gtemata.com

Cum de a câștiga o competiție de karaoke

Ce incearca sa faca pentru tine "descoperi", în speranța de a câștiga un premiu important sau de a căuta doar o recunoaștere pentru talentul tău vocal, cursele lui karaoke

Ele sunt un loc minunat pentru a te provoca. Ele oferă posibilitatea de a viziona performanțe bune (alții puțin mai puțin) și de a te distra, devenind și mai bine dacă câștigi. Cum se face? Citește și du-te, urmând cuvântul cu cuvânt.

paşi

Imaginea intitulată Confirmați intervalul vocal Pasul 2
1
Practica a cânta. Nu contează ce altceva faceți, dar trebuie să aveți posibilitatea să păstrați o notă și cântă la înălțimea potrivită. Totuși, nu trebuie să fii acolo "cel mai bun cantaret" a cursei și, cu siguranță, nu este necesară o pregătire profesională, aceste lucruri nu te-ar răni. Cursele de karaoke acestea sunt de obicei judecate pe baza abilității vocale, a răspunsului publicului și al stadiul prezenței, dar dacă puteți să centrați partea piesei, judecătorii pot fi mai flexibili în ceea ce privește alte aspecte ale performanței dvs. Cel mai bun mod de a practica este să cânți karaoke.
 • Imagine intitulată Fii un backup Singer Pasul 8
  2
  Memorați cuvintele cântecului. Cele mai multe concursuri de karaoke vă permit să vă alegeți propriile melodii și, dacă doriți să câștigați, trebuie să le fi încercat deja din nou și din nou. Bineînțeles: cuvintele sunt pe ecran, dar dacă le cunoști și cunoști vremurile, nu trebuie să te uiți. Au existat cazuri în care judecătorii au tăcerit melodia sau muzica a fost înregistrată rău și cine a cântat nu a auzit-o pentru o vreme. A trebuit să cântă până când muzica sa întors. Nu numai că performanța dvs. va fi perfectă, dar veți arăta judecătorilor și publicului să domine piesa. O eliminare este un moment nepotrivit pentru a descoperi că nu vă puteți încerca mâna la un anumit cântec.
 • Imaginea intitulată Evitați întâlnirile cu fantomele și pasul paranormal 8
  3
  Încercați să înțelegeți formatul cursei. Concursurile de karaoke sunt de obicei judecate atât de un grup de judecători, cât și de public. La unii, publicul va vota în mod oficial, în timp ce, în cea mai mare parte, judecătorul sau judecătorii vor evalua reacțiile ascultătorului. De asemenea, trebuie să înțelegeți cum veți fi judecați. Cele mai multe dintre concursuri se bazează pe performanțe generale, dar unele arată foarte bine cât de bine artistul se mulează (sau cât de original sunteți) sau alți factori. În cele din urmă, va trebui să știți câți melodii trebuie să cântați, astfel încât să puteți fi pregătiți la timp.
 • Imaginea intitulată Îmbunătățirea memoriei folosind codurile Pasul 10
  4
  Urmați regulile. Unele curse necesită să cânți un anumit gen (rock rock din anii `80, de exemplu) sau să interpretați cu un costum. Asigurați-vă că știți regulile sau nu ați câștiga, și nici nu ați face o performanță bună.
 • Imaginea intitulată Evitați întâlnirile cu fantomele și pasul paranormal 5
  5
  Fii drăguț cu ceilalți participanți. Da: ceilalți sunt adversarii dvs., dar nu încercați să fiți răi cu ei, să vă distrați de ei chiar dacă nu pot să cânte. Fii politicos și dacă regulile nu spun altfel, aplaudă pe toată lumea. Amintiți-vă că veți fi judecați după cum reacționează publicul la cântecul dvs. și mulți adversari vor face parte din el. Dacă sunteți nepotrivit, nu veți fi niciodată tratați cu bunătate.
 • Imagine intitulată Cunoașteți pentru pașii dvs. de cântat 14
  6
  Adresați-vă publicului (sau judecătorilor). Mai presus de toate, cântă pentru public, nu pentru video de karaoke. Învățați să știți cine vă ascultă. Înțelegând-o, astfel încât să alegeți melodiile care vor profita la maximum de ele. Dacă nu ați fost într-o cameră, mai bine să aibă un du-te mai întâi pentru a controla persoanele care o frecventa si a vedea ce alege tonomatul. În seara zilei de cursa, încercați să evalueze reacția publicului și judecătorii cântecelor și să încerce să ghicească preferințele (probabil ură melodii de dragoste), alegând melodiile în consecință, dacă poți.
 • Imagine intitulată Învățați muzică vocală Pasul 4
  7
  Cântați ceva care evidențiază talentul dvs. și gama vocală. Există atât de mult material încât toată lumea să poată cânta în mod pasiv, dar dacă aveți o extensie excepțională sau dacă sunteți în stare rap cum ar fi Snoop (rapul este notoriu mai dificil) aleg cântecele care îl reflectă. Dacă vrei să lași audiența deschisă, și tu o vrei, ai nevoie de ceva dificil.


 • Imagine intitulată Cunoașteți pentru pașii dvs. de cântat 13
  8
  Dezvoltați o prezență scenică. Oamenii merg la concerte și karaoke pentru "vedea" un spectacol, nu doar pentru a-l asculta. Deci, nu stați acolo și doar cântați, nu acționați ca și cum nu știați ce să faceți atunci când există o parte instrumentală. Transmite emotiile cântecului cu expresii faciale și mișcări ale corpului balot dacă este cazul. Obțineți niște idei uitate la concerte sau interpreți profesioniști. Dacă găsiți un videoclip al unui artist original ce cântă ceea ce alegeți, cu atât mai bine.
 • Imagine intitulată Deveniți un cântăreț renumit când nu faceți` class=
  9
  Rochie în mod corespunzător. Ceea ce purtați va atrage judecătorii, amintiți-vă, mai ales dacă este vorba de tematică sau dacă alegeți câteva tipuri de melodii. Dacă vrei să cânți ceva ca rockul glam, îmbrăcat ca un rocker glam, sau poate ca unul țară cântăreață pentru a da o notă de umor performanței tale.
 • Imagine intitulată Deveniți un cântăreț renumit când nu faceți
  10
  Fiți asemănătoare cu originalul. Deși în mod inconștient, majoritatea oamenilor vor judeca o performanță de karaoke chiar și din asemănarea cu originalul. Este minunat când cineva cântă ceva despre Garth Brooks și ai jura că buzele sale sunt în sincronizare cu CD-ul în sine. După cum nu servește tu să fii un imitator profesionist, încercând să se adapteze la stilul și tonul cântecului (de exemplu prin adăugarea de vibrații în țara melodia).
 • Imaginea intitulată Deveniți un cântăreț de operă Marele Actor Pasul 10
  11
  Puneți acea atingere suplimentară. Cine face o copertă, o puteți schimba după dorința dumneavoastră. Nu vă puteți permite acest lux deoarece karaoke este făcut să sune ca originalul. Acestea fiind spuse, nu există puține locuri pentru creativitate. De exemplu, încercați să introduceți numele ceva local în loc de cel menționat în cântec. Veți da o atingere amuzantă și, probabil, veți ieși în evidență de ceilalți.
 • Imagine cu denumirea Sing Like Pink Pasul 1
  12
  relaxa și distrează-te. Dacă aveți o frică de scenă, trebuie să învățați să o suprimați. Există multe modalități de a face acest lucru, dar probabil cel mai bun este să-l lupți cântând o mulțime de karaoke. Nu te ține prea serios și chiar dacă ești nervos, arată-i publicului că nu e nimic altceva pe care ai vrea să-l faci în acel moment.
 • Imagine intitulată Cunoașteți pentru cântatul dvs. 8
  13
  Fiți unul care știe cum să câștige (și să piardă). Dacă câștigi, felicitări! Acum fii drăguț. Dacă nu câștigi, nu bot, nu te scuza și nu te superi dacă insiști ​​asta "cursa a fost falsificată". Veți vedea acești oameni din nou dacă rămâneți în competiție și trebuie să le lăsați o impresie bună.
 • Sfaturi

  • Atenție la ceea ce mănânci înainte și în timpul evenimentului. Produsele lactate, sosurile și sosurile pot îmbrăca gâtul și pot face mai greu să cânte. De asemenea, atent la ceea ce este uscat, ca de exemplu chips-uri, care poate "zăngănit" gâtul care te forțează să-l ușurezi.
  • Ei bine hidratate. Umpleți-le cu apă înainte de cursa și să rămână hidratat chiar și în timpul competiției. Nimic nu poate să saboteze un cântec ca o gură uscată.
  • Dacă aveți, Wii, PlayStation 2 și PlayStation 3, Xbox 360 sau chiria cumpăra Rock Band sau Rock Band 2 (ultimul are modul de eroare zero) și un microfon USB și începe să cânți. Începeți de la Easy și creșteți nivelul în timp ce învățați. Acest software vă oferă tonul potrivit, extensia și vă arată unde vă aflați. Schimbați setările pentru a micșora piesa vocală, zgomotul de fond, efectele sonore, ridicați microfonul - aceasta va transforma software-ul într-un adevărat karaoke. (Nu folosiți Guitar Hero: World Tour nu este de lucru și ia în considerare te mai rău decât ești în realitate Rock Band 2 vă spune cât de greu este să cânte un cântec-Guitar Hero:.. World Tour nr)
  • Alegeți melodii pe care aproape toată lumea le cunosc. De obicei, oamenii sunt prinși în acele cântece pe care le cunosc și le plac. Cele ciudate nu sunt limitate, ci le alegeți numai dacă aveți un motiv bun (de exemplu, dacă o puteți face Yodel ați putea alege un cântec mai puțin cunoscut, cu o parte din yodelul fantastic).
  • Nimic nu bate o seară de karaoke pentru a face exerciții fizice, dar o puteți face și acasă cu echipamentul dvs. sau puteți găsi elementele de bază și textele pe internet.
  • Cine cântă "mono-ton" în realitate nu are probleme de auz. Probabil că nu a dezvoltat un sens pentru gradări și nu știe cum să treacă de la o gamă de note la celălalt. Găsiți o tastatură sau o utilizați pe PC. Redați ceva ușor și faceți vocea să urmați notele. Exercițiu cu un nume ca Do-Mi sau Do-Fa sau Do-Sol. Încercați să știți puțin despre teoria muzicii pentru a ști ce semne, acorduri etc. sunt. Învață să iei înălțimile potrivite. Practica va rezolva problemele pe care le aveți.
  • Când practicați, găsiți un cuplu de prieteni cu care puteți juca karaoke și puteți critica sincer performanțele voastre. Nu puteți să le judecați întotdeauna în mod corect și dacă nu vă aflați într-o cursă, este greu să obțineți o idee despre cât de bine mergeți.
  • Bateți timpul. Învățați să păstrați timpurile, de la un simplu dublu al țării, până la un hat-trick (trei note ale cântărețului în timpul obișnuit de două) pe care uneori îl auziți în reggae.

  Avertismente

  • Atenție la alcool. "Lui curajos" este ceea ce alimentează cele mai multe nopți de karaoke, iar performanțele de la fața locului o dovedește de obicei. Într-o cursă, veți afla că mulți, dacă nu toți, nu beau deloc. Dacă doriți să obțineți o pereche de ochelari pentru a vă topi bine, dar nu exagerați.
  • Nu cânta ceva foarte repetitiv. Dacă performanța dvs. lasă ceva de dorit, un cântec lung va sfârși să obosească publicul. Chiar dacă sunteți mari, oamenii se vor plictisi de o melodie prea lungă sau care repetă aceleași cuvinte mereu.
  • Nu cânta ceva care tocmai a fost făcut. În acest fel deschideți ușa spre comparația directă cu altcineva și în acest caz ar fi mai bine să fiți sigur de performanța dvs. înainte de a încerca.
  • Nu alegeți o cântare prea populară. Atât de mult trebuie să te concentrezi asupra a ceea ce știu oamenii, nu trebuie să cânți o cântec pe care îl auziți în fiecare seară la karaoke. Oamenii se obosesc repede.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit