gtemata.com

Cum să călătorești cu metroul din Washington D.C.

Metroul Washington D.C. Este un sistem feroviar subteran care vă permite să vă deplasați în jurul orașului și în zonele periferice. Dacă sunteți nou în oraș, trebuie să știți că mulți locuitori din Washington utilizează metroul pentru a merge la muncă și de obicei se grăbesc, deci este o idee bună să nu le împiedicați. Citiți pașii următori pentru a ajunge la destinație fără probleme și eficient.

paşi

Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 1
1
Dacă este posibil, evitați ora de vârf. Trenurile umple foarte mult între orele 7:00 și 9:00 și între orele 16:00 și 19:00 în zilele lucrătoare. Există reduceri ale prețului biletului dacă călătoriți între 9:30 și 15:00.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 2
  2
  Evitați să călătoriți în zile când există jocuri. Există șapte echipe care joacă în locuri accesibile de la Metro. Evitați utilizarea acestuia atunci când există un joc. Există fotbal (Redskins), baschet (Wizards and Mystics), baseball (Național), hochei (capitale) și fotbal (United și Libertatea), în plus față de Hoya la Verizon Center, poate fi aglomerat în zilele pe care le jucați.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 3
  3
  Lumină de călătorie. În timpul orelor în afara orelor de vârf, puteți lua bicicleta la Metro și mulți oameni sosesc de la aeroport sau stația Amtrak cu valize, dar încercați să nu încărcați prea mult. Va trebui să o priviți cu scări, scări rulante și uși automate. Dacă credeți că aveți mai mult decât puteți purta cu ușurință singur, trebuie să apelați un taxi.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 4
  4
  Planificați călătoria. Puteți utiliza planificatorul de rute (Planificatorul călătoriilor) găsit pe site (https://wmata.com/rider_tools/tripplanner/tripplanner_form_solo.cfm), întrebați la recepția hotelului care este cea mai apropiată stație de destinație sau studiați hărțile de la stații. Odată ce ajungeți în tren, va fi mai greu să înțelegeți cum să vă mișcați.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 5
  5
  Găsiți postul. Stațiile de metrou sunt marcate cu stâlpi de culoare maro pătrată cu un "M". Acest simbol se găsește pe majoritatea hărților.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 6
  6
  Cumpărați biletul potrivit. Uită-te la graficul de deasupra mașinilor de bilete, pentru a-ți găsi destinația și a determina cât costă călătoria. Asigurați-vă că cumpărați un bilet retur. În general, cinci dolari pe zi sunt bine. Veți avea nevoie de un bilet pentru fiecare persoană care călătorește cu dvs. Atenție: mașinile returnează maxim 5.00 USD, în monede de 25 de cenți.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 7
  7
  Treceți de la semnul lirei. Localizați o barieră de intrare cu o săgeată albă pe un fundal verde, nu una cu simbolul interzicerii accesului. Introduceți biletul cu fața în sus cu săgeata îndreptată către validatorul de pe panoul frontal al barierului. Pentru a deschide bariera, scoateți biletul din deschiderea de sus. Puneți biletul acolo unde îl puteți recupera cu ușurință, va trebui să ieșiți din stație când ați ajuns la destinație. Nu-l țineți lângă telefon, poate fi demagnetizat!
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 8


  8
  Respectați regulile privind scările rulante. Mențineți-vă dreptul să permiteți navetei să vă treacă pe stânga (de obicei, acestea merg foarte repede). Dacă nu poți ține pasul, mișcă-te. Păstrați cât mai aproape de dreapta posibil, astfel încât alții să poată trece ușor.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 9
  9
  Alegeți o platformă. Este posibil să trebuiască să studiați semnele pentru a vedea dacă sunteți pe platforma potrivită. Unele stații au două platforme, una pentru fiecare direcție, în timp ce altele au o singură porție pentru ambele direcții. Există șase linii (roșu, albastru, galben, portocaliu, verde și argint). Toți merg în ambele direcții care își iau numele de la ultima oprire. Mulți navetiști așteaptă trenul în centrul platformei, pentru a lua o poziție cu trenul care îi permite să iasă rapid după ce ajunge la destinație. Puteți găsi un loc mai bun în tren dacă vă deplasați spre capătul platformei, unde există mai puțini oameni. În orice caz, nu te opri la capătul scărilor rulante sau oamenii ar putea veni la tine. Stăteți în spatele plăcilor țiglelor de pe marginea platformei (spuneți orbilor că platforma urmează să se termine). Luați în considerare luminile intermitente care indică sosirea trenului.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 10
  10
  Du-te în tren. Așteptați trenul să se oprească. Când ușile se deschid, mai întâi lăsați pasagerii la bord. Deplasați-vă în centrul căruciorului și dacă vă puteți așeza. Este întotdeauna o idee bună să renunțăm la persoanele cu handicap, la femeile însărcinate, la copii și la vârstnici. Fiți atenți la clopot care indică închiderea ușilor și nu le blocați! Nu sunt ca ușile liftului, nu se deschid automat.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 11
  11
  Vino jos când te afli la destinație și trenul sa oprit complet. Este posibil să observați că oamenii se apropie de ușă înainte ca trenul să se oprească. Puteți chiar observa că oamenii își pierd echilibrul și se sprijină pe alți oameni. Trenul nu se oprește mult timp, dar veți avea destul timp să ieșiți chiar dacă așteptați să se oprească complet. Ieșiți repede și mutați, astfel încât alții să se poată urca.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 12
  12
  Ieșiți de la stație. Urmați semnele pentru ieșire. Luați escalatorul și introduceți biletul în barieră așa cum ați făcut-o pentru a intra. Bariera va tipări o nouă cifră pe bilet și veți ști cât costă călătoria și cât de mult ați rămas.
 • Imagine cu denumirea Ride the Washington D.C. Metro Pasul 13
  13
  Adăugați un credit. Dacă ați făcut calcule greșite și nu aveți suficient credit pentru ruta pe care tocmai ați făcut-o, bariera nu se va deschide. Mutați și lăsați-i pe alții să treacă. Găsiți o mașină pentru a vă completa biletul. Biletele pot fi refolosite. Dacă aveți încă credit, îl puteți păstra pentru următoarea călătorie sau puteți păstra biletul ca un suvenir.
 • Sfaturi

  • Puteți aduce bicicleta dvs. în afara zilelor de lucru între orele 7:00 și 10:00, orele 16:00 și 19:00 și în zile speciale, cum ar fi 4 iulie.
  • Unele stații din zona urbană au mai multe ieșiri. Stația Smithsonian, de exemplu. Ieșiți la The Mall sau la colțul celor de pe Twelfth (12th St.) și Independence Avenue.
  • SmarTrip costă 2 $, dar economisiți 1 $ pe plimbare, deci vă întoarceți repede.
  • Pentru a afla când sosește următorul tren, uita-te la panouri de afișare sau utilizați o aplicație.
  • În zilele cu evenimente speciale acordați atenție variațiilor liniilor. S-ar putea schimba, astfel încât Orange ar putea să înceapă / să sosească din diferite stații, cu Blue, iar Yellow și Green ar putea face același lucru. În aceste cazuri, cursele se pot opri mai devreme sau pot merge direct la unele stații. În aceste 24 de ore trebuie să fii atenți la variații. De exemplu, pe 4 iulie, ieșirea la The Mall a stației "Smithsonian" este închis, iar trenurile nu se vor opri.
  • Uneori, un tren care se deplasează este urmat aproape imediat de un vehicul gol. Merită să așteptați dacă vedeți un alt tren care va ajunge un minut sau două mai târziu.
  • Cele mai multe semne rutiere indică cea mai apropiată stație, dar aveți grijă, pentru că odată ce vă aflați în jurul stației, nu există prea multe semne dincolo de stâlp.
  • Unele stații, cum ar fi Union Station și Aeroportul Național Ronald Reagan (DCA), au o barieră separată pentru persoanele cu bagaje. Dacă este cazul, puteți să-l utilizați. Nu o folosiți ca intrare pentru persoanele cu dizabilități, cu excepția cazului în care aveți permisiunea stației de lucru.
  • Planurile de orare, hărțile, planificatorul de excursii și locațiile de autobuze și trenuri în timp real sunt disponibile online https://wmata.com și 202-637-7000.
  • Unele stații au ascensoare, dar dacă acestea nu funcționează, singura opțiune este scările rulante. Pe site https://wmata.com puteți găsi o secțiune care indică faptul că ascensoarele și / sau scările rulante nu funcționează la toate stațiile.

  Avertismente

  • Nu mâncați, nu beți și nu fumați în trenuri sau în stații. Poliția de tranzit Metro vă poate da în judecată sau vă poate aresta!
  • În timp ce așteptați trenul sau mergeți la escalator / ascensor, stați departe de marginea platformei (înainte de luminile). Mulțimea te-ar putea împinge și te-ar putea lăsa pe șine, ai putea suferi un șoc mortal de la conductorul de electricitate care alimentează sistemul, care rulează de-a lungul șinelor. De aceea, NU TREBUIE NICIODATĂ să mergeți pe șine, chiar dacă vă va cădea ceva.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Numerar sau card de credit
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit