gtemata.com

Cum sa faci un baiat la scoala (chiar daca el nu te place)

Acest articol vă va dezvălui cum să cuceriți "băiatul" viselor tale.

paşi

Imagine cu numele Make a Guy Gelos la școală (Chiar dacă nu`t Like You) Step 1
1
Lasă-l să știe că nu ai nevoie de el. Când este în jur, să se distreze cu ceilalți și să-i spună. Pretindeți că nu-l observați și nu vă comportați ca și cum nu ar exista și nu ar fi prezent în același loc. Vorbind cu el, el încearcă să se distanțeze și să nu-ți arate prea interesat, să nu vorbești prea mult și să nu o rezolvi. Luați această atitudine un pic la un moment dat. Dacă voi doi nu sunteți foarte încrezători, acest comportament îl poate intriga și îl poate face să înțeleagă că aveți o viață foarte dinamică. Amintiți-vă, totuși, că toți băieții nu sunt la fel. Dacă pariați ochii unui playboy (de exemplu, un tip folosit pentru a face realizări și, de asemenea, lovind pe fetele care afectează nu atât de mult) nu vă faceți griji, această abordare va funcționa, după ce m-am întâlnit afemeiat ei vor învăța să înțeleagă adevăratul sens al " ia o pasiune "și" dragoste ".
 • Imagine cu numele Make a Guy Gelos la școală (Chiar dacă nu`t Like You) Step 2
  2
  Fii tu și nu te schimba niciodată. Nu vă schimbați aspectul, comportamentul, stilul personal, modul de vorbire și caracterul dvs. Nu încercați să fii diferit. Puteți să vă îmbraciți elegant pentru ocaziile speciale ale școlii dvs., vă puteți arăta puțin romantic, frumos și sexy pentru a atrage băiatul pe care îl doriți, dar, în orice caz, întotdeauna să fii tu însuți.
 • Imagine cu numele Make a Guy Gelos la școală (Chiar dacă nu`t Like You) Step 3
  3
  Se poartă ca și cum ai fi ocupat. Odată ce te-a văzut, acționează ca și cum ai avea în minte un altul. De exemplu, ați spin zvonuri despre un tip pe care intalniri sau comportat ca și cum ți-a plăcut altcineva, în căutarea de multe ori sau incearca orice ocazie de a vorbi cu el, și flirt un pic“, desigur, atunci când știi că tipul cu care iti place el se uită.
 • Imagine cu numele Make a Guy Gelos la școală (Chiar dacă nu`t Like You) Step 4
  4
  Trateaza-l ca un prieten, si doar ca prieten. Puneți-vă ca și cum nici măcar nu observați că vă urmărește, pretindeți-vă că sunteți ocupat cu lucrurile voastre.
 • Imagine cu numele Make a Guy Gelos la școală (Chiar dacă nu`t Like You) Step 5


  5
  Evitați să priviți în ochii lui.
 • Imagine cu numele Make a Guy Gelos la școală (Chiar dacă nu`t Like You) Step 6
  6
  Utilizați limbajul corpului. Băieții pot înțelege rapid dacă o fată este atrasă de ei doar prin observarea limbajului corpului. Deci, nu fi surprins în timp ce îl privim cu ochii visători de-a lungul coridoarelor școlii! Când îl întâlnești, doar să-l arăți și să nu faci altceva.
 • Imagine cu numele Make a Guy Gelos la școală (Chiar dacă nu`t Like You) Step 7
  7
  Când este lângă tine, el vorbește despre alți tipi. Îl vei face gelos și poate îl vei împinge să-ți ceri să ieși împreună din teamă că vor veni și alții.
 • Imagine cu numele Make a Guy Gelos la școală (Chiar dacă nu`t Like You) Step 8
  8
  Dacă doriți să-l facă nebun cu îmbrățișări gelozie un alt tip, îl ține de mână, sau sprijină brațul pe el atunci când știi că ești supravegheat. Tipul care iti place va face prima mutare pentru ca 1) va simti un sentiment de provocare pentru cealalta persoana 2) va fi suparat de faptul ca iti place un baiat si ca poate ai o relatie cu el. Se va face atât de gelos încât va încerca să vă atragă atenția sau cel puțin să vă privească în ochi!
 • Sfaturi

  • Aveți grijă de igiena zilnică și arătați-vă cât mai bine.
  • Rochie bine, dar nu întotdeauna prea strans. Este important ca el să fie atras de personalitatea ta și nu doar de hainele tale. Aspectul nu este tot dacă vrei cu adevărat să cucerești pe cineva, doar ai grijă să te tratezi și să ai întotdeauna un miros bun. Dacă sunteți atrasi de oameni doar datorită aspectului lor fizic, nu judecați pe cei care sunt mai puțin atrăgători sau la modă într-un mod negativ.
  • Încercați să purtați machiaj, dar nu exagerați. Lasă-l să fie atras de fața ta și nu de o mască.
  • Asigurați-vă că sunteți întotdeauna curați și parfumați lângă el. De ce? Nici un băiat nu ar vrea să se apropie de o persoană care miroase ca transpirația!

  Avertismente

  • Aceste sfaturi sunt concepute pentru o situație în care doriți să faceți un tip gelos care sunteți sigur că nu vă place. Situația va fi mai complicată (dar poate că totul va funcționa la fel), dacă el ar fi deja atras de tine.
  • Încercați să nu ridiculizați în fața tipului pe care îl doriți și evitați să vă aflați în situații jenante. De exemplu, nu vă patați cu mâncare, nu cădeți și nu lăsați lucrurile în jur.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit