ​​descoperirea de noi rute, cucerirea munților și petrecerea nopții în mijlocul nicăieri sunt toate componentele fundamentale pentru fanii acestui mod de călătorie. Pentru a deveni ca ei, trebuie să cunoașteți toate secretele vieții în pustie. Citiți acest articol pentru a afla cum să călătoriți cu un rucsac.

paşi

Partea 1
Fac cercetări

Imaginea intitulată Du-te Backpacking Pasul 1
1
Învățați să cunoașteți ruta. Căutare avansată când începeți să vă interesați de un nou loc de drumeții. De multe ori, bloggeri împărtășesc fotografii, sfaturi și informații despre trasee pentru a vă asigura că ceilalți excursioniști nu se pierd. Faceți o căutare în punctul de plecare și vedeți cât de multe informații puteți obține. Descoperiți caracteristicile zonei: este cunoscută de clopotele? Pentru urșii? Pentru inundații? Este întotdeauna bine să știți ce veți întâlni înainte să mergeți.
 • Imagine cu titlul Du-te Backpacking Pasul 2
  2
  Uită-te la prognoza meteo. Utilizați un site dedicat pentru a afla care sunt condițiile meteorologice din zonă și care sunt previziunile pentru zilele în care veți fi acolo. În acest fel, puteți umple rucsacul cu înțelepciune în zona în care temperatura scade foarte mult pe timp de noapte, veți ști că va trebui să aduceți haine calde, cum ar fi o haină grea, mănuși și o pălărie.
 • Dacă aceasta este prima dată când ați făcut o excursie ca aceasta și previziunile anunță ploaia (sau zăpada), puteți lua în considerare mișcarea aventurii pentru weekendul următor. Umiditatea si frigul nu sunt conditii ideale pentru incepatori si pot face traseul foarte greu.
 • Imagine intitulată Du-te Backpacking Pasul 3
  3
  Cunoașteți tehnicile de prim ajutor. A face rău în timpul unei zile liniștite de drumeții este rară - cu toate acestea, se poate întâmpla orice, mai ales dacă este un teren mai periculos și mai instabil. Știind cum să îmbrăcați în mod corespunzător o gleznă dislocată sau să tratați o tăietură infectată vă poate ajuta cu adevărat atunci când se întâmplă ceva neașteptat pe drum.
 • Imaginea intitulată Go Backpacking Pasul 4
  4
  Du-te în spatele rucsacului drept. Alegerea unui model prea mare sau prea mare sau scăzut pe spate poate provoca tensionarea gâtului și a spatelui corpului, ceea ce poate duce la răniri. Dacă nu sunteți sigur de alegerea rucsacului, mergeți la un magazin care vinde echipament de munte și cere ajutor. În general, atunci când încercați să aflați ce rucsac este potrivit pentru dvs., țineți cont de aceste linii directoare.
 • Excursii zilnice: Rucsac de 15-30 litri.
 • Traseu cu una sau două opriri de noapte: Rucsac de 30-50 de litri.
 • Călătorește două sau trei nopți: rucsac de 45-55 de litri.
 • Excursii extinse (mai mult de trei nopți): rucsac de 55 de litri în sus.
 • Imagine cu numele Go Backpacking Pasul 5
  5
  Aflați cum să purificați apa. Având un purificator de apă este foarte util atunci când vă decideți să încercați această aventură. Una dintre cele mai mari pericole de a fi în natură nu are suficientă apă și deshidratare. Având un purificator portabil vă asigură că nu veți fi niciodată fără apă potabilă. Există diferite tipuri de purificatoare de lumină pe care le puteți lua cu dvs. pe drum. Acestea includ:
 • Reverse purificator de osmoză: este o pompă portabilă care funcționează împreună cu o sticlă de apă. Acționează prin pomparea apei dintr-un curent pentru a permite accesul în purificator, care îl prelucrează, făcându-l să fie consumat. Apoi, pompați apă curată în sticlă.
 • Radiator cu raze ultraviolete, care utilizează lumină UV pentru a ucide bacteriile în apă.
 • Tablete pentru purificare. Comprimatele de iod sunt cele mai frecvente. Pur și simplu amestecați-l cu apă până când se estompează. Deși pot lăsa un gust oarecum ciudat, ei ucid bacteriile care pot apărea în apă.
 • Imagine cu denumirea Du-te Backpacking Pasul 6
  6
  Aflați cum să asamblați un cort. Modul în care trageți un cort depinde de tipul de structură pe care îl aveți. Unele perdele sunt mai ușor de asamblat decât altele. Înainte de a călători, citiți instrucțiunile pentru cort și asigurați-vă că aveți toate piesele necesare pentru al monta.
 • Imagine cu denumirea Du-te Backpacking Pasul 7
  7
  Învățați să aprindeți focul. Cele mai multe locuri de camping au zone desemnate unde puteți face apeluri de incendiu pentru gropi de foc. Cu toate acestea, atunci când vă întoarceți înapoi, puteți ajunge la un site care nu îl are. Dacă acesta este cazul, va trebui să formați o mică gaură în pământ după ce ați îndepărtat crenguțe, rădăcini și frunze și toate celelalte elemente care nu sunt de pământ simplu și îl înconjoară cu pietre, formând un inel care va conține focul. Acest lucru vă va permite să îl activați fără să vă faceți griji cu privire la stabilirea unui incendiu în întreaga zonă. Veți avea nevoie, de asemenea, pentru a colecta crengi și ramuri pentru a arde. Ar trebui să purtați mereu meciuri sau mai ușoare atunci când mergeți la camping sau la rucsaci.
 • Partea 2
  Pregătiți rucsacul

  Imaginea intitulată Go Backpacking Step 8
  1
  Pregătește-te pentru schimbarea condițiilor meteorologice. Adesea, ceea ce pare a fi o zi însorită la început se poate transforma într-o zi de coșmar cu trecerea orelor. În funcție de sezon, vremea se poate schimba, cu grindină, tunet și fulgere, furtuni de zăpadă sau vânturi puternice. Puneți un parasolar care poate fi rulat ușor și găsit în rucsac. De la toamnă la primăvară, echipat pentru a vă menține cald și uscat.
 • Imagine intitulată Go Backpacking Pasul 9
  2
  Lumină de călătorie. Când faceți o excursie în spate pentru o noapte sau pentru o zi lungă, este important să nu încărcați prea mult. În schimb, aduceți doar ceea ce aveți nevoie. Purtarea de haine care se usucă rapid vă va face să mergeți la lumină. Articolele de îmbrăcăminte, cum ar fi păturile, care sunt calde și pot fi laminate, sunt excelente. Îmbogățirea cu ceapa este cheia aici. Lana este un material bun pentru veste și jachete, deoarece se menține cald și se usucă imediat.
 • Dacă mergeți într-o zonă unde este rece, asigurați-vă că vă aduceți mănușile, șosetele calde și o pălărie.
 • Purtați întotdeauna și alte câteva șosete. Umedii pot face plaja mai puțin plăcută.


 • Imagine cu denumirea Du-te Backpacking Pasul 10
  3
  Aduceți alimentele potrivite înapoi. Alege alimente bogate în fibre, proteine ​​și grăsimi bune pentru a vă oferi puterea și pentru a vă menține nivelul ridicat de energie. Nucile, fructele uscate, carnea de vită și tonul uscat la soare cu biscuiți sunt toate opțiuni bune pentru a umple electroliții pierduți datorită transpirației intense. Magazinele care vând obiecte pentru camping și pentru viața în aer liber au alimente uscate, ușoare și perfecte pentru a le pune în rucsaci. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați apă caldă pentru a le consuma.
 • Consumând o mână de nuci înainte de a merge la culcare, vă poate ajuta să vă mențineți cald în timpul nopții.
 • Dacă sunteți absolut sigur că veți fi în apropierea unei surse de apă în locul unde veți face excursia, aduceți înapoi numai lichidele necesare pentru a ajunge la acel punct și purificatorul.
 • Imagine cu titlul Du-te Backpacking Pasul 11
  4
  Aduceți niște elemente esențiale pentru a merge la camping. Există câteva lucruri care nu pot fi pierdute deoarece se poate întâmpla ceva neașteptat. Elementele esențiale includ:
 • Instrumente care vă ajută să înțelegeți unde vă aflați, inclusiv o hartă a zonei, un GPS și o busolă.
 • Un far sau o torță pentru a putea vedea noaptea. De asemenea, ar trebui să aduceți și câteva baterii suplimentare dacă trebuie să le schimbați brusc.
 • O cratiță și o sobă portabilă. O mică cratiță este utilă deoarece poate fi folosită pentru a fierbe apă pe aragaz. O sobă portabilă este la fel de practică, deoarece vă permite să preparați o varietate de feluri de mâncare.
 • Un kit de prim ajutor, care include plasturi, analgezice, bandaje de glezna împrăștiate, insecte repelante, tifon și tratament cu blistere.
 • Unelte care vă ajută să construiți și reparați, care includ un cuțit elvețian, care are mai multe funcții, bandă adezivă și prelata (pentru situații de urgență, de exemplu cortul dvs. este pierdut sau deteriorat). De asemenea, trebuie să aduceți mai multe pungi de plastic cu dvs. Ele sunt ideale pentru a depozita gunoaie și haine ude sau a le pune pe picioare dacă descoperiți că cizmele de drumeție au o gaură și tocmai a început să plouă.
 • Instrumentele care vă ajută să faceți foc includ o brichetă, potriviri și alte instrumente de urgență pentru ao activa.
 • Imagine cu numele Go Backpacking Step 12
  5
  Puneți produse pentru a vă proteja de soare în rucsac. Cremă de protecție solară, ochelari de soare și o pălărie bună (mănuși de baseball sunt fine) sunt esențiale atunci când faci backpacking. Dacă umerii tăi devin călcați, va fi dificil să-ți dai rucsacul confortabil și nu vei fi un excursionist fericit. Cremele rezistente la apă funcționează bine și rămân pe loc chiar și atunci când sunt sudate. Căutați ochelari de soare polarizați, care protejează ochii mai mult decât cei normali.
 • Partea 3
  Pe traseu

  Imaginea intitulată Go Backpacking Step 13
  1
  Hidratate. Mulți dintre noi nu beau suficientă apă în timpul zilei, dar în timp ce încercați să faceți o anumită activitate fizică, este important să consumați mai mult decât este recomandat în mod normal. Asigurați-vă că hidrați înainte de începerea călătoriei. Luați în considerare un rucsac Camelbak pentru acces ușor la băuturi pe parcurs, în special în timpul lunilor calde de vară, când aveți tendința să transpirați mai mult.
 • Imagine intitulată Go Backpacking Step 14
  2
  Nu poluează. Tonul tânărului și camperul oferă respect față de natura pe care o explorați, de când ajungeți când plecați. Puneți toate coșurile într-un plic, lăsați ceea ce găsiți, respectați animalele și minimalizați impactul focului pe care l-ați aprins. Puteți arde hârtia care trebuie aruncată, dar luați plasticul cu tine. Pentru călătorii mai lungi, cumpărați niște saci de gunoi pentru a elimina în mod corespunzător toate deșeurile înainte de a părăsi zona.
 • Imagine intitulată Go Backpacking Pasul 15
  3
  Rămâi pe cale. În timpul excursiei, priviți semnele și reperele naturale, mari sau mici, pentru a vă ajuta să vă găsiți calea dacă o pierdeți. Alegeți o destinație rezonabilă pentru prima dată și nu vă întoarceți de la ea.
 • Imaginea intitulată Du-te Backpacking Pasul 16
  4
  Continuați cu ritmul potrivit pentru dvs. Mulți dintre noi au un spirit competitiv și doresc să ajungă repede la meta - cu toate acestea, acest lucru poate fi dificil pentru corpul vostru. Luați în considerare pauzele la fiecare 10-15 minute, în funcție de nivelul de căldură și de sol. Bea suficienta apa si asculta ce spune corpul tau. Dacă simțiți nevoia de a vă prinde respirația, opriți-vă. Există numeroase cazuri cunoscute de persoane care au murit sau care au suferit de probleme de respirație urcând la altitudini înalte sau făcând excursii la căldură.
 • Imagine intitulată Go Backpacking Pasul 17
  5
  Feriți-vă de urși și de alte animale. Când mergeți la camping, asigurați-vă că păstrați alimentele, astfel încât nici un animal să nu-l poată găsi. Utilizați un container special anti-urs dacă site-ul taberei are unul. Lăsați animalele să știe că sunteți acolo. Nu trebuie neapărat să loviți oale și oale pentru a le înspăimânta, dar ar trebui să vorbiți și să strigați din când în când, poate să puneți niște muzică și să faceți niște zgomote, astfel încât animalele din pădure să fie conștiente de prezența voastră.
 • Dacă ar trebui să vă confruntați cu un prădător mare, ca o pisică sălbatică sau un urs, trebuie să știți cum să evitați conflictul. Nu rulați (nu o puteți depăși), evitați contactul direct cu ochii, mutați încet, nu țipați și nu vă mențineți calm. Ai putea lua spray cu piper și să-l păstrezi la îndemână pentru a te proteja în caz de atac. Dacă ursul se apropie de tine, rămâne pe teritoriul tău și vorbește folosind o voce moale. Dacă ar trebui să te atace, te ridică și te preface că e mort. Rămâi calm.
 • Imagine cu titlul Du-te Backpacking Pasul 18
  6
  Organizați tabăra, ceea ce înseamnă găsirea unui loc bun pentru cort, asamblarea acestuia și făcând teritoriul pentru animale. Asamblați cortina la sosire: este mult mai dificil să o faceți în întuneric.
 • Sfaturi

  • În timp ce acest articol explică în detaliu ce trebuie să faceți pentru a vă pregăti pentru o excursie în spate, trebuie să contactați în continuare un expert în zona pe care doriți să o explorați înainte de a pleca. Ar putea să vă dau câteva sugestii speciale pentru zonă pe baza experiențelor dvs. personale.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit