gtemata.com

Cum sa te imbraci ca o frumusete de sud

În lume există aproape nimic mai fascinant și sănătos gândire femeile din sudul Statelor Unite în deceniul 1860. Deși nu este posibil să se întoarcă în timp pentru a trăi în dreapta era și să fie un adevărat belle de Sud, puteți încerca întotdeauna să vă impersonați la carnaval sau la petrecere. Tot ce trebuie să faceți este să asamblați un costum potrivit și să imități stilul de viață al unei frumusețe adevărată sudică.

conținut

paşi

Imagine cu denumirea Dress Like a Southern Belle Pasul 1
1
Rețineți că regulile de îmbrăcăminte din 1860 erau foarte stricte. Iată câteva reguli care au mers vreodată urmați:
 • O doamnă nu a trebuit să-și arate pielea sub clavicule înainte de ora cinci după-amiaza.
 • O fată sub 21 ani nu putea purta nimic roșu.
 • Din casă trebuia să purtați mereu o pălărie sau un capac.
 • O doamnă nu a trebuit niciodată să-și scoată mănușile, nici măcar pe ringul de dans. Mancarea cu mănuși, pe de altă parte, a fost considerată foarte nepoliticoasă.
 • Părul îi era legat pe spatele capului, oprindu-se cu smocurile rebele. Singura excepție era când o femeie se afla pe ringul de dans.
 • Șuruburile pentru urechi, sau orice alt tip, în afară de cele legate, nu fuseseră încă inventate.
 • Mânecile au trebuit întotdeauna să acopere încheietura unei femei, dacă nu era pe ringul de dans.
 • Femeile necăsătorite nu puteau purta pene în părul lor.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Southern Belle Pasul 2
  2
  El poartă o fustă. Chiar dacă îmbrăcămintea dvs. nu trebuie să fie autentică, este necesară o flanșă pentru a împiedica apăsarea dureroasă a corsetei împotriva pielii. O fustă adevărată ar arăta ca o cămașă de bumbac cu mâneci scurte. Dacă vă grăbiți, nu doriți să purtați unul sau dacă pur și simplu nu doriți să cheltuiți acei treizeci de euro mai mult doar pentru a fi "mai autentic", puteți folosi întotdeauna un tricou alb cu mânecă scurtă sau un capac de rezervă de aceeași culoare. Rețineți că, pe măsură ce purtați un corset, nu va trebui să purtați un sutien decât dacă credeți că este absolut necesar.
 • Imagine cu titlul Dress Like a Southern Belle Pasul 3
  3
  Are un corset. Pentru al pune pe el, începe prin a desface complet. Apoi, introduceți șireturile în perechea inferioară de găuri, asigurându-vă că ați egalat lungimea de pe ambele părți. Puneți corseaua prin cap. Această îmbrăcăminte este disponibilă în diferite tipuri și poate fi conectată în mai multe moduri diferite. Dacă aveți un corset de pânză netedă și fără formă, îl puteți fixa pe față: cu siguranță va fi mai ușor. Dacă aveți un model de corsete sau un model de schelet, trebuie să îl fixați pe spate. Ar putea fi recomandabil să obțineți ajutor de la un prieten. Puneți-vă pe marginea unei uși sau pe capul patului și lăsați-i pe prietenul tău să-și lipsească șireturile în găurile corsetului, la fel cum ai și o pereche de adidași.
 • Imaginea intitulă Dress Like a Southern Belle Pasul 4
  4
  Strângeți corseaua. Pentru a le conecta, faceți mai întâi un nod simplu pe partea de sus a îmbrăcămintei, după ce ați filetat banda în găuri. Țineți nodul cu un deget zdrobitor cât de tare puteți și, din nou, ajutați un prieten să lege panglica într-un arc. În plus, în cazul în care organismul alunecă, vă va deranja constant. Din acest motiv, este recomandabil să fixați un știft de siguranță pe partea superioară și unul pe marginea inferioară a corsetului, pentru al fixa pe fusta.
 • Amintiți-vă că corsetul este opțional. Dacă nu aveți prea multe san sau sunteți subțiri, puteți face foarte bine fără ea. Pur și simplu poartă un sutien și o fustă. Dar amintiți-vă că, deși această posibilitate este cu siguranță mai confortabilă, corsetul vă va permite să aveți un aspect mai rafinat și vă va ajuta să vă mențineți poziția sub control.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Southern Belle Step 5
  5
  Puneți șosetele. Orice fel de stocare va fi bine atâta timp cât ajunge peste genunchi. Colanțiile moderne pe care le puteți găsi în orice supermarket vor fi bine. Împingeți-le cât mai mult posibil, apoi purtați un jartieră și aduceți-l la aproximativ 2 cm de partea superioară a ciorapilor. Împingeți chilotul peste garnitură și o rotiți împreună cu ciorapii până când ambii sunt sub genunchi. Astfel, șosetele vor rămâne ferme pe toată ziua.
 • Multe doamne purtau șosete de la gleznă peste șosete pentru a evita bulele. Depinde de tine să decideți.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Southern Belle Pasul 6
  6
  Purtați pantaloni intime. Acestea erau rochii lungi ca pantalonii tăiați și făcuți din bumbac foarte ușor. În 1860, pantalonii intime erau adesea echipați cu un șnur pentru a le lega la viață, dar în prezent puteați găsi modele foarte bune cu talie elastică. Versiunea cea mai autentică a acestui îmbrăcăminte nu era echipată cu un cal, dar, chiar și în acest caz, ar fi putut avea un model modern. Majoritatea femeilor de astăzi ar purta, de asemenea, o pereche de pantaloni sub pantaloni, dar frumusețile reale ale sudului nu le purtau. Purtați-le la înălțimea pe care o veți obține o pereche de blugi și puneți-le în ele. Dacă vă grăbiți sau doriți să economisiți bani, puteți cumpăra pur și simplu pantaloni scurți de pijama pentru a le folosi ca o pereche de pantaloni.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Southern Belle Pasul 7
  7
  Puneți încălțămintea. Cel mai comun model la acea vreme ar fi fost probabil o pereche simplă de cizme neagră sau neagră tricotate. Aceste cizme au fost fixate ca niște adidași obișnuiți, dar a fost nevoie de mult timp pentru a le pune pe ei. Dacă dansați doar la evenimentul social pe care îl veți participa, purtați ceea ce vă place, cum ar fi papucii albi, pantofii de balet roz sau o pereche de dansatori.


 • Imaginea intitulata Dress Like a Southern Belle Pasul 8
  8
  Nodul de jos. Acest tip de articol de îmbrăcăminte poate avea de la trei până la opt oase (cercuri dispuse orizontal de-a lungul pânză de plastic, la înălțimi diferite), chiar dacă modelele purtate de frumusețea sudică, în general, au avut șase. Există multe variații ale acestui articol de îmbrăcăminte. Cercurile unor petticule pot fi acoperite cu buzunare sau tul, în timp ce alte modele ar putea fi compuse numai din benzi simple de bumbac care se alătură un os în altul. Împletiți dorsalul cât mai strâns pe față sau în spate și atingeți-l pe alunecare pentru a preveni alunecarea acestuia.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Southern Belle Pasul 9
  9
  Strângeți bluza. Atașați-l și apăsați butonul din față sau din spate, în funcție de stil. Amintiți-vă că frumusețile sudului purtau în general cămăși de bumbac similare cu cele purtate astăzi, deși modelele și culorile ar putea varia. Nu uitați să acoperiți toată pielea sub clavicule și deasupra încheieturii mâinii.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Southern Belle Pasul 10
  10
  Purtați fusta. Glisați-l, glisați cămașa sub talie și fixați-o. Amintiți-vă că nu va trebui să o faceți vreodată să fie vizibilă. Fusta trebuie să fie la 2-4 cm de la podea, fără a fi târâtă.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Southern Belle Pasul 11
  11
  Purtați mănuși. Există multe variații în mănuși, în timp ce regulile fixe sunt puține. În general, acelea ale timpului au venit la încheietura mâinii și au avut de multe ori un buton, dar nici măcar nu aveau deloc. Acestea ar putea fi făcute din mătase și bumbac și aproape toate culorile și modelele posibile, atâta timp cât se potrivesc cu rochia uzată. Unele mănuși aveau degetele, în timp ce altele nu s-au făcut "rețea" (unele modele de rețea aveau degetele, altele nu). Ar trebui să poți să te practic toate aceste tipuri-dar nu uitați că, în general, în magazine, în timpul iernii, veți găsi mănuși de mătase simplu, dacă crezi că aleg mai puțin complicate.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Southern Belle Step 12
  12
  Îmbrăcați-vă părul. În general, femeile de vîrstă s-au rostogolit sau au împletit mănunchiurile din față, apoi au legat restul părului într-un cimbru pe spatele capului. Părul nu a fost niciodată pieptănat mai mare de patru sau cinci centimetri deasupra gâtului.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Southern Belle Pasul 13
  13
  El poartă o pălărie. Vara, femeile purtau pălării de paie cu arcuri sau flori care se potriveau cu rochia lor. În timpul iernii, totuși, ei purtau căști făcute din materiale mai grele. Căștile de paie erau uneori purtate chiar și în timpul verii. O femeie nu a ieșit niciodată fără pălărie și era întotdeauna goală în interior - dacă nu era în biserică.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Southern Belle Pasul 14
  14
  Au o pozitie buna, un zambet cald si o inima deschisa: în acest fel veți fi într-adevăr o frumusețe a sudului!
 • Sfaturi

  • Purtați un machiaj ușor. Un vârf de fundație, o trecere subțire a rimelului și o atingere a rujului este maxim care vi se acordă cu orice ocazie.
  • Atent la postură. Nimic nu este mai puțin feminin decât o plimbare crocantă!
  • Ține-ți întotdeauna o batistă cu tine. Nu numai că este corect din punct de vedere istoric, dar este, de asemenea, foarte util!
  • Acordați atenție eventualității "deschidere" de știfturi de siguranță. Dacă unul dintre ei se detașează accidental, de fapt, partea ascuțită poate stinge de mai multe ori.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit