gtemata.com

Cum sa te imbraci ca un Metallaro

Metalul nu este cu siguranță un nou fenomen. De fapt, cu excepția rock`n`roll-ului, acesta este unul dintre genurile muzicale cu cea mai lungă durată. Timp de 40 de ani, susținătorii, împrăștiați în întreaga lume, nu numai că ascultă muzica, ci și o cultură bazată pe aversiunea față de tendințele și spiritul comercial. Metalul modern își are rădăcinile în muzica claselor metalice, care, la rândul său, au ascultat pionierii genului, cum ar fi Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath și așa mai departe. Metalul greu a evoluat din blues și rock psychedelic (muzica hippie). Drept urmare, cultura sa partajează parțial originile mișcării hippie din anii 1960.

paşi

Imaginea intitulata Dress Like a Metal Head Pasul 1
1
Metalul este un gen muzical de tot respectul și de multe ori foarte calitativ, nu trebuie subestimat. În primul rând, aspectul nu contează prea mult: dacă nu înțelegi sau nu ții seama de muzică, ești un poser. Trebuie să întâmpinați și să apreciați metalul înainte de a încerca să deveniți un metalist. Un om de afaceri într-un costum și cravată, care vorbește cu entuziasm de grupuri, chitaristi și morți de metal sau cântăreți de metal negru, este, fără îndoială, mai metalic decât un tip care are aspectul perfect, dar doar ascultă Linkin Park.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Metal Head Step 2
  2
  Pieptene în mod corect. Vorbind despre păr, metalhead par excellence le-a lungul. Cu toate acestea, nu trebuie să le lăsați să crească: aveți libertatea de alegere, mai ales dacă sunteți bărbat și nu sunteți obișnuit cu asta.
 • Tunsorile care nu sunt deloc metalice includ Mohawk, bihawk, cel similar cu partea de sus a Statuia Libertății (în engleză această coafură este numită libertate), cei cu stil scene sau trunchiul tipic al emo.
 • Printre coafurile potrivite pentru un metallaro se numără, de exemplu, părul lung sau scurt (precum cele ale lui Scott Hull) sau dreadlocks. Puteți chiar să le radeți complet.
 • Chiar și barba este utilă pentru a da viață unui aspect tipic de metal.
  Imaginea intitulată Dress Like a Metal Head Step 2Bullet3
 • Dacă sunteți băiat, nu vă vopsiți părul, în timp ce dacă sunteți o fată și doriți să o faceți, încercați să alegeți o culoare naturală.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Metal Head Pasul 3
  3
  Aflați despre pălării. Ele nu sunt tipice culturii de metal. Cu toate acestea, dacă doriți cu adevărat să aduceți unul, este de preferat să alegeți cele care prezintă benzi, camuflaj, culori întunecate sau întunecate, poate cu un aspect uzat. Dacă vânătoarea este o activitate populară în zona dvs., ați putea folosi chiar și una portocalie. Dacă nu ascultați nu metal (în acest caz, fiți pregătit să fiți numiți poser de către mulți metali), este mai bine să evitați pălăriile colorate, cele care ar aduce un ventilator hip hop să fie clar: ar face să arătați un fan al acest subgen.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Metal Head Pasul 4
  4
  El poartă cămașa unei bande negre. Este recomandat să aduceți tricouri unor grupuri pe care le placeți să le ascultați: alții pot începe discuții despre asta. Dacă nu aveți cea mai mică idee despre ceea ce spun, vă vor da poșta.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Metal Head Pasul 5
  5


  Rochie în funcție de vreme. E rece și vrei să poarte haine calde? Este de preferat să alegeți o jachetă din piele neagră sau denim, mai ales dacă sunteți un fan al metalului thrash din anii 80. Chiar și unele jachete de lucru întunecate pot fi considerate metal. Acestea portocalii sau camuflaj nu sunt atât de mult, dar sunt acceptabile dacă locuiți într-o zonă a țării sau unde vânătoarea este o activitate relativ comună. Dacă vrei să arăți ca un covor vechi, poți purta o jachetă sau o vestă acoperită cu patch-uri care îți descriu trupele preferate - ar trebui să fie piele sau blugi. Patch-urile sunt disponibile pe majoritatea site-urilor care vând tricouri de bandă, în special etichetele de discuri oficiale. Ar trebui să faceți un tur al siturilor internaționale care se transportă în Italia.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Metal Head Pasul 6
  6
  Purtați pantalonii potriviți. Cei de denim, camuflaj sau Chino ele sunt preferabile. Cele mai multe stiluri sunt bine, cu condiția ca acestea să nu fie prea strălucitoare sau strălucitoare. Evitați pantalonii strânși, dacă nu sunteți un fan al look-ului metalic din anii `80. Mai exact, dacă asculți death metal, grindcore, goregrind și așa mai departe, poți exprima acest stil cu pantalonii tăi. Chino (verde, kaki, gri, etc.) sau camuflaj. Preferi black metal? Desigur, poți lăsa întreaga lume să știe că poarta blugi sau pantaloni negri. În cazul în care ascultați muzica thrash, doom sau glam din anii `80, ar trebui să optați pentru blugi, de preferință stins.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Metal Head Pasul 7
  7
  Alegeți centura. Contrar a ceea ce credeți, nu aveți nevoie de o curea decorată cu vârfuri sau știfturi. Dacă vă plac, bineînțeles le folosiți, de altfel, orice perete care nu este deosebit de colorat și arătos va fi bine. Desigur, folosiți-o numai dacă aveți nevoie de ea.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Metal Head Pasul 8
  8
  Purtați pantofii potriviți. În ceea ce privește încălțămintea, nu obține prea multe probleme: puteți purta orice tip de adidași sau pantofi patinator. Cu toate acestea, trebuie spus că cizmele și cizmele sunt mai potrivite stilului, deci dacă doriți să fiți o adevărată metalică, obțineți-vă o pereche. Cele negre, de la vârful oțelului sau cele de piele pentru motociclete sunt de preferat.
 • Sfaturi

  • Dacă nu sunteți un fan imens de metal negru, nu puneți machiajul. Și, dacă o faceți, asigurați-vă că aplicați machiajul în mod corespunzător, evitați să căutați scene. De asemenea, doar pentru că sunteți pasionați de acest subgen, nu trebuie să mergeți pe străzi, la școală sau la locul de muncă cu un machiaj cadavru, gheare și cruci inversate. Este mai bine să rezervați aceste accesorii pentru concerte.
  • Foi de metal fără îndoială au mai multe opțiuni în ceea ce privește moda. De fapt, este mai greu pentru o femeie să aibă un stil grunge sau arata ca un Viking. Dacă, pe de o parte, aveți nevoie doar de un tricou care să prezinte o bandă care să arate ca un metal (spre deosebire de bărbați), este acceptabil să purtați fuste denim, camuflaj, kaki sau tartan. Inspirat de moda anilor optzeci sau de cultura punk. De asemenea, poți purta machiaj fără probleme, presupunând că aspectul arată ca metal sau natural. Amintiți-vă că acest gen contravine modurilor. Contrar fetelor scene, placile de metal sunt grave, nu urmeaza o tendinta de trecere. Dacă nu vor, nu ar trebui să încerce să fie frumos cu orice preț. Păstrați departe de aspectul feminin și sofisticat.
  • Încearcă să nu te uiți bogat. Metalul se împotrivește tot ceea ce este comercial. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să arăți ca o persoană fără adăpost pentru a fi considerată o metalhetă, dar este dificil să dai această idee purtând bijuterii vizibile și costume personalizate. De fapt, blugi de branduri generice și jerseuri economice sunt suficiente pentru a găsi oriunde și sunt ideale pentru acest stil. Așa-numitul metal anti-modă nu numai că vă permite să faceți o impresie bună, ci și economisiți bani.

  Avertismente

  • Dacă intenționați să purtați o trupă sau un tricou care prezintă o bandă, asigurați-vă că vă place. Încercați să știți destul de bine discografia dvs. și amintiți-vă ce cântece vă place cel mai bine. Ar trebui să înceapă să vorbească despre acest grup, fără să aveți ideea cea mai slabă despre ceea ce spun, nu va dura mult înainte ca ei să-și dea seama. În acel moment veți arăta ca un poser. Cel mai bine este să evitați să purtați îmbrăcăminte sau accesorii specifice și să recunoașteți că nu știți prea multe despre un anumit artist care riscă să semene cu o persoană falsă.
  • Nu vă dați aer. Nu veți lovi pe nimeni dacă nu încercați să strut cu cele mai frumoase fete dintr-un club. Veți deveni probabil un nebun al tău, nimeni nu te va respecta și oamenii vor avea o idee greșită despre metal.
  • Încearcă să nu exagerezi când te îmbrăcăminți ca un metalhead. Desigur, îți place foarte mult muzica și ești un fan autentic, dar făcând atât de mulți oameni te vor considera un poser.
  • Nu aduceți prea multe lanțuri și vârfuri, altfel aspectul dvs. va fi cu siguranță mall goth, nu autentic.
  • O persoană se poate numi metallara dacă apreciază profund muzica și cultura, nu dacă se îmbracă într-un anumit fel. Mulți adoptă stilul și obiceiurile acestui gen în timp ce cunosc doar două sau trei trupe și nu reușesc să distingă un poser (pentru că ei înșiși sunt) de un adevărat iubit de metal. Dacă, pe de o parte, nu le întâlniți cu greu la concertele grupurilor de cea mai bună calitate (deoarece ascultă doar trupe de masă, cum ar fi Slipknot sau Korn), trebuie să vă amintiți că sunt numeric superioare metalilor reali. Nu se spune că un individ este un adevărat iubitor de metal dacă pare.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Apreciere și pasiune pentru muzica metalică și sub-genurile sale
  • T-shirt cu bandă metalică
  • O jachetă închisă potrivită pentru stil (opțional)
  • Jeans sau pantaloni de camuflaj
  • Înțelegerea culturii și a cunoașterii mai multor benzi
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit