gtemata.com

Cum să călătorească Lumina

Secretul lumii care călătoreste constă în minimalism. Indiferent dacă intenționați să zburați din Portugalia în Pakistan, navigați din Boston în Belgia sau conduceți din California în Canada, o bagaje ușoare oferă numeroase beneficii. În afară de a fi vagoane voluminoase, grele poate limita experiența de călătorie. Nu ar fi mai bine să părăsiți imediat aeroportul, portul sau stația de autobuz pentru a vă îmbarca aventura?

paşi

Partea 1
Adoptați filosofia "Lumina călătoriei"

Imaginea intitulată Pachetul de lumină pas 1
1
Doar aduceți lucrurile esențiale. Nu vă pregătiți valiza luând în considerare posibilele situații de urgență. Dacă ați avut unul (inevitabil), vă puteți remedia destinația cumpărați tot ce aveți nevoie. Nu veți avea nevoie de un impermeabil și o jachetă anti-ploaie. Alegeți una dintre cele două opțiuni. Pentru a vizita o capitala europeana nu veti avea nevoie de un costum de scufundare. O armă de lansare a rachetelor nu ar fi utilă în niciun caz. Printre altele, toate acestea ar da doar probleme în momentul verificărilor de securitate. Lăsați lucruri inutile la domiciliu.
 • Atunci când împachetați valize, este periculos să te întrebi în mod constant "Să spunem ...". intreaba-te: "Chiar am nevoie de ea?". Dacă răspunsul este afirmativ, atunci împachetați-l. Dacă răspunsul este "poate", lăsați-o acasă. Dacă le puneți pe scară, avantajele unui bagaje ușoare au mult mai multă greutate decât dezavantajul de a nu avea un astfel de obiect ar putea să vă servească.
 • Imaginea intitulată Pachetul de lumină pasul 2
  2
  Demisionat să facă spălătorie. Singura modalitate de a face o călătorie de o săptămână, o lună sau un an cu doar o valiză este să accepți faptul că rufele vor fi obligatorii. Aveți posibilitatea să utilizați serviciile oferite de hotel, să vă spălați hainele de mână într-o cadă sau să mergeți la o spălătorie. Încercați să vedeți paharul pe jumătate plin. Dacă alegeți a treia soluție, considerați că această experiență vă va permite să atingeți cultura locului. Mergeți la o spălătorie din Lima sau Moscova este o experiență de care să vă mândriți. Câți dintre prietenii sau cunoștințele dvs. pot spune că au intrat într-una lavanderia Peruviană sau într-o rusă прачечная?
 • Încercați să urmați regula "trei". Trei perechi de șosete. Trei perechi de pliuri. Unul îl purtați, unul pe care îl spălați, unul pe care îl uscați. Este un truc care vă permite să eliberați spațiu, foarte eficient pentru cei care se mișcă adesea, deoarece majoritatea articolelor de îmbrăcăminte se usucă în aer într-o zi sau două. Amintiți-vă că un uscător de păr vă poate ajuta să vă uscați rufele.
 • Imaginea intitulată Pachetul de lumină Pasul 3
  3
  Revizuiți produsele pentru igiena personală. Rețineți o cantitate limitată și lăsați-le pe cele pe care nu le aveți nevoie acasă. În plus față de ocuparea spațiului, ele cântăresc foarte mult valiza. Dacă ați decis să călătoriți cu lumină, aduceți hidratanți, deodoranți, șampoane și alte produse de dimensiuni de călătorie, pe care le puteți pune cu ușurință în bagajele de mână. Există și cosmetice, cum ar fi rimelul și rujurile, în versiunea mini.
 • Amintiți-vă că de multe ori la destinație veți fi onorați cu produse de igienă personală, mai ales dacă veți rămâne într-un hotel sau într-o unitate turistică. Multe hoteluri oferă șampon, săpun și alte obiecte. Dacă nu găsiți ceea ce aveți nevoie, la supermarket puteți cumpăra gel de duș, pastă de dinți, spumă de bărbierit și mașini de ras cu aceleași mărci pe care le găsiți acasă.
 • Imaginea intitulată Pachetul de lumină pasul 4
  4
  Aduceți un card de credit, un card de debit și numerar. Călătorind cu lumină, banii sunt cel mai important lucru pe care să-l iei cu tine. Un produs uitat poate fi cumpărat la destinație, dar este esențial să compensați banii de urgență. Cardurile de credit sunt utile pentru achiziții mai mari, cum ar fi o rezervare de hotel. Cardurile de debit sunt recomandate pentru achizițiile zilnice de la magazine în care sunt acceptate. Numerarul poate fi folosit în locuri unde nu este posibil să plătiți cu cardul de debit și să lăsați sfaturi.
 • Partea 2
  Coordonează hainele

  Imaginea intitulată Pachetul de lumină pas 5
  1
  Pregătiți valiza în funcție de climă. Asteptati plajele insorite din Phuket sau muntii din Patagonia cu zapada? Veți vizita locuri caracterizate de diferite tipuri de climă? Aflați despre ora la care vă aflați și pregătiți valiza în consecință. Dacă mergeți la plajă, selectați niște haine ușoare. Nu purtați articole de îmbrăcăminte de iarnă dacă nu este necesar, altfel veți purta pur și simplu valiza. Dacă mergeți într-un loc răcoros, purtați doar o haina și haine stratificate. Evitați să introduceți mai multe straturi în bagaje, care ar fi greoaie și grele. Permisul de climă, îmbrăcarea în straturi vă permite să ușurați valiza și să călătoriți într-un mod practic.
  • Aduceți haine multifuncționale. Dacă vizitați locuri caracterizate de diferite climate, cumpărați pantaloni care se transformă în pantaloni scurți cu ajutorul unui fermoar. Există, de asemenea, jachete cu mâneci și capace detașabile.
 • Imaginea intitulată Pachetul de lumină pas 6
  2


  Alege culori și modele care sunt ușor de combinat. Cu doar câteva articole disponibile, dressing-ul poate fi o adevărată provocare. Aduceți articole de îmbrăcăminte în culori neutre, cum ar fi alb, bej, maro, negru sau albastru, pentru a le putea potrivi cu ușurință. Jeansul este o îmbrăcăminte versatilă. Doar combinați-le cu o cămașă pentru a se îmbrăca bine. Plasa de sârmă este versatilă și ușoară pentru fete.
 • Imaginea intitulată Pachetul de lumină Pasul 7
  3
  Aducă încălțăminte funcțională. Pantofii ocupă mult spațiu în valiză. Pentru a călători în lumină, este bine să alegeți doar o pereche. Modelul depinde de destinația și activitățile din program. Dacă intenționați să petreceți aproape toată ziua pe plajă, flip-flops-ul va fi mai mult decât suficient. Dacă trebuie să participați la o întâlnire de afaceri, aduceți un model formal de culoare neutră, pe care îl puteți folosi și în timpul liber.
 • Dacă aveți nevoie de mai mult de o pereche de pantofi, purtați haine grele pentru a călători și așezați cele ușoare în geantă.
 • Imaginea intitulată Pachetul lumină pachet 8
  4
  Aduceți câteva accesorii luminoase pentru mai multe opțiuni atunci când vă îmbraciți. Foliile, curelele, brățările și cerceii vă pot ajuta să vă extindeți dulapul pentru a crea un aspect diferit, fără a cântări sau a lua prea mult spațiu în valiză. Evitați, totuși, să exagerezi. Amintiți-vă că adesea sunt accesorii care sunt unele dintre cele mai frumoase suveniruri. Dacă te duci la Paris, poți să cumperi o eșarfă de mătase pentru a profita de ea în restul călătoriei. Când intenționați să cumpărați anumite obiecte la destinație, evitați să le împachetați.
 • Partea 3
  Pentru a obține totul într-o valiză mică

  Imaginea intitulată Pack Light Step 9
  1
  Utilizați cuburi de ambalare. Scopul acestui produs este de a comprima articolele astfel încât să fie ușor de manevrat. Cuburile sunt echipate cu o acoperire a ochiului care facilitează evadarea aerului, făcându-le să se comprime și să se micsoreze.
  • Utilizați-le doar pentru a economisi spațiu, mai degrabă decât ca o scuză pentru a lua mai multe lucruri cu tine. Amintiți-vă că obiectivul dvs. este încă de a călători în lumină. Mulți oameni le cumpără cu speranța de a umple valiza chiar mai mult. Dacă este cazul dvs., rețineți că majoritatea companiilor aeriene percep costuri suplimentare dacă greutatea bagajelor depășește nivelul permis. Între cuburile de ambalare și alte lucruri înghesuiți într-o perioadă ulterioară, prețul călătoriei va crește rapid.
 • Imaginea intitulată Pachetul de lumină pachet 10
  2
  Utilizați pungi etanșe, o alternativă la cuburile de ambalare ieftine și ușoare. Ele sunt de obicei disponibile în două, patru sau opt pachete de mărimi diferite. Unele sunt echipate cu un aspirator care vă permite să suge aerul, în timp ce altele vă permit să-l eliminați manual.
 • Imaginea intitulată Pachetul de lumină pachet 11
  3
  Utilizați cartele pentru a alinia hainele. Indiferent dacă decideți să utilizați cuburi de ambalare, pungi etanșe sau altele, este important să vă pliați metodic hainele. Dacă îi aruncați în vrac în valiză, ei vor ocupa mai mult spațiu și se vor zdruncina în timpul călătoriei. Cardurile vă permit să le păstrați întotdeauna perfect în bagaje. În plus, îmbrăcămintea va fi mai ușor de stivuit, ajutându-vă să economisiți mai mult spațiu.
 • Imaginea intitulată Pachetul de lumină pachet 12
  4
  Organizați după scop. Pentru ca o valiză să fie bine pregătită, trebuie să o organizați și pentru a putea să o goliți într-un mod practic și rapid. Este posibil ca în mijlocul călătoriei să aveți nevoie urgentă de ceva, cum ar fi un pașaport sau un kit de prim ajutor. Indiferent de ceea ce veți avea nevoie în mod special, veți avea nevoie de totul la îndemână. Dacă știți că ați putea avea nevoie de ceva, asigurați-vă că ați pus-o pe valiză. Puneți toate elementele la care doriți să aveți acces ușor în aceeași parte a bagajului (lângă fermă), astfel încât să le puteți scoate ușor.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit