gtemata.com

Cum să folosiți puterea inconștientă a minții

Este util să vă luați câteva momente din când în când și să vă gândiți cu adevărat la ce fel de persoană sunteți, comparând-o cu tipul de persoană pe care doriți să o fiți. Când se face, deseori se descoperă că există o discrepanță între cele două. Ne-au învățat să credem că posedarea lucrurilor ne permite să facem ceea ce vrem să devenim cine vrem să fim. Dacă v-ați spus că "vreau să am un milion de euro în bancă și apoi mă voi simți ca un milionar", veți folosi formula "a face-fiți", care este, de obicei, exact opusul formulei de succes pentru obținerea bogățiilor mai mult. Mai simplu, dacă doriți să aveți mai mult (bani, venit, avere etc.), trebuie să deveniți mai mult. Jim Rohn, legendarul guru al dezvoltării personale, a declarat: "Succesul nu este un proces care se bazează pe a face lucruri, ci pe a deveni pe cineva. Ce faceți, ceea ce urmați, vă va împiedica - ar putea fi ca și cum ați încerca să prindeți fluturii. Succesul este ceva care atrage din cauza persoanei în care ați convertit. "

paşi

Imaginea intitulată Practicarea puterii minții subconștiente Pasul 1
1
Fiți conștienți de faptul că Being x Fare = Având. Mulți oameni cred că dacă "au" un lucru (succes, mai mult timp, bani, iubire ... ceva), atunci ei pot face "ceva" în cele din urmă (schimbați cariera, expatriați, scrieți o carte, în vacanță, cumpărarea unei case, începerea unei relații), care la rândul său îi va permite să "fie" ceva (cu succes, fericit, bogat, fericit sau îndrăgostit). Totuși, "a avea" nu produce neapărat "ființă". Funcționează exact opusul. Acționați ca și cum ați fi "de succes", fericiți și bogați, și veți deveni unul. Cumva, va trebui să te prefaci că e ceva - să te convingi singur - până când tu chiar ești! Dacă crezi în ceva, se va împlini.
 • Imagine cu titlul Practicarea subconștientului puterea minții Pasul 2


  2
  Modificați acțiunile pentru a vă îmbunătăți modul de gândire. Există o zicală care spune: "Este mai bine să vă schimbați acțiunile pentru a vă îmbunătăți modul de gândire, pentru a vă schimba modul de gândire pentru a vă îmbunătăți acțiunile". Cu toate acestea, acest lucru este doar parțial adevărat, deoarece funcționează conform principiului "do-are-ființă". Puteți începe să acționați și să vă comportați ca o persoană bogată pentru a începe să vă simțiți mai bogată și să atrageți mai mulți bani ca rezultat. Dar "a face" acest lucru va produce un "obține" doar de câteva ori, în timp ce "fiind" va produce un "au" întotdeauna. Cu excepția cazului în care programul mental inconștient (sau filmul mental) pe care îl aveți nu este congruent cu acțiunile dvs., veți reveni în curând la actorie ca și înainte. Este doar o chestiune de timp. Acesta este motivul pentru care mulți oameni nu pot să urmeze o dietă, să renunțe la fumat, să se îmbogățească, să se stabilească și să-și atingă obiectivele, să atingă bunele intenții ale anului și așa mai departe. "Programele" sau filmele mintale care funcționează în mintea ta vor dicta, în cele din urmă, rezultatele întregii tale vieți, mai mult decât orice acțiune sau scop pe care îl poți realiza.
 • Imaginea intitulată Practicarea puterii minții subconștiente Pasul 3
  3
  El începe să "fie" când nu "Hai". Mulți oameni caută "succes" fără să știe formula pentru ao realiza. Este important să știm cum funcționează succesul. În realitate, nu este o coincidență și nu are prea mult de a face cu norocul. Când te uiți în mintea ta, filmul mental despre tine, care se joacă, va determina cum simți, cum gândești și cum acționezi. Programarea părții inconștiente a minții pentru succes în conformitate cu regula Be-Do-Have. Mahatma Gandhi a spus faimoasa frază: "Trebuie să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume". Trebuie să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în tine! Puteți să vă programați propria minte, permițându-vă să vă relaxați și apoi completând-o cu viziuni ale rezultatelor de succes bazate pe Aust, simțind emoțiile asociate care călătoresc în corpul vostru. În mod automat, deveniți ceea ce vedeți în mintea voastră - este inevitabil! Faptul de a vă umple mintea cu viziuni și de corpul vostru cu emoții va determina ce veți "face" pentru a vă asigura ceea ce "aveți". Această formulă funcționează prin crearea de soluții, oportunități și circumstanțe pentru dvs., prin alegerea unei perspective acum și acționând cu încrederea pentru a ajunge la un rezultat. Există atât de mult de înțeles pentru a folosi mintea inconștientă ca partener pentru succesul dvs. în orice domeniu. Folosind puterea minții inconștiente vă pot ajuta să atingeți rapid orice obiectiv în viață, aducerea succesului, bogăției și norocului!
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit