gtemata.com

Cum se utilizează o seringă Bulb

Mulți oameni care au auzit despre o seringă cu bulb cred imediat despre copii, dar aceste instrumente au o varietate de alte utilizări. Puteți să-l utilizați pentru a vă curăța urechile sau pentru a face o clismă. Este important să dedicați o seringă pentru o singură utilizare - chiar dacă o curățați cu atenție, există riscul de infectare dacă o utilizați în mai multe scopuri.

paşi

Imaginea intitulată Utilizați o seringă cu bulă Pasul 1
1
Clismă. Această procedură trebuie repetată de mai multe ori pentru a injecta o soluție suficientă pentru a efectua o clismă adecvată. Evident, depinde de dimensiunea bulbului și de persoana care primește clismă.
 • Umpleți seringa. Stingeți becul pentru a lăsa aerul să iasă. Introduceți vârful în apă sau soluție. Eliberați becul pentru a aspira lichidul.
Imaginea intitulată Utilizați o seringă cu bulă Pasul 1Bullet1
 • Utilizați un lubrifiant, cum ar fi vaselina, pe vârful seringii înainte de al introduce în rect și eliberați lichidul.
  Imaginea intitulată Utilizați o seringă cu bulă Pasul 1Bullet2
 • Eliberați lichidul prin stoarcerea becului odată ce vârful este introdus.
 • 2
  Curățați urechile. Nu utilizați o seringă cu bulb în cazul în care persoana are un timpan rupt.
 • Pregătiți urechea. Utilizați un dropper pentru a elibera ulei de copil în ureche. Repetați această operațiune dimineața și seara, timp de aproximativ o săptămână. Așezați capul pe o parte și trageți ușor urechea pentru a lărgi canalul urechii și pentru a preveni ieșirea uleiului înainte de a ajunge în fund.

  Imaginea intitulată Utilizați o seringă cu bulă Pasul 2Bullet1
 • Se încălzește puțină apă la 37 ° C. Utilizați un termometru alimentar, deci veți avea o măsură precisă. Dacă apa este prea rece, va afecta urechea, în timp ce dacă este prea fierbinte, ar putea să vă arde sau să provoace amețeli. Umpleți seringa cu apă.
  Imaginea intitulată Utilizați o seringă cu bulă Pasul 2Bullet2
 • Scoateți ceara pentru urechi. Înclinați-vă capul peste chiuvetă. Țineți vârful seringii lângă canalul urechii, stoarceți ușor becul pentru a lăsa apa să cadă în ureche. Nu loviți prea tare sau presiunea va deteriora urechea. Rotiți capul cu urechea pe care o tratezi în jos, astfel încât să poată ieși ceara de urechi. Repetați dacă este necesar.
  Imaginea intitulată Utilizați o seringă cu bulă Pasul 2Bullet3
 • Uscați urechea. Utilizați o cârpă pentru a usca urechea exterioară. În cele din urmă, puteți picura câteva picături de băuturi alcoolice pentru a ajuta chiar și interiorul să se usuce.
  Imaginea intitulată Utilizați o seringă cu bulă Pasul 2Bullet4
 • 3
  Îngrijirea copilului.
 • Eliminați mucusul din gura copilului pentru al ajuta să respire bine și să înghită. Stingeți becul pentru a lăsa aerul să iasă și apoi eliberați-l pentru a aspira mucusul. Apăsați din nou seringa pentru a scoate mucusul în chiuvetă sau batiu. Repetați procedura pentru celălalt obraz.
  Imaginea intitulată Utilizați o seringă cu bulă Pasul 3Bullet1
 • Curățați nasul bebelușului pentru al ajuta să respire. Puteți să o faceți când nasul este închis sau după ce ați strănutat. Scoateți aerul din bulb. Așezați vârful seringii pe deschiderea nării. Eliberați becul pentru a aspira mucusul. Goliți seringa și repetați procesul pentru cealaltă nară.
  Imaginea intitulată Utilizați o seringă cu bulă Pasul 3Bullet2
 • Curățați rectul copilului. Această procedură necesită mai multe repetări pentru a utiliza o soluție suficientă pentru o clismă adecvată. Desigur, depinde de mărimea seringii și de vârsta copilului.
  Imaginea intitulată Utilizați o seringă cu bulă Pasul 3Bullet3
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit