gtemata.com

Cum se utilizează butonul Abuz de raportare pe Couchsurfing

Couchsurfing le permite tuturor celor care iubesc să călătorească să știe dacă în locurile care doresc să viziteze sunt disponibile locuri de cazare pentru a le găzdui, oferind, de asemenea, posibilitatea de a împărtăși locuința lor cu toți călătorii din lume. Doar pentru că implică partajarea casei dvs. cu persoane necunoscute contactate pe web, CouchSurfing încurajează toți utilizatorii să raporteze orice tip de activitate suspectă sau încălcarea regulilor, atât în ​​cadrul site-ului, cât și în afara acestuia. În acest fel, personalul Couchsurfing poate garanta siguranța și o experiență plăcută pentru toți utilizatorii. Butonul "Abuzați raportul" este o caracteristică extrem de importantă care vă permite să contactați administratorii site-ului și să îi avertizați asupra oricărui comportament suspect sau fraudulos al unui utilizator. Aceasta este o funcție foarte simplă de folosit și acest tutorial arată cum se face.

conținut

paşi

Imaginea intitulată Utilizați butonul de raport privind abuzul pe Couchsurfing Pasul 1
1
Introduceți site-ul Couchsurfing. Pur și simplu deschideți browserul de internet pe computerul dvs. și introduceți site-ul Couchsurfing accesând adresa https://couchsurfing.org.
 • Imaginea intitulată Utilizați butonul de raport privind abuzul pe Couchsurfing Pasul 2
  2
  Conectați-vă la contul dvs. Couchsurfing. Introduceți numele dvs. de utilizator și parola de conectare în câmpurile furnizate, apoi apăsați butonul "Log in".
 • Dacă nu ați creat încă un cont, puteți face acest lucru apăsând butonul "Înscrieți-vă" sau puteți utiliza profilul dvs. Facebook apăsând butonul "Conectați-vă cu Facebook".
 • Imaginea intitulată Utilizați butonul de raport privind abuzul pe couchsurfing Pasul 3
  3
  Căutați utilizatorul al cărui abuz doriți să îl raportați. Din tabloul de bord al contului dvs., selectați numele membrului care va fi raportat în secțiunea "gazdă" sau "surfer". Astfel veți avea acces la pagina dvs. de profil.
 • Imaginea intitulată Utilizați butonul de raport privind abuzul pe Couchsurfing Pasul 4
  4


  Începeți procesul de raportare. Din pagina de profil a utilizatorului selectat, apăsați butonul `Report!` plasate în colțul din dreapta sus al paginii.
 • Imaginea intitulată Utilizați butonul de raport privind abuzul pe Couchsurfing Pasul 5
  5
  Selectați motivul rapoartelor dvs. utilizând meniul drop-down "Tip de abuz". Încercați să selectați natura corectă a raportului dvs. pentru a permite administratorilor Couchsurfing să izoleze cazul în cauză și să alegeți acțiunea potrivită. Există trei tipuri de alerte:
 • "Dating Spam" - Unele profile de utilizator folosesc Couchsurfing ca site de dating. De exemplu, descrierea "Singur și gata să se amestece! Lasă-mă! nu lasă mari îndoieli asupra intențiilor utilizatorului, că acestea nu sunt legate de călătoria sau de ospitalitatea călătorilor.
 • "Spam comercial" - Alegeți acest tip de raport în cazul profilurilor sau al publicității care nu au relevanță pentru Couchsurfing, găzduind persoane sau evenimente legate de această activitate.
 • "Fake Profile" - Utilizați această opțiune în cazul persoanelor care au furnizat o identitate falsă prin pretenția de a fi altcineva pentru a trișa utilizatorii CouchSurfing.
 • Imaginea intitulată Utilizați butonul de raport privind abuzul pe Couchsurfing Pasul 6
  6
  Confirmați trimiterea raportului. Procedura vă va întreba dacă sunteți sigur că doriți să trimiteți raportul dvs. de abuz. Pentru a continua cu trimiterea, apăsați butonul portocaliu "Report".
 • Imaginea intitulată Utilizați butonul de raport privind abuzul pe Couchsurfing Pasul 7
  7
  Așteptați ca administratorii să vă răspundă. Personalul Couchsurfing va prelua raportul dvs., luând măsurile necesare cât mai curând posibil.
 • După trimiterea unui raport de abuz cu privire la un anumit profil de utilizator, nu veți putea trimite un al doilea raport. Dacă apăsați din nou butonul "Raportați!" vi se va spune că ați trimis deja raportul.
 • Sfaturi

  • Deși raportarea unui abuz de către un utilizator este o chestiune foarte gravă, personalul Couchsurfing analizează cu atenție fiecare raport pentru a vedea dacă acțiunea este justificată sau nu. Postul sau profilul la care se referă nu vor fi șterse imediat sau eliminate de pe site.
  • Nu postați rapoarte de abuz aleatoriu doar pentru că sunteți invidios sau pentru că îl găsiți distractiv. Utilizați butonul "Raportați abuz" cu bun simț și numai dacă este absolut necesar.
  • Când raportul dvs. a fost revizuit, veți fi informat despre rezultatul anchetei.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit