gtemata.com

Cum sa te imbraci ca un hipster indie

Subcultura indie / Hipster printre valorile sale gândire independentă, o ușoară nonconformism și încrederea în politica reformista (nu neapărat dreptul). Cine creează cultura are o pasiune pentru rock-indie, este foarte creativ, inteligent și este cunoscut pentru simțul curios al umorului. Un lucru mai mult, muzica. Indie - o formă misterioasă de rock pe care nu o poți ști decât dacă vorbești despre cineva mai deșteaptă decât tine.

paşi

Imaginea intitulata Dress Like a Indie Hipster Pasul 1
1
Reinventa. Modificați-vă stilul într-un mod unic și total al tău. Fiind un hipster sau un indie înseamnă că nu trebuie să ai grijă de ceea ce alții ar putea crede despre tine.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Indie Hipster Pasul 2
  2
  Dacă este necesar, reînnoiți dulapul. Începem cu hainele, ele fiind un element important pentru stilul tău de viață zilnic. Indienii arată întotdeauna un aspect "neglijent", dar îi pasă de aspectul lor. Iată câteva exemple pentru a vă reînnoi garderoba.
 • Să începem de sus. Obțineți tricouri cu numele grupurilor preferate scrise pe acestea, cu imagini artistice sau fraze ironice. Cămașa ta trebuie să te reprezinte pe deplin. Stați departe de tricouri și cămăși cu branduri celebre precum D&G, Cesare Paciotti și Hogan. Există câteva mărci decente, dar ele sunt adesea foarte scumpe. Când este rece, cel mai bun mod de a se adaposti este să purtați pulovere XXL. Indiferent de culoare și textură, după cum preferați. Cardiganii sunt, de asemenea, buni, important este că acestea sunt o dimensiune mai mare decât a ta. Amintiți-vă că tricourile de flanel sunt foarte versatile, ele pot fi folosite în fiecare sezon.
 • Acum să ne gândim la pantaloni. Această parte este simplă. Practic, cu cât sunt mai buni blugi, cu atât mai bine. Obțineți cât mai multe blugi strâmte pe măsură ce puteți, albastru închis, negru sau gri. Dacă doriți să vă schimbați, puteți încerca un alt obiect de îmbrăcăminte tipic Hipster / Indie, pantalonii de catifea. Dacă sunteți pentru fusta, știți că o puteți purta, atâta timp cât este foarte talie mare. Același lucru este valabil și pentru pantaloni scurți.
 • Dacă nu dețineți pantofii potriviți, nu veți fi niciodată un Indie real. Fetele pot purta destul de mult pantofii pe care le doresc, dar următoarele sunt cele mai potrivite: Dube (ambele mocasini cu șireturi), pantofi cu barca, mocasini, balerini colorați, cizme de călărie, Converse (glezna mare sau mică ), TOMS, tocuri colorate. Este practic imposibil să faci greșeli cu aceste pantofi.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Indie Hipster Pasul 3
  3
  Accessorizzati. Acum că am stabilit fundamentele, putem avea grijă de accesorii. Indie fete în special place să se decoreze cu cele mai diferite accesorii. Cercei lungi, de toate formele și culorile sunt perfecte. Obțineți niște brățări sau un ceas de ficat, puteți purta chiar și ceva creat de dvs. Trupele nu mai merg, acum trebuie să le puneți pe frunte. Când e rece, înfășoară-ți gâtul cu o eșarfă. Purtați orice fel de inel, cumpărați pe cineva manual pe internet. Cu cât este mai rar, cu atât este mai indie. Puneți chiar și ochelari groși mari. Nu folosiți ochelari? Va însemna că veți începe să o faceți. Puteți cumpăra ochelari fals aproape oriunde.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați ca un Indie Hipster Pasul 4
  4
  Nu în ultimul rând, haina. Mulți preferă să poarte Indiile Caban, la două rânduri mai bine, dar este suficient de bun pentru un singur rând, dacă nu mai bine. Există haine numai de membrii, foarte vintage și, prin urmare, foarte fig. Pulovere cu imagini sau scrieri ironice sunt, de asemenea, bune. Când nu este prea rece, utilizați bluze cu glugă.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați ca un Indie Hipster Pasul 5
  5
  Parul trebuie să rămână natural. Nu-i vopsiți în fiecare săptămână, nu-l plângeți. Dacă acestea sunt netede, lăsați-le netede. Dacă acestea sunt curly, lăsați-le buclat. Chiar și machiajul trebuie să fie ușor și natural.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați ca un Indie Hipster Pasul 6
  6
  Costume. Realizat manual, durabil. Inelele sunt aproape obligatorii.


 • Imaginea intitulată Dress Like a Indie Hipster Pasul 7
  7
  Salvare. Faceți haine la domiciliu. Editați hainele pe care le dețineți deja.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Indie Hipster Pasul 8
  8
  Mănâncă sănătos. Ei bine, pentru că e bine pentru tine.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Indie Hipster Pasul 9
  9
  Citește. Cărțile fac munca creierului mai bine decât calculatoarele ... ia o carte!
 • Imaginea intitulata Dress Like a Indie Hipster Pasul 10
  10
  Blog. Blog. Blog. Deschideți un blog pe blogspot, tumblr sau oriunde vă place. Scrie!
 • Imaginea intitulată Dress Like a Indie Hipster Pasul 11
  11
  Unul dintre hobby-urile băieților indiei este fotografia.
 • Imagine cu titlul Îmbrăcați ca un Indie Hipster Pasul 12
  12
  Fii drăguț cu toată lumea. Alege-ți prietenii cu înțelepciune.
 • Avertismente

  • Hainele și alte lucruri sunt lucruri scumpe. Aveți grijă să nu cheltuiți prea mult!
  • Oamenii te vor urî mereu. Ignorați-le.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit