gtemata.com

Cum de a câștiga X Factor

X-Factor este un program celebru lansat în Marea Britanie de Simon Cowell, judecător al American Idol și cercetașul talentului. Acest spectacol sa extins apoi în Statele Unite și în Asia de Sud-Est. Judecătorii joacă un rol activ în construirea de talente, ajutând candidatul să-și crească popularitatea. Dacă poți fi unul dintre puținele care participă, trebuie să știi cum să treci audițiile riguroase, să rămâi concentrat și să iesi în evidență de ceilalți participanți la concurs.

paşi

Partea 1
Găsirea propriului tău ștampilă vocală

Imagine cu denumirea Câștigați factorul X Pasul 1
1
Găsiți extensia vocii. Dacă nu sunteți destul de norocoși să aveți o voce perfectă, desigur, știți că dezvoltarea abilităților vocale necesită multă muncă. Pentru a învăța cum să vă dezvoltați vocea și să o împingeți dincolo de limite, trebuie să înțelegeți mai întâi ce timbră vocală aveți, astfel încât să puteți găsi melodii potrivite și să lucrați la repertoriul dvs.
 • Pentru a începe să vă dezvoltați abilitățile vocale, stați la pian și cântați notele pe care le puteți interpreta cu ușurință, fără efort, apoi încercați să vă adaptați vocea la nota de pian. Căutați melodii care se potrivesc în mod natural tonului dvs.
 • Imaginea intitulată Câștigă X Factor Pasul 2
  2
  Luați lecții de cântat. Unul dintre aspectele cele mai interesante ale X-Factor, în comparație cu alte spectacole de talent, este că, dacă sunteți admiși, veți avea un profesor. Acest lucru nu înseamnă că poți începe de la zero. Construind o bună reputație cu un profesor de cântare, veți deveni un student bun, care vă va ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile și să învățați tehnicile necesare pentru a deveni un mare cântăreață.
 • Un profesor bun te va ajuta să înveți elementele de bază ale cântării și să mărești materialul pe care îl ai la dispoziție. Nu puteți auzi totul, dar un profesor bun vă va oferi cântece care vă pun în evidență vocea, ca niciodată.
 • Învățarea de la critica constructivă este fundamentală, face diferența dintre a fi o cântăreață bună și a fi o cântăreață bună care câștigă. Căutați un profesor bun care vă poate învăța cum să vă îmbunătățiți și cum să învățați din greșeli.
 • Imagine cu denumirea Câștigați factorul X Pasul 3
  3
  Lucrați pentru a îmbunătăți tonul și gama vocală. Încercați să atingeți notele cele mai înalte și cele mai mici note din gama voastră vocală, apoi să încercați să dezvoltați o gamă largă de materiale. Dacă aș putea merge în cursa, ce s-ar întâmpla dacă ți-ar fi cerut să cânți un cântec în Re și poți doar să cânți în apartamentul B? Ați putea face acest lucru numai prin practicarea și împingerea vocii voastre.
 • Imagine cu denumirea Câștigați factorul X Pasul 4
  4
  Lucrați pe scenă. Ai putea fi, de asemenea, un cantaret grozav, dar fără carisma pe scenă, va fi dificil să câștigi X-Factor. Prin urmare, este important să vă dezvoltați mișcările pe scenă, așa cum este important să vă dezvoltați vocea. Nu este doar un concurs de cântări, trebuie să aveți factorul X care vă pune în evidență de ceilalți. Pentru aceasta trebuie să lucrați și pe scenă.
 • Este greu de spus ce înseamnă "prezența", dar este ușor să o recunoști. Doar vizionați videoclipuri pe You Tube de Michael Jackson, Tina Turner și Robert Plant pentru a înțelege ce înseamnă să ai acel talent.
 • Cântând într-un microfon este mai dificil decât pare. Ar fi recomandabil să practicăm și să învățăm cum să-l folosim pentru a îmbunătăți vocea. Nu vrei să fii în fața judecătorilor și să oprești microfonul sau să-l ții prea departe și să pierzi esența vocii tale.
 • Imaginea intitulată Câștigați factorul X Pasul 5
  5
  Uită-te la unele vechi ediții X-Factor. Chiar dacă știi deja cine a câștigat, unul dintre cele mai bune exerciții pe care le poți face este să vezi cum a fost câștigătorul cu care se confruntă întreaga cursă. Cine părea a fi preferat la început? Cine nu părea să aibă speranță? Puteți învăța foarte mult uitându-te la modul în care au acționat cei care au venit înaintea ta.
 • Fiecare finalist al lui X-Factor are ceva care îl diferențiază de ceilalți. Căutați caracteristica dvs. unică și decideți cum să faceți clar în timpul spectacolului. Planificați pe termen lung.
 • Gândiți-vă la traseul ideal pentru a vă atinge obiectivele în timpul sezonului. Ce să faci pentru a nu fi un ratat în mijlocul sezonului?
 • Partea 2
  Depășiți audiția

  Imagine cu denumirea Câștigați factorul X Pasul 6
  1
  Aflați unde sunt organizate audițiile. Siturile de audiție sunt pregătite cu câteva luni înainte de a avea loc, așa că vizitați site-ul X-Factor pentru a verifica unde este localizat vehiculul auditiv. Urmați spectacolul din rețelele sociale pentru a fi actualizat și nu riscați să fiți lăsat în afara.
  • Puteți completa formularul de înregistrare online. În caz contrar, o puteți face în ziua audițiilor, dar poate dura ceva timp.
  • În general, selecțiile sunt organizate în diferite orașe din Italia, deci căutați cea mai apropiată de casa dvs.
  • Înainte de a veni în fața judecătorilor, va trebui să treci mai multe selecții a cappella care ar putea avea loc în mai multe orașe decât prima.
 • Imagine cu denumirea Câștigă X Factor Pasul 7
  2
  Pregătiți cântecul pentru audiție. Înainte de a efectua, trebuie să aveți piesa pregătită, memorată perfect și încercată de mai multe ori. Trebuie să te concentrezi pe asta. Nu trebuie neapărat să fie un cântec celebru, ci o melodie care să vă sporească vocea. Veți avea puncte suplimentare pentru melodii pe care judecătorii nu le știu (deoarece nu le pot compara cu versiunea originală) sau pentru melodiile scrise de dvs.
 • Imagine cu denumirea Câștigă X Factor Pasul 8
  3
  Prezentați-vă devreme, bine odihnă și pregătită. Asigurați-vă că aveți o noapte bună înainte de audiție, evitați consumul de alcool în ultimele 24 de ore și hidratat. Mănâncă ceva înainte de a te prezenta la audiție, pentru că te-ar putea lua tot timpul.
 • Campingul este adesea interzis la audiții, dar încearcă să ajungă mai devreme acolo. În orice caz, poate fi necesar să stați toată ziua acolo și se spune că primele audiții merg mai bine decât cele din urmă. Prezentați-vă când vă simțiți cel mai potrivit și vă faceți griji numai cu privire la performanța dvs.
 • Pentru a vă înscrie la audiție, trebuie să prezentați un document de identitate. Dacă sunteți minor, trebuie să fiți însoțiți de un părinte care trebuie să prezinte actul de identitate. După ce v-ați înscris, veți primi o brățară și un bilet, atunci va trebui să așteptați până când vă sună.
 • Imaginea intitulată Câștigați factorul X Pasul 9
  4
  Încălzit pentru audiție. Cea mai proastă parte va fi să aștepți. Veți fi, probabil, anxios și plictisit în același timp, deci încercați să vă relaxați, dar, de asemenea, să fiți gata pentru performanța dvs. Încingește-ți vocea, în timp ce profesorul tău te-a învățat și încearcă să fii cât se poate de calm.
 • Veți întâlni câțiva cântăreți care fac ritualuri ciudate și elaborate înainte de spectacolul lor, dar încercați să ignorați tot ce vă înconjoară și să fiți concentrat. Fă ce poți face, nu e momentul să te schimbi.
 • Imaginea intitulată Câștigă X Factor Pasul 10
  5
  Fii calm și fii încrezător. Când vă sună, veți începe să agitați. Păstrați calm! Dacă te-ai pregătit bine, trebuie să ai încredere în cântecul tău și în capacitatea ta de a trece audiția. Trebuie să-ți spui: "Pot so fac".
 • Concentrați-vă pe detaliile performanței, cântând bine melodia, atingând notele și aruncându-vă în spectacol. Nu vă faceți griji cu privire la aparatele foto, celebritățile și tot ceea ce auzul este pentru dvs. Gândește-te la cântec. Este exact ceea ce doresc judecătorii.
 • Nu plângeți judecătorii doar pentru că sunt celebrități. Dacă sunteți agitat, nu încercați să o mascați cu un entuziasm fals. Sunt doar oameni, deci răspundeți cu sinceritate la întrebările lor și încercați să faceți cât mai curând posibil.
 • Este adevărat că trebuie să rămâi calm, dar uneori emoțiile puternice pot afecta judecătorii. De exemplu, spunând aventura pe care ați trecut-o pentru a lua antrenorul pentru a merge la audiție sau pentru a spune că poate vă veți pierde slujba pentru iubirea de muzică, vă pot ajuta într-un fel.
 • Imaginea intitulată Câștigă X Factor Pasul 11
  6
  Cântați la cel mai bun. Primul lucru pe care judecătorii vor să îl audă este o performanță excepțională. Aspectul și modul de a cere sunt cu siguranță importante, dar acești factori vor fi modificați și modelați în timpul competiției. Nu vă faceți griji în legătură cu nimic, cântați cu toată inima.
 • Nu vă gândiți la victorie în timpul audierii, concentrați-vă asupra prezentului pentru a vă oferi cele mai bune rezultate. Îngrijorat de faptul că tocmai a fost admis la cursa.
 • Trebuie să fie clar că vrei să devii cântăreață. Judecătorii caută oameni convinși că acesta este visul lor. Ei doresc stele care doresc să fie vedete, să dea publicului cuiva în care să creadă.
 • Imagine cu denumirea Câștigă X Factor Pasul 12
  7
  Lasă expediente ciudate. Purtarea de îmbrăcăminte în scenă excentrică, joc de tamburine sau de a face alte încercări bizare nu este o idee bună, tocmai ai scăpa de ea. Judecătorii ar putea râde dacă aș fi puțin bizar, dar nu ar fi deosebit de impresionați. Caut o voce, nu un comic.
 • Chitarele acustice vă pot ajuta să ieșiți din mulțime. Dacă puteți să jucați și să propuneți o melodie care are acompaniament acustic, aduceți și chitara.
 • Imaginea intitulată Câștigă X Factor Pasul 13
  8
  Fiți însoțit de cineva care vă sprijină. Oamenii doresc să se identifice și cei mai iubiți concurenți sunt cei susținuți de membrii familiei, prieteni și cunoștințe din zona de proveniență. Aduceți cât mai mulți oameni pe cât puteți, că pot să țipă și să sărbătorească atunci când sunteți admiși la concurs după audiție.


 • Partea 3
  Câștigă spectacolul

  Imaginea intitulată Câștigă X Factor Pasul 14
  1
  Concentrați-vă pe următoarea fază. X-Factor este un maraton, nu un sprint. Nici un spectacol, un episod sau un singur moment nu te va câștiga, așa că concentrează-te pe fiecare pas mic. Ascultați judecătorii, învățați din critici, depuneți eforturi pentru a vă îmbunătăți și pentru a vă deplasa înainte.
  • Nu neapărat toate spectacolele trebuie să fie perfecte, dar fiecare trebuie să fie suficient de bun. Nu vă faceți griji că sunteți cel mai bun cantaret în fiecare noapte, dar încercați să rămâneți consecvent și credibil ca artist.
 • Imaginea intitulată Câștigă X Factor Pasul 15
  2
  Încercați să depășiți tabăra de boot învățând cât mai mult posibil. Veți lucra cu unul dintre judecători și probabil că nu vă place tot ce vă va spune. Abilitatea de a învăța din critici și munca grea pentru a vă îmbunătăți va câștiga puncte, așa că mergeți mai departe și reacționați bine la comentarii. X-Factor nu caută divas sau primele femei, așa că lasă-ți ego-ul deoparte.
 • O parte a procesului de antrenament este o schimbare în aspectul dvs., astfel încât ar putea fi util să aveți o barbă ușor necuzită sau un păr dezordonat înainte de transformare. În acest fel, trecerea de la un simplu "tu" la un superstar va fi mai rezonantă și va avea un efect pozitiv atât asupra judecătorilor, cât și asupra fanilor. Spectacolul tinde să creeze personaje în care publicul se poate întâlni, concurenții să se înveselească cu inima, deci o schimbare puternică este ceva care poate juca în favoarea ta.
 • Potrivit lui Demi Lovato, judecător al X-Factor în America, aspectul este la fel de important ca și vocea ta, dacă nu mai mult. Luați această parte a concursului foarte serios.
 • Imagine cu denumirea Câștigă X Factor Pasul 16
  3
  Prezintă diferitele aspecte ale personalității tale. Prezentați-vă ca artist cu mai multe talente, cu multe lucruri de oferit fanilor. Cine poate doar să cânte, chiar dacă foarte bine, va fi în curând umbrită de artiști mai compleți și mai plăcuți. Să știi cum să dansezi, să ai hobby-uri neobișnuite, să ai o istorie personală particulară: ele sunt toate elemente care impresionează pe judecători și pe cei care urmăresc spectacolul.
 • Poți să cânți la pian? Poți să cânți în limba germană? Poți să dansezi dansurile? Păstrați aceste talente să le dezvăluiți în timpul spectacolului, astfel încât să puteți surprinde publicul la momentul potrivit. Dacă aveți sentimentul că performanța dvs. este plictisitoare de judecători, veți avea un as în mânecă pentru a le surprinde și a ridica situația.
 • Imaginea intitulată Câștigați X Factor Pasul 17
  4
  Colectați voturile din orașul dvs. Câștigătorii X-Factor, indiferent cât de diferit în stil sau abilitate, au un lucru în comun: sprijin bun din orașul natal. Dacă vrei să câștigi, trebuie să rămâi în legătură cu orașul tău natal și să îți faci votul prietenilor și familiei ca nebun pentru tine.
 • Nu-ți face capul prea mare. Luați legătura cu presa locală în loc să încercați să ajungeți la presa națională. Dacă publicați un interviu cu un ziar local, subliniind cât de mult îți place originile tale, cât de important este locul din care te afli, imediat vei avea atât de mulți fani care te luptă pentru tine.
 • Imaginea intitulată Câștigă X Factor Pasul 18
  5
  Fiți în contact cu fanii. Petreceți timp pe rețelele sociale pentru a vă spori vizibilitatea și pentru a răspunde fanilor.
 • Veți fi foarte ocupați, adresați-vă unui prieten de încredere pentru a vă ajuta să urmați fluxul de e-mail-uri, solicitări de prietenie pe Facebook și alte rețele sociale. Ar trebui să fie întotdeauna politicos și politicos, deoarece este reprezentantul dvs. online.
 • Imaginea intitulată Câștigă X Factor Pasul 19
  6
  Asteptati totul. Încearcă să fii flexibil și să accepți ceea ce sosește. Este imposibil să vă pregătiți pentru orice, deoarece spectacolul se schimbă de la an la an - este foarte probabil ca viața să se schimbe pentru că ați fost la televizor. Încercați să fiți sportivi și profesioniști, așa se așteaptă judecătorii. Acționează ca și cum ar fi normal pentru tine.
 • Imaginea intitulată Câștigă X Factor Pasul 20
  7
  Încercați să fiți drăguți și personibili. Amintiți-vă că, participând la acest spectacol, veți fi acolo pentru toți, și că o faimă bruscă poate face pe niște participanți egoiști. Deci nu criticati pe ceilalti, aratati partea cea mai buna si incercati sa atrageti publicul de partea dumneavoastra. Nu inventați o poveste tristă. Dacă sunteți eliminat, nimeni nu va dori să vă cumpere muzica.
 • Asigurați-vă că publicul știe că doriți să câștigați. Încercați să fiți încrezători și să nu apară ca și cum ați fi fost întâmplător - luați această ocazie în serios, altfel nu veți fi votat.
 • Partea 4
  iasă în evidență

  Imagine cu denumirea Câștigătorul X Factor Pasul 21
  1
  Alegeți cântecul potrivit. Deși piesa este cea mai importantă parte a spectacolului, alegerea piesei este la fel de importantă. Dacă doriți să câștigați X-Factor, trebuie să arătați că aveți o ureche bună, precum și o voce bună, identificând cântecele potrivite care vă sporește abilitățile și impresionează pozitiv publicul.
  • Nu vă fie frică să fiți triviali. Cercetările au început"linia de cuvinte asociate cu X-Factor include "timp, iubire, adevăr, oportunitate, veșnic, întotdeauna".
 • Imagine cu denumirea Câștigă X Factor Pasul 22
  2
  Încercați să creați o alternativă la muzica tradițională, dar, în același timp, nu fi prea fantezie. Câștigătorii de X-Factor sunt văzuți ca "noutate". Aceasta înseamnă că oamenii trebuie să găsească ceva în tine pe care nu l-au văzut recent. Dacă cânți ca Adele, nu vor exista multe motive pentru care oamenii ar trebui să voteze pentru tine.
 • Voința de a iesi pe alții nu trebuie totuși să fie în detrimentul vânzării muzicii tale. Aducerea de cântece de Marilyn Manson vă va diferenția cu siguranță de ceilalți, dar nu este genul de muzică pe care o au cei care îl văd pe X-Factor. Nu poți fi prea subversiv sau ciudat, dar trebuie să rămâi autentic la cele mai tradiționale.
 • Câștigătorii X-Factor se adresează unui public larg: rockeri, iubitori de popuri, adolescenți, bunicii. Ce puteți face pentru a propune muzică bună pentru toată lumea?
 • Imaginea intitulată Câștigă X Factor Pasul 23
  3
  Fii politicos. Într-un sens, se așteaptă o atitudine "stea" de la stele. Acest lucru înseamnă tantrums, obiceiuri ciudate și un aspect extravagant. Pentru a ieși, nu trebuie să arăți ca o diva. Ziarele influențează opinia publică, așa că încercați să vă uitați politicoasă, pe pământ și dotată cu un talent natural.
 • Nu spuneți judecătorilor sau jurnaliștilor lucruri pe care le puteți regreta.
 • Imaginea intitulată Câștigă X Factor Pasul 24
  4
  Acceptați ceea ce vă spun judecătorii. Ei au avut succes în industria muzicală, așa că trebuie să luați în serios ceea ce vă spun. Ei au fost acolo inaintea ta, stiu cum sa o faca si pot sa-ti ofere critici constructive. În orice caz, rețineți că publicul care votează nu apreciază în mod deosebit pe cei care au o formă pasivă, ci tind să-i înveselească pe concurenții care sunt capabili să stea la judecători la momentul potrivit. Utilizați bunul simț.
 • Imagine cu denumirea Câștigați factorul X Factor 25
  5
  Construiți o poveste înțepenită. Există un lucru care întotdeauna funcționează pentru a câștiga X-Factor: emoția. Dacă reușești să convingi publicul că nu numai că vrei să câștigi, dar că te-ai străduit din greu să ajungi acolo unde ești, vei fi aproape de victorie.
 • Trebuie să ai un motiv bun pentru a fi ales să cânți. S-ar putea ca bunica ta, care a murit recent, a cântat când erai mic - sau singura modalitate de a te ocupa de fratele tău a fost muzica sau că ai fost țintit la școală, iar muzica a fost refugiul tău. Găsiți o poveste în care oamenii se pot identifica unul cu celălalt.
 • Nu trebuie să exagerezi, să încerci să creezi un personaj care să fie milostiv și să eviți inventarea poveștilor complet false. Doar spuneți ceva care stârnește emoții și asta face publicul părtinitor față de tine. Nimeni nu va dori să urmeze pe cineva care a fost foarte norocos în viață și care nu sa luptat.
 • Sfaturi

  • Fii spontan. Încearcă să fii așa cum ți-ar plăcea să fie cântăreață, dar nu schimba prea mult.
  • Încredere, dar nu exagerați. Nu este ceea ce doresc judecătorii.
  • Trebuie să ieșiți, dar în mod corect, fără a flirta cu judecătorii.
  • Nu fi prea îndrăzneț. Nu trebuie să te gândești la a fi mai bun decât oricine altcineva.
  • Cereți rudelor și prietenilor să vă asculte și să vă dea o opinie cinstită. Nu vrei să fii unul dintre cei care crede că sunt înzestrați și apoi sunt readuși în realitate într-un mod jenant.

  Avertismente

  • Dacă judecătorii te elimină, nu-ți face griji. Dacă asta vrei cu adevărat, fă bine și încercați anul viitor!
  • Multe dintre ele sunt eliminate pentru prima dată, dar dacă într-adevăr doriți să o faceți, lucrați pentru asta. Visele sunt doar o realitate care nu a fost încă realizată!
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit