gtemata.com

Cum să câștigi în Badminton

Badminton este un sport distractiv și o mare formă de exercițiu. Pentru a fi un mare jucator de badminton, va trebui sa aveti picioare foarte rapide, o tehnica excelenta si un bun simt al strategiei.

paşi

Image title Învinge la Badminton Pasul 1
1
Îmbunătățiți viteza. Viteza este foarte importantă în badminton. Nu dați niciodată leneții și nu vă întindeți brațele pentru a răspunde volantului.
 • Image title Învinge la Badminton Pasul 2
  2
  Învață să-ți cunoști adversarul. Când jucați cu un adversar pe care nu-l cunoașteți, fie că este vorba de o cursă sau de un meci amical cu un membru al familiei, trebuie să-i descoperiți slăbiciunile. Ar trebui să observați aspecte precum: are un stylus agresiv sau defensiv, joc lent de picior, dificultăți în recuperarea bilelor scurte etc.
 • Image title Învinge la Badminton Pasul 3
  3
  Mutați și rulați adversarul pentru al confunda și a-l face obosiți. Nu trageți toate loviturile la același loc în teren sau adversarul dvs. va fi întotdeauna în măsură să prezică mișcările.
 • Image title Învinge la Badminton Pasul 4
  4


  Planificați întotdeauna următoarea mișcare. Un începător este fericit când trimite un volant peste plasă. Un jucător cu experiență înțelege că ar trebui să plasați întotdeauna focurile de artă cu strategia, astfel încât să vă mișcați adversarul exact unde doriți și să puteți face punctul cu următoarea împușcătură.
 • Image title Învinge la Badminton Pasul 5
  5
  Fă-ți adversarul să se joace în funcție de stilul tău. Dacă vă place să jucați net, serviți scurt și loviti bile scurte și asigurați-vă că adversarul dvs. nu poate lovi mâna la linia de jos. Dacă vă simțiți mai confortabil din partea de jos, luați mult timp și faceți lovituri lungi rapide, pentru a nu da adversarului dvs. ocazia de a ieși din plasă.
 • Image title Învinge la Badminton Pasul 6
  6
  Practicați cu footwork. Dacă te afli în staționare, nu vei putea răspunde loviturilor. Rămâi pe vârfuri în loc și gata să răspundă. Încearcă să previzionezi spargerea și împușcarea adversarului prin observarea limbajului corpului său.
 • Image title Învinge la Badminton Pasul 7
  7
  Schimbați direcția volantului. Dacă adversarul tău lovește volantul direct la tine sau la plasă, îl lovește și îl trimite într-o altă direcție, în loc să-l trimită înapoi la el, unde e gata să-l aștepte.
 • Image title Învinge la Badminton Pasul 8
  8
  Nu te descuraja și nu-ți subestima adversarul. Dacă nu ai încredere în tine, poți opri loviturile și pierzi jocul. De asemenea, dacă sunteți prea convinși de șansele dvs., puteți subestima abilitățile adversarului.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit