gtemata.com

Cum sa te imbraci ca un Gangsta

Aspectul urban gangsta este izbitoare și poate fi o modalitate relativ simplă de a vă scutura garderoba și de a încorpora stilul hip-hop. Dacă sunteți organizat cu grijă, puteți să arătați acest stil fără a fi ofensator sau neadevărat. Citiți mai departe pentru a obține sfaturi despre pulovere, pantaloni și accesorii pentru a purta, și cum să pieptene.

paşi

Metoda 1
Alege hainele potrivite

Imagine cu denumirea Dress Like a Gangsta Pasul 1
1
Pune blugi bagaje cu un picior larg. cădere moale pantaloni care se ofili în jurul taliei au devenit la modă în rândul tinerilor ale căror centuri au fost confiscate în închisoare, dând loc la o creștere scăzută stil baggy în rândul foștilor deținuți și membri ai bandei în viața reală. Când cumpărați blugi nimic, încercați diferite dimensiuni pentru a găsi o pereche care este suficient de straturi înguste, dar care cade și pe șolduri și cu materialul pe care mulțimea în jurul valorii de pantofi.
 • Luați niște pantaloni în mod corespunzător fără o centură sau încercați să cumpărați pantaloni de dimensiuni mai mari, stoarcându-i în jurul șoldurilor cu o centură, unde vreți să se oprească. Asigurați-vă că combinați aspectul cu boxerii colorați, astfel încât să nu fie vizibile părți inadecvate.
 • Unii producători de îmbrăcăminte, cum ar fi Rocawear, au început să facă pantaloni proiectați pentru a fi epuizați. Acestea le produc în culori clasice, cum ar fi denim albastru, dar ele sunt de asemenea disponibile în culori roșu aprins și pastelate. Faceți o plimbare prin magazine pentru a găsi culorile diferite și a vă juca cu diferitele stiluri.
 • Imaginea titlului Dress Like a Gangsta Pasul 2
  2
  Cumpărați niște tricouri albe. Stilul iconic al gangstei combină blugi blugi și un tricou alb extrem de strălucitor. În general, poți cumpăra pulovere în două sau trei pachete și le pui după câteva utilizări. Curățenia albă și extremă a tricoului sunt doi factori foarte importanți. Trebuie să dea ideea că tocmai a fost cumpărată.
 • Asigurați-vă că sunt suficient de mari, astfel încât mânecile să acopere coatele. Acestea ar trebui să aibă mai multe dimensiuni mai mari decât cele pe care le purtați în mod normal.
 • Alternativ, obțineți niște vârfuri de rezervor de dimensiune. Chiar și aceste articole de îmbrăcăminte sunt obișnuite în stilul gangsta.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Gangsta Pasul 3
  3
  Purtați simbolurile echipelor care vă interesează. Este comună purtarea puloverelor de colegiu sau a echipelor profesionale. Tricourile de baschet sunt probabil cele mai răspândite, dar și cele de fotbal și hochei sunt populare. Alegeți cămășile jucătorilor dvs. preferați din echipele pe care le preferați sau optați pentru o cămașă veche a jucătorului pentru o atingere de epocă. Adesea sunt destul de scumpe, ceea ce face parte din atracția: aceste tricouri sugerează bunăstarea economică și mândria națională, regională sau națională.
 • Reprezentarea regională sau națională nu este o necesitate. Alege o cămașă care arată grozav. În orice caz, dacă nu sunteți un fan al sportului, puteți purta încă o jachetă. Cea mai populară baschet în ultimii ani au fost cele ale lui Lebron James și Carmelo Anthony, în timp ce cele mai renumite cămăși de fotbal erau cele ale lui Robert Griffin III și Peyton Manning.
 • Imagine cu titlul Dress Like a Gangsta Pasul 4
  4
  Ce să poarte? Pantofii de baschet înalți sunt întotdeauna o alegere populară, pentru multe dintre aceleași motive pentru care sunt jachetele și doriți să fie la fel de curate ca puloverele. Pantofii ar trebui să arate perfect curat și complet nou, ca și cum tocmai ar fi ieșit din cutie. Marci renumite includ cizmele de lucru Nike Jordans, K-Swiss și Timberlands.
 • Uneori, veți vedea că șirurile sunt îndepărtate sau inversate, cu capetele înfășurate în interiorul pantofului sau legate sub limba, în loc să fie fixate în partea de sus. Unii oameni elimină complet șirurile.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Gangsta Pasul 5
  5
  Combinați toate piesele. Încercați diferite combinații de pulovere, pantaloni și pantofi pentru a obține cât mai aproape de aspectul pe care încercați să-l atingeți. Costumele cele mai clasice ar putea consta dintr-o cămașă albă strălucitoare, o pereche de blugi cu talie joasă și o pereche nouă de pantofi K-Swiss. Puneți accesorii pentru a vă completa stilul nou.
 • Metoda 2
  Utilizați accesoriile

  Imaginea intitulata Dress Like a Gangsta Pasul 6
  1
  Puneți accesorii din aur sau argint. Colierele, cerceii, ceasurile, brățările și inelele sunt larg răspândite, presupunând că sunt lungi, strălucitoare și pacchiani. Scopul nu este de a purta o bucată mică de piatră care să indice un anumit bun gust, ci mai degrabă să aducă o bucată strălucitoare și spectaculoasă. Punerea unui singur lanț de aur și lung de argint dă viață unui aspect clasic. Diamantele și alte pietre prețioase sunt la fel de comune. Cu cât sunt mai strălucitoare, cu atât este mai bine.
  • Cuvântul "Bling-bling" este discutat frecvent, deoarece este acum un termen familiar. Una dintre cele mai vechi surse găsite în piesa "Dolly My Baby" de Supercat, care datează din 1993.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Gangsta Pasul 7


  2
  Finalizați-vă pregătirea cu o pălărie sportivă. Pălarii trebuie să aibă o clapetă fixă ​​și să păstreze etichetele atașate (dar nu eticheta de cod de bare). Urmați aceleași reguli generale pentru pulovere și tunici. Pălării pot fi folosite pentru a demonstra mândria lor națională, regională sau națională. Păstrați clapeta cât se poate de dreaptă și dreaptă, poate să fie transmisă lateral pentru un efect îndrăzneț.
 • Unii oameni care urmăresc acest stil ca să păstreze etichetele pe pălării care, ca tricourile și pantofii, sugerează faptul că accesoriul este nou și foarte curat, un indice de bunăstare economică.
 • Imaginea intitulata Dress Like a Gangsta Step 8
  3
  Puneți alte accesorii sportive, cum ar fi manșetele și curelele. Manșetele de pe încheietura mâinii sau din antebraț și căștile sunt foarte frecvente. În timp ce nu jucați niciun sport și nu intenționați să transpirați prin practicarea activității fizice în după-amiaza, apariția unei persoane care ar putea face cu ușurință un scop în teren este un bonus. Luați manșete negre sau albe și potriviți-vă hainele.
 • Imagine cu titlul Dress Like a Gangsta Pasul 9
  4
  Luați în considerare grillz. Acestea sunt diamante de aur, argint, platină sau set care pot fi aplicate pe dinți, între dinți sau puteți opta pentru ambele posibilități. În general, ele sunt detașabile, dar unii îi păstrează permanent. Unele pot fi extrem de scumpe (grill-ul personalizat al lui Paul Wall poate costa mai mult decât o mașină nouă), în timp ce cele fabricate din metale mai ieftine pot costa o sută de euro. Aducerea grătarului sugerează o mare bunăstare economică, ca și când nu aveam mai multe puncte libere să purtați bijuteriile și astfel ați recurs la gură. Este un aspect care lovește și este instantaneu recunoscut.
 • Rădăcinile grătarului ne-au adus înapoi în anii optzeci, la New York, dar au devenit mai populare în cultura mainstream după 2000, când rapperii din sud au făcut să se răspândească. Lil Wayne este renumit pentru grătarul său omniprezent.
 • Problemele dentare pe termen lung ale grill-ului nu sunt cunoscute. Lil Wayne a fost nevoită să sufere o intervenție chirurgicală dentară imediat după ce a intrat în închisoare, pentru că dinții lui au fost răsfățați de grătar și nu au fost curățați corespunzător.
 • Metoda 3
  Aranjarea părului

  Imaginea intitulata Dress Like a Gangsta Pasul 10
  1
  Alegeți o tăiere "nuanțată". Acest tip de tăietură necesită un frizer care știe cum să o facă. În teorie, părul scurt tăiat se va estompa treptat spre gât. Va trebui să le faceți să se atingă foarte des, cel puțin o dată pe săptămână, pentru a păstra aspectul. Încă o dată, ideea de bază este de a sugera o bunăstare economică: vă puteți permite să vă tăiați părul în fiecare săptămână.
 • Imaginea intitulată Dress Like a Gangsta Step 11
  2
  Încearcă împletiturile. Aducerea acestor împletituri strânse într-o varietate de modele este un aspect comun și iconic al aspectului gansta. Jucătorii de baschet și chiar locuitorii suburbani au îmbrățișat această metodă de țesere a unor rânduri de păr apropiate de scalp. Indiferent dacă sunt purtate lungi sau scurte, panglicile montate sunt reprezentative pentru aspectul clasic.
 • Imaginea titlului Dress Like a Gangsta Step 12
  3
  Pune-o. În esență, este o bandană care a fost impusă în stil la începutul secolului al XX-lea, când bărbații afro-americani i-au netezit părul. Această procedură, în practică, a schimbat structura părului cu substanțe chimice pentru a netezi buclele, uneori rezultând o nuanță de culoare roșie, datorită efectului de decolorare chimică. Malcolm X, de exemplu, a fost numit "Detroit Red" când era tânăr, deoarece el urma să urmeze această procedură.
 • După terminarea procesului, care a implicat o procedură dureroasă în timpul căreia soda caustică a fost aplicată pe păr cu un pieptene, "a face" a fost protejată prin purtarea unui "do-rag" timp de câteva zile sau cam așa ceva. În acest fel, pânza a câștigat popularitate. Aducerea unui rahat în general nu mai are nicio legătură cu procedura explicată, dar această bucată de pânză este încă larg răspândită.
 • Sfaturi

  • Dacă doriți să purtați ochelari de soare, ar trebui să fie mari, ca T-Pain sau R-Kelly. A face o pălărie pe nu ar putea fi o decizie bună, în timp ce o bandana va fi bine, dar lăsând doar ochelari de soare va fi cea mai bună alegere.
  • Fold o bandana, astfel încât este de aproximativ trei degete lățime și lega-l în jurul frunte, cu nod în partea din față, partea sau din spate a capului - opta pentru acest stil, atunci când aspectul dvs. este casual și hip-hop.
  • Printre alte pantofi puteți alege cele care îi vor aduce pe skateboardiști, cum ar fi DC, Etnii și Vans.

  Avertismente

  • Nu trageți semnele de bandă sau pretindeți că sunteți membri ai unei bande.
  • Dacă te îmbraci în acest fel, trebuie să recunoști faptul că poți fi acuzat că ai luat o cultură și trebuie să fii conștient de posibilitatea de a ofensa pe cineva.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit