gtemata.com

Cum să trăiești într-o casă de studenți

Ești departe de casă pentru prima dată, nu-i așa? Te-ai dus la universitate și ai trăit departe de casă? Bine facut! Desigur, veți fi foarte entuziasmat - pentru a evita ca această fericire să dispară odată ce ajungeți în camera elevilor, iată câteva sfaturi utile pentru a vă face șederea plăcută.

paşi

Imagine cu denumirea Cope într-un colegiu Pasul 1
1
Purtați papuci, în special în zonele comune, cum ar fi băi și coridoare. Este normal să existe germeni și multe viermi, paraziți și boli. Persoanele cu care trăiți nu pot să aibă grijă de igienă, luați toate măsurile de precauție de bază pentru a evita transmiterea germenilor.
 • Imagine cu denumirea Cope într-un Hostel Colegiul Pasul 2
  2
  Țineți lucrurile separate de cele ale altora. Împărțirea bunurilor dvs. ar putea fi o demonstrație a afecțiunii, dar și lipsa de educație și de maniere proaste. Poate că oamenii pe care nu cunoașteți au obiceiuri pe care nu le aprobați că doresc să-și folosească lucrurile sau să le permită să utilizeze a ta? Cel puțin, evitați partajarea obiectelor esențiale, cum ar fi săpun, foi și haine. Dacă cineva încearcă să le împrumute, fiți sincer și arătați opoziția voastră. Dacă ați încercat să aveți lucrurile, de ce nu ar trebui să o facă și ei?
 • Imagine cu denumirea Cope într-un colegiu Hostel Pasul 3
  3
  Respectați regulile de bază ale igienei și educației. Ascultați muzică cu căști, faceți un duș în fiecare zi, nu exagerați cosmeticele, în special cele ieftine. Amintiți-vă, nu toată lumea crede că trandafirii miros bine.
 • Imagine cu denumirea Cope in a College Hostel Pasul 4
  4
  Afișați respect pentru ceilalți atunci când sunteți la telefon. Un zgomot zgomot poate deranja autobuzul și este greu să lăsăm telefonul să sune mult timp într-o sală de studenți. Și mai rău dacă tonul de apel este doar începutul unei serii de chatter inutil. Dacă aveți un coleg de cameră, schimbați-le șoptii prostie în timpul apelurilor gratuite. Găsiți o cameră!
 • Imagine cu denumirea Cope in a College Hostel Pasul 5
  5
  Dacă mâncarea este servită într-o zonă comună, asigurați-vă că este suficient pentru toată lumea înainte de a trece la un encore sau un trio. Mananca alimente care dau un miros intens doar daca esti in aer liber si apoi spalati imediat dintii si tacamurile. Nu lăsați urme de alimente în zonele comune și vaporii de alimente sunt insuportabile, să nu mai vorbim de viermi, gândaci și rozătoare care se reproduc datorită reziduurilor pe care nu le-ați avut grijă.
 • Imagine cu denumirea Cope in a Hostel College Step 6
  6
  Fi ordonat. Evitați să aveți un dulap pe care nu îl puteți deschide din cauza fricii de a produce avalanșe mortale.
 • Imagine cu denumirea Cope in a College Hostel Pasul 7


  7
  Încercați să vă faceți prieteni cu oamenii din jurul vostru, mai ales dacă trebuie să împărțiți acoperișul cu ei timp de săptămâni, luni sau ani. Nu vă simțiți obligat să vă mărturisiți, dar o curtoazie de bază va fi bine. Nu știți ce ați putea fi implicat pe termen lung. Cine știe, cineva ți-ar putea salva viața. Dar țineți cont de faptul că familiaritatea îngreunează disprețul.
 • Imagine cu denumirea Cope in a Hostel College Pasul 8
  8
  Vorbiți clar. Nu fi un diva, dar dacă nu-ți place ceva, spune-o. Multe dintre drepturile pe care le cunoaștem astăzi au fost câștigate. Dacă cineva vă invadează confidențialitatea, setați limite. În cazul în care administrația nu face un serviciu care corespunde sumelor plătite, vă rugăm să rețineți. Nu fi un tip pasiv și nemișcat care se plânge în privat, dar care nu are curajul să-și expună gândurile. Deși este adevărat că studenții nu pot fi comparați cu standardele propriei lor case, este inacceptabil faptul că principiile de bază ale livabilității sunt încălcate. Aceste structuri ar trebui evaluate în raport cu un standard. De fapt, există standarde de referință pentru serviciile de acest tip care nu trebuie să scadă sub un anumit nivel de calitate. Aflați mai multe despre drepturile dvs. și respectați-le.
 • Imagine cu denumirea Cope in a Hostel College Pasul 9
  9
  Respectați oamenii din jurul vostru. Dacă există un televizor comun, nu permiteți tuturor să vizioneze săpunuri. Utilizați criteriile democrației. O mică "bunătate este întotdeauna apreciată. În loc să țineți luminile în timp ce toată lumea este adormită, căutați altă cameră în care puteți continua activitățile de noapte sau le puteți organiza pentru a se potrivi cu cele ale altora.
 • Imagine cu denumirea Cope in a Hostel College Pasul 10
  10
  Informați colegii de cameră atunci când sunteți pe punctul de a primi oaspeții. Dacă aduceți oaspeți în camera elevilor, este corect să le spuneți altora. Cereți permisiunea pentru cei implicați în acțiunile dvs. Este nepoliticos să-i aduci prietenii să doarmă fără să vorbească mai întâi cu colegii tăi de cameră. Este foarte ofensator dacă este un amant. Prin pereții subțiri ai studenților, vă vor fi resimțite izvoarele iubitoare!
 • Imagine cu denumirea Cope in a Hostel College Pasul 11
  11
  Lăsați cele mai importante date de contact. În caz de urgență, cine trebuie contactat? Dacă rămâi târziu și trebuie să închizi poarta, cum te vor avertiza? Obțineți detaliile de contact ale cel puțin alți doi rezidenți, pe lângă îngrijitorii și tutorele. Fiți politicoși în special cu cei din urmă, tind să fie intoxicați cu puterea pe care o dețin.
 • Imagine cu denumirea Cope in a Hostel College Step 12
  12
  Aveți grijă de elementele dvs. personale. Nu mai sunteți acasă - nu puteți lăsa lucruri ca bani, telefon și calculator. În același sens, el respectă lucrurile celorlalți.
 • Imagine cu denumirea Cope in a Hostel College Pasul 13
  13
  Dacă sunteți departe de casă, profitați de această nouă libertate pentru a vedea noi locuri și a face noi prieteni. Nu vă întoarceți în fața experiențelor noi, dar mergeți ușor. Ești tânăr, e mult timp să faci totul. Urmați-vă inima, fiți credincioși valorilor și principiilor voastre.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit