gtemata.com

Cum sa iesi cu o prietena din ex

A petrece noaptea cu un ex este un comportament riscant care poate răni, dar poate oferi și fiorul care vine cu cineva cu care iesi. Dacă vrei reveniți împreună cu ex

Este un lucru, dar dacă vrei doar să dormi, este un joc complet diferit. Pentru ao face cu succes, trebuie să fii spontan, să te asiguri că ești la aceeași lungime de undă și să te distrezi împreună fără a mai fi ars. Dacă doriți să știți cum, urmați acești pași.

paşi

Partea 1
Pregătește-te să ieși cu prietena ta ex

Imagine intitulată Cârlig cu o prietena ex Pasul 1
1
Păstrați spontaneitate. Dacă vrei să-ți petreci noaptea cu ex, fără prea multe obligațiuni și să ai mai multă distracție, atunci trebuie să fii spontan. Nu o sunați și nu o scrieți pentru a întreba ce face. Mai degrabă, ar trebui să o îndeplinească într-un club, la o petrecere sau pe stradă, și începe ammaliarla și ea să știe că doriți să renunțe.
 • Dacă îi sunați sau încercați să o contactați continuu, s-ar putea să aibă o idee greșită și să creadă că vrei ceva mai mult decât să ieși. Fii ca o fată nouă și interesantă, întâlnești la bar și o duci acasă.
 • Imaginea intitulată Cârlig cu o prietena ex Pasul 2
  2
  Lăsați suficient timp. Dacă vrei să ieși cu fostul tău, ar trebui să aștepți cel puțin câteva săptămâni, dacă nu câteva luni, de când ai plecat. Chiar dacă ați avut o pauză prietenoasă și reciprocă și nu există sentimente proaste între voi, trebuie să vă asigurați că totul este bine înainte de a vă întoarce la culcare cu fostul dvs. sau că lucrurile s-ar putea complica.
 • Acesta trebuie să-și petreacă un pic de timp înainte de a ieși cu fosta ta, astfel încât să puteți vedea ei ca o fată drăguță pentru a cuceri, nu pentru a lua concediu de sentimente și emoții vechi și complicate, care ar putea apărea Văzând-o din nou.
 • Trebuie să petreceți ceva timp pentru a vă elibera de furie, resentimente sau zgomote reprimate.
 • Imagine intitulată Cârlig cu o prietena ex Pasul 3
  3
  Spune-i că vrei să ieși cu ea. Când a trecut destul timp și vă întâlniți cu exulatul dvs. pe stradă, ar trebui să clarificați imediat că doriți să o luați acasă. Nu-i spuneți că este drăguță și că ți-e dor de zâmbet - în schimb, spune-i că e frumoasă în rochia ei nouă și că îi lipsește corpul. Nu trebuie să mergeți subțire, ar trebui să fiți deja destul de confortabil printre voi - asigurați-vă că simte același lucru.
 • Nu-i face pe ochii ei dulci. Priviți-o de la cap până în picioare și clarificați-vă că este interesant.
 • Fii direct. Cere-i să vină la tine sau să aștepte ca ea să te invite la ea.
 • Imaginea intitulată Cârlig cu o ex prietena Pasul 4
  4
  Puneți intențiile imediat. Înainte de a vă atinge buzele, clarificați-vă imediat intențiile și așteptările. Spune-i că vrei să ieși cu ea fără legături, nu vei rimetterti cu ea, și vrei un pic „doar să se distreze. Lasă-i să știe că ești interesat să o vezi doar pentru a te distra și a nu face toate lucrurile romantice ale unui cuplu, fără multe plăceri.
 • Nu fii laș. Nu este un comportament cinstit să vă judecați ex, ieșiți împreună cu ea și numai atunci să o informați că nu aveți intenția de a vă apropia.
 • Imagine intitulată Cârlig cu o prietena ex Pasul 5
  5
  Asigurați-vă că ambele sunt pe aceeași lungime de undă. Amintiți-vă că atunci când doriți să ieșiți cu un ex, este foarte puțin probabil ca ambele să fie conduse de aceeași motivație. De cele mai multe ori, unul dintre cei doi suferă încă și este încă vulnerabil din punct de vedere emoțional după despărțire. Poate că te-a părăsit și te preface că vrei doar să dormi cu ea când vrei să te întorci împreună, sau poate invers, e încă pierdută, în timp ce vrei doar să o duci în pat. Dar dacă doriți cu adevărat același lucru, aveți șansa să petreceți o seară plăcută împreună.
 • Uită-te în ochii ei pe măsură ce explici situația. Este într-adevăr de acord sau este evident că speră că se poate transforma în ceva mai mult?
 • Gândiți-vă cât de gravă a fost relația de la început. Dacă ați fost împreună timp de o lună sau două, este mai probabil să fiți mai dispuși să aveți o întâlnire întâmplătoare - destul de diferită dacă v-ați întâlnit timp de un an sau doi.
 • Asigurați-vă că ambii sunteți în favoarea ieșirii împreună cu alți oameni. Dacă nu sunteți, atunci de ce nu vă întoarceți împreună?
 • Partea 2
  Du-te în pat cu fosta ta iubită

  Imagine intitulată Cârlig cu o prietena ex Pasul 6
  1
  Asigurați-vă că faceți "numai" sex. Poate sună cinic, dar dacă vrei doar să te culci cu un ex, atunci ar trebui să te duci doar la culcare.
  • Fii sincer imediat. Nu te scuza de fiecare dată când te roagă să mergi undeva împreună. Asigurați-vă că ceea ce doriți este doar sex.
 • Imagine intitulată Cârlig cu o prietena ex Pasul 7
  2
  Găsiți-vă cu moderare. A dormi cu ex-ul tău poate fi distractiv și interesant, dar nu înseamnă că ar trebui să o faci în fiecare noapte, altfel știi ce? Va începe să pară o relație. Dacă doar ieșiți cu fostul dvs., veți pierde șansa de a întâlni alte fete sau de a vă distra într-un mod diferit. Cu cat mai mult timp petreceti impreuna, cu atat este mai probabil ca unul dintre ei sa fie ranit - asa ca pastrati distractia si lucrurile spontane fara a obtine un obicei zilnic.
 • Păstrați o relație amuzantă și spontană. Dacă o întâlniți afară, du-o acasă. În caz contrar, nu-i sunați sau trimiteți mesajele să o întrebe unde este. Nu ar trebui să te intereseze prea mult, să-ți amintești?
 • Imagine intitulată Cârlig cu o ex prietena Pasul 8
  3
  Nu vă obișnuiți cu prea mult. Poate fi greu să dormi cu un fost fără a dormi prea mult.
 • Nu vă răsfățați sau vă îndrăgostiți când vă spuneți bine, nu vă faceți griji în jurul casei în lenjeria de corp ce mănâncă chipsuri sau înghețată din noaptea trecută. Toate aceste semne arată că stați prea mult în non-relație și că intri din nou în relația serioasă.
 • Imagine intitulată Cârlig cu o ex prietena Pasul 9


  4
  Păstrați controlul. Dacă vrei să dormi cu ex, fără probleme, atunci trebuie să rămâi în control tot timpul. Nu o lasa sa stabileasca conditiile relatiei tale, mai degraba lasa lucrurile in casa ei, astfel incat sa stii ca ai controlul. Nu anulați programul cu prietenii dacă doriți să le vedeți, dacă le veți apela mai târziu dacă vă așteaptă.
 • Aceasta nu înseamnă că trebuie să-i spui exact ce ar trebui să facă - ar trebui să găsești un timp și un spațiu care să se potrivească amândurora, dar nu trebuie să te plictisești de nevoile ei.
 • Imagine intitulată Cârlig cu o prietena ex Pasul 10
  5
  Păstrați noua dvs. relație privată. Nu iesi cu prietenul tau in fata prietenilor tai, nu mergi la o petrecere cu ea pentru ca nu vrea sa mearga singur si nu spune prietenilor tai ce faci. Cu cât mai mulți oameni știu despre asta, cu atât va fi mai complicat, în timp ce trebuie să încercați să o păstrați cât mai simplu posibil - doar între voi.
 • Dacă începeți să ieșiți împreună cu ea în public și să îi participați la prietenii ei, ei vor dezaproba imediat și vă vor convinge pe ex. Că trebuie să stabiliți termenii relației voastre.
 • Dacă o iei cu prietenii tăi, se va simți ca prietena ta.
 • Imaginea intitulată Cârlig cu o ex prietena Pasul 11
  6
  Evitați epuizii de dragoste atunci când sunteți în pat. Când te duci la o femeie, poți să te bați, spune-i cât de frumoasă este, cât de mult o iubești și cât de mult îi placi pe acei mici pe obraz. Ei bine, aceste mișcări Romeo nu trebuie să se întâmple în relația dvs. sau ea va face o idee greșită. Va crede "Mi-a spus că sunt frumoasă - încă mai trebuie să mă iubească", o "Mi-a trecut mâinile prin părul meu - trebuie să spună ceva!". Făcând astfel, le va face să creadă că vrei ceva mai serios.
 • Poți să-i spui cat de sexy si cat de mult iti place corpul ei, dar rămâne pe sex - nu dulce - dacă doriți ca aceasta să funcționeze.
 • Metoda 3
  Partea 3: Știi când să te oprești de dormit cu ex

  Imagine intitulată Cârlig cu o ex prietena Pasul 12
  1
  Opriți dacă unul dintre voi începe să se simtă din nou. Din nefericire, va fi greu să dormi cu fostul tău, fără ca unul din cei doi să se dezvolte din nou. De îndată ce se va întâmpla, va trebui să apăsați butonul de ejectare pentru a ieși din non-relație sau lucrurile se vor agrava. Cu excepția cazului în care nu sunt într-adevăr încă în dragoste cu fosta ta și nu utilizează aceste tehnici pentru a revendica - printre altele, o idee foarte proastă - ar trebui să se oprească și să renunțe în curând a început să dea semne de a încerca ceva.
  • Dacă începeți să simțiți că durerea în piept și gândindu-vă la relația minunată pe care o aveați, știind că nu a funcționat, atunci este timpul să plecați.
  • Dacă ex-ul tău îți spune că ți-e dor de tine, îți trimite mesaje dulci (nu sexy) sau îți spune că ar vrea să poată face lucrurile ca un cuplu împreună, atunci e timpul să pleci.
  • Dacă trebuie să închideți "relație" din acest motiv, explicați-o bine cu ea. Nu ar trebui să o tratezi rău doar pentru că sa terminat.
 • Imaginea intitulată
  2
  Opriți dacă unul dintre voi începe să-i placă pe altcineva. Dacă unul dintre voi începe să se simtă ca altcineva, chiar dacă nu sunteți complet implicat, trebuie să vă opriți imediat vizita pe timp de noapte. A dormi cu ex-ul tau este bine atunci cand amandoi doresti o actiune si te plictisesti pentru ca ai cateva ocazii romantice in viata ta. Dar dacă unul dintre ei începe să se atașeze de altcineva, este timpul să se oprească și să facă loc unor noi sentimente față de a treia persoană.
 • Dacă știți că exul dvs. are o pasiune asupra altcuiva, îi faceți rău continuând să o vedeți și să o ocupați.
 • Dacă vă place o altă fată, ea nu va dori să știe nimic despre tine, dacă ea devine conștientă de intriga ta cu fostul tău.
 • Imaginea intitulată Cârlig cu o prietena Ex 14
  3
  Opriți-vă când intrăți în rutină. Somnul cu fostul tău va dura cel puțin o lună sau două, înainte ca lucrurile să devină mai serioase. Chiar dacă amândoi încercați să păstrați relațiile cât mai casual posibil, dacă luați un anumit ritm, aproape că veți avea o relație - dacă știți exact când vă veți vedea data viitoare, există ceva în neregulă. E timpul să ne oprim. Dacă știți când veți vedea ex-ul dvs. data viitoare și nu veți mai simți fiorul de a petrece noaptea cu ea, înseamnă că distracția sa terminat.
 • Nu vă puteți aștepta să dormiți cu exulatul dvs. pentru mai mult de o lună sau două, fără a deveni ceva mai mult. Fii realist.
 • Imaginea intitulată Cârlig cu o prietena ex Pasul 15
  4
  Opriți-vă acum dacă începeți să vă certați ca un cuplu. De îndată ce începi să te cerți din nou, ar trebui să nu te mai vezi. Dacă nu te întâlnești cu adevărat, nu ai nici un motiv să te contrazici. E simplu. Dacă îți spune "Unde ne aduce acest lucru?" sau "Ce înseamnă toate acestea?", este deja în modul "prietenă" iar sesiunea ta sexuală a mers prea departe. Nu trebuie să te contrazici pentru nimic, pentru că ai doar un sex ocazional, nu?
 • Ar putea fi o tentație de a discuta cu fostul tău dacă ești obișnuit cu asta, dar nu uita că nu te duce nicăieri, cu excepția cazului în care ai fost înainte - o relație proastă.
 • Imagine intitulată Cârlig cu o prietena Ex 16
  5
  Opriți imediat dacă nu vă mai distrați. Punctul de a face sex cu ex dvs. este că amândoi doriți să vă distrați, să încercați plăcerea sexuală fără a avea legături. Dacă nu mai experimentați aceste plăceri, dacă simțiți-o ca o obligație sau dacă vă vedeți cu fostul dvs. doar pentru că sunteți plictisit, atunci este timpul să căutați pe altcineva. Nu te-ai distrat înainte și de aceea relația sa terminat.
 • Fii sincer cu privire la sfârșitul relației. Nu evitați sau pur și simplu ignorați ex. Spuneți-i că este timpul să întoarceți pagina.
 • Sfaturi

  • Fii amuzant.
  • Fiți confortabil și asigurați-vă că este prea.
  • Luați timpul necesar.

  Avertismente

  • Dacă sunteți cu ea 24 de ore pe zi, ea se va plictisi (chiar și într-o relație reală).
  • Lasă-i spațiul sau te împinge departe.
  Distribuiți pe rețelele sociale:

  înrudit