gtemata.com

Cum să-ți vinzi ideea în Hollywood

O privire profesională asupra creării, dezvoltării și vânzării de idei pentru programele de televiziune și filme originale, potrivite pentru industria de divertisment.

conținut

paşi

Imagine intitulată Vindem ideea ta la Hollywood Pasul 1
1
Determinați un gen pentru ideea povestii voastre. Acest lucru ar putea fi pentru o comedie romantică, pentru o serie de televiziune sau o adaptare pentru o biografie.
 • Imagine intitulată Vindem ideea dvs. la Hollywood Pasul 2
  2
  Lucrează pentru a crea un complot inteligent și solid sau o mică bucată care face ideea de bază a ceea ce concepi.
 • Imagine intitulată Vindem ideea noastră la Hollywood Pasul 3
  3
  Cercetați programele curente și rapoartele de dezvoltare, utilizând publicații comerciale sau alte surse de informații pe web, pentru a obține o idee despre ceea ce se dezvoltă și produce în prezent de studiouri sau rețele de televiziune. Veți putea apoi să descoperiți anumite companii care produc emisiuni TV în cadrul proiectului dvs. Căutați în agenda telefonică o listă completă de contacte din sector, apoi traversați căutarea cu numele companiilor, emisiunilor TV și multe altele.
 • Imagine cu titlul Vindem ideea ta la Hollywood Pasul 4
  4
  Creați o listă de companii pentru a contacta direct și începeți să întrebați dacă acceptă sau nu idei posibile.
 • Imagine cu titlul Vindem ideea ta la Hollywood Pasul 5
  5


  Completați un script complet / sumar al ideii dvs., introducând cele mai mici detalii ale emisiunii sau filmului dvs., ca și cum ar fi reușit. Dă-ți scriptul complet / rezumă o protecție electronică a drepturilor de autor. (Vedeți link-ul de referință de mai jos)
 • Imagine cu titlul Vindem ideea ta la Hollywood Pasul 6
  6
  Căutați servicii online suplimentare utilizate de producători și directori artistici care caută materiale noi. Industriile de televiziune și de film au mai multe, inclusiv TVFilmRights.com și Seiful scriitorilor de televiziune, în serviciul celor mai mari companii de producție. Atât scenariștii profesioniști cât și aspiranții pot să-și trimită materialele la protecția electronică a drepturilor de autor.
 • Imagine cu titlul Vindem ideea ta la Hollywood Pasul 7
  7
  Păstrați o evidență detaliată a întregii corespondențe referitoare la proiectul dvs.
 • Imagine cu titlul Vindem ideea ta la Hollywood Pasul 8
  8
  Dacă este posibil, să fie asistat de un avocat în industria de divertisment, mai degrabă decât de un agent pentru a încheia orice acord inițial. Agenții iau 10% și nu au experiență juridică în ceea ce privește contractele, în timp ce un avocat în industria divertismentului are o experiență vastă în negocierea contractelor. Majoritatea avocaților vor avea o taxă nominală, cu o participare minimă la orice venit suplimentar. Unii vor lua parte numai din suma convenită asupra acordului și 5% din totalul veniturilor.
 • Imagine intitulată Vindem ideea noastră la Hollywood Pasul 9
  9
  Mențineți relațiile cu fiecare manager cu care ați intrat în contact, pentru a vă putea prezenta planurile viitoare.
 • Sfaturi

  • Colaborarea este cuvântul cheie. Găsirea unui partener inspirat de scriere împărtășește lucrarea prin extinderea rețelei.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit