gtemata.com

Cum să trăiești o viață fericită

Zig Ziglar a scris cartea incredibilă, "Mai bine decât bine," care explică trei principii de bază care vă permit să trăiți o viață "mai mult decât bine". Acești piloni sunt: ​​pasiune, având un scop și fiind la vârful performanței lor. Citiți acest articol pentru a afla cum să vă trăiți cel mai bine viața și să îi ajutați pe ceilalți să fie fericiți.

paşi

Imaginea intitulată
1
Urmăriți-vă pasiunile. Fă ceea ce-ți place. Nu alungați bani, mergeți acolo unde vă conduce inima. Viața vă va oferi multe oportunități pentru a decide ce vreți să faceți cu adevărat. Urmați-vă instinctul, rareori va fi o dezamăgire. Dacă chiar vrei să excelezi în ceva, pasiunea este esențială.
 • Imagine intitulată
  2
  Răspândește zâmbetul în fiecare zi. Dacă știți că cineva trece printr-un timp proast, faceți tot ce este mai bun pentru el înveseli. Zâmbirea face lucrurile mai ușoare și luminează sufletul. La urma urmei, o zi fără zâmbet este o zi risipită, nu-i așa?
 • Imagine intitulată
  3
  Păstrați o atitudine pozitivă. A fi pozitiv ajută foarte mult în viață. De ce deșeuri de secunde prețioase îngrijorătoare prea mult? Îndepărtați toate gândurile negative din mintea voastră. Nu vă gândiți niciodată la a fi mai puțin valoroase decât altele. Țineți capul în sus, luptați împotriva sentimentelor negative, fiți puternici și pozitivi!
 • Imagine intitulată
  4
  Fă bine. În lumea de astăzi, acordăm o mare importanță lucrurilor materiale. Cumparam articole scumpe, obiecte de lux, etc. Nu ar trebui să uităm pe cei mai puțin norocoși. Amintiți-vă că lucrările bune trebuie să înceapă acasă, dar nu ar trebui să se termine acolo. Faceți-vă partea să schimbați lucrurile. Fiecare mic detaliu poate face diferența. Doneaza!
 • Imaginea intitulată


  5
  Acordați valoare relațiilor. Viața este scurtă. Petreceți mult timp cu oamenii pe care îi iubești. Nu vă implicați prea mult în munca dvs. și petreceți mai puțin timp cu familia. Familia are prioritate. Acordați valoare fiecărui moment petrecut cu oamenii pe care îi iubești.
 • Imagine intitulată
  6
  Aveți grijă de sănătatea dumneavoastră. Meditează. Mănâncă alimente sănătoase. Având un corp sănătos înseamnă, de asemenea, un suflet sănătos și gânduri sănătoase. Dacă corpul, mintea și sufletul sunt calme, va fi mai ușor să trăiți cu fericire.
 • Imagine intitulată Live A Happy Life Pasul 7
  7
  Păstrați legătura cu persoanele care vă fac să vă simțiți bine. Nu te înconjoara constant cu oameni care vorbesc despre lucruri negative. Te vor face doar deprimate. Încercați să vă înconjurați cu oameni pozitivi care dau gânduri bune. Ele vor adăuga o vibrație benefică vieții voastre!
 • Imagine intitulată Live A Happy Life Pasul 8
  8
  Exprimă-ți emoțiile. Ființele umane au o dorință intensă de a iubi și de a fi iubiți. Exprimați-vă sentimentele în loc să le mențineți înăuntru. Fii tu și trăiești cu voce tare!
 • Imagine intitulată
  9
  Nu te compara cu ceilalți. Comparațiile conduc doar la tristețe. "De ce nu arăt ca ea?" "De ce nu sunt eu bogat ca el?" etc., sunt gânduri care nu aduc nici un beneficiu. Învață să te accepți pentru ceea ce ești și să muncești din greu pentru a fi ceea ce vrei să fii. Amintiți-vă că Dumnezeu te-a făcut ca și cum ai fi un motiv și există oameni care te găsesc cu adevărat deosebiți.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit