gtemata.com

Îmbracându-se în urma modei americane în anii 1940

Moda anilor patruzeci include diferite elemente clasice care pot fi încorporate într-un dulap modern. Iată cum puteți obține un aspect american care să reamintească anii 1940 și perioada de război, precum și un stil care reamintește perioada postbelică și, prin urmare, sfârșitul deceniului.

paşi

Metoda 1
Înainte de 1945

Imaginea intitulată Rochie în stilul american al anilor 1940 Pasul 1
1
Adapt. Iată câteva tendințe care au suferit în mod direct de influența raționalizării materiilor prime.
 • Dă viață nouă veșmintelor vechi. Atât bărbații, cât și femeile au început să poarte și să atingă costumele care au provenit din anii treizeci cu acul și firul. Pentru a se adapta la noile tendințe, femeile s-au schimbat silueta clasica a hainelor cu linia de coasere aproximativ doi centimetri mai jos, viața naturală a treizeci de ani și a adus-o în jos, direct pe linia naturală și să fie mai la modă. Marginile au fost cusute mai sus decât înainte! De asemenea, tot mai mulți bărbați americani au fost chemați la arme, femeile care au rămas acasă, haine transformate care au lăsat pantaloni mai strânse, bluze si jachete, astfel încât acestea ar putea să le folosească pentru a duce o viata noua, devin mai active.
 • Utilități. Utilizarea mai puțină pânză a devenit foarte obișnuită. Și același lucru era valabil și pentru butoane, pliuri și fermoare. Marginile feminine au fost ridicate pentru a salva pe țesătură, iar articolele de îmbrăcăminte au început să se caracterizeze prin tăierea subțire, cu puține decorațiuni. Pentru prima dată, femeile au început să poarte pantaloni în masă pentru a-și spori siguranța la locul de muncă. Muzicieni și care optează pentru gangster ostentative largă și prelucrate complet, dar majoritatea oamenilor americani ar cumpăra haine simple, care nu oferă posibilitatea de a transforma pantalonii și au avut nici un buton de pe mâneci și buzunare Patches-, de asemenea, folosite pentru a purta jachete mai scurte și pantaloni scurți. Vestele au fost abandonate în favoarea jachetelor cu costum dublu.
 • Predilecție pentru culori simple. Culoarea brună și verde au fost raționate pe scară largă pentru uniformele militare. Ca rezultat, țesături adânci de burgundă, gri, alb și bej erau disponibile pentru uz popular. Culorile strălucitoare ale neonului nu erau răspândite la modă, deoarece coloranții chimici nu erau utilizați.
 • Eliminarea lenjeriei inutile. A existat o lipsă de garderobă datorită raționării cauciucului în timpul războiului. Prin urmare, majoritatea femeilor purtau fuste și pantaloni caracterizați prin benzi elastice la talie, care nu necesita închideri și erau potrivite pentru o varietate de dimensiuni. Pulovadrele de lână au fost decupate din moda populară de sex masculin în timpul tensiunii Marii Depresiuni și după ce a apărut Clark Gable fără ao purta în filmul din 1934 "Sa întâmplat o noapte".
 • Creativitate. Poate că cel mai iconic articol care urma să fie distribuit în timpul războiului era reprezentat de ciorapi de femei. După aceasta, am asistat la un deficit de mătase și nailon, femei pictate picioarele un ton usor mai inchisa si folosit conturul lichid negru pentru a desena cusătura de obicei in spatele picioarelor, pentru a da impresia, de la o distanță , să aibă ciorapi pe.
 • Imaginea intitulată Rochie în stilul american al anilor 1940 Pasul 2
  2
  Joacă-te cu silueta perioadei de război. Deoarece fusta și rochia femeilor au devenit mai scurte pentru a salva pe țesături, picioarele au apărut ca cea mai proeminentă și dezirabilă caracteristică a cifrei începând cu anii patruzeci. În plus, deoarece hainele masculine și feminine au aderat la corp datorită tăierii mai subțiri, curelele au devenit populare pentru ambele sexe, cu scopul de a adăuga o atingere de interes pentru figură.
 • Imaginea intitulată Rochie în stilul american al anilor 1940 Pasul 3
  3
  Purtați pantofii potriviți pentru război. Pe măsură ce stocurile de cauciuc erau scăzute, pantofii din lemn și călcâiul cu toc au câștigat popularitate în rândul femeilor americane. Pentru a salva pe piele pentru încălțăminte, pantofi cu deschizătură și o curea T au devenit la modă. Chiar și pantofii cu pantofi mici și pantofii de practică au fost o alegere practică de zi cu zi pentru femeile care lucrează în fabrici.
 • Imaginea intitulată Rochie în stilul american al anilor 1940 Pasul 4
  4
  Acordați mai multă atenție părului. Cele mai masculine reduceri a avut loc din nou o bună parte din aspectul lustruit în vogă în anii treizeci, în timp ce părul înrolat soldați erau femei rasati-, cu toate acestea, a creat coafurile pentru a fi la modă în detrimentul rationalizarea textile. Foarfecile erau scumpe și părul scurt era greu de legat la locul de muncă, așa că părul era la modă.
 • Piața de pălărie a anilor patruzeci a fost dominată de europeni, iar femeile americane au început să favorizeze pălăriile mai mici sau să nu le poarte deloc. Coafurile cele mai complicate, cum ar fi "rolele de victorie", "buclele" sau valurile plane, erau populare, la fel ca și arcurile, capacele și alte accesorii.
 • Imaginea intitulată Rochie în stilul american al anilor 1940 Pasul 5
  5
  Faceți feminin un look auster cu machiaj. Trucul îndrăzneț a fost un alt factor pe care femeile americane și-au întemeiat urmărirea feminității, în ciuda haitelor simple. Machiajul ochilor a fost păstrat destul de simplu, cu rimel și ochelari pe pleoapa superioară. Sprancenele erau arcuite mai natural, dar aveau încă o arcadă care putea fi obținută numai cu ajutorul pensetă și dându-le formă. Încă mai era comună aplicarea rujului în afara conturului buzei, în special pentru a sublinia curba cunoscută sub numele de "arcul Cupidonului", situată pe buza superioară, pentru o formă mai delicată. Culorile strălucitoare și colorate ale buzelor, cum ar fi rozul roșu și coralul roșu, au fost ordinea zilei. Rujul "tangee", rujul original care a schimbat culoarea, a fost la moda la acea vreme si este inca larg raspandit astazi. Emaila a fost în general combinată cu rujul.
 • Imaginea intitulată Rochie în stilul american al anilor 1940 Pasul 6
  6
  Adăugați accesoriile. Mănușile au fost mai puțin importante pentru a completa aspectul feminin decât în ​​anii 1930 (și mai puțin în anii 1950), dar au rămas un element de bază popular. Chiar și gențile și gențile erau la modă. Pentru bărbați, borsalino ușor înclinat a fost cel mai apreciat accesoriu.
 • Metoda 2
  După 1945

  1
  Haine de lux. După 1945, după ce America a început să prospere după război, moda a început să fie mai elaborată și mai permisivă. Iată câteva exemple ale acestei tendințe.

  • Imită "Noul aspect". Silueta "New Look" de Christian Dior, introdusă în 1947, a fost un răspuns direct la aspectul auster al perioadei de război. Acesta a inclus o jachetă și plisată cu adaptate un punct și o peplum talie îngustă (o umflare a mantalei care evidențiază o talie îngustă și șolduri late), care este lărgit cu o fustă jumătatea gambei constituit din mai multe pliuri. În loc de stilul focalizat pe picioarele războiului, New Look evidențiază sânii și șoldurile, creând cifra pentru clepsidră. Costumul a fost, de obicei, completat cu o pălărie, bijuterii, mănuși și o pungă sau geantă și putea fi purtată într-o varietate de culori.


  Imaginea intitulată Rochie în stilul american al anilor 1940, modul 7Bullet1
 • Purtarea unei rochii de cocktail. Acest aspect, considerat mai elegant decât ziua unu, dar cu un pas mai mic decât stilul oficial, a devenit popular la sfârșitul anilor patruzeci pentru cina informală sau devreme. Pentru femei, acest lucru a însemnat să poarte haine din țesături bogate, care au ajuns până la jumătatea gambei sau cu tivul la genunchi și care a inclus elemente, cum ar fi o reducere chilot scăzută, bolero scurt sau o fusta care curge îmbogățit cu tul sau din sifon . În plus, tocurile înalte au crescut cu centimetri și penele au devenit mai puțin răspândite.
  Imaginea intitulată Rochie în stilul american al anilor 1940, Step 7Bullet2
 • Alegeți un costum adecvat pentru această perioadă. Îmbrăcămintea bărbaților a fost adaptată cu generozitate după război, introducând pantaloni cu picioare largi, curele de umăr și jachete cu bretele duble. Reverul larg și accesoriile îndrăznețe și coordonate au fost promovate de revista "Esquire", care a definit acest stil "Bold Look". Culorile au rămas elegante și atenuate, cu o predominanță de gri de cărbune.
  Imaginea intitulată Rochie în stilul american al anilor 1940, Step 7Bullet3
 • Imaginea intitulată Rochie în stilul american al anilor 1940 Pasul 8
  2
  Lenjeria intricată se întoarce în vogă. După război, odată cu apariția unor fuste mai pline, lenjeria mai structurată a devenit din nou vitală. Rosturile au fost folosite pentru a ține ciorapii, centurile au ajutat la realizarea aspectului îngust al taliei, iar uneori fustele au fost necesare pentru a umple fustele. Femeile erau reticente să renunțe la pantalonii și pantalonii scurți, pe care îi bucurau în timpul războiului și cărora le-au oferit tăieturi mai subțiri și mai feminine. Jachete sport și pulovere au fost la modă pentru bărbați.
 • Imaginea intitulată Rochie în stilul american al anilor 1940 Pasul 9
  3
  Parul este decorat într-un mod mai moale. Ca răspuns la părul lung al războiului, femeile au început să-i taie și să-i păstreze curul sau să adauge bretonul. Barbatii au optat pentru parul cu un aspect "umed", obtinut cu unguent sau crema si pieptanat inapoi de pe frunte pentru un coafura Pompadour.
 • Imaginea intitulată Rochie în stilul american al anilor 1940
  4
  Completați aspectul feminin cu machiajul. Machiajul postbelic a rămas similar cu cel al războiului, cu excepția buzelor, fără îndoială mai puțin îndrăzneț. Creionul de buze și rujul au urmat o linie naturală, în loc de aspectul care a evidențiat arcul cupid al primei jumătăți a deceniului. Culorile luminoase au devenit mai populare în ceea ce privește glazurile.
 • Imaginea intitulată Rochie în stilul american al anilor 1940
  5
  Adăugați ochelari. Paharele ascuțite au devenit la modă în 1947 și de atunci au avut întotdeauna un anumit stil. Cadrele au devenit mai "ochi de pisică", formați pentru doamne.
 • Imaginea intitulată Rochie în stilul american al anilor 1940
  6
  Promovarea articolelor sportive. Deoarece clasa de mijloc americană a început să aibă mai mult timp liber, acești lideri au devenit populare pentru moda americană.
 • Imaginea intitulată Rochie în stilul american al anilor 1940
  7
  Alegeți teme hawaiiene. Băieții reveniți din război au adus suveniruri cu ei. Acest lucru a sporit stilurile care au atras insulele atât în ​​îmbrăcăminte, cât și în mobilier. Hawaiian petreceri tematice au fost diseminate la mediile de vedete de cinema și restul națiunii le-a atras. Imprimările tropicale au fost o necesitate. Cămășile hawaiiene erau aspectul preferat al bărbaților, când organizau grătare în grădină.
 • Sfaturi

  • Căutați licitații online, magazine secundare sau licitații tradiționale pentru a găsi articole autentice din anii 1940, cărți și modele de hârtie.
  • Fi inspirat de filmele din anii `40. Căutați elementele de designer populare la acea vreme, cum ar fi Edith Head, Oleg Cassini, Christian Dior, Cristóbal Balenciaga, Madelaine Vionnet și Coco Chanel.
  • S-ar putea să aveți dificultăți în găsirea obiectelor în anii patruzeci datorită trecerii timpului. Încercați să găsiți o companie care își bazează designul pe stilurile erei sau să învețe să le reproducă prin coasere.
  • Bazați-vă pe bunul simț, deoarece multe dintre stilurile de machiaj sunt mai potrivite pentru anumite tipuri de fețe, astfel încât fiecare fată trebuie să ia în considerare acest fapt înainte de a încorpora un anumit tip de machiaj pentru a-și crea un aspect unic.
  • Amintiți-vă că hainele celor patruzeci, cât sunt iubite, nu sunt potrivite pentru fiecare ocazie. Cu toate acestea, timpurile moderne ne oferă o mare varietate de modă, deci fii arbitrul de modă.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit