gtemata.com

Cum sa iesi cu o fata Otaku

Ideea de a te apropia de o fată otaku cu intenții sentimentale te poate face inconfortabil, indiferent dacă ești otaku sau nu. A ieși cu o fată care aparține acestei comunități nu este mai complicată decât să ieși cu o altă fată. Tot ce trebuie să faci este să găsești fata potrivită, să-ți atragi interesul și să fii observat.

paşi

Partea 1
Faceți cunoștință cu o Otaku Girl

Imaginea intitulată Data fată Otaku Step 1
1
Ferește-te de stereotipuri. Problema cu toate categoriile este că ei tind să reducă oamenii la un simplu stereotip. Înainte de a vă apropia de o fată de otaku, amintiți-vă că este vorba despre un individ cu propriile slăbiciuni, convingeri și personalități. Va avea câteva caracteristici ale "tipicului" otaku, dar va fi totuși o persoană unică de acest gen.
 • Puteți face aceleași raționamente atunci când, după ce o întâlniți și începeți împreună, va trebui să o impresionați. Nu există o formulă magică care să funcționeze cu toate fetele care pot fi clasificate drept "otaku", și acest lucru se aplică și pașilor enumerați în acest articol. Utilizați interesele dvs. ca punct de plecare, dar nu uitați să vă personalizați abordarea în funcție de persoana individuală!
 • Imagine intitulată Data când Otaku Girl Step 2
  2
  Acasă Connect. Acest tip de fată frecvent participă la discuții, forumuri și social media. Este, în general, confortabil cu interacțiunea virtuală și poate aprecia o întâlnire online la fel de multă și una offline.
 • Răsfoiți forumurile care se ocupă de anime, manga și alte aspecte ale culturii otaku. Alăturați-vă grupurilor pe Facebook și alte media sociale care discută aceste subiecte și participați cât mai mult posibil la discuții.
 • Când întâlnești o fată care arată interesantă, urmează blogul sau profilurile mass-media sociale. Nu începeți să urmăriți simultan toate conturile, deoarece o astfel de abordare directă vă poate speria.
 • Imagine intitulată Data când o Otaku Girl Step 3
  3
  Venture în lumea reală. Nu toate fetele otaku sunt lipite pe monitorul calculatorului lor toată ziua. Majoritatea au o viață în lumea reală și, dacă doriți o întâlnire mai tradițională, cel mai bun mod este să urmăriți fetele cu această pasiune în habitatul lor natural. Vizitați, pe scurt, locurile legate de interesele lor, unde este posibil să le întâmpinați în timpul liber.
 • De exemplu, încercați să vizitați magazine care oferă o gamă largă de anime și manga. Petreceți timp în sala de jocuri. Du-te să vezi filmele care atrag mulți fani de sex feminin sau, dacă ești dispus să îndrăznești, să ia parte la un târg de benzi desenate.
 • Imagine intitulată Data când Otaku Girl Step 4
  4
  Abordați calea cea dreaptă. Odată ce găsiți o fată pe care o considerați interesantă, tot ce aveți nevoie este să faceți o impresie bună. Nu aveți nevoie neapărat de o expresie strălucitoare și gravă de tracțiune - începeți doar o conversație interesantă.
 • Vorbind de serii de televiziune, filme și subiecte similare pot fi o modalitate buna de a începe, mai ales dacă ați observat cu interes observa ceva nu particolareSe știu suficient în detaliu interesele sale, ai putea să începi să vorbești sincer admite ignoranța și cereți-i să vă dea un sfat.
 • Partea 2
  Fă-o să se îndrăgostească de tine

  Imagine intitulată Data când o fată Otaku Step 5
  1
  Descoperiți pasiunile sale. În Italia, termenul "otaku" este folosit pentru a se referi la fanii hardcore ai anime și manga, dar în Japonia, acest cuvânt se referă la oricine care are un interes puternic în ceva. Chiar dacă fetița otaku din viața ta este un mare fan al sufletelor, te va ajuta să știi ce serii și genuri îi interesează cel mai mult.
  • Conceptul japonez de "otaku" seamănă cu ideea noastră de fată și furiș. O persoană poate fi un otaku de anime sau jocuri video, dar nu se termină acolo: oricine iubește ceva obsesiv poate fi numit "otaku".
  • Conceptul italian de "otaku" se referă la fani ai unei culturi pop sau japoneze în general. Acestea includ anime, manga și jocuri video, dar nu trebuie să uitați mai multe zone de nișă, cum ar fi muzica J-Pop sau seriile coreene de televiziune.
 • Imagine intitulată Data la o etapă Otaku Girl 6
  2
  Cercetați-vă. Știind titlul serialului său preferat nu este suficient. Dacă vrei să o impresionezi, e mai bine să faci niște cercetări mai aprofundate despre ce-i place, deci știi despre ce vorbești. Nu trebuie să iubiți tot ceea ce vă place, dar ar fi recomandabil să aveți o cunoaștere de bază care să vă permită să urmați monologii lungi pe care îi veți face în pasiunile voastre.
 • Un alt avantaj al cercetării este că puteți afla mai multe despre genul de lucruri pe care îl iubiți, în loc să obțineți câteva exemple. Pentru acest tip de fată, tot ceea ce vă stârnește interesul este o bună oportunitate de a intra în domenii conexe și de a vă extinde cunoștințele. Dacă ați înțeles ceva mai mult despre gusturile sale, puteți prezenta la rândul său ceva ce vă poate plăcea, ceea ce va ajuta pentru a vă face să vă simțiți bine.
 • Imagine intitulată Data la o etapă a Otaku Girl 7
  3
  Fii impresionat de recunoașterea intereselor tale. Duceți-o în locuri care satisfac pasiunile ei. Dă-i darurile legate de ceea ce iubește. O fata de otaku va aprecia cu siguranta un pic de romantism sanatos, dar actiunile mai clasice vor aparea doar superficial, fara sa o atinga profund.
 • Amintiți-vă că darurile voastre nu vor trebui să fie scumpe, pentru a impresiona. În general, fetele de la otaku se bucură, de asemenea, de cadouri ieftine, atâta timp cât sunt conectate la personajele lor preferate și seriile TV. O simplă jucărie de jucărie Totoro poate fi suficientă pentru a vă face picioarele să cadă la o fată care adora personajele Studio Ghibli.
 • Dacă sunteți un tip de curte tradițional, puteți să vă rămâneți fideli, adăugând câteva detalii simple. Duceți-o la cină și la cinema, dar alegeți un film de animație (dacă știți că acest lucru este de interes pentru ea). Dacă doriți să îi oferiți o bijuterie, alegeți ceva inspirat de pasiunile ei.
 • Imaginea intitulată Data la o etapă Otaku Girl 8
  4


  Nu micșorați-o și nu încercați să o schimbați. Unele fete din Otaku se pot rușina de propriile lor interese, dar cei mai mulți nu văd nimic în neregulă cu ea. În orice caz, este important să o informați că nu găsește nimic ciudat în pasiunile ei. A-și diminua interesele ar putea să o împingă.
 • Multe fete otaku apreciază că interesele lor sunt nișă. Având o pasiune pe care puținele părți sunt unice, acest lucru îl face să se simtă special.
 • Imagine intitulată Data în care Otaku Girl Step 9
  5
  Falle complimente. Otaku sunt fete în toate privințele, așa că nu uitați să faceți ocazional unele complimente, încercând să fiți mereu cinstiți și creativi. Ca întotdeauna este mai bine să arate aprecierea față de ceva specific și specific, mai degrabă decât spre ceva superficial.
 • Complimentele ocazionale privind aspectul ei vor fi întotdeauna binevenite - așa cum este cazul celor mai multe femei. În loc să spui ceva general, cum ar fi "Ești foarte drăguț", încearcă să apreciezi ceva specific, ca una din trăsăturile sale speciale: "Îmi place culoarea ochilor tăi" sau un accesoriu: "Aceste ochelari sunt foarte bune pentru tine!".
 • În plus față de aspectul fizic, este important să-i apreciem personalitatea. Să-i observe inteligența, bucuria, generozitatea și alte caracteristici speciale.
 • Imaginea intitulată Data fată a Otaku Girl 10
  6
  Observați înșelătoriile sale. Adică aflați ce vă deranjează. Fetele otaku sunt, în general, foarte pasionate. Majoritatea vivacității lor va fi adresată pasiunilor lor, dar ele pot fi la fel de rău chiar și pentru ceva ce nu apreciază. Dacă găsiți ceva ce nu vă place, faceți totul pentru a evita acest subiect.
 • De exemplu, dacă observați că este foarte atent cu gramatica, ar fi mai bine să nu-i trimiteți un mesaj ca "A face tu azi? Un dp! ". Verificați ce scrieți și aveți grijă să nu trimiteți mesaje cu erori gramaticale.
 • Imagine intitulată Data la o etapă a Otaku Girl 11
  7
  Nu o face inconfortabil. Unele fete din Otaku sunt foarte expediate, dar cele mai multe tind să fie introvertite. Chiar dacă nu este "timid" în sensul strict, nu trebuie neapărat să apreciezi că ești în mulțime sau în alte situații haotice. O relație, în scopul de a lucra, are nevoie de compromisuri pe ambele părți, dar dacă vrei să te întorci în inima ta trebuie să înveți să înțelegi când și unde este cel mai bine să o scoți și când e mai bine să rămâi acasă.
 • Chiar dacă fetița în cauză este extrovertită, poate fi inconfortabilă în anumite medii. Chiar dacă îi place să se afle în compania unui mic grup de prieteni, ea nu trebuie neapărat să aprecieze un club de noapte plin de străini.
 • Partea 3
  Realizarea ultimei relații

  Imagine intitulată Data fată a Otaku Girl 12
  1
  Lasati loc pentru hobby-urile ei. O fată otaku are nevoie de spațiu și timp pentru propriile sale interese, pentru a fi cultivată singură sau cu alți prieteni care împărtășesc aceleași pasiuni. Lasă-l să facă asta. Vrei să fii în compania lui este frumos, dar impunerea prezenței tale nu va fi plăcută pentru tine sau pentru tine.
  • Când este luată din interesele sale, bucurați-vă de a voastră. Iesiți-vă împreună cu prietenii, petreceți timp singuri sau profitați de ocazia de a merge undeva unde prietena dvs. nu ar vrea să vină.
  • Dacă simțiți nevoia de a fi întotdeauna cu ea, întrebați-vă de ce. Poate că te simți trecut cu vederea sau gelozie. Aflați ce este problema și discutați cu ea înainte de a deteriora noțiunile de bază ale relației dvs.
 • Imagine intitulată Data fată a unei Otaku Girl 13
  2
  Găsiți un echilibru. Când ați încercat să o impresionați, este posibil să vă concentrați doar asupra activităților care vă interesează prietena dvs. Cu toate acestea, într-o relație mai stabilă, este important să găsim un echilibru. Încercați să faceți schimbări: dacă într-o zi faceți ceva ce vă place, data viitoare când alegeți.
 • Încearcă să te interesează cu adevărat ceea ce face. Dacă doriți să vizionați unul dintre filmele preferate cu dvs., fiți atenți la ceea ce vedeți, în loc să vă uitați în permanență la telefon. Dacă vă apropiați de o convenție, căutați ceva care vă poate interesa.
 • De asemenea, vă puteți lăsa să-i explicați mai în detaliu pasiunile. Dacă vă place un anumit joc video, de exemplu, vă puteți lăsa să știți cum să jucați.
 • Imaginea intitulată Data fată a Otaku Girl 14
  3
  Aveți încredere în ea. Prietena ta poate avea mulți prieteni de sex masculin cu care împărtășește interesele ei, dar dacă e ocupată, îi este dificil să le acorde o atenție romantică. O fată de otaku este profund pasionată de tot ceea ce iubește. Dacă sunteți parte din această categorie, nu vă va permite să scăpați cu ușurință.
 • Dacă îi arăți încrederea, ea ar putea avea încredere în tine mai ușor. Afișarea încrederii în relația dvs. vă va arăta că nu există niciun motiv să vă îndoiți de dragostea voastră.
 • Imaginea intitulată Data la o etapă Otaku Girl 15
  4
  Coborâți garda. Dacă lucrurile devin mai serioase între voi, va trebui să le arătați că sunteți confortabil cu ea. De vreme ce multe fete otaku sunt introvertite, dacă ei cred că nu se pot relaxa în prezența ta, se vor simți asupriți. Relaxați-vă când sunteți împreună și ea se va liniști la rândul său.
 • Acest aspect trebuie, de asemenea, luat cu moderatie. Nu trebuie să apară pe ea, e complet îmbrăcată, dar nici măcar nu poți purta o cămașă colorată timp de patru zile la rând. Fiți natural, dar aveți grijă de aspectul dvs. și respectați-vă.
 • Imagine intitulată Data la o etapă Otaku Girl 16
  5
  Fii mai mult decât un prieten. Chiar dacă iubiți personaje virtuale, sunteți o ființă umană în carne. În loc să încerci să fii iubitul perfect, este important mai întâi să fii prietenul lui. Fă-o să se simtă acceptată și în largul tău, dacă vrei să-ți faci ultima relație.
 • Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit