gtemata.com

Cum să te ascunzi de acasă

Vine un moment în viața fiecărui adolescent, în care ieșirea din casă în secret devine singura soluție. Poate că există o petrecere pe care doriți să o participați, trebuie să vă vedeți prieteni și alte lucruri pe care doriți să le îngrijiți. Cum ai părăsi casa fără să-ți trezești mama, tata și câinele? Continuați să citiți.

paşi

Metoda 1
Pregătiți un plan

Imagine cu denumirea Sneak Out of Your House Pasul 1
1
Stabiliți un plan de evadare. Trebuie să decideți când să ieșiți, în ce fel și unde vă veți îndrepta. A ieși în secret nu este ceva care poate fi improvizat. Așezați-vă și planificați-vă strategia (memorând-o sau scriind-o jos).
 • La ce oră vor dormi părinții tăi? La ce oră ai putea ieși fără să le observe? Mai important, la ce oră va trebui să fiți acasă din nou?
 • De unde vei veni? Ce obstacole veți întâlni în calea?
 • Trebuie să vă vedeți un prieten? Unde? Cum veți ajunge la ea și veți reveni?
 • Imagine cu denumirea Sneak Out of Your House Pasul 2
  2
  Planificați traseul în funcție de situație. Există variabile infinite, dar numai o modalitate de a-ți cuceri libertatea. Luați în considerare următoarele:
 • Dacă intenționați să ieșiți din fereastră, analizați mai întâi terenul înconjurător. Dacă fereastra se află la parter, nu va fi nici o problemă, dar dacă trebuie să sari de la primul etaj, fii atent - stai pe pământ cu un picior rupt în mijlocul nopții nu ar fi cel mai bun mod de a petrece seara. Există un copac sau o terasă care ar putea facilita coborârea?
 • Dacă intenționați să plecați în timpul zilei, poate fi singura alegere (din fereastra camerei dvs.). Va trebui să blocați ușa, să puneți muzică la volum redus sau să lăsați televizorul pornit și ieșiți din fereastră.
 • Dacă fereastra de la care va trebui să coborâți nu este cea din camera dvs., asigurați-vă cel puțin că este departe de locul unde sunt părinții voștri. Alegeți o fereastră din cealaltă parte a casei.
 • Înainte de a pleca, verificați ecranul ferestrei pe care ați ales-o. Unele sunt greu de manevrat și trebuie să aveți grijă să nu le deteriorați. Este ușor de eliminat și poate fi restaurat la fel de ușor?
 • Dacă trebuie să ieșiți din ușă, puteți deschide blocarea în avans? Îl poți lăsa în picioare și să-l blochezi cu ceva? Cât de mult ați face zgomot prin deschiderea și închiderea acestuia?
 • 3
  Luați notă de angajamentele părinților dumneavoastră. Dacă părinții dvs. se duc la culcare la ora 10:30 de duminică până vineri, pentru a merge în munca de dimineață, puteți merge în siguranță. Cu toate acestea, dacă puteți să vă ridicați și să urmăriți un film sau să lucrați târziu, luați în considerare un plan de rezervă.
 • Dacă îi întrebi ce se află, nu-i vei face suspicios, bine, fă-o. S-ar putea menționa unele lucruri care trebuie făcute sau angajamente după cină. Dacă sunteți unul dintre acei oameni care se închid în camera dvs. pentru a trage din computer toată noaptea, nu vă deranjează - îi veți face doar suspiciuni.
 • Imagine intitulată Sneak Out of Your House Pasul 4
  4
  Căutați scările. Dacă ești ghinionist și trebuie să urci și să coborâți treptele pe drum, pregătește-te în avans. Unde fac zgomot? Unde trebuie să-ți pui picioarele pentru a face cât mai puțin zgomot posibil? În general, folosind balustrada puteți rezolva problema, dar fiecare situație poate fi diferită.
 • Experimentați cu diferite tipuri de încălțăminte. Poate că șosetele ar face mai puțin zgomot sau poate pantofii de tenis pot fi bine. Când vine noaptea, încercați să faceți cât mai puțin zgomot posibil.
 • Metoda 2
  Pregătește-te pentru Escape

  Imaginea intitulată Sneak Out of Your House Pasul 5
  1
  Pregătiți hainele. S-ar putea să credeți că este un lucru neimportant, dar dacă sunteți prinși, hainele pe care le purtați ar putea fi un semn de vinovăție. Prin urmare, este mai bine să ai haine pentru scăpare și apoi să te schimbi când ești afară. Există două opțiuni posibile:
  • Purtați haine pentru seara sub pijamale. Dacă, în timp ce vă ascundeți trezirea, îi puteți spune mereu că veți primi un CD sau ceva apă sau că pur și simplu nu ați putea dormi.
  • Ascundeți hainele în afara casei. Le puteți pune într-un loc unde nu vor fi descoperite - nici de oameni, nici de animale. În garaj ar putea fi cea mai bună soluție.
  • Pune-le într-o pungă. În acest fel, când vă schimbați, hainele pe care trebuie să le purtați vor fi plasate în geantă (dacă nu alegeți să le ascundeți) și le puteți lua ușor cu dumneavoastră.
 • Imaginea intitulată Sneak Out of Your House Pasul 6
  2
  Vizualizați ruta. Acum că știți ce să faceți și când să faceți acest lucru, ce obstacole ați putea întâlni? Asigurați-vă că nimic nu poate merge prost între punctele A și B - ieșirea trebuie să meargă fără probleme.
 • Unde va fi câinele? Dacă este necesar, eliminați-l din calea deja cu o noapte înainte. S-ar putea să-i facă o orbire atunci când vă așteptați cel mai puțin.
 • Dacă trebuie să rătăciți în întuneric, eliminați orice obiecte care ar putea crea probleme. Poticnirea peste ceva sau ruperea sau copleșirea unei vase la care este atașată mama ta sunt toate lucruri care te-ar putea face să descoperi.
 • Imagine intitulată Sneak Out of Your House Pasul 7
  3
  Puneți niște haine sau animale umplute sub capace. Dacă și când părinții dvs. intră în cameră pentru a vedea dacă sunteți în pat, ei pot fi înșelați. Dacă aveți o păpușă cu păr asemănător cu a ta, folosește-o!
 • De asemenea, puteți lăsa o notă pentru părinții dvs. mai jos, unde le spuneți unde vă aflați. În acest fel, dacă părinții dvs. află că nu sunteți în pat, ei vor ști cel puțin unde vă aflați. Această strategie vă poate ajuta să ușurați orice pedeapsă, deoarece acestea vor ține cont de faptul că v-ați îngrijorat.
 • Imagine intitulată Sneak Out of Your House Pasul 8
  4
  Evaluați dacă este cazul "somn" la parter. Găsiți un loc în care vă puteți preface că vă culcați cât mai aproape de ieșirea pe care ați ales-o. Dacă te văd "somn" pe canapea, doar că nu te simți atât de bine, că te-ai săturat să te uiți la televizor sau că ai vrut doar să dormi.
 • În funcție de modul în care sunt părinții dvs., această metodă poate funcționa doar o singură dată (sau cel mult două) - dacă ați folosit-o frecvent părinții dvs. ar putea deveni suspiciosi. Pe de altă parte, dacă dormi frecvent acolo, părinții dvs. s-ar putea să se obișnuiască cu ideea că somnul pe canapea este un lucru obișnuit pentru tine și ai fi mai puțin suspicios. În acest caz, ar fi mai bine să dormi câteva nopți pe canapea chiar dacă nu ieși.
 • Dacă trebuie să vă plimbați în aer liber, încercați să vă camuflați - nu ca un soldat - doar prin adaptarea la mediu - nu trebuie să purtați o mască neagră, un costum negru și pantaloni negri. Gândiți-vă la culorile care predomină în locurile pe care le veți duce. Ce ar trebui să purtați pentru a nu fi observat?
 • Albastru, verde închis, maro și gri închis sunt în general camuflate bine în noapte. Evitați negrul (câteva lucruri sunt negre) și culorile luminoase, pentru a nu vă atrage atenția în mod inutil.
 • Dacă străzile pe care trebuie să le călătorii sunt slab aprinse, totuși, purtați haine de culoare deschisă. Va fi mai bine să evitați să fiți investiți.
 • Metoda 3
  Treceți la acțiune

  Imaginea intitulată Sneak Out of Your House Pasul 9
  1
  Pregătiți-vă întoarcerea. În nefericitul eveniment în care părinții dvs. se trezesc și își închid ușile, luați o cheie cu dvs. Pentru a fi 100% sigur că vă puteți întoarce, lăsați o fereastră deschisă. Doar asigurați-vă că nu vă lăsați nici o urmă la întoarcere!
 • 2
  Rămâi calm. Cu graba și adrenalina pe care o aveți, puteți obține cu ușurință entuziasm și să luați decizii nepotrivite. Încercați să rămâneți liniștiți. Dacă nu faceți consecințele ar putea fi grele!
 • Nu vă îngrijorați prea mult să fiți târziu pentru întâlnirea cu prietenii. Dacă aveți nevoie de mai mult timp decât este de așteptat pentru a elimina plasa de țânțari, luați timpul necesar. Poate trimiteți-le un mesaj, nu vă pierdeți temperamentul și nu vă grăbiți pe scări, evitați ruperea ferestrelor doar pentru a fi la timp.
 • Imagine intitulată Sneak Out of Your House Pasul 11
  3
  Alegeți un loc potrivit pentru întâlniri. Alegeți o jumătate de drum pentru a vă face casele prietenilor dvs., dar și departe de viziunea vecinilor. Ar fi mai bine să nu atrageți suspecți, ar putea chema poliția!
 • 4
  Pregătiți o poveste pentru a spune dacă cineva vă cere explicații. Depinde de locul de unde vii "prins", și la acel moment folosește mediul înconjurător ca alibi. Dacă te găsești în bucătărie, ți-e foame. Dacă vă găsesc ieșiți, spuneți-le că ați auzit un zgomot acolo și v-ați fost teamă că a fost un jaf. Dacă vă aflați în grădină (poate încă în pijamale), așteptați ploaia de meteoriți.
 • Fii inteligent. Dacă purtați o geantă sau un portofel cu dvs., ar putea fi un indiciu compromis. Dacă aveți un telefon mobil în mână, sunteți înșurubați. Asigurați-vă că puteți spune o poveste credibilă, poate chiar puțin ciudată.


 • Imaginea intitulată Sneak Out of Your House Pasul 13
  5
  Când vă întoarceți acasă, fiți la fel de precauți. Nu este încă făcut. Lăsați lucrurile (telefon, portofel, sacou, portofel, pălărie, pantofi) într-un loc sigur în afara casei dvs. - părinții dvs. vă așteaptă la domiciliu. Dacă ați lăsat pijamalele ascunse, puneți-o înapoi. Poate că vor crede că ești nebun, dar pedeapsa ar putea fi mai ușoară dacă le vei trimite în confuzie.
 • Depinde de tine să inventezi povestea. Ce este potrivit pentru personalitatea ta? Poate o plimbare să fie o scuză bună? Aveți o cutie pe un copac sau un loc similar în care să vă ascundeți? Dacă vă întreabă de ce ați făcut ceva atât de prost, spuneți-le că sunteți stresați pentru ceva de genul unei sarcini în sala de clasă sau pentru o expoziție și așa mai departe. Te-ar putea pedepsi oricum, dar mai puțin serios.
 • Imagine cu denumirea Sneak Out of Your House Pasul 14
  6
  Ștergeți mesajele text și apelurile. În cazul în care părinții dvs. vă așteaptă sau pe următoarea zi sunt suspectați, ștergeți datele de pe telefon. S-ar putea să aibă ideea strălucită de a lua-o atunci când ești distras și verificând-o. Asigurați-vă că nu găsesc dovada!
 • Șterge totul. Cu o cutie goală veți deveni mai puțin suspecte, dar evitați să ștergeți numai mesajele din ultimele douăzeci și patru de ore. Mulți oameni își pierd memoria periodic, la fel și tu.
 • Metoda 4
  În caz de probleme

  Imaginea intitulată Sneak Out of Your House Pasul 15
  1
  Pregătiți un plan de rezervă. Dacă sunteți departe de casă, poate că vă deplasați într-un loc necunoscut și prietenii dvs. nu vă pot ajuta, este posibil să aveți nevoie de un telefon pentru a vă întoarce. În acest caz, este important să nu vă panică. Respira. Cine te-ar putea duce acasă?
  • Evaluați diferitele opțiuni. Poate că nu vrei să-ți spui părinților, dar ar putea fi și cel mai bun lucru. Situația s-ar putea înrăutăți, veți putea fi găsită de poliție și veți avea probleme. Sau ai putea suna pe cineva care te poate lua imediat. Părinții dvs. pot aprecia faptul că ați sunat și ați putea micșora pedeapsa.
 • Imaginea intitulată Sneak Out of Your House Pasul 16
  2
  Nu vă panicați. Nu va fi sfârșitul lumii. A ieși din casă în secret nu este o crimă - desigur, dacă te duci să jefuiască o bancă este! Asa ca stai calm. Panicking ar face ca situația să se înrăutățească.
 • 3
  inventați o poveste, dar numai dacă credeți că poate funcționa. Uneori, sinceritatea este cea mai bună soluție în aceste circumstanțe - sau cel puțin ceva care seamănă cu adevărul. Dacă spui că prietenul tău a suferit un atac de panică sau a vrut să se sinucidă, asigură-te că părinții tăi (și agențiile de aplicare a legii) nu te contactează pe prietenul tău. Povestea ta trebuie să funcționeze.
 • Imagine intitulată Sneak Out of Your House Pasul 17
  4
  Colaborați cu autoritățile. Dacă un polițist vă oprește când sunteți departe de casă, este mai bine să colaborați. Dacă te oprește pentru ceva mai grav, cu atât mai mult este motivul pentru care ești în interesul tău să colaborezi.
 • Imagine intitulată Sneak Out of Your House Pasul 18
  5
  Dacă părinții tăi te sun, dați-i să știe că ești bine. Nu trebuie să fiți luat, dar trimițându-i un mesaj și spunându-i că te întorci, te poți liniști. În cazul în care vor deveni alarmați, aceștia pot alerta întregul cartier. Situația ar putea ieși din mână.
 • Dacă vă aflați în apropiere, puteți folosi un alibi. Cu toate acestea, părinții dvs. nu sunt proști. Inventați ceva scandalos și asigurați-vă că ei cred că sa întâmplat într-adevăr. Dacă spui că te-ai luptat cu o veveriță uriașă, fă-o să pară realistă. Dacă spuneți trecutului, noaptea se uită la stele, sportul de a se îmbrăca cu niște iarbă. Presupun că știi cum să faci asta.
 • Metoda 5
  Pentru următoarea dată

  Imagine intitulată Sneak Out of Your House Pasul 19
  1
  Utilizați alibi diferite. Dacă sunteți prinși cu mâna roșie și susținut ori de câte ori ați simțit că vă simțiți ceva, părinții voștri vor începe să înțeleagă că vă compilați ceva. Schimbați tactica altfel nu ar funcționa.
  • Încercați să înțelegeți ce funcționează. Dacă aveți mingea de biologie, spuneți-le părinților că profesorul v-a spus despre viermi și obiceiurile lor nocturne. Dacă nu-ți pasă de biologie, vorbește despre asta cu câteva zile în urmă pentru ao face mai credibilă.
 • Imaginea intitulată Sneak Out of Your House Pasul 20
  2
  Memorați obiceiurile părinților dvs. Adaptați strategia la rutina lor. În ce zile sunt mai obosiți? În ce se ridică mai întâi? Și ce le face mai puțin suspecte?
 • Dacă aveți frați, este posibil să fiți nevoiți să vă dați seama și de angajamentele lor. Va fi un pic cam complicat, dar în timp veți obține rezultate.
 • Imagine intitulată Sneak Out of Your House Pasul 21
  3
  Asteptati-va sa va epuizati. Dacă rămâneți toată noaptea și a doua zi trebuie să mergeți la școală sau trebuie doar să vă prefaceți că ați trecut printr-o noapte obișnuită, veți fi foarte obosiți. Trimiteți o cafea sau o băutură energizantă.
 • Cofeina vă va servi în ziua după escapadă, în funcție de situație - trebuie să împiedicați oboseala să atragă atenția celorlalți.
 • Unii părinți așteaptă dimineața și vă vor face multe lucruri știind că sunteți într-adevăr obosiți. Ai încercat să-i trișezi, acum ei vor să te înșele. Pentru un motiv, va fi întotdeauna mai bine decât să ieșiți în aer liber!
 • Sfaturi

  • Menținerea unei atitudini NATURALE. Ziua când fugi trebuie să fie o zi obișnuită. Nu vorbiți cu prietenii la telefon sau nu dormiți la o oră diferită de obicei: părinții dvs. vor deveni suspiciosi.
  • Dacă aveți o întâlnire cu prietenul sau prietena dvs., sunteți de acord să vă întâlniți departe de casa dvs., de exemplu, la colțul străzii, la câteva sute de metri de casa dvs.
  • Dacă ușa scârțâie, puneți-o în timp cu uleiul. Asigurați-vă că ați curățat excesul de ulei, s-ar putea să observe.
  • Dacă te duci în casa cuiva, stai departe de necazuri și eviți daunele.
  • Înainte de a părăsi camera, asigurați-vă că telefonul este setat la vibrații silențios, evitând, pentru că dacă te prind, și puteți inventa o scuză, dar sună telefonul în fața lor, te insospettiranno. Sau opriți-l, cu prețul pierderii unor apeluri: chiar și lumina care apare când primiți un mesaj text sau un apel vă poate trăda.
  • Înainte de a vă întoarce, eliminați machiajul și scoateți accesoriile și bijuteriile.
  • Asigurați-vă că părinții dvs. dorm, aduceți-i urechea la ușă pentru a auzi sforăitul tatălui tău sau orice mișcare. Dacă le auzi sforăit, este timpul să plecăm.
  • Dacă vrei să stai toată noaptea, spune-i părinților tăi că vei dormi la casa prietenului sau prietenului tău și chiar te vei ridica, așa că ai un alibi de fier. Apoi, spuneți planul prietenului sau prietenului dvs. și plecați, întâlnind persoana cu care aveți o întâlnire.
  • Dacă luminile dvs. au pornit alarma, căutați senzorul de pe fereastră și puneți-l pe un magnet, acesta nu va face să sune.
  • Dacă camera fratelui tău sau a surorii tale este adiacentă a ta și nu știi dacă dormește, pretinde că te duci la baie. Opriți-vă pentru câteva minute și trageți scurgerea, zgomotul toaletei vă va acoperi când ieșiți din tăcere din spate sau din fereastră. Este mai bine să utilizați cea mai apropiată baie de pe traseul de evacuare.
  • Dacă lăsați fereastra, chiar dacă este evident, ieșiți mai întâi cu picioarele. Înclinarea cu rămășițele ar putea provoca deteriorarea gâtului sau capului (chiar fatale), este periculoasă!
  • Dacă aveți încredere în frații voștri, spuneți-i că ieșiți în ascuns. Vă pot ajuta dacă vă prindeți sau vă ajutați să scăpați. Aceasta este situația în care fratele tău nu împarte camera cu tine, ca să nu-l implice.
  • Dacă frații / surorile dvs. sunt prinse, asigurați-vă că nu vă spun nimic părinților sau că vă asigurați-vă că le-ați spus mai întâi

  Avertismente

  • Ștergeți această pagină din istoricul browserului dvs., părinții dvs. puteau controla.
  • Dacă sunteți prinși și luați o scuză, așteptați câteva luni înainte de a încerca să scăpați, părinții dvs. își vor păstra ochii și urechile deschise. Așteptați câteva luni înainte de a încerca din nou.
  • Nu lăsați nimic la întâmplare. Părinții știu adesea mai mult decât credeți, deci aveți grijă și luați măsurile de precauție de fiecare dată.
  • Asigurați-vă că ați planificat mai multe modalități de a ajunge acasă: principalul ar putea fi ocupat de părinții dvs. sau de vecinii dvs. care v-ar putea vedea. De exemplu, lăsați o altă fereastră deschisă. Niciodată nu sunteți prea siguri.
  • Dacă luați-o cu dvs., asigurați-vă că ați blocat telefonul, pentru a evita să-i apelați părinților în timpul unei întâlniri accidentale.
  • Evitați găsirea cu substanțe ilegale, mai ales dacă sunteți minor.
  • Luați telefonul mobil cu tine. În caz de urgență este posibil să aveți nevoie de ea.

  Lucruri de care ai nevoie

  • Telefon mobil (cu numărul stației de taxi).
  • Bani (în caz de urgență)
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit