gtemata.com

Cum să-i mulțumesc fetelor

Ați încercat vreodată acele tăceri ciudate în care nu știți ce să spuneți? Ai vrut vreodată să spui ceva despre o fată, fără să știi exact ce? Iată cum să complimentezi o fată fără să o jigniți sau să apară prea brash.

paşi

Partea 1

Găsiți subiecte pentru a complimenta
Imagine intitulată Compliment Girls Step 1
1
În primul rând, încercați să înțelegeți cum se consideră ea însăși. Fetele sunt condiționate să se ferească de complimente: de aceea va fi mult mai dispusă să accepte un compliment cu care este de acord. Acordând atenție modului în care vă comportați, observați ce se întâmplă și vă felicit pentru ceea ce rezultă din observația dvs.
 • De exemplu, dacă sunteți foarte dornici să împărtășiți ceva ce ați făcut cu alte persoane, puteți să o felicitați.
 • Imagine cu titlul Compliment Girls Step 2
  2
  Luați în considerare ceea ce vă luptați sau la ce lucrați. La fel ca tine sau oricine altcineva, probabil că iubește confirmarea cât de greu lucrează. Dacă știți că sunteți în mod special angajat în ceva sau există aspecte pe care vă simțiți inadecvate sau conștiente, încercați să o complimenteze cu voi înșivă. Acest lucru poate fi dificil, totuși, deci acordați atenție modului în care faceți acest lucru.
 • De exemplu, dacă vă plângeți că vă urâți nasul, spuneți-i că credeți că este drăguță.
 • Încadrați-vă pe etica muncii, determinarea sau inteligența la școală, dacă vedeți că sunteți foarte angajat.
 • Oricare ar fi subiectul complimentelor tale, amintiți-vă că trebuie să fii cinstit. Nu spuneți ce nu simțiți doar pentru a găsi ceva care să o complimenteze.
 • Imagine intitulată Compliment Girls Step 3
  3
  Gândiți-vă la ceea ce are valoare pentru dvs. sau pentru alte persoane. Examinați conversațiile pe care le-ați avut cu ea și găsiți o modalitate de a compliment acele aspecte pe care credeți că nu le aveți, dar pe care le aveți. Poate că ți-a spus că îi place spiritul tău de luptă și hotărârea ta, dar ea este și ea așa. Poate că ți-a spus că ar dori un trup frumos ca al unei alte fete, dar tu crezi că e chiar mai bună.
 • Este important să vă gândiți dacă aveți sau nu calitatea pentru care doriți să o complimentezi. Spunându-i că este bună la ceva ce nu este, nu te va lua în serios, pentru că știe că nu crezi așa ceva.
 • Imagine intitulată Compliment Girls Step 4
  4
  Complimentat pentru personalitatea sa. Cel mai bun lucru pe care să-l complimentezi cu o fată este personalitatea ei. Este ceva pe care el îl poate controla, ceva intrinsec al lui, spre deosebire de îmbrăcămintea lui care, de obicei, are foarte puțin de-a face cu ea. Gândește-te la ceea ce îți place despre ea ca persoană și fă-i obiectul complimentelor tale.
 • Imagine cu titlul Compliment Girls Step 5
  5
  Complimentat pentru realizările și succesele sale. De asemenea, ea este în control și spune multe despre ea ca persoană. Gândiți-vă la obiectivele și aspectele pentru care ați muncit din greu sau sunteți vrednici de admirație, cum ar fi altruismul sau comportamentul corect într-o situație dificilă și pentru a le complimenta.
 • Este important ca aceasta să fie de asemenea o caracteristică intrinsecă și inalterabilă în timp. Aceasta înseamnă că nu vă veți fi frică să pierdeți această calitate și că veți fi fericiți atunci când vă gândiți la acest compliment pentru tot restul vieții.
 • Imagine intitulată Compliment Girls Step 6
  6
  Plătește-te de la capătul inimii tale. Nu trebuie să exagerezi cu complimentele. Trebuie doar să o complimentezi, firește, spunând exact cum te simți. Vorbiți din inima voastră și ar trebui să iasă complimentul perfect. Trucul este că, în primul rând, trebuie să o respectați și să îl consideri important: în acest fel, veți evita să spuneți ceva ofensator.
 • Imagine intitulată Compliment Girls Step 7
  7
  Spune-i că e frumoasă. Nu trebuie să adăugați altceva sau să vă exprimați într-un mod complicat. Nu trebuie să explici ce descoperi frumos. Doar spune-i că e frumoasă. Dacă și când relația ta o permite, nici una nu te va face rău "Te iubesc".
 • Partea 2

  Pentru a face
  Imagine intitulată Compliment Girls Step 8
  1
  Fii cinstit. Orice compliment pe care-l spui, trebuie să fii cinstit. Fetele sunt perfect capabile să înțeleagă dacă nu sunteți. Poate că nu vă permit să observați asta, dar ei o vor ști și îi vor face să se simtă oribili și ciudați.
 • Imagine intitulată Compliment Girls Step 9
  2
  Fii respectuos. Aceasta este cheia principală pentru a putea să compliment pe fete fără să le ofenseze sau să le suprime. Dacă le respectați ca oameni, ca niște ființe umane prețioase cu opinii remarcabile, sentimente, speranțe și vise, și sunt capabili să facă tot ce faci, probabil că va fi bine ca orice compliment să iasă din gură.
 • Imagine intitulată Compliment Girls Step 10
  3


  Gândește-te la modul în care faci acest compliment. Nu este suficient să te uiți la suprafața complimentului ... gândește-te la ce te îngrijorează și la experiențele trecute. Gândește-te ce ar putea însemna complimentul dacă ai fi scos din context. Gândește-te cum te-ai simți dacă cineva pe care nu-l știi tu te-a făcut. Dacă te face să te simți inconfortabil, probabil că nu ți-e bine nici pentru tine.
 • Imagine intitulată Compliment Girls Step 11
  4
  Faceți complimente la momente potrivite, cum ar fi atunci când ieșiți împreună sau vorbiți despre ceva care se referă la obiectul complimentului dvs. Trebuie să învățați să combinați complimentul și situația. Acest lucru este foarte important, pentru că a face acest lucru într-o situație greșită ar putea fi foarte înșelător.
 • De exemplu, nu-i complimentează pe aspectul său fizic după ce a făcut o prezentare (dacă nu îi spui că arăta mândră și a comandat întreaga cameră). În schimb, o complimente pe munca ei grea, abilitățile excelente de expunere sau inteligența ei strălucitoare. Complimentarea aspectului fizic în această situație ar putea fi dezamăgitoare, dar complimentarea muncii dvs. are un efect de întărire.
 • Imagine intitulată Compliment Girls Step 12
  5
  Arătați complimentul în acțiunile dvs., nu întotdeauna și numai în cuvinte: aceasta poate fi o modalitate foarte eficientă.
 • De exemplu, dacă tocmai ați aplicat greu ceva, compliment-o făcând un masaj de spate relaxant.
 • Sau dacă face ceva cu adevărat plăcut pentru cineva, să-l reproșezi, poate să pregătească cina.
 • Aceste acțiuni pot fi și modalități de a introduce un compliment verbal, explicând de ce vă comportați.
 • Imagine intitulată Compliment Girls Step 13
  6
  Respectați cu fermitate refuzul. Dacă nu răspunzi la complimentul tău așa cum ți-ai dori, nu fii prost și nu răspunzi rău, pentru că ai risca să arăți că te-ai complimentează mai degrabă decât pe tine însuți. În schimb, spuneți liniștit că este posibil să nu credeți asta, ci că ați fost sincer și că sperați să o luați pentru ceea ce este. După aceea, lăsați-o în pace.
 • Acest lucru este mai obișnuit atunci când complimentezi o fată pe care nu o cunoști. Dacă știi, totuși, poți pur și simplu să subliniezi că ești cu adevărat gravă sau îi poți spune să nu fie atât de modestă.
 • Partea 3

  Nu trebuie sa faci
  Imagine intitulată Compliment Girls Step 14
  1
  Evitați complimentele anumitor caracteristici fizice. În cele mai multe cazuri, ei vor pleca cu trecerea timpului și ea se va simți inutilă pentru că nu le va mai poseda. Așadar, evitați să-i complimentezi fundul, picioarele etc. În schimb, cu ochii și mâinile, veți fi mai siguri.
  • Complimentele privind caracteristicile fizice funcționează chiar mai bine dacă le puneți în legătură cu personalitatea sau acțiunile sale. De exemplu, puteți să îi spuneți că ochii ei sunt frumoși și că vă place cum, prin ei, ea își manifestă hotărârea atunci când muncește din greu.
 • Imagine intitulată Compliment Girls Step 15
  2
  Nu faceți complimente sexuale la fetele pe care nu le cunoașteți bine. Aceasta este cea mai mare interdicție atunci când vine vorba de complimente față de o femeie. Poate ar putea părea un lucru frumos să spui, dar dacă nu-l cunoști pe fata, te-ai risca să cauți tulburare, pierzând orice șansă cu ea.
 • De exemplu, spune-i că umple bine cămașa.
 • Complimentele sexuale, în general, lucrează doar cu fete cu care ieșiți sau aveți o relație foarte strânsă.
 • Imagine intitulată Compliment Girls Step 16
  3
  Nu o complimentează pentru că a încercat să obțină ceva ce vrei, pentru că o va observa. Ar trebui să-i oferiți un compliment pentru că într-adevăr o simțiți și doriți să o informați cât de specială este pentru dvs. Ar trebui să o felicit pentru că vrei să fie fericită. Nu trebuie absolut să o complimentezi pentru că vrei un contact fizic superficial.
 • Imagine intitulată Compliment Girls Step 17
  4
  Evitați complimentele - insulte. Există unele complimente care ar putea fi percepute ca fiind măgulitoare, dar de fapt sunt insulte. Înainte de a-ți face un scop propriu, cântărește ceea ce urmează să spui și cum ar putea fi interpretată din context.
 • Dacă există ceva în complimentul dvs. care se referă la greutatea pe care ați pierdut-o, evitați-o. Acest lucru ar putea fi ușor luate în mod greșit. În schimb, vă felicităm pentru aspectul sănătos, spuneți-i că este radiantă, etc.
 • Nu o comparați cu sora sau mama în nici un fel, cu excepția cazului în care există o situație în care acest lucru este bun. În felul ăsta nu ai putea să ai o relație romantică cu ea.
 • Orice comentariu care se încheie cu "astăzi" (de exemplu, "Ești atât de frumos astăzi!"). Aceasta înseamnă că nu este în alte zile. Ouch.
 • Imagine intitulată Compliment Girls Step 18
  5
  Nu felicități șablonul: acestea nu funcționează deoarece sunt generice și sunt bune pentru orice fată. Veți observa că aceasta este o banalitate care ar putea fi dictată oricui și va înțelege că doriți să obțineți ceva de la ea. Faceți complimente adevărate și veți fi considerați un băiat de aur.
 • Sfaturi

  • Dacă vă jigniți sau vă ofensează accidental, trebuie să vă cereți scuze.
  • Unele fete refuză să accepte complimentele, minimizându-le. De exemplu, dacă i-ai complimentat părul și ți-a răspuns "Nu, sunt urâți", nu-l luați ca o insultă, spune-i că nu face nimic. În orice caz, gândiți-vă bine în fața instanței, pentru că probabil vă va compliment mereu în acest fel.
  • Nu fi ofensat dacă nu returnezi complimentul.
  • Încercați să faceți o legătură cu fetele înainte de a da un compliment. Construiți o relație naturală.
  • Unele fete reacționează în funcție de emoțiile momentului. Ei ar putea interpreta gestul tău diferit, crezând că nu este spontan, pentru că vrei să încerci o abordare. În acest caz, nu te învinovăți.
  • Nu comenta pe defectele sale, cum ar fi "Ești credulon". Este ceva pe care fetele îl detestă.
  • Complimentat pentru îmbrăcăminte și bun gust.
  • Nu comenta niciodată pe corpul tău sau pe diferite părți ale corpului tău. Ar putea fi o mare greșeală, pentru că ați fi considerată o persoană superficială.

  Avertismente

  • Nu întrerupeți o fată să o complimenteze, mai ales în mijlocul unei conversații. Este plăcut să primiți un compliment, dar acest lucru nu înseamnă că este un semn de rudeness pentru a întrerupe alții.
  • Nu înțelegeți deodată obiectul complimentului. Dacă este un lucru mic și la îndemână, ca un inel sau o pungă, întreabă politicos dacă poți să te uiți la el. Dacă atenția dvs. a fost atrasă de un colier sau de haine noi, uitați-vă la ele fără să atingeți.
  • Ar fi mai bine să faceți un compliment de îndată ce veți vedea ceva interesant despre un prieten sau o nouă cunoștință, dar puteți, de asemenea, să faceți un comentariu mai târziu. Nu trebuie să-ți ceri scuze pentru că nu l-ai complimentat mai devreme. Dacă ați întrebat, pur și simplu spuneți că tocmai ați observat. De asemenea, puteți afirma că el a atras deja atenția dvs., dar a preferat să vorbească mai târziu, pentru că conversația nu a fost de natură să comenteze. În orice caz, nu este o problemă mare.
  • Asigurați-vă că nu exagerați. Un compliment pe minut ar putea face ca situația să fie jenantă. Plângându-vă excesiv, ați da impresia de a fi sarcastic.
  • Evitați declarațiile care vă privesc "astăzi", cum ar fi "Astăzi parul tău este foarte bun". Multe fete au o stima de sine scazuta, astfel incat sa poata interpreta expresia in mod diferit "Parul tău nu arată rău ca de obicei".
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit