gtemata.com

Cum sa te imbraci ca o femeie din secolul al XIX-lea

Stilul femeilor în anii 1800 este foarte diferit de tendințele actuale. În acele zile, hainele au fost proiectate pentru a menține cald în timpul iernii. Este totuși posibil să te îmbraci ca atunci.

paşi

Imaginea intitulata Dress Like a Woman in the 1800s Pasul 1
1
Purtați un îmbrăcăminte pentru partea de sus. Poate fi un top sau o haină fără mâneci. Este prima cerință fundamentală.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Woman in the 1800s Pasul 2
  2
  Purtați legături strânse care ajung la înălțimea genunchilor sau a gleznelor. Ei au ajutat la menținerea căldurii când nu mai există încălzire în case.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Woman in the 1800s Pasul 3
  3
  Purtați șosete, de preferință lână, peste jambiere. Orice uite la o păpușă din acea perioadă convează acest lucru. Nici o rochie din anii 1800 nu era completă fără șosete.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Woman in the 1800s Pasul 4
  4
  Dacă îmbrăcămintea se referă la sfârșitul anilor 1800, poate că este bine să purtați un turneu (sau o șa) de un fel. Puteți să le cumpărați pe Internet sau să o puteți realiza atașând o pernă sub fusta de pe spate. Poate fi folosit în loc de niște petticoate.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Woman in the 1800s Pasul 5
  5
  Găsiți și purtați 3-4 petticoate. Le puteți cumpăra în magazine de îmbrăcăminte. Acestea ar trebui să fie subțiri, dar nu prea multe și făcute din bumbac. Ele vă ajută să dați furiei un aspect pufos și, ca orice altceva, să vă mențină cald.


 • Imaginea intitulata Dress Like a Woman in the 1800s Pasul 6
  6
  În cele din urmă, pregătește-te să îți îmbraci rochia. Purtarea unei rochii dintr-o singură bucată, de lungă până la glezne, care nu este neagră. Dacă este fără mâneci, puteți alege să o lăsați în acest fel sau să purtați o cămașă cu mâneci lungi dedesubt. Deși multe culori erau folosite la vremea respectivă, cele mai frecvente erau pe tonuri de pământ. Bumbacul este cel mai obișnuit, dar lîna este prea bună.
 • Imaginea intitulată Îmbrăcați ca o femeie în anii 1800 Pasul 7
  7
  Dacă doriți să îi oferiți o atingere suplimentară, purtați un corset. Încercați să o cumpărați online și să urmați instrucțiunile din pachet. Amintiți-vă că de-a lungul timpului corsetele au căzut în uz, dar nu până la începutul anilor 1900.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Woman in the 1800s Step 8
  8
  Pentru a vă da stil părului, faceți un bun. Dacă te referi la începutul anilor 1800, ai putea aduce un bun înalt și bucle pe temple. Dacă preferați la mijlocul anilor 1800, puteați să faceți o cârpă joasă, cu sau fără îndoială pe urechi. Dacă rochia este de la sfârșitul anilor 1800, ai putea să faci un craniu (sau o banană) sau o panglică franceză cu franjuri.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Woman in the 1800s Pasul 9
  9
  În funcție de deceniul și starea socială pe care încercați să o reproduceți, luați în considerare purtarea unei pălării de zi. Ele erau purtate de femeile clasei muncitoare la începutul anilor 1800 din motive de modestie, dar și mai practice: părul nu se spăla foarte des, așa că ziua a ajutat la menținerea unui aspect mai curat. Ele au fost utilizate în cea mai mare parte la începutul anilor 1800 sau la femei mai în vârstă.
 • Sfaturi

  • Amintiți-vă să vă uitați la poze pe Internet sau pe cărți pentru a obține o idee despre modul în care stilul a fost în deceniul dvs. preferat. Evitați să purtați o rochie din epoca Regency și să discutați despre războiul civil!
  • Chiar dacă faceți un costum acasă vă poate costa mai puțin, amintiți-vă că nu este prohibitiv să cumpărați unul.
  • Această rochie este ideală pentru carnaval sau pentru Halloween.

  Avertismente

  • Aveți grijă atunci când atașați corsetul. Dacă nu îl purtați adesea, legarea prea strânsă poate fi inconfortabilă atunci când respirați sau mutați. Între 1800 și 1900, femeile purtau corsete foarte strânse care provoacă diverse probleme de sănătate.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit