gtemata.com

Cum să purtați roșu roșu

Buzele realizate cu culori luminoase ajută la crearea aspectului sexy prin excelență, dar alegerea nuanței potrivite nu este ușoară. Rujul roșu vă va permite să ieșiți în evidență cu orice ocazie, după-amiaza împreună cu prietenii dvs. la evenimente mai formale. Iată câteva sfaturi pentru a aplica acest tip de ruj fără probleme și a le arăta cu încredere.

paşi

Metoda 1

Alegeți umbra potrivită
Imaginea intitulă Purtați roșu roșu Pasul 1
1
Alegeți un roșu aprins pentru tenuri mai ușoare. Dacă aveți o piele de porțelan, utilizați un roșu cardinal pentru a obține un contrast frumos. Încercați nuanțele cu nuanțe albastre (în loc să vă obișnuiți cu galben) pentru a face că nuanța pare mai caldă.
 • Imaginea intitulă Purtați roșu roșu Pasul 2
  2
  Alegeți roșu coral pentru un ten care tinde spre bej. Acest tip de piele este evidențiat de roșu cu nuanțe de aur și corali. În loc să utilizați roșii care au tendința de portocaliu strălucitor, găsiți o umbră mai mult ca culoarea dovleacului. În acest fel veți obține un aspect foarte sofisticat.
 • Imaginea intitulată Purtați roșu roșu Pasul 3
  3
  Alegeți cărămidă roșie pentru tenurile ușor tăbăcite. Această nuanță este perfectă pentru un aspect clasic. Nu vă fie teamă să folosiți cele mai intense nuanțe: încercați o nuanță mai închisă de roșu de cireș.
 • Imaginea intitulă Purtați roșu roșu Pasul 4
  4
  Alegeți un roșu tinde spre roz pentru pielea de măsline. Tenul de cupru este îmbogățit de roșu zmeură și vivacitatea fucsiei. Evitați roșu fosforescent dacă nu doriți să arătați prea vechi sau prea tineri.
 • Imaginea intitulă Purtați roșu roșu Pasul 5
  5
  Alegeți un roșu purpuriu pentru tenurile întunecate. O piele de abanos creează un efect incredibil de șic, împreună cu roșu purpuriu. Încercați, de asemenea, o umbră similară cu rodiile coapte sau lumina prunei, de preferință cu o atingere de aur, care este, de asemenea, perle sau iridescent.
 • Imaginea intitulă Purtați roșu roșu Pasul 6
  6
  Alegeti rosu de cires pentru tenul maro. Dacă aveți piele neagră ca cafeaua, nu puteți merge prost cu un ruj roșu strălucitor: va crea un contrast minunat, la fel ca pielea albă. De asemenea, încercați un ruj strălucitor roșu cu nuanțe albastre.
 • Metoda 2

  Alegeți tipul de buze dreapta
  Imaginea intitulă Purtați roșu roșu Pasul 7
  1
  Încercați un roșu plictisitor pentru un aspect clasic. Rujele opace sunt cele care durează mai mult și nu creează bătături după un timp, deci sunt ideale pentru zile lungi de lucru, pentru seri cu prietenii sau concerte.
 • Imaginea intitulă Purtați roșu roșu Pasul 8
  2
  Încercați un ruj roșu strălucitor pentru un aspect mai modern. Spre deosebire de rujurile strălucitoare care erau pe piață acum câțiva ani, cele de astăzi au rolul de a da o atingere sofisticată buzelor. Afișați un roșu strălucitor, fără a adăuga altceva, sau acoperiți-l cu un ruj opac pentru o mai mare durabilitate.
 • Imaginea intitulă Purtați roșu roșu Pasul 9
  3
  Încercați un ruj de lungă durată. Este o noutate în lumea cosmeticelor: este un ruj care culorile buzelor cu un finisaj mat pentru mai mult de 12 ore. Singurul defect este că nu este ușor să îl eliminați. Cu siguranță că este o alternativă valabilă la rujul tradițional în cazul în care aveți nevoie de un machiaj de lungă durată.
 • Imaginea intitulă Purtați roșu roșu Pasul 10
  4


  Încercați un balsam de buze colorat. Dacă nu vă simțiți pregătit pentru ruj, cercetați solul cu un balsam de buze roșu. Acesta conține, de obicei, suficientă culoare pentru a face buze roșcate, deși este ușor de îndepărtat și este vag transparent. De asemenea, îi conferă buzelor o atingere ușor lucioasă.
 • Metoda 3

  Aplicați Rujul într-un mod perfect
  Imaginea intitulă Purtați roșu roșu Pasul 11
  1
  Asigurați-vă buzele fine. Din păcate, utilizarea constantă a rujului vă poate face buzele uscate și crăpate. Eliminați pielea moartă cu un exfoliant pe bază de zahăr, apoi hidratați-vă buzele cu balsamul pe care îl preferați. Dacă vă înmuiați buzele și le faceți mai fin înainte de a aplica ruj roșu, veți avea un efect uimitor.
 • Imaginea intitulă Purtați roșu roșu Pasul 12
  2
  Asigurați-vă buzele mai definite folosind o față luminoasă. Întindeți o fundație ușoară pe fața sau un iluminant pentru a scoate buzele. Combinați produsul în jurul buzelor pentru a obține un aspect mai natural. În acest fel, veți putea atrage atenția asupra gurii, creând un contrast mai mare între roșul buzelor și tonul natural al pielii.
 • Imaginea intitulă Purtați roșu roșu Pasul 13
  3
  Utilizați un creion pentru buze. Alegeți o nuanță neutră sau roșie pentru a trece peste conturul buzelor și a le face mai uniforme înainte de aplicarea rujului. Desenați conturul, apoi folosiți creionul pe întreaga suprafață a buzelor. Dacă faceți o greșeală în timpul aplicației, nu încercați să îndepărtați creionul cu degetul, dar folosiți un pic de machiaj pe un bumbac pentru a evita mizeria.
 • Puneți creionul pe marginea exterioară a buzelor, dacă doriți ca acestea să pară mai mari.
 • Încercați unul buza inversă pentru buze: este un creion transparent care servește pentru a urmări conturul buzelor și pentru a preveni împrospătarea rujului.
 • Dacă nu aveți un creion, aplicați o fundație pe buze.
 • Imaginea intitulă Purtați roșu roșu Pasul 14
  4
  Aplică rujul. În cele din urmă, răspândiți un strat neted și uniform de ruj. Puteți să o puneți direct din tub sau să folosiți o perie pentru o aplicare mai precisă. Ușor buclă buzele pentru a expune partea centrală, o zonă care este adesea uitat.
 • Imaginea intitulă Purtați roșu roșu Pasul 15
  5
  Îndepărtați rujul în exces. Veți vedea femei cu dinți colorate cu ruj - nu este chiar o priveliște plăcută. Dacă doriți să evitați această eventualitate, puneți o batistă între buze și închideți-o ușor pentru a usca rujul. Alternativ, puneți un deget în gură și mutați-l de-a lungul marginii interioare a buzelor pentru a elimina excesul de ruj care va rămâne atașat de deget mai degrabă decât dinții.
 • Metoda 4

  Afișați roșu roșu într-un mod adecvat
  Imaginea intitulă Purtați roșu roșu Pasul 16
  1
  Dacă aveți de gând să arate un ruj roșu, restul machiajului ar trebui să fie lumină. Roșu roșu nu merge neobservat și este aproape un accesoriu, astfel încât nu puteți face întregul machiaj prea greu. Dacă combinați un machiaj intens cu un ruj roșu, veți obține un aspect de mască de partid. Încercați un machiaj neutru pentru ochi dacă doriți să obțineți un efect clasic și elegant.
 • Imaginea titlului Purtați roșu roșu Pasul 17
  2
  Verifică frecvent rujul. Dacă nu ați folosit un produs de lungă durată sau un ruj de înaltă calitate, este posibil ca culoarea să se estompeze după un timp. Evitați purtarea unui produs sărac timp îndelungat și verificați-l frecvent. Se usucă frotiurile și se elimină rujul în exces.
 • Imaginea intitulă Purtați roșu roșu Pasul 18
  3
  Aplicați rujul din nou, dacă este necesar. După pasul anterior, va trebui să aplicați rujul după câteva ore. Dacă arată foarte estompat, aplicați un al doilea sau al treilea strat. Continuați să reînvieți rujul pentru a păstra aspectul elegant și sofisticat.
 • Imaginea intitulă Purtați roșu roșu Pasul 19
  4
  A terminat.
 • Sfaturi

  • Împingeți un voal de fundație pe buze înainte de a pune pe ruj pentru a face să dureze mai mult.
  • Încercați nuanțele rujului direct pe buze în loc de pe mâini pentru a obține o idee mai precisă despre culoare.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit