gtemata.com

Cum sa te imbraci bine

Sunteți gata să reînnoiți dulapul? Când ne îmbrăcăm bine, ne simțim mult mai siguri decât noi și plini de energie. Nu contează cât de mult este bugetul dvs. puteți face cu siguranță ceva pentru a îmbunătăți aspectul. O notă mică: acest articol vizează în primul rând o audiență feminină. Dacă sunteți bărbat, veți găsi sfaturi potrivite pentru dvs., făcând clic pe această legătură.

paşi

Partea 1
Înțelegeți ce valori ai

Imagine cu titlul Dress Well Step 1
1
Mai întâi de toate, uită-te la dimensiunea hainei. Ele pot fi cele mai frumoase și la modă din lume, dar dacă nu arată bine, nu veți arăta mai bine. Articolele prea mici de îmbrăcăminte par a fi de slabă calitate și dau impresia că ești mai mult în carne - cei prea mari care dau o idee de slăbiciune.
 • Poate fi dificil să găsiți haine de mărime potrivită: pentru multe femei, corpul superior este mai voluminos decât cel inferior sau invers. În general, îți dai seama că un costum este bun pentru tine, dacă gâtul este întotdeauna la locul lui (atât atunci când stai, cât și în picioare), toate cusăturile sunt plane și drepte, țesătura nu se trage sau se îndoaie în zona torace sau șolduri, materialul este confortabil, dar nu prea strâns.
 • Dacă ați devenit recent grăsime sau pierdeți în greutate, este deosebit de important să aruncați sau să schimbați hainele care nu mai sunt bune pentru dumneavoastră. Ia tot timpul ce trebuie să examinezi garderoba și să înțelegi ce te face să te simți bine sau rău.
 • Imagine cu titlul Dress Well Well Step 2
  2
  Descoperiți metodele cele mai potrivite pentru a vă îmbunătăți corpul. Fiecare femeie are un corp diferit și, în cadrul fiecărei categorii, nu există, de asemenea, variații indiferente. În general, corpul poate avea forma unui măr, a unei pere, a unei banane sau a unei clepsidre.
 • Femeile cu un corp de mere în mod obișnuit primesc grăsime în zona centrală a corpului. În general, ele sunt îmbogățite cu haine din linia A, dar și cu cele care evidențiază pieptul și picioarele, îndepărtând atenția de la talie.
 • Femeile în formă de pui sunt slabe la talie, în timp ce tind să crească în greutate în șolduri și coapse. De obicei, ele sunt îmbogățite cu rochii de la A-line, pulovere stratificate, fuste și pantaloni simpli și întunecate.
 • Femeile cu un fizic de banane sunt slabe și, de obicei, sunt bune cu practic totul. Cu toate acestea, ele pot evidenția corpul purtând haine care creează curbe. Pantalonii înfundați, ochiurile care se strâng la talie și jachetele în formă contribuie la atingerea acestui obiectiv.
 • Femeile cu corp de clepsidra au o talie subtire, in timp ce soldurile si sanii sunt mai pline. Ele sunt foarte confortabile cu haine și haine portofele personalizate.
 • Imagine cu titlul Dress Well Step 3
  3
  Determinați ce culori vă îmbogățesc. Încercați să vă uitați la venele care pot fi văzute sub pielea încheieturii mâinii. Dau mai mult verde sau albastru?
 • Dacă arată verde, pielea are o subtilă galbenă. Culorile calde sunt mai bune, deci are și cremă albă, roșie, galbenă, portocalie, maro, nuanțe de verde și albastru, cu tonuri galbene. Evitați culorile pastelate.
 • Dacă dăruiți albastru, pielea dvs. are o subtilă roz. Culorile reci sunt mai bune, cum ar fi alb, pastel, roșu roșu, verde smarald, etc.
 • Atunci când aveți îndoieli, puteți paria întotdeauna pe culori predominant neutre. Negru, gri și maro sunt foarte bune pentru aproape toată lumea. Adăugați semnale luminoase aici și acolo, ca un colier albastru electric sau o centură roșie, astfel încât perechile dvs. să fie mai interesante.
 • Imagine cu titlul Dress Well Step 4.
  4
  Determinați care părți ale corpului nu vă place să vă prezentați. De exemplu, dacă vă arătați că picioarele sau zona centrală vă face să vă simțiți inconfortabil, țineți minte atunci când mergeți la cumpărături - în acest caz, evitați să cumpărați pe stomac miniskirts sau pulovere cu fixare strânsă.
 • Imagine cu titlul Dress Well Step 5.
  5
  Preferați hainele clasice pentru cele moderne. Este mai important să purtați haine care vă întăresc și vă fac să arătați mai frumoase decât să urmați toate tendințele care apar pe orizont. Obligați să aduceți anumite culori, tăieturi și stiluri doar pentru că revistele de modă le-au plasat pe copertă nu vă va face să arătați bine îmbrăcați. Stai la ce e bine pentru tine.
 • În același mod, nu fiți prea rigizi în ceea ce privește determinarea a ceea ce este bun pentru dvs., altfel riscați să pierdeți ocazia de a îndrăzni să încercați ceva nou. Fiți dispuși să experimentați! Veți fi surprinși de ceea ce vă poate oferi un nou stil.
 • Imagine cu titlul Dress Well Step 6
  6
  Luați în considerare confortul. Încercările tale de a valorizzarti ar fi pierdut dacă pantofii sunt atât de inconfortabil pentru a face să vă clatine sau provoca apariția de vezicule, sau hainele sunt atât de strâns încât să te oblige să le trage sau de a le plasa în mod constant. Alegeți haine care vă fac să vă simțiți minunați și o veți trimite și în exterior.
 • Imagine cu titlul Dress Well Well Step 7
  7
  Aveți grijă de hainele dumneavoastră. Pentru a le spăla bine, citiți mereu etichetele și urmați instrucțiunile: în acest fel, acestea vor arăta mult mai noi.
 • De asemenea, încercați să călcați hainele care o cer. Nimeni nu se simte confortabil cu hainele care i se rupeau.
 • Partea 2
  Dezvoltați un stil personal

  Imagine cu titlu Dress bine Pasul 8
  1
  Exprima-te. Există opțiuni deosebit de apte pentru fiecare stil personal. Dacă aveți un stil giral, puteți purta rochii mici în fiecare zi, altfel alegeți pantaloni care se potrivesc cu tipul dumneavoastră de corp. Dacă credeți că aveți un aspect mai elegant, rochia corespunzătoare. Te consideri boem? Idem. Autenticitatea te face mult mai atrăgător.
 • Imagine cu titlul Dress Well Well Step 9
  2
  Faceți aspectul mai interesant utilizând accesoriile potrivite. Odată ce ați înțeles ceea ce prețuiți, puteți încerca să vă îmbunătățiți aspectul cu opțiuni care vă ajută să vă exprimați individualitatea.
 • Îți plac culorile luminoase? Folosește-le. Pentru a merge la locul de muncă, purtați o fustă neagră și o cămașă de culoare cremă de calitate, dar adăugați o pereche de pantofi cu călcâi roșii sau o brățară multicoloră.
 • Dacă vă place să aduceți bijuterii pe care o observați, alegeți una pe zi. Cercei mari cu buzunar pot impodobi o pereche de blugi si un tricou - un colier important poate face imediat o tinuta simpla fabuloasa sa mearga la lucru.


 • Imagine cu titlul Îmbracă-te bine Pasul 10
  3
  Luați câteva minute pentru a căuta reviste de modă sau pentru a vizita site-uri la modă. Ideea nu este de a alege o imagine și de ao emula. În schimb, trebuie să obțineți o idee despre marea varietate de stiluri disponibile și să găsiți inspirație. Dacă știți că anumite stiluri sau culori vă atrage punctual, veți ști ce să căutați: trebuie doar să încercați și să vă adaptați tot ce vă place corpului și culorilor.
 • Imaginea intitulată Dress Well Step 11
  4
  Dezvoltați perspectivele standard pentru diferitele contexte din viața dvs. Având un repertoriu de costume care se potrivesc și vă adaptați la stilul dvs. vă vor ajuta. Încercați să organizați o rotație cu aspectul pe care îl veți prezenta la lucru, la sfârșit de săptămână, la evenimente elegante sau în orice alt context în care participați în mod regulat. Abordarea pe care o veți avea în aceste situații va transmite o mult mai mult respect de sine.
 • Imagine cu titlul Dress Well Well Step 12
  5
  Rochie adecvat pentru vârsta ta. Mulți descoperă că femeile care se îmbracă ca și când sunt mult mai în vârstă sau mai tinere au un aspect neuniform sau neadecvat. Indiferent de vârsta dvs., acceptați-o! În loc să faceți ceva pentru a arăta mai mare sau mai mic, încercați să arătați grozav pentru cineva de vârsta dvs.
 • Imagine cu titlul Dress Well Well Step 13
  6
  Luați riscuri calculate. Cel mai bine este să evitați să amestecați printuri nebune de diferite tipuri și culori într-un singur costum, dar puteți încerca ceva nou și diferit. Cheia este să-i arăți cu ușurință.
 • De exemplu, încercați să combinați culorile neutre cu un articol de imprimare animală, cum ar fi o cămașă de imprimare leopard sub o cardigancă neagră.
 • Alternativ, puteți încerca să purtați un articol mai riscant și mai modern, asigurându-vă că restul aspectului este mult mai discret. Dacă vă plac umbrele uriașe văzute la ultima prezentare de modă, puneți-le! Doar combinați-le cu o pereche de pantaloni sau o fustă simplă, neutră - evitați accesoriile îndrăznețe.
 • Partea 3
  Actualizați dulapul

  Imagine cu titlul Dress Well Well Step 14
  1
  Curățați dulapul. Scapa de tot ceea ce nu este bun pentru tine, că nu ai purtat timp de doi ani și că este în stare proastă. În acest fel, veți avea spațiu liber pentru a introduce piese noi și mai funcționale.
  • Aceste haine nu ar trebui aruncate în coșul de gunoi. Le puteți da caritate sau le puteți da prietenilor și rudelor. Dacă sunt în stare decentă, încercați să le vindeți.
 • Imaginea titlului Îmbracă-te bine Pasul 15
  2
  Stabiliți ce aveți nevoie. După ce ați scăpat de toate hainele inutile, trebuie să faceți o evaluare clară și obiectivă a dulapului pentru a afla ce lipsește. Nevoile dvs. depind de stilul tău de viață - în principiu, asigură-te că ai:
 • Tricouri si pulovere casual.
 • Cămăși elegante.
 • Pulover.
 • Pantaloni - cel puțin o pereche de blugi și o pereche mai elegantă.
 • Haine informale.
 • Fuste false.
 • Un strat de toamnă (și, de asemenea, unul mai greu, dacă locuiți într-un loc unde este foarte rece).
 • Cel puțin o pereche de haine semi-formale sau oficiale.
 • Pantofi - cel puțin o pereche de antrenamente și una sau două perechi pentru ocazii informale, profesionale și elegante.
 • Imagine cu titlul Dress Well Step 16
  3
  Planificați un plan. Acum că știți ce aveți nevoie, mergeți la cumpărături! Cu toate acestea, nu vă grăbiți imediat la mall. Veți economisi timp și dureri de cap făcând mai întâi o căutare online. Aruncați o privire la site-urile unor magazine renumite și vedeți ce au de oferit. Dacă nu observați nimic după cum doriți, evitați-le - preferați magazine care se potrivesc stilului dvs.
 • Imagine cu titlul Dress Well Well Step 17
  4
  Încercați hainele ori de câte ori aveți șansa. Sigur că încercați să cumpărați totul cu doar un singur clic, dar va fi mai puțin probabil să luați scoarțele care merg direct la magazine care par promițătoare și încearcă șefii. Dimensiunile variază considerabil de la un punct de vânzare la altul și este greu să știți ce vă face să arătați bine dacă nu urmăriți căderea unui îmbrăcăminte pe corpul dvs.
 • Imaginea intitulată Dress Well Well Step 18
  5
  Petreceți banii cu înțelepciune. Dacă bugetul dvs. este limitat, începeți să căutați magazine ieftine. Nu ai nici un motiv să risipești: dacă o rochie este bine făcută și tu cadeți bine, cumpărați-o bine și nu veți avea surprize neplăcute. Acestea fiind spuse, nu trebuie neapărat să mergeți în căutarea articolelor de îmbrăcăminte mai ieftine. Dacă un articol de îmbrăcăminte este ruinat după doar două săptămâni de la cumpărare sau se desprinde în mașina de spălat, nu veți fi făcut mare lucru.
 • Faceți mai multe cercetări online și cumpărați în timpul vânzărilor. Acest lucru vă permite să alegeți articole de bună calitate la prețuri semnificativ mai mici.
 • Încearcă să investești într-o piesă cheie pe care o poți folosi de ani de zile și de ani, ca o fustă lungă pentru a merge la lucru sau o rochie neagră clasică. Petreceți mai puțin pe elementele de modă pe care nu le veți purta mult timp.
 • Nu vă fie teamă să faceți cumpărături comparative. Înainte de a cumpăra ceva, săriți pe internet pentru a găsi un magazin care oferă același articol la un preț mai mic.
 • Sfaturi

  • Dacă nu aveți niciodată cea mai mică idee despre ce să purtați, cereți ajutorul unui prieten sau rudă dragi. Oamenii care vă cunosc mai bine știu de obicei ce prețuiești.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit