gtemata.com

Cum sa faci un make-up de ochi fumatori

Crearea unui machiaj fumător de ochi poate adăuga un aspect de sofisticare și intensitate la aspectul dvs., indiferent dacă mergeți la un concert mare sau la o seară de gală. Cu instrumentele potrivite și un pic de experiență, făcând-o perfectă este la îndemâna tuturor. Învățați să creați un fum clasic sau deosebit de intens, urmând acești pași simpli și rapizi.

paşi

Partea 1

start
Imagine intitulată Obțineți ochi fumatori cu machiaj Pasul 1
1
Alegeți culorile. Puteți folosi cele pe care le preferați pentru fumat, cel mai important lucru este să aveți cel puțin trei nuanțe de umbre similare. Fardul clasic de ochi fumuri este creat cu negru sau gri, dar bronzul și maro sunt, de asemenea, destul de comune.
 • Pentru ochii verzi o culoare gri si prune de fum este destul de buna - pentru cei albastri sunt de preferat bronzul si maro, in timp ce pentru maronii sunt preferabile marina si gri.
 • Ar trebui să alegeți trei umbre pentru fiecare culoare: o culoare ușoară, o culoare cremă - o culoare medie (care va fi baza make-up-ului) și una mai închisă (care ar trebui să fie umbrite cu o atenție deosebită).
 • Evitați culorile prea luminoase - dacă aveți piele foarte ușoară, stați departe de cele care sunt cu siguranță întunecate pentru dvs. Trucul ar trebui să întărească fața și să nu fie o distragere a atenției.
 • Imaginea intitulată Obțineți ochi umedi cu machiaj Pasul 2
  2
  Utilizați instrumentele potrivite. Dacă, pe de o parte, pare ușor și rapid să alegeți primele trei umbre oculare complementare pe care le găsiți și să le aplicați cu orice pensulă, un machiaj perfect poate fi creat numai utilizând anumite instrumente.
 • Folosirea de praf de ochi liber vă permite să amestecați cu o mai mare precizie, ceea ce este necesar pentru a obține un rezultat izbitoare. Puteți utiliza, de asemenea, umbre ochi compacte și cremă, dar pentru a obține un rezultat bun cei în praf gratuit sunt cele mai bune.
 • Utilizați un dermatograf foarte negru pentru a accentua machiajul. Aveți posibilitatea să utilizați un creion pentru ochi, în caz contrar un gel sau un lichid pentru ochi. Pe scurt, alegeți cel pe care îl preferați. Gelul și elixirul lichid oferă un finisaj foarte precis, în timp ce creioanele oferă un aspect mai moale.
 • Asigurați-vă că utilizați perii de bună calitate. Utilizarea periilor murdare, vechi sau burete dă naștere unui aspect aproape neclar. Cea mai bună pensulă este umbra clasică a ochilor, cu un vârf rotunjit. Puteți găsi diferite mărci în jurul valorii.
 • Ar trebui să utilizați un primer sau un primer pentru ochi pentru a pregăti pleoapele înainte de a crea machiajul. Utilizați peria corectoare în timpul aplicației.
 • Păstrați o perie mare, moale, cremă de machiaj și boboci de bumbac, pentru a corecta orice greșeli și pentru a elimina pe obraji pete de umbre.
 • 3
  Pregătiți baza. Înainte de a începe să creați ochi fumatori, ar trebui să faceți o bază neutră a feței. Aplicați concealerul sub ochi, pe pete și imperfecțiuni, apoi fixați cu o fundație de pulbere.
 • Aveți opțiunea de a aplica blushul sau bronzul pentru a defini fața. În ceea ce privește bronzul, aplicați-l în cavitatea obrajilor cu o perie mare și moale. Blushul, pe de altă parte, este neclară pe obraji. Amintiți-vă să continuați cu o mână ușoară pentru un aspect absolut natural.
 • Sprancenele ar trebui să aibă o formă bună și să fie definite, de fapt acest truc le atrage atenția asupra lor. Dacă sunt prea subțiri sau limpezi, fumatul va apărea foarte întunecat și nu foarte natural.
 • Partea 2

  Creați un fum clasic
  1
  Aplicați iluminatul. Această umbră a ochilor este cea mai ușoară dintre cele trei. Folosind o perie specială, aplicați-o în colțul interior al ambelor pleoape. De asemenea, amestecați-l direct sub sprâncene, de la un capăt al arcului la celălalt.
 • 2
  Aplicați fardul de ochi cu tonuri medii. Ridicați-o cu o perie și împrăștiați-o pe toată pleoapa mobilă. Sfumalo în colțul interior cu iluminatul, astfel încât să nu creați o separare clară între cele două culori. Aplicați-o de jos în sus, până la creasta naturală a pleoapelor - nu ajungeți până la iluminant sub arcul sprâncenelor.
 • 3
  Începeți aplicarea culorii mai întunecate. Începe de la colțul exterior al ochiului, urmărind un C dinspre exterior spre interior, până la partea centrală a atașării genelor. Acoperiți complet acest spațiu cu produsul, împrăștiindu-l și în crestătura ochiului.
 • Partea întunecată ar trebui să se afle întotdeauna în zona superioară a atașării genelor. Ori de câte ori trebuie să aplicați mai mult fard de ochi, începeți la acest punct și continuați în interior sau în sus.
 • Nu treceți de această parte. Cele jumătate sau două treimi ale pleoapelor nu trebuie să fie atinse de umbra întunecată a ochilor. În acest fel, aspectul va fi mai deschis și mai strălucitor.
 • Pentru a adăuga intensitate la fum, aplicați fardul de ochi făcând un punct spre sfârșitul sprancenei, creând o formă mai asemănătoare cu cea a unei "<" mai degrabă decât în ​​formă "C". Asigurați-vă că cel mai întunecat punct este cel care corespunde colțului exterior al liniei genelor.
 • Aplicați o atingere de fard de obraz întunecat sub rima interioară a ochiului. Din nou, începeți din colțul exterior și nu traversați centrul liniei genelor. În acest fel, veți putea echilibra partea superioară a întunericului.
 • 4
  Combinați umbrele ochiului. Curățați peria cu un produs special fără clătire sau cu apă și cu detergent / șampon facial. Îndepărtați-l cu un prosop sau cu o cârpă curată, deplasându-l rapid și repede pe țesătură. Mai târziu, utilizați peria pentru a amesteca culorile.
 • Începeți prin estomparea celor mai ușoare nuanțe de ochi. Asigurați-vă că culoarea medie aplicată pleoapei nu are o tăietură clară cu cea mai întunecată, care se află în plia ochiului. Deplasați ușor peria creând un C în cazul în care aceste două culori îndeplinesc, pentru a obține un efect umbrit.
 • Stingeți fardul de ochi aplicat în mărirea ochiului spre arcul sprâncenelor. Ar trebui treptat să fie confundată cu pielea, fără a acoperi prea mult iluminatul aflat sub sprâncene.
 • 5
  Adăugați eyeliner. Dacă doriți să arătați o pisică, împrăștiați-o de la capătul pleoapei până la vârful sprâncenelor. Finisați cu o linie conică la marginea umbrei ochiului, unde partea întunecată se potrivește cu pielea goală. Pentru aspectul decolorat, trageți o linie groasă de-a lungul liniei genelor, apoi utilizați degetul sau o perie mică pentru ao face nedefinită.
 • Pentru a da o influență mai intensă asupra machiajului, aplicați creionul în partea inferioară interioară a ochiului. Desenați o linie în această zonă, situată direct sub linia genelor inferioare. Pentru cineva poate fi dificil, pentru că asta înseamnă apropierea creionului de elev.
 • Puteți aplica, de asemenea, un creion alb în zona canalului lacrimal, subliniind colțul interior. În acest fel, privirea va ieși afară, făcând ochii luminoși în ciuda fumului.
 • 6
  Aplică rimelul. Continuați cu atenție, mutați peria într-o manieră îndoită între genele pentru a le defini. Nu faceți mai mult de două treceri pentru a evita bulgări și o apariție care nu este foarte naturală. Pe genele inferioare, o singură trecere este suficientă pentru a le defini fără a avea un aspect de raton.


 • 7
  Eliminați toate excesele de culoare. În cazul în care urme de umbra de ochi sau mascara cad pe obraji sau sub ochi, utilizați o perie mare pentru ao elimina cu mișcări rapide și largi. În cazul unei mustașe, puteți folosi un tampon de bumbac după ce îl înmuiați cu un produs de îndepărtare a machiajului și apoi treceți peria pentru a remedia machiajul îndepărtat.
 • Partea 3

  Creați un fum intens
  1
  Aplicați iluminatul. Folosind aceeasi tehnica folosita pentru un fum clasic, luati fardul de blaz mai usor si aplicati-l in coltul interior al ochiului, precum si chiar sub arcada sprancenelor, deasupra crestarii ochiului. În partea inferioară, mergeți ușor dincolo de colțul interior, lăsând-o să se estompeze.
 • 2
  Aplicați culoarea cea mai întunecată de-a lungul liniei genelor. În loc să începeți cu fardul mediu de ochi, luați cel mai întunecat și aplicați-l cu peria de-a lungul întregii linii de mișcare. Ar trebui să fie mai întunecată în apropierea genelor. Apoi, lăsați-o în sus, spre creasta ochiului.
 • Utilizați linia inferioară a picioarelor puțin mai mult, dar numai spre marginea exterioară. Mergeți ușor spre interior cu fardul de ochi negru, oprindu-se în centrul ochiului.
 • Utilizați fardul de ochi mai întunecat în partea centrală a pleoapei mobile. Nu trebuie să continuați decât până când cretele de ochi sunt rezervate în locul fardului de mijloc.
 • 3
  Aplicați fardul de ochi cu tonuri medii. Luați această umbra de ochi și începeți să o aplicați din partea centrală a pleoapelor până la creasta ochiului. Ar trebui să începi să o aplici în zona pleoapelor, unde poți să-l amesteci cu culoarea mai închisă.
 • Puteți amesteca această culoare în sus, trecând deasupra și, dacă doriți, amestecând-o cu iluminatul. Scopul este de a crea o gradare a culorii (de la cea mai întunecată la cea mai ușoară) de la gene la sprâncene.
 • Utilizați-le puțin pentru a amesteca fardul de ochi negru la genele inferioare. Adăugați ceea ce rămâne mai jos.
 • 4
  Se estompează culorile. Curățați peria cu detergent pentru față / șampon și apă sau prin pulverizarea unui produs specific fără clătire. Uscați peria complet cu o cârpă sau un prosop înainte de ao folosi pentru a amesteca fardele de ochi. Ulterior, se estompează după mișcări moi și largi de-a lungul pleoapei mobile în punctele în care se întâlnesc diferite nuanțe.
 • Când se estompează, treceți în direcția genelor (orizontal), dar crează iluzia că culoarea se estompează la vârf.
 • Asigurați-vă că linia genelor este cea mai întunecată parte a pleoapei. Dacă este necesar, aplicați mai multă umbră de ochi închis direct în această zonă în timp ce vă deplasați în sus.
 • Nu uitați să vă amestecați cu exteriorul și cu capetele ochiului, astfel încât fardul de ochi să se alăture ușor culorii pielii. Același lucru trebuie făcut în ceea ce privește culoarea aplicată sub ochi.
 • Imaginea intitulată Obțineți ochi cu fum cu machiaj Pasul 15
  5
  Adăugați eyeliner. Pentru un fum deosebit de intens, este mai bine să amestecați bine acest produs. Utilizați un creion pentru a desena o linie groasă numai de-a lungul liniei genelor superioare. Apoi, utilizați o perie sau degetul pentru a amesteca capetele în sus.
 • Aplicați un creion pe partea superioară și inferioară a ochiului pentru ao întuneca mai departe. Desenați o linie în interior, direct sub genunchi.
 • Dacă aplicați ochelarii de dedesubt și deasupra, opriți-vă la capătul final al fardului de ochi mai întunecat până la genele inferioare. Asigurați-vă, totuși, că subțirați linia spre sfârșit, amestecând-o cu fardul de ochi, astfel încât rezultatul să nu fie prea marcat.
 • 6
  Adăugați mascara. Procedați cu atenție pentru a evita colorarea pleoapelor. La început, aplicați-o pe genele superioare, apoi faceți un pas rapid pe cele inferioare. Spălați peria între gene, pentru a putea să le separați și să le definiți. Evitați să faceți mai mult de două treceri, așa că nu vă găsiți cu niște bucăți inestetice.
 • 7
  Elimină excesul de machiaj. Dacă aveți obrajii murdari cu fard de ochi sau cu rimel, îndepărtați-l cu o perie mare. Faceți mișcări largi și rapide pentru a evita părăsirea frotiurilor pe piele. Dacă se întâmplă accidental, utilizați un mugur de bumbac impregnat cu un produs de îndepărtare a machiajului pentru a remedia greșeala, apoi utilizați o perie de amestecare pentru a aduce zona înapoi la starea sa inițială.
 • Imaginea intitulată Obțineți ochi fumatori cu machiaj Pasul 18
  8
  A terminat.
 • Sfaturi

  • Țineți minte că exagerarea este ușoară, dar remediul este enervant. Începeți cu o aplicație ușoară, apoi adăugați treptat mai multe produse pe baza preferințelor dvs.
  • Investește în perii de machiaj de bună calitate, care vă vor ajuta să obțineți un aspect mai profesionist.
  • Utilizați trucuri de calitate. Pășește în parfumerie, de la Sephora sau MAC pentru a găsi multe dintre cele mai populare produse.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit