gtemata.com

Cum sa iesi cu un Stripper

Și ați văzut o femeie frumoasă cu care ați vrea să ieșiți. Dar dacă ea este o dansatoare exotică, acest lucru complică lucrurile. Există o mulțime de stereotipuri pe care trebuie să le știți (și ignorați), înainte de a face mutarea, în caz contrar ruina pentru totdeauna șansele de a fi în stare să cunoască mai bine. Cheia este de a arăta sinceritatea într-un mediu în care atenția se concentrează adesea asupra aspectului și a banilor.

paşi

Imaginea intitulată Data la o etapă de stripare 1
1
Acordați beneficiul îndoielii. Înainte de a intra într-un club, faceți un efort conștient de a fi deschis. Nu presupuneți că, deoarece sunt strippers, trebuie să fie promiscuți și dispuși să facă bani în orice alt mod. Unii dansatori sunt foarte inteligenți și ar putea face acest lucru pentru a-și menține angajamentele și să plătească pentru universitate sau școală medicală. Alți dansatori s-ar fi confruntat cu situații foarte nefericite pe care nici nu le puteți imagina și care ar putea lucra într-un club pentru a-și hrăni familia sau pentru a-și trimite copilul la o școală bună. Este foarte ușor să judecați o carte de copertă, dar nu veți merge prea departe cu un stripper care merită să renunți dacă urmați această cale.
 • Imaginea intitulată
  2
  Știi ce vei întâlni. Îndepărtarea necesită multă atenție, în club și adesea chiar în afara. Dacă nu reușești să-ți gestionezi partenerul și să-i oferi o atenție deosebită, ieșirea cu un stripper probabil nu este pentru tine. Nu începe o relație cu un stripper gândindu-se că o poți "schimba" sau așteaptă-o să găsească o altă slujbă. Acceptați că este dezbrăcată sau găsită pe cineva care nu o face.
 • Imaginea intitulată Data la un pas de stripare 3
  3
  Găsiți un club unde vă simțiți confortabil. De obicei, tipul de club determină și tipul de femei care lucrează acolo. Unele cluburi se caracterizează prin fete foarte tinere și neexperimentate, veterani obosiți, prospectori de aur sau puțin din tot. Este o idee bună să evitați acele femei care sunt, de obicei, atrase de bărbați de tip gangster care îi dau un sentiment de protecție și care își urmează ritmul vieții - puteți fi norocoși cu ei, dar ei nu sunt femeile ideale cu care să meargă afară. Du-te la cluburile de domni, cum ar fi acele locuri unde de obicei poți găsi dansatori mai educați, uneori universitari sau chiar absolvenți. Aceste fete sunt de obicei mult mai interesante și deschise spre socializare în mediul lor de lucru.
 • Imaginea intitulată Data la un pas de stripare 4
  4
  Prezentați-vă în curând. Du-te la club de îndată ce se deschid - de obicei o oră sau o oră și jumătate după deschidere, locul este încă pustiu, iar striperii sunt relaxați, rătăcesc în jurul lor, fac dansează și vorbesc unul cu celălalt. Acesta este cel mai bun moment pentru a încerca să vă apropiați fără să vă simțiți presați, deoarece nu au intrat încă în stadiul de a face bani cu orice preț.
 • Imaginea intitulată Data la un pas de stripare 5
  5


  Începeți o conversație. Fii dulce și nu judeca. Multe dintre aceste fete sunt tratate în cel mai rău caz de bărbați care le văd ca bucăți de carne de unică folosință. asculta de, dați-le șansa de a se deschide și de a povesti povestirile lor (care sunt, de obicei, interesante), și arăta un adevărat interes pentru activitățile lor în afara clubului de striptease. Nu vă concentrați atenția asupra corpului. Toată lumea îi place complimentele, dar le primesc în mod continuu. Utilizați contactul vizual, nu vă așezați pe picioare sau pe corp, gâfâind. În loc de complimentarti pe părți ale corpului lor, spune-le că ei sunt confortabile în noul costum (complimentat schema de culori) sau care sunt într-adevăr îmbunătățit foarte mult în tur-dans, sau ceva. Întrebați-le despre cărți, filme, școală, familie, viață și ei vor găsi mult mai interesant să vorbească cu dvs. decât majoritatea clienților lor.
 • Imaginea intitulată Data la un pas de stripare 6
  6
  Dă-i un sfat pe scenă, dar nu dă un dans de ture de la nimeni. Dacă plătiți pentru un tur de dans, vă veți considera unul "client obișnuit", dar plătiți pentru timpul său, dacă vorbiți cu ea pentru o vreme (la urma urmei, ea este la locul de muncă). Nu veți ieși niciodată cu dvs. odată ce ați stabilit o relație de afaceri. Și dacă nu ai un dans tânăr făcut de ea, cu siguranță nu eo idee bună să faci un dans făcut de oricare dintre celelalte femei. Când dai sfaturile pe scenă, trebuie să le dai tuturor dansatorilor, dar ei doar puțin mai mult. Dacă vârful numai ei, acest lucru ar putea declanșa un pic de "spirit de gelozie și de luptă, printre dansatorii care vor face apropierea cu tine un pic mai dificil.
 • Imaginea intitulată Data la o etapă de stripare 7
  7
  Ieșiți când clubul devine prea aglomerat și toate fetele încep să facă dansuri pentru clienții lor. Lasă-i să știe că nu vrei să intervii în munca ei, dorești noroc și spune-i că o să te duci să o vezi o altă zi. Făcând mai multe vizite, sperăm că va începe să zâmbească și în cele din urmă va fi capabilă să îndrepte direct spre tine de îndată ce are șansa. În caz contrar, poate că nu doriți să ieșiți cu un client de club sau cine se întâlnește deja cu cineva.
 • 8
  Cere-i să iasă. Dacă nu vrei să te întâlnești cu tine în afara clubului pentru o întâlnire, te distrezi de tine. Da, ar putea fi reticentă și prudentă, dar dacă ea continuă să se retragă, nu trebuie să insistați cu ea. Dacă nu sunteți de acord să vă întâlniți, faceți ceva dulce și romantic. Ea este o stripteuză și este obișnuită pentru băieții care manifestă interes pentru ea prin bani și prin daruri sclipitoare. Încercați să faceți ceva legat de un interes comun pe care l-ați descoperit în conversațiile dvs. cu ea. Indiferent ce faci, nu presupune niciodată că, din moment ce ea este stripper, ea se va culca imediat cu tine. Dimpotrivă, unele dintre aceste fete durează de obicei mult timp să te cunoască - de obicei, nu au încredere în bărbați, pentru că au de-a face cu cele mai proaste părți pentru câteva ore pe zi, deci ai răbdare și le arăți că ești diferit.
 • Imaginea intitulată Data la o etapă de stripare 9
  9
  Acceptă munca lui. Dacă un lucru duce la altul și în cele din urmă ieșiți cu un stripper, va aprecia că înțelegeți că lucrează și că câștigă mai mulți bani decât mulți medici de îngrijire primară. De fapt, ea, ca mulți alți dansatori, are deja un plan de a deveni pe cineva într-o zi, pentru că câștigă mult mai mult decât majoritatea lucrătorilor cu gulere albe! Înțelegeți că multe femei aleg acest domeniu, deoarece le dă libertatea de a avea timp să urmeze alte interese sau priorități, deci programați o întâlnire pe agenda ei și vă rog, nu o sunați înainte de ora 11:00.
 • Sfaturi

  • Nu cereți imediat stripperului numărul său de telefon sau numele real. Permiteți-mi să vă spun când este momentul potrivit. Din locul tău.
  • Nu beți în clubul unde dansează. Rochie bine și asigurați-vă că mirosi bine.
  • Faceți mai întâi prieteni cu dansatorul. Cei mai mulți dansatori nu-i plac managerii și au printre prietenii lor preferați de bouncer. Daca te intorci cu dansatorul inainte, nu trebuie sa-ti faci griji ca esti unul dintre acei manageri "bădărani" .
  • Dacă aveți o relație cu un stripper, rămâneți în afara clubului unde se află. Gelozia tinde să preia, chiar dacă striperul este la lucru și trebuie să creeze "mișcarea", să facă bani. De asemenea, se poate simți gelos când flirtezi sau plătești alți striperi pentru a le face să danseze. Ultimul lucru pe care un stripper are nevoie este o problemă de relaționare care îi împiedică mediul de lucru.
  • Cea mai bună șansă de a ieși cu un stripper este atunci când vă întâlniți în afara clubului, în sala de gimnastică, la un concert, într-un magazin etc. ... Așa cum sa spus deja, unii striperi nu ies cu clienții - unii sunt "legați" ei nu merg cu un client foarte atractiv, în timp ce alții merg uneori cu un client pe care îl consideră atractiv.

  Avertismente

  • Chiar dacă un striper vă cere numărul de telefon sau cartea de vizită, nu credeți că este foarte interesată să vă petreacă împreună cu dvs. Este posibil să vă interesați să vă "cultivați" ca un client obișnuit sau să vă considerați dacă aveți nevoie de serviciile dvs. în viitor (dacă sunteți avocat, fotograf, etc.).
  • Unele femei (nu doar striperii) încearcă să găsească un "Papi" sau "Mami", cine plătește pentru cheltuielile de cazare, prezintă cadouri și plătește pentru călătorii în schimbul unor favoruri sexuale, servicii de escortă sau doar o companie. Unii striperi se pot lega de unul sau mai mulți "papi" dacă pot scăpa cu el.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit