gtemata.com

Cum să depășești plictiseala la școală

Ai visezi cu ochii deschisi vreodată, vrei să fii acasă, situată pe canapea, ma uit la emisiunea TV preferată, mâncând floricele de porumb o buna in timp ce profesorul tău te întreabă ce este rădăcina pătrată a lui 2.8897687? Trebuie să încercați să vă confruntați cu toate acestea: școala nu

este cel mai interesant sau interesant lucru care a fost inventat vreodată, dar este obligatoriu să mergi acolo. Cu puțin ajutor, totuși, puteți depăși aceste momente fără să vă plictisiți.

paşi

Imaginea intitulată Depășiți plictiseala la școală Pasul 1
1
Participați la discuții și activități de clasă. S-ar putea să te intereseze mult mai mult decât crezi!
 • Imaginea intitulată Depășiți plictiseala la școală Pasul 2
  2
  Zâmbești. Poate că ceva atât de mic poate să nu părea foarte important pentru tine, dar poate aduce schimbări în atitudinea altora. Zâmbirea vă va permite, de asemenea, să apară ca o persoană prietenoasă, fericită, distractivă și caldă. În curând veți face noi prieteni dacă aveți o atitudine bună.
 • Imagine intitulată Depășirea plictiselii la școală Pasul 3
  3
  Rămâi concentrat. Pentru a reuși la școală, trebuie să păstrați starea corectă de spirit și inimă. Gândiți-vă la întreaga situație, cum ar fi aceasta: lucrați din greu acum și apoi culegeți beneficiile mai târziu. Nu lăsați-i pe prietenii tăi să te ia de pe drum pentru succes.
 • Imaginea intitulată Depășiți plictiseala la școală Pasul 4
  4
  Instilați disciplina în voi înșivă. Încercați să fiți întotdeauna la școală. Aceasta înseamnă că absențele trebuie să fie limitate la momentul în care sunteți bolnav sau când există o situație de urgență familială. Planificați-vă sărbătorile și angajamentele pentru weekend sau în momentele în care nu există școală. Strive să vină întotdeauna la timp la școală. În timp ce profesorul dvs. lectură, fiți liniștiți, dacă nu vă cere să răspundeți la ceva. Dacă prietenul tău dorește să vorbească cu tine în clasă, adu-ți subiectul discuției cu privire la ceva legat de subiectul care este predat în clasă.
 • Imaginea intitulată Depășiți plictiseala la școală Pasul 5
  5
  Organizați-vă studiul. Luați notițe dacă credeți că profesorul dumneavoastră preda ceva important pentru examene. De asemenea, faceți un plan de studiu. Includeți în programul dvs. toate sărbătorile, pauzele și momentele pentru a merge și relaxați și tot ce trebuie să faceți, dar nu este conectat la planul de studiu. Cel mai bun lucru este că vă organizați pentru a revizui fiecare subiect în fiecare săptămână.
 • Imaginea intitulată Depășește plictiseala la școală Pasul 6
  6
  Relaxați-vă! Mai devreme în a doua zi, a stabilit o listă de metode de relaxare la domiciliu după ce ați făcut temele: să ia un duș, relaxați-vă, pune pe pijamale, mananca un pic „înghețată, să se întindă pe pat, ma uit la TV sau vorbind la telefon un prieten.
 • Imaginea intitulată Depășiți plictiseala la școală Pasul 7
  7
  Fiți conștienți de punctele tale forte. Dacă sunteți bun la matematică, încercați să obțineți cea mai bună notă pentru aceste examene. Așa că, chiar dacă nu sunteți un as în chimie, rezultatele matematicii se echilibrează cu cele ale chimiei.
 • Imaginea intitulată Depășește plictiseala la școală Pasul 8


  8
  Încercați să vă îmbunătățiți în slăbiciunile voastre. Un motiv pentru plictiseală la școală este că poți fi mai puțin bun la unele subiecte, ceea ce te face să pierzi orice interes față de aceleași subiecte. Chiar dacă nu sunteți foarte bun la unele subiecte, încercați din greu. Încearcă să scapi de plictiseală care te face să vii la subiecte diferite, indiferent de cât de bine ești în fiecare.
 • Imaginea intitulată Depășește plictiseala la școală Pasul 9
  9
  Păstrați o atitudine pozitivă. Având o atitudine pozitivă vă va ajuta să vă păstrați spiritele ridicate chiar și atunci când lucrurile par să vă prăbușească. Rămâneți calm și relaxat dacă întâmpinați probleme la școală. În acest caz, luați în considerare aceste trei lucruri: învățați din greșeli, scuzați-vă și evitați să o faceți din nou.
 • Imaginea intitulată Depășirea plictiselii la școală Pasul 10
  10
  Radeti! Profesorii s-ar putea spune să se oprească, și am sugerat sfaturi de mai sus va fi întotdeauna un băiat bun în clasă, dar dacă ești într-un mediu bun, care vă ajută să tune în lecție și pentru a lăsa să se bucure! Cel mai important este că nu o faci prea des.
 • Imaginea intitulată Depășirea plictiselii la școală Pasul 11
  11
  Nu te uita la ceas. Dacă faceți acest lucru, vremea vă poate da impresia de a alerga mult mai lent decât de fapt. Dacă ești cu adevărat disperată, scrii pe o bucată de hârtie în timp ce asculți profesorul. În unele cazuri, acest lucru vă poate crește concentrarea.
 • Imaginea intitulată Depășește plictiseala la școală Pasul 12
  12
  Încercați să copiați totul de pe tablă. Aceasta este o provocare plăcută, care are avantajul de a vă permite să țineți note bune și care vă va ajuta să treceți mai repede.
 • Imaginea intitulată Depășește plictiseala la școală Pasul 13
  13
  Desenați! Scriblingul sau desenul ajută întotdeauna la uciderea timpului. Adu un notebook și un stilou oriunde te duci, ca să-l deschizi și să ucizi timpul puțin mai ușor. Cu toate acestea, doodling și desen poate fi o distragere atenție: întotdeauna rămâne concentrat atunci când o faci.
 • Imaginea intitulată Depășește plictiseala la școală Pasul 14
  14
  Asigurați-vă că ați citit capitolul înainte de școală a doua zi după seara. Dacă știți deja lucruri, la școală totul va părea mai interesant, iar acest lucru vă poate ajuta și cu voturile dvs.
 • Sfaturi

  • Nu te uita la ceas la fiecare câteva minute. Se pare că timpul trece încet.
  • Gândește-te la ceva de făcut după curs. De exemplu, mergi la un parc de distracții, invitând pe cineva la casă și dormind cu tine, sau chiar doar un nou episod din seria TV preferată!
  • Nu vă plângeți de sarcinile date în clasă. Profesorul tău se poate supăra cu tine și, uneori, se plâng de prea multe sarcini, îți va face mai mult efort decât să-i cheltuii.
  • Dacă într-adevăr nu puteți să vă concentrați și să începeți să manifestați vis, încercați să nu faceți prea evident. Dacă profesorul dvs. o realizează, concentrați-vă imediat pe lecție dacă este încă posibil.
  • Păstrați calm când sunteți concentrat. Și dacă sunteți aproape de pierdut, cereți ajutor.
  • Nu luați cu dvs. elemente distragente, ar putea să vă aducă în necazuri. Este mai bine să nu te gândești la distragere dacă te pot face probleme.
  • Puneți întrebări dacă nu înțelegeți ceva.
  • Încearcă să-ți dai seama ce fel de profesor te confrunți în clasă. Dacă sunteți amabili și nu sunteți stricți în privința comportamentului dvs., vă simțiți puțin mai liberi să vă simțiți. În cazul în care profesorul tău este totuși cunoscut a fi agitat și riguros, să ia notițe pe cuvinte cheie folosite în lecție, astfel încât atunci când vă cer să repete ceea ce tocmai ai spus, pur și simplu citiți cuvintele pe care tocmai ați scris.
  • Uită-te la lucrurile din jurul tău. Ai putea avea niște inspirații artistice sau ceva de genul ăsta! Dar asigurați-vă că vă uitați la tablă din timp în timp pentru a vă asigura că nu vă pierdeți în gândurile voastre.
  • Dacă lecția este într-adevăr prea lungă, găsiți o modalitate de a avea un moment bun (citiți, de exemplu).
  • Faceți temele, fără să observați cât de prost poate părea.
  • Nu aduceți telefonul mobil în sala de clasă. Ultimul lucru pe care îl doriți este să vă confiscați telefonul.
  • Distreaza-te, poate, cateva momente pentru a lovi cu ochiul insotitorii tai, urmarind reactia lor.
  • Nu stați prea relaxați sau ați putea să vă simțiți în vis. Stați în scaunul dvs. în mod corect.
  • Dacă știți cum să rezolvați un cub de Rubik, aduceți-l în clasă. A devenit foarte popular în ultimii ani. Redați numai după terminarea unei sarcini sau a unui test și dacă așteptați terminarea restului clasei. Amintiți-vă să o păstrați ascunsă, astfel încât nimeni să nu o vadă.

  Avertismente

  • Nu te uita la ceas la fiecare zece secunde. Timpul va parea foarte lent. Mai degrabă, stabiliți un obiectiv. De exemplu: "Mai intai termina aceasta foaie de lucru si apoi ma uit la ceas".
  • Nu vă gândiți la cât timp a rămas la sfârșitul școlii. Gânduri de acest gen vă pot face un mare stres.
  • Nu aruncați lucrurile împotriva colegilor de clasă sau nu le șopti numele. Chiar și vorbind cu persoana de lângă tine este o formă importantă de distragere a atenției.
  • Când faci ceva în timpul unei sesiuni de "revizuire"Nu asculta muzică în timp, deoarece profesorul va vedea căști sau asculta muzică, dacă te va pune prea tare, și să nu joace jocuri portabile, deoarece va face zgomot dacă uitați să opriți volumul.
  • Nu vă pregătiți punga prea devreme pentru a părăsi școala. Profesorul tău te poate face să rămâi după sonerie.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit