gtemata.com

Cum să trăim cu sindromul Asperger

Mai jos veți găsi câteva sfaturi pentru a trăi cu sindromul Asperger. Cei care trăiesc cu această tulburare sunt chemați "aspergeriano" și, uneori, este etichetat ca neocial, prost sau prost. Dezbaterea este deschisă, dar majoritatea experților consideră că sindromul Asperger face parte din tulburările din spectrul autismului.

paşi

Imaginea intitulată Învățați-vă matematica copilului Pasul 1
1
Nu vedeți sindromul Asperger ca o boală. Luați în considerare cine suferă ca persoană cu propria sa personalitate. De fapt, fiecare tip de personalitate are părțile sale pozitive și negative. Persoanele cu sindrom Asperger sunt, în general, foarte inteligente, dar au nevoie de ajutor de socializare, de gestionare a anxietății, de a face alegeri și de a fi optimiste.
 • Imaginea intitulată Controlul astmului Pasul 7
  2
  Consultați un psiholog, un asistent social profesionist, un terapeut ocupațional sau un psihiatru pentru a afla mai multe despre sindromul Asperger. Acești profesioniști pot dezvolta un program terapeutic care să vă ajute în viața de zi cu zi.
 • Image Image Limit Kids` class=
  3
  Utilizați programul terapeutic pentru a dezvolta abilitățile sociale. Unul dintre lucrurile de pus în practică este de a învăța dialogul cu oamenii din diferite situații sociale.
 • Imagine intitulată
  4
  Aflați când este necesar să atingeți și să încercați o abordare cu oamenii. Puneți în practică ceea ce ați învățat și încercați să urmați recomandările indicate în programul terapeutic.
 • Image title Învățați-vă matematica copilului Pasul 9


  5
  Aflați care aspecte specifice ale sindromului Asperger sunt cele mai enervante și încercați să le îmbunătățiți.
 • Image title Stimularea copiilor
  6
  Nu uitați să discutați cu alții, nu cu ceilalți. O relație bună într-o conversație privată este de a asculta aproximativ 60% din timp și de a vorbi cu 30%. Încercați să nu interveniți mai mult de 5-10 minute la un moment dat, altfel este ca și cum ați face un monolog. Lasă cealaltă persoană, sau oameni, să stabilească ritmul conversației.
 • Imagine cu denumirea Cope cu un copil bipolar Pasul 1
  7
  Memorați comportamentul oamenilor atunci când sunt în dificultate. Adresați-vă prietenilor ce acțiuni au cauzat dificultăți. Întrebați-i cum să evitați alte inconveniente în viitor.
 • Image title Stimularea copiilor` class=
  8
  Păstrați contactul vizual, dar nu vă uitați la alții. Cel mai bun mod de a face contactul cu ochii este să priviți ochiul stâng al celuilalt pentru câteva secunde și apoi să treceți la persoana potrivită.
 • 9
  Citiți articole care vă pot ajuta să tratați sindromul Asperger în contextul școlar.
 • 10
  Rețineți că pentru a afla abilități sociale, puteți încerca să citiți articole și informații despre acest subiect.
 • „>
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit