gtemata.com

Cum se utilizează Obovata Cassia (Natural Henna) pe păr

Ați dorit vreodată părul sănătos cu o nuanță de aur? La Cassia obovata (Senna italica

) este o plantă care conține o ușoară vopsea galben auriu - cunoscută și ca "neutră henna" sau "senna obovata", are beneficiile restructurării hennei. Cassia obsedată este sigură pentru a fi utilizată pe părul neconstituțional, incolor și vopsit și poate rezista la un anumit șampon sau permanent. Parul întunecat va da un efect de întărire și o creștere a culorii celor blonzi. Dacă doriți să vă vopsiți sau să vă întăriți părul cu Cassia obișnuită, continuați să citiți.

paşi

Imaginea intitulată Utilizați Cassia Obovata pe părul Pasul 1
1
Alegeți tipul de Cassia pe care doriți să îl utilizați. Preamestecul necesită mai puțin efort, dar poate să nu fie complet pur (poate conține rădăcină de rubarbă), în timp ce praful necesită mai mult timp, dar vă permite să aveți un amestec personalizat. Când v-ați luat decizia, urmați instrucțiunile din secțiunea relevantă de mai jos.
 • Imaginea intitulată Utilizați Cassia Obovata pe părul 2
  2
  După ce termini, clătiți Cassia obișnuit cu un șampon fără sulfat și / sau cu un balsam. Poți folosi produse de păr care conțin sulfat numai după clătire bine, deoarece, fără clătire, ar putea elimina efectul obișnuit Cassia din păr.
 • Metoda 1
  Cassia premixată

  Imaginea intitulată Utilizați Cassia Obovata pe părul Pasul 3
  1
  Citiți lista ingredientelor obiecției dvs. Cassia. S-ar putea să nu fie așa dacă ar fi un amestec. Dacă Cassia obovata nu se află pe lista ingredientelor, dar Cinnamomum cassia este prezent, aveți un tip greșit de cassia. Uită-te la celelalte ingrediente. Există vopsea metalică? Și ierburi? Este important să căutați orice ingrediente suplimentare și efectele acestora. Verificați întotdeauna o încuietoare dacă aveți un mix Cassia gata!
 • Imaginea intitulată Utilizați Cassia Obovata pe părul Pasul 4
  2
  Urmați instrucțiunile de pe cutie sau de pe spatele borcanului. Citește foarte atent. Puteți adăuga ierburi, dar, dacă faceți asta, amintiți-vă că încercați să faceți o blocare!


 • Metoda 2
  Cassia Obovata în pulbere

  Imaginea intitulată Utilizați Cassia Obovata pe părul pas 5
  1
  Puneți pulberea într-un castron mare, unde veți pregăti amestecul complet de cassia.
 • Imaginea intitulată Utilizați Cassia Obovata pe părul 6
  2
  Se amestecă într-un lichid. Cercetați avantajele și dezavantajele fiecărui lichid înainte de amestecare și decideți care dintre ele va oferi efectul dorit. Puteți folosi orice, de la musetel la apă fierbinte sau chiar șampanie! Dacă aveți puțin timp, încercați mușețel pentru o eliberare rapidă a colorantului. Dacă aveți multe, încercați suc de lămâie pentru o tinctură bogată. Lichidul nu trebuie neapărat să fie acid, dar majoritatea oamenilor descoperă că amestecurile acide sunt mai bine colorate.
 • Imaginea intitulată Utilizați Cassia Obovata pe părul Pasul 7
  3
  Adăugați alte plante medicinale. Deși acest pas este opțional, este distractiv și potențial plină de satisfacții pentru a experimenta cu diferite ierburi pentru a găsi mirosul, nuanța și de restructurare efect care se potrivesc tipului tau de par. Unele sugestii includ:
 • Frunzele de mușețel nealbite pot fi un mare activator al blondei.
 • Scorțișoara poate adăuga tonuri roșii sau de cupru calde.
 • Carnea de praf poate masca mirosul de cassia.
 • Rădăcina de rhubar, ca și cassia, conține o cantitate mare de acid crizofanic, care este vopsită în galben, deci este excelentă pentru îmbunătățirea blondei. Puteți chiar să vă pătrunzi pe mâini sau haine, deci trebuie să fiți atenți!
 • Sfaturi

  • Faceți un test pe o încuietoare pentru a vă asigura că umbra este bună. Dacă vă place tonalitatea obținută, luați notă de cât timp ați lăsat totul în perfuzie și ce ierburi și lichide ați folosit.
  • Puteți adăuga cassia la un amestec de henna pentru a obține o culoare de culoare căpșuni, cu o strălucire portocalie în lumina soarelui.
  • Cassia obsedată vă poate lustrui buclele, așa că trebuie să încercați să adăugați ierburi care cresc curl, dacă doriți ca structura părului să rămână cretată așa cum este în prezent.
  • Căutați alte wiki-uri înrudite pentru a găsi mai multe modalități naturale de colorare a părului.
  • Căutați fire și linkuri cu motorul dvs. de căutare preferat pe Cassia neplăcută. Link-urile pe care le veți găsi vă vor ajuta să creați amestecul perfect pentru dvs.

  Avertismente

  • Deși este foarte rar, este posibilă o alergie la Cassia neplăcută, deci este recomandabil să puneți pudra de cassia sub patch pentru 24 de ore. Dacă apare o erupție cutanată, ar putea fi o alergie la această plantă.
  • Dacă utilizați "apă dură" (adică cu o cantitate uriașă de minerale), părul poate porni verde datorită acumulării de minerale - nu uitați să încercați mai întâi pe un sistem de blocare!
  • Nu încercați să aplicați o mască de cassia cu un balsam: ar fi imperceptibilă și cu greu ar avea vreun efect de restructurare.
  • Folosind cassia cu pulberea amla, vei observa că va reduce efectul de colorare al cassiei, deci, amestecându-le împreună, nu vei avea tinctura.
  • În cazul în care pielea dvs. are tonuri reci, umbra cassia se poate ciocni cu tenul. Este recomandabil să aflați dacă aveți o piele de tonuri reci sau calde înainte de a încerca.
  • Nu vă așteptați ca Cassia obișnuită să aibă aceleași efecte ca și peroxidul. Nu va lumina parul negru sau maro foarte închis. Majoritatea oamenilor descoperă că un efect de iluminare este văzut doar pe părul blond și ușor brun.
  • Nu confunda Cassia obovata cu Cinnamomum cassia (scorțișoară). Chiar dacă sunt din aceeași familie de plante, ele nu sunt identice și nu puteți înlocui Cassia obișnuită cu scorțișoară.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit